- Konu Sahibi minikcadimm83
-
canım çok tebrik ederim,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2 haftalık gibi gözüküyor kan değerlerine göre,değerler 1000-1500 olunca ancak gözükebiliyormuş kese...allah sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah kucağına,
aramıza hoşgeldin!!!
a.s.
bende tatile gideceğim ama benim dr kalp atışlarını görmeden gitmeme izin vermedi bekliyorum şimdi,perşembe gideceğim yine,o zaman duyarsak izin çıkacak sanırım...oda sadece kısa yola 3-4 saati geçmeyecekmiş,oraya dinlene dinlene gidecekmişim,başka türlü izin vemedi benim dr...
bende balık burcuyum:) Allaaah evde duygusal hava hakim olacak desenize
bizimde babamız oglak
mehtap gulu canım senin deger adetin gecincemi boyle cıktı?
ben yarın tekrar aldıracagım doktorum randevuyu 10 gune verdi o zamana kadar 2 kez beta mı bi kerede tam kan tahlilimi istedi
eee artık kontrol altındayız
bu arada parasetamolun ticari isimleri parol vermidon vs.
bunları icebiliyoruz yalnızca oda acil durumda elbette
benimde esim hekim artık gece boyu bakındık ne icebilirim diye ama hersey bize yasaaak
tatlım bende 21 şubat doğumluyum.benim kocişte, boğa aynen bencede balıkların arasında kaldılar..
bu değerlere göre benim bebiş,3 haftalık oluyo,yanlış anlamadıysamm..
canım inşallah kısa zamanda görürsün bebişini!teşekkür ederim canım inşallah artık benim de randevum perşembe keseyi görürsem biraz içim rahatlayacak.Valla tatil olayı aklımı karıştırıyor olmazsa gideceğim dinlene dinlene sonra tekrar doktoruma kontrole geleceğim.inşallah bebişlerimiz bir an önce gösterir kendilerini.
Herkese guzel haftalar kızlar :)
bebislerimizden guzel haberler alıdıgmız bir hafta olsun
kızlar herkese günaydın...
birkaç gündür yazdıklarınızı okudum ama işlerim nedeniyle yazmaya pek fırsatım olmadı. eve gidince de çok yorgun oluyorum, bilgisayar başına geçemiyorum hiç.
herkes iyi sanırım, yeni bebek haberleri de var ne güzel a.s.
benim hala bulantı şikayetim yok. şüpheliyim aslında bu durumdan. herkes bulantılardan bıkmış ama olmaması da huzursuz ediyor. cumartesi doktorda neler olacak bakalım, çok sabırsızlanıyorum.
herkese iyi haftalaropuyorumnanaktan
elsiyoncum bende arastırdım bulantı meselesini , hic midesi bulanmayan insanlarda var.
gecen hastanede sıra beklerken bugun dogum yapacak bir bayanla sohbet ettim kadının midesi hic ama hic bulanmamis. ve gayette saglıklı bir gebelik gecirmis.
midemiz ister bulansın ister bulanmasın ama bebislerimiz saglikli olsun yeter :)
elsiyoncum bende arastırdım bulantı meselesini , hic midesi bulanmayan insanlarda var.
gecen hastanede sıra beklerken bugun dogum yapacak bir bayanla sohbet ettim kadının midesi hic ama hic bulanmamis. ve gayette saglıklı bir gebelik gecirmis.
midemiz ister bulansın ister bulanmasın ama bebislerimiz saglikli olsun yeter :)
kızlar gunaydın bu bulantı meselesine fazla takılmayın ben oğlumda hiç bulantı çekmedim,4. aydan sonra hafifi bir bulantı başladı,daha çok mide yanması yaşadım,hamilelik farklı farklı yaşanabiliyor,önemli olan bebişlerinizin sağlıklı olması,!
ay insallah elsyoncum ya..
pıtır pıtır atsın bebeklerimizin kalpleri insallah..
bende ogluma hamileylen hic midem bulanmamıstı. hatta hamileligimi hic anlamamıstım bile :)
günaydın herkese güzel günler dilerimm
hafta sonu giremedim çok şey kaçırmışım topikin 2. annesi benim listede adım yookk mafoldumben
yaş 27 sat 25 mayıs tahmini d.tr.1 mart kilo 50 keseyi gördümm
lütfen beni ekleyinn :sinifsinif: opuyorumnanaktan
herkeslere günaydın,essemayit seni hemen listeye ekliycin.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?