2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende balık burcuyum:) Allaaah evde duygusal hava hakim olacak desenize
bizimde babamız oglak

mehtap gulu canım senin deger adetin gecincemi boyle cıktı?
ben yarın tekrar aldıracagım doktorum randevuyu 10 gune verdi o zamana kadar 2 kez beta mı bi kerede tam kan tahlilimi istedi
eee artık kontrol altındayız
bu arada parasetamolun ticari isimleri parol vermidon vs.
bunları icebiliyoruz yalnızca oda acil durumda elbette
benimde esim hekim artık gece boyu bakındık ne icebilirim diye ama hersey bize yasaaak

Son düzenleme:
Arkadaslar yediklerinize nasıl dikkat ediyorsunuz
ben bu ara bilgi ve öneri yagmuru altındayım
doktorum gunde en az 2 bardak süt ic demisti iste yumurta vs saglıklı seyler yiyip sucuk salamdan uzak durmamı soylemisti

gelelim yapabildiklerime
hazır icecek icmemeye calısıyorum sadece cok canım isterse.. ayran tercihim
tuzluya cok dustum yaa ama simdiden dikkat etmem soylendi bende biraz daha az kullanıyorum yemeklerde
birde bugun ceviz fındık badem aldık gunluk 2-3 tane yemek bebislerimizin saglıgı icin iyiymis
birde hurmayı duydum..

siz neler yapıyorsunuz? bizde ornek alalım

teşekkür ederim canım inşallah artık benim de randevum perşembe keseyi görürsem biraz içim rahatlayacak.Valla tatil olayı aklımı karıştırıyor olmazsa gideceğim dinlene dinlene sonra tekrar doktoruma kontrole geleceğim.inşallah bebişlerimiz bir an önce gösterir kendilerini.

canım 28'i adet günümdü.1'de yaptırdım,62.03 çıktı.laborant değerin çok düşük,dış gebelik olabilir dedi.3'de testi tekrarladım,170.30 çıktı.laboranta sordum.değerin ikiye katlanması gerekiyodu, geçmiş bile dedi.daha önce 2 düşüğüm olduğu için,dr hemen gitmedim.önce iyi bir dr buldum (eski dr'larım beni çok yordu)sabaha 11,30'da randevum var.düşüklerimin sebebinide araştıracak.
canım eşin,hangi dalda görevli..k.d.cuysa bize çookk yardımcı olursunn..hihoyyyt

Geçmiş olsun mehtap gulu insallah bu doktorundan memnun kalırsın ve bir daha o duyguyu bir daha asla yasamazsın
eşim k.d cu degil ama yardımcı olur yinede:)

bende kan aldırınca once 14 iki gun sonra 63 cıktı (regl gunum gelmemisti daha) aynen laborant işte dış gebelik olabilir şu olur bu olur kesin gebelik diyemem dedi.. eşimle ve doktorumla paylastım bende katlaman guzel dediler, aklımıza kotu seyler getirmeyelim insallah birde bebisleri gorsek icimiz rahatlayacak
Allah yardımcımız olsun

tatlım bende 21 şubat doğumluyum.benim kocişte, boğa aynen bencede balıkların arasında kaldılar..
bu değerlere göre benim bebiş,3 haftalık oluyo,yanlış anlamadıysamm..

evet canım senin bebiş 3 haftalık gibi ezgi arkadaşımızında öyle ben yanılmışım,zaten bu beta hcg her gün kanda ortalama 2 katı artıyormuş,sen bu kan tahlilini yaptıralı ne kadar oldu?

Herkese guzel haftalar kızlar :)

bebislerimizden guzel haberler alıdıgmız bir hafta olsun

canım inşallah kısa zamanda görürsün bebişini!
bende bu cuma gitmek istiyorum artık yazlığa,gemiyle gideceğim ama ne diyecek bakalım....kalp atışlarını duymazsak izin yok benimkinden....

kızlar herkese günaydın...
birkaç gündür yazdıklarınızı okudum ama işlerim nedeniyle yazmaya pek fırsatım olmadı. eve gidince de çok yorgun oluyorum, bilgisayar başına geçemiyorum hiç.
herkes iyi sanırım, yeni bebek haberleri de var ne güzel a.s.
benim hala bulantı şikayetim yok. şüpheliyim aslında bu durumdan. herkes bulantılardan bıkmış ama olmaması da huzursuz ediyor. cumartesi doktorda neler olacak bakalım, çok sabırsızlanıyorum.

herkese iyi haftalaropuyorumnanaktan

elsiyoncum bende arastırdım bulantı meselesini , hic midesi bulanmayan insanlarda var.
gecen hastanede sıra beklerken bugun dogum yapacak bir bayanla sohbet ettim kadının midesi hic ama hic bulanmamis. ve gayette saglıklı bir gebelik gecirmis.

midemiz ister bulansın ister bulanmasın ama bebislerimiz saglikli olsun yeter :)

Herkese guzel haftalar kızlar :)

bebislerimizden guzel haberler alıdıgmız bir hafta olsun

kızlar gunaydın bu bulantı meselesine fazla takılmayın ben oğlumda hiç bulantı çekmedim,4. aydan sonra hafifi bir bulantı başladı,daha çok mide yanması yaşadım,hamilelik farklı farklı yaşanabiliyor,önemli olan bebişlerinizin sağlıklı olması,!

önemli olan bebeğin sağlıklı olması elbette. ama bulantı da gebelik hormonlarına bağlı olduğu için, acaba hormon değerlerim yükselmiyor mu diye düşünüyorum. geçen hafta da aynısına takmıştım hatırlarsan. b hcg testi yaptırdım da rahatladım... şimdi de zor tutuyorum kendimi b hcg yaptırmamak için. çok pimpirikli olmak da istemiyorum. cumartesiye kadar sabretmeye çalışıcam bu sefer. inş. kalbini duyarız cumartesi. akşam rüyama bile girdi, doktorda bebeğe bakıyoduk, kalbinin attığını gördük. çok sevindik... inş. rüyam doğru çıkar da seviniriz cumartesi. :dance:

ay insallah elsyoncum ya..

pıtır pıtır atsın bebeklerimizin kalpleri insallah..

bende ogluma hamileylen hic midem bulanmamıstı. hatta hamileligimi hic anlamamıstım bile :)

ay insallah elsyoncum ya..

pıtır pıtır atsın bebeklerimizin kalpleri insallah..

bende ogluma hamileylen hic midem bulanmamıstı. hatta hamileligimi hic anlamamıstım bile :)

hepimiz bu süreci rahat bi şekilde geçiririz umarım. bulantımız olsa da neden var diye şikayet ederdik kaydirigubbakcemile3 ama sürekli yemek de nereye kadar :1no2:

işlerime bakmam lazım biraz kızlar. arada girip okurum yazdıklarınızı.
sevgiler. opuyorumnanaktan

günaydın herkese güzel günler dilerimm

hafta sonu giremedim çok şey kaçırmışım topikin 2. annesi benim listede adım yookk mafoldumben
yaş 27 sat 25 mayıs tahmini d.tr.1 mart kilo 50 keseyi gördümm

lütfen beni ekleyinn :sinifsinif: opuyorumnanaktan

herkeslere günaydın,essemayit seni hemen listeye ekliycin.a.s.

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
[/table][/QUOTE]

kızlar bulantım olmuyo die takmayın inanın benim bulantılarım hiç bitmiyo gece gündüz bişiy yiyorum isteyerk o sonra aklıma gelince çok kötü oluyorum heryer kokuyo sanki mtfapa zor giriyorum çok şükür bebeğim için herşeye değer tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…