- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.681
günaydın kızlar
merti gece 11 de zor uyuttum,çocuk uyumak istemiyor halla halla:26:
ama gece uykusu düzene girdi şükür 3 gündür,bu gece sadece 3 kez kalktı, sütüm çok olsa belki 2 kez kalkardı çünkü susadığı için emmek istiyo gece,su verdim içmedi illa meme olacakmışçıktığımda uyuyordu herzamanki gibi,haftasonu olsa hemen dikilirdi ayağa
melek bugünde evine götürcek merti,halılarını yıkamaya vermişti dün getirmediler,bugüne kaldı. mert bayılıyo onların eve heryer karıştırmaya müsait ve ilginç süs eşyalarıyla dolumelek esirgemiyo sağolsun kırılmayacak herşeyi seriyo önüne
yeni oyuncağımız geldi,mert 15 dakika oynadı akşam, bugün belli olur sevip sevmediği yorumlarımı yazarım size.
merve annen gelince melikeyi ver ona git yat,yoksa senin iyileşeceğin yok, bide o halde temizlik yapmışsın
burcu yanında yatmaya alışması konusunda katılıyorum biraz uyku herkese iyi gelir. iki üç günde birlikte yatmaya alışmaz zaten
Günaydın.
Geçmişe bakıp gelecem, önemli bişey yoksa bakmayayım söyleyin de :))
Sonra geri döndüğümde yeniden koca bir geçmiş oluşmuş oluyor :))
Günaydın.
Geçmişe bakıp gelecem, önemli bişey yoksa bakmayayım söyleyin de :))
Sonra geri döndüğümde yeniden koca bir geçmiş oluşmuş oluyor :))
bakıcımız bir meslektaşımın eşi benimde arkadaşım.çok temiz kalpli biri sağolsun gözüm arkada kalmıyo hiçaylin ben nezleyim diyorum kendime ama allerjimde coşmuş olabilir allerjidede bazılarında akıntı çok olur bazılarında olmaz ama allerji için erken sanki. sen ıhlamur fln içir buhar makinesi warsa onu çalıştır geçer inş. burcu boşwer ya alışırsa alışsın öle koca manyaa diiliz hepimiz nasılsa:) bende annemlerin yanında çok yattım ilkokula giderken bile hatırlıorm. hepsi güzel hatıra kalıo boşwer yatsın
gülşan bakıcın çok ii biri anlaşılan hep böle olsun inş. oranın yerlisi mi. mertte alışmış oh kuduruodur şimdi heralde. melikede 3 kere kalkıo ilk zmnlar göğsüm çok doluodu artık alıştılar:S
günaydın hepinize
Yasemin canım nasıl oldun daha iyisindir umarım...
Burcu canım Doruk paşamla bir süre daha yat koyun koyuna alışsın boşver Hilalle doğduğundan beri yatıyoruz biz.
Dün akşam Hilal kuzumla 22,30 bir uyuduk sabaha kadar ikimizde yorulmuşuz walla bütün gün o oynamış öğleden sonra 4 saat uyumuş ben işte yoruldum evde de oyunlar oynadık kızımla artık ikimizinde pili bitmiş emerek uyudu kuzum....
Sabah çalar saatte uyandım eşimde sabah diyor çok güzel uyuyordunuz diye Hilal üstünü açmasa daha iyi ama çok üstünü açmış gece eşim hep örtmüş...
aylin ben nezleyim diyorum kendime ama allerjimde coşmuş olabilir allerjidede bazılarında akıntı çok olur bazılarında olmaz ama allerji için erken sanki. sen ıhlamur fln içir buhar makinesi warsa onu çalıştır geçer inş. burcu boşwer ya alışırsa alışsın öle koca manyaa diiliz hepimiz nasılsa:) bende annemlerin yanında çok yattım ilkokula giderken bile hatırlıorm. hepsi güzel hatıra kalıo boşwer yatsın
gülşan bakıcın çok ii biri anlaşılan hep böle olsun inş. oranın yerlisi mi. mertte alışmış oh kuduruodur şimdi heralde. melikede 3 kere kalkıo ilk zmnlar göğsüm çok doluodu artık alıştılar:S
Hepsiburada.com : Playskool Müzikli Eğlence Merkezi | Anne / Bebek / Çocuk bundan aldım canım.
yasemin bugün iyisin inşallah,dün niye öyle hastalandın sen migreninmi tuttu yine, geçmiş olsun canım
günaydın hepinize
Yasemin canım nasıl oldun daha iyisindir umarım...
Burcu canım Doruk paşamla bir süre daha yat koyun koyuna alışsın boşver Hilalle doğduğundan beri yatıyoruz biz.
Dün akşam Hilal kuzumla 22,30 bir uyuduk sabaha kadar ikimizde yorulmuşuz walla bütün gün o oynamış öğleden sonra 4 saat uyumuş ben işte yoruldum evde de oyunlar oynadık kızımla artık ikimizinde pili bitmiş emerek uyudu kuzum....
