2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

desene benim gibi olanda varmış gidicem doktora hafta içi düşünüyorum gitmeyi gitmişken keseyide görürüm diyorum sen ne zaman gidicen bidaha doktora...

ben perşembe dr deyim yine,keseyi gördük geçtiğimiz perşembe şimdide bebişi görürüz belkide kalp atışlarınıda duyarız dedik...belki dr izin verirse tatile annemin yazlıga gitmeyii düşünüyorum sonrada!çok heyecanlıyım ya!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben de dün hamiş olduğumu öğrendim çok mutluyum.inşallah ben de 2010 mart annesi olacağım.benim daha çok küçük olduğu için kese görünmedi.önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.bu arada ben de tatile gideceğim onu da doktora soracağım inşallah bebişe bir zararı olmaz yolculuğun.bebim kan değerim 348.8 çıktı.henüz çok küçük değil mi?umarım kese önümüzdeki hafta görünür.

hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah mevlam...

zeliş ve totem merhaba teşekkür ederim inşallah Allah hep beraber sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder. :Saruboceq:

canım çok tebrik ederim,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2 haftalık gibi gözüküyor kan değerlerine göre,değerler 1000-1500 olunca ancak gözükebiliyormuş kese...allah sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah kucağına,
aramıza hoşgeldin!!!
a.s.

bende tatile gideceğim ama benim dr kalp atışlarını görmeden gitmeme izin vermedi bekliyorum şimdi,perşembe gideceğim yine,o zaman duyarsak izin çıkacak sanırım...oda sadece kısa yola 3-4 saati geçmeyecekmiş,oraya dinlene dinlene gidecekmişim,başka türlü izin vemedi benim dr...

Zeliş çok sağol bitanemmm :asigim:
sat 30 mayıs
miniğim seni bekliyoruz da yazar mısın sırnaşık şey

http://www.mytickerz.com/tickers/i0966754ygt61pce.png canım bak bu linki kopyala ondan sonra sayfanın başında kullanıcı paneli var oraya gir orda yine sayfanın başında profilimi düzenle var ona tıkla açılan sayfanın en altında kilo takip çizelgesi var oraya bu linki yapıştırıp kaydet de

canım sende hoş geldin,sen hep mart annesi olmuşsun,benimde oğlum mart doğumlu(15 mart)şimdi. şubatta kaymazsa doğumum 2. kez mart annesi olucam bende!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım..evet tatlım hep mart annesi oldum.ben şubat doğumluyum,çocuklarımda mart,hepimiz balık burcuyuuuzz..canım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
hemşom hoşgeldin canım ne güzel bütün çocukların martta doğmuş benim oğlum temmuzda doğmuştu yaz çocuğu bu bebeğimde nasipse kış çocuğu olucak....
zelişim hoşbuldum bitanemm..tekrar tebrik ederim hemşom.RABBıM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..

canım çok geçmiş olsun.ayy sen parasetamol mu içtin..canım seni telaşlandırmak istemem.bana dr zorda kalmadığın sürece,ilaç içme mecbur kalırsan,parol iç demişti..
sen yinede,ıhlamuru limonlu iç bence..
:dance::dance::dance:Zelişimmm canımmmm tekrarr hayırlıı olsunn..ınşallahhh bende 8 gün sonraaa bu topiktee olup arkandan gelirimm:dance: :dance: :dance:
balıımm,inşallaaaahh sende bu topiğe gelirsiiinn.bizimle mart annesi olursuuunn:Saruboceq:
canım hoşgeldin..RABBıM bebişini, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

tatlım ezgim arkadaşımızın,kan değerine göre 2 haftalık demişsin.ee benim 170.30,kaç haftalık kii:uhm:

totemimm bende burdayımm kıss..

bende 24 şubat doğumluyumoğlum ve ben balık burcuyuz,

herhalde 2. cide balık burcu olacak,babamız kova,kaldı balıkların arasında! :)))) amin canım sağlıcakla alalım bebekleimizi kucaklarımıza....opuyorumnanaktan

canım ben dr ye göre dedim benimde kandeğerim bi gittiğimde 280 küsür bişey çıkmıştı dr 2 haftalık civarı demişti,ona bakarak dedim ben,ama bu değer değişen bişey,
en iyi değerlendirmeyi dr yapar aslında...sonuçta ölcündüğümüz cihazlarda farklı benim beta hcg raporumdaki aralıkları vereyim ben size mesela;
1-2 hafta;16.0-156
2-3 hafta;101-4870
4-5 hafta;2560-82300

kızlar sizin raporlardaki bu değerler nasıl?farklımı aynımı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım bende 21 şubat doğumluyum.benim kocişte, boğa aynen bencede balıkların arasında kaldılar..
bu değerlere göre benim bebiş,3 haftalık oluyo,yanlış anlamadıysamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…