- Konu Sahibi minikcadimm83
-
desene benim gibi olanda varmış gidicem doktora hafta içi düşünüyorum gitmeyi gitmişken keseyide görürüm diyorum sen ne zaman gidicen bidaha doktora...
merhaba arkadaşlar ben de dün hamiş olduğumu öğrendim çok mutluyum.inşallah ben de 2010 mart annesi olacağım.benim daha çok küçük olduğu için kese görünmedi.önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.bu arada ben de tatile gideceğim onu da doktora soracağım inşallah bebişe bir zararı olmaz yolculuğun.bebim kan değerim 348.8 çıktı.henüz çok küçük değil mi?umarım kese önümüzdeki hafta görünür.
Ya arkdaşlar şu tickerlardan yapmak istiyorum ama beceremedim.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar ben de dün hamiş olduğumu öğrendim çok mutluyum.inşallah ben de 2010 mart annesi olacağım.benim daha çok küçük olduğu için kese görünmedi.önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.bu arada ben de tatile gideceğim onu da doktora soracağım inşallah bebişe bir zararı olmaz yolculuğun.bebim kan değerim 348.8 çıktı.henüz çok küçük değil mi?umarım kese önümüzdeki hafta görünür.
canım sen bana son adet tarihini ver ben sana yaparım....
Zeliş çok sağol bitanemmm :asigim:
sat 30 mayıs
miniğim seni bekliyoruz da yazar mısın sırnaşık şey
Zeliş çok sağol bitanemmm :asigim:
sat 30 mayıs
miniğim seni bekliyoruz da yazar mısın sırnaşık şey
http://www.mytickerz.com/tickers/i0966754ygt61pce.png canım bak bu linki kopyala ondan sonra sayfanın başında kullanıcı paneli var oraya gir orda yine sayfanın başında profilimi düzenle var ona tıkla açılan sayfanın en altında kilo takip çizelgesi var oraya bu linki yapıştırıp kaydet de
canım sen doktora gittinmi keseyi gördünüzmü.............
canım doktora gittim ama keseyi henüz göremedim.
9 temmuzda tekrar gidicem o zaman 5+5 olacak cnm inşallah görürüz...
sen ne zaman gideceksin tatlım
bende perşembe günü düşünüyorum inşallah keseleri görürüz....
hoşbuldum canım..evet tatlım hep mart annesi oldum.ben şubat doğumluyum,çocuklarımda mart,hepimiz balık burcuyuuuzz..canım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.canım sende hoş geldin,sen hep mart annesi olmuşsun,benimde oğlum mart doğumlu(15 mart)şimdi. şubatta kaymazsa doğumum 2. kez mart annesi olucam bende!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zelişim hoşbuldum bitanemm..tekrar tebrik ederim hemşom.RABBıM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..hemşom hoşgeldin canım ne güzel bütün çocukların martta doğmuş benim oğlum temmuzda doğmuştu yaz çocuğu bu bebeğimde nasipse kış çocuğu olucak....
yeni hamilelerimiz var
hayırlı olsun hepsine:)
bende bulantı yokta 2-3 gundur gribim gecti derken cogaldı geceleri uyuyamıyorum burnum bogazım tıkalı basım agır tasıyamıyorum cok hastayım
ilacta icemiyorum tek cozum ballı limonlu sıcak su ictim
baska onerileriniz varmı
canım çok geçmiş olsun.ayy sen parasetamol mu içtin..canım seni telaşlandırmak istemem.bana dr zorda kalmadığın sürece,ilaç içme mecbur kalırsan,parol iç demişti..amin Allah razı olsun
bitki cayından dahi uzak duruyorum ama dun dayanamadım bi tane parasetamol ictim acil durumlarda bi o agrı kesici icildigini biliyorum ama o anda bile istemeyerek yaptım ne kadar degisik bi seymis hamilelik
bu arada bende su tickerlerden yapmak istiyorum hazırladım ama son anda imzama yerlestirince cıkmıyor o adresi aynen eklemistim nasıl yapmalı
balıımm,inşallaaaahh sende bu topiğe gelirsiiinn.bizimle mart annesi olursuuunn:Saruboceq::dance::dance::dance:Zelişimmm canımmmm tekrarr hayırlıı olsunn..ınşallahhh bende 8 gün sonraaa bu topiktee olup arkandan gelirimm:dance: :dance: :dance:
canım hoşgeldin..RABBıM bebişini, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..merhaba arkadaşlar ben de dün hamiş olduğumu öğrendim çok mutluyum.inşallah ben de 2010 mart annesi olacağım.benim daha çok küçük olduğu için kese görünmedi.önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.bu arada ben de tatile gideceğim onu da doktora soracağım inşallah bebişe bir zararı olmaz yolculuğun.bebim kan değerim 348.8 çıktı.henüz çok küçük değil mi?umarım kese önümüzdeki hafta görünür.
