2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"]hoşbulduk canım çok teşekkür ederim...bu arada çok geçmiş olsun ...canım dediğin gibi ballı limonlu çaydan başka bişe benimde aklıma gelmiyo bol bol limon ye canım rabbim şifanı verir inşallah....[/sıze]

amin Allah razı olsun
bitki cayından dahi uzak duruyorum ama dun dayanamadım bi tane parasetamol ictim acil durumlarda bi o agrı kesici icildigini biliyorum ama o anda bile istemeyerek yaptım ne kadar degisik bi seymis hamilelik

bu arada bende su tickerlerden yapmak istiyorum hazırladım ama son anda imzama yerlestirince cıkmıyor o adresi aynen eklemistim nasıl yapmalı

[sıze="2"]canım istersen sen bana bilgilerini ver ben sana yapayım son adet tarihini bide ne yazı istiyosan onu söyle yaparım ben....[/sıze]

http://www.mytickerz.com/tickers/tz4jzf3jzyfzn1dp.png canım bu linki kopyala kullanıcı paneline girip orda en başta profiimi düzenleye girip sayfanın en sonunda kilo takipe yapıştır inşallah beğenirsin...

zelis..merhaba..tebrik ederim seni canim, hamileymissin..seni zeynepin topiginden hatirliyorum ben..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

coook tsk ederim eline saglık:)) bende hazırladıktan sonra cıkan o uzuuun adresi ekliyordum simdi ogrenmiste oldum artık
aramızda sadece 2 gun var doktora gorundunmu
ben dayanamayıp gitmistim gecen hafta ama cok erken oldugundan hic bir sey gorunmedi
10 gunum var suanda onu bekliyorum bu arada pazartesi ve carsamba tekrar kan tahlilleri yaptırcam insallah simdilik boylee

zelis..merhaba..tebrik ederim seni canim, hamileymissin..seni zeynepin topiginden hatirliyorum ben..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

merhaba çerzcim çok teşekkür ederim bende seni hatırlıyorum sende bizim topicteydin ama sen doğurmuşsun bile rabbim kızına uzun ömürler versin inşallah....

bişey değil canım ne demek beğenmene sevindim ben doktora gitmedim henüz bişey görünmez diye zaten dün öğrendim hamile olduğumu hafta içi gidicem doktora inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız...

merhaba çerzcim çok teşekkür ederim bende seni hatırlıyorum sende bizim topicteydin ama sen doğurmuşsun bile rabbim kızına uzun ömürler versin inşallah....

sagol canim..
evet bende 2009 mart annesiyim..yok degilim..olacakdim kizim iki gün erken geldi..27 subat..subat annesiyim ama kendimi mart annesi olarak sayiyorum :)

sagol canim..
evet bende 2009 mart annesiyim..yok degilim..olacakdim kizim iki gün erken geldi..27 subat..subat annesiyim ama kendimi mart annesi olarak sayiyorum :)

hayırlısı canım..senin kız acele etti desene inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben bu bebişimi tam 20 ay bekledim o kadar korkuyorum yüreğim pır pır ediyo kötü bişey olucak diye...

bişey değil canım ne demek beğenmene sevindim ben doktora gitmedim henüz bişey görünmez diye zaten dün öğrendim hamile olduğumu hafta içi gidicem doktora inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız...

insallah senin ikinci oldugundan biraz daha tecrubelisindir sana sorarız artık aklımıza takılanları
kan da baktırdınmı peki baktırdıysan degerlerin kactı?
en iyisini dusunmussun ben dayanamadım iste gittim simdide daha fazla beklemem gerekti

canım evet benim ikinci bebişim 5 yaşında bir oğluşum daha var canım bildiğim şeylerde yardımcı olurum tabiki ben kan testi yaptırmadım idrarda öğrendim kandada düşünmüyorum baktırmayı en iyisi doktora gitmek sen çok erken gitmişsin ama 10 gün sonra gitsen keseyi mutlaka görürsün...

:dance::dance::dance:Zelişimmm canımmmm tekrarr hayırlıı olsunn..İnşallahhh bende 8 gün sonraaa bu topiktee olup arkandan gelirimm:dance: :dance: :dance:

:dance::dance::dance:Zelişimmm canımmmm tekrarr hayırlıı olsunn..İnşallahhh bende 8 gün sonraaa bu topiktee olup arkandan gelirimm:dance: :dance: :dance:

teşekkür ederim benim vefalı arkadaşım.....amiiiiiin diyorum inşallah sende 2010 mart annesi olucaksın rabbime yalvarıyorum....

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
[/table]

canım o ağrılar varya kaç haftadır bana çektiriyor,,,hiç gececek gibide durmuyor....ama sen yidede dr ye gözük,

desene benim gibi olanda varmış gidicem doktora hafta içi düşünüyorum gitmeyi gitmişken keseyide görürüm diyorum sen ne zaman gidicen bidaha doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…