canım çok tebrik ederim,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2 haftalık gibi gözüküyor kan değerlerine göre,değerler 1000-1500 olunca ancak gözükebiliyormuş kese...allah sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah kucağına,
aramıza hoşgeldin!!!
a.s.
bende tatile gideceğim ama benim dr kalp atışlarını görmeden gitmeme izin vermedi bekliyorum şimdi,perşembe gideceğim yine,o zaman duyarsak izin çıkacak sanırım...oda sadece kısa yola 3-4 saati geçmeyecekmiş,oraya dinlene dinlene gidecekmişim,başka türlü izin vemedi benim dr...
hoşbuldum canım..evet tatlım hep mart annesi oldum.ben şubat doğumluyum,çocuklarımda mart,hepimiz balık burcuyuuuzz..canım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
zelişim hoşbuldum bitanemm..tekrar tebrik ederim hemşom.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..
canım çok geçmiş olsun.ayy sen parasetamol mu içtin..canım seni telaşlandırmak istemem.bana dr zorda kalmadığın sürece,ilaç içme mecbur kalırsan,parol iç demişti..
sen yinede,ıhlamuru limonlu iç bence..
balıımm,inşallaaaahh sende bu topiğe gelirsiiinn.bizimle mart annesi olursuuunn:Saruboceq:
canım hoşgeldin..RABBİM bebişini, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
tatlım ezgim arkadaşımızın,kan değerine göre 2 haftalık demişsin.ee benim 170.30,kaç haftalık kii:uhm:
totemimm bende burdayımm kıss..
hoşbuldum canım..evet tatlım hep mart annesi oldum.ben şubat doğumluyum,çocuklarımda mart,hepimiz balık burcuyuuuzz..canım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
zelişim hoşbuldum bitanemm..tekrar tebrik ederim hemşom.RABBıM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..
canım çok geçmiş olsun.ayy sen parasetamol mu içtin..canım seni telaşlandırmak istemem.bana dr zorda kalmadığın sürece,ilaç içme mecbur kalırsan,parol iç demişti..
sen yinede,ıhlamuru limonlu iç bence..
balıımm,inşallaaaahh sende bu topiğe gelirsiiinn.bizimle mart annesi olursuuunn:Saruboceq:
canım hoşgeldin..RABBıM bebişini, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
tatlım ezgim arkadaşımızın,kan değerine göre 2 haftalık demişsin.ee benim 170.30,kaç haftalık kii:uhm:
totemimm bende burdayımm kıss..
canım ben dr ye göre dedim benimde kandeğerim bi gittiğimde 280 küsür bişey çıkmıştı dr 2 haftalık civarı demişti,ona bakarak dedim ben,ama bu değer değişen bişey,
en iyi değerlendirmeyi dr yapar aslında...sonuçta ölcündüğümüz cihazlarda farklı benim beta hcg raporumdaki aralıkları vereyim ben size mesela;
1-2 hafta;16.0-156
2-3 hafta;101-4870
4-5 hafta;2560-82300
kızlar sizin raporlardaki bu değerler nasıl?farklımı aynımı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?