Sabah çalar saatte uyandım eşimde sabah diyor çok güzel uyuyordunuz diye Hilal üstünü açmasa daha iyi ama çok üstünü açmış gece eşim hep örtmüş...
ve bugün kızım tam 10 aylık oldu....Ne çabuk geçiyor zaman...
bakıcımız bir meslektaşımın eşi benimde arkadaşım.çok temiz kalpli biri sağolsun gözüm arkada kalmıyo hiç9 yıllık evliler ve çocukları olmamış. dr olmaması için bi sebep yok diyo ama olmuyo,bu yaz tüp bebek yapcaklar,yaşı 25 kadının. bunu yazdımki sizde dua edin bebekleri olsun diye,başkasının duası daha saf olur kabul olur inşallah. merti kendi bebeği gibi seviyo devamlı oyun oynuyo onla,mert çok seviyo onu,giderken arkasından el sallıyo bazen ağlıyo:26: tavla oynuyolarmış şuan
mertte üstünü çok açıyo,oyüzden gece üşüyo ve burnu tıkanıyo,ama yapacak bişey yok gece 3 kez uyanıyosa 3 kezde üstünü örtmeye kalkıyorum ben
günaydın anneler sabah sabah eltim dışarı çıkmış ve arama zahmetinde bulunmamış oğluşla kapıda kaldık mı altına yaptı sonra acıktı uykusu geldi tam gidecektim ki geldi eltim işe de geç kaldım ama umrunda mı iidir hoştur ama çok sorumsuz offf offf
akşam eserle ailesi yüzünden tartışmak üzereydik ki benden beklenmicek şekilde sakin ve ılımlı davrandım toparladık
HASRET dehşet ve esefle izliyorum kocanı yani böyle bir yaşantının hepinizi nasıl etkileyeceğini hiç mi düşünmüyo herkesi geçtim sen sinirleneceksin ona kızacaksın sürekli patırtı gürültü nası cesaret edebiliyo ki bööle bişeye
BURCU bende yatsın benle diorum ama ya kendiine güvensiz olursa die de korkuyorum bir haftadır koyun koyunayız hiiiiççç şikayetim yok hatta eser kaçar sandım o da bize sokulup uyuyo alıştık ta artık bööle uyumaya gece de sadece 2 sefer uyanıyo bööle ama kişiliğini etkiler mi korkuyorum güçlü olsun cesur olsun kendine güvenli olsun istiyorum
bu arada benim kuzu aktivite masasını hiç sevmedi 10 dk oynadı şimdi yüzüne bakmıyo zorla oynatıyorum birtek bi üçgen var açıp kapıyosun cee dio onunla oynuyo günde 10 dakdan fazla ilgi göstermio bilginize
tayinimiz çıkınca beni unutmasın ama
seni korkutmak istemem ama mert hastalanmadan önce 3 gün burnu tıkalıydı ağzından nefes alıyordu ve dediğin gibi serum fizyolojik sıkıyordum burun aspiratörü ile temizleyim diye ama bir gr sümük çıkmıyordu. 4.gün öksürmeye başladı genzinden akan balgam birikmiş onu atmaya çalıştı,dr antibiyotik ve öksürük şurubu verdi,3 gün sonra kontrole gel dedi bronşite çevirmesin dedi,gittiğimizde iyileşmişti Allaha şükür. dikkat et bol ıhlamur,ılık su içir. ben adaçayıda verdim boğaz için iyi geliyor.
dr dediki sıksık sıvı şeyler verki boğazı kurumasın,kurudukça boğazda akıntı artarmış. bilimsel açıklaması biraz uzun,ona dikkat et canım.
bakıcımız bir meslektaşımın eşi benimde arkadaşım.çok temiz kalpli biri sağolsun gözüm arkada kalmıyo hiç9 yıllık evliler ve çocukları olmamış. dr olmaması için bi sebep yok diyo ama olmuyo,bu yaz tüp bebek yapcaklar,yaşı 25 kadının. bunu yazdımki sizde dua edin bebekleri olsun diye,başkasının duası daha saf olur kabul olur inşallah. merti kendi bebeği gibi seviyo devamlı oyun oynuyo onla,mert çok seviyo onu,giderken arkasından el sallıyo bazen ağlıyo:26: tavla oynuyolarmış şuan
mertte üstünü çok açıyo,oyüzden gece üşüyo ve burnu tıkanıyo,ama yapacak bişey yok gece 3 kez uyanıyosa 3 kezde üstünü örtmeye kalkıyorum ben
bu arada benim kuzu aktivite masasını hiç sevmedi 10 dk oynadı şimdi yüzüne bakmıyo zorla oynatıyorum birtek bi üçgen var açıp kapıyosun cee dio onunla oynuyo günde 10 dakdan fazla ilgi göstermio bilginize
bende ööle yapmaya çalışıyorum ama masa eltimde kalıyo bitek hafta sonları birlikte oynuyoruz gündüz de eltime dedim ama pek oynatmıyo sanırsam napcam ben bu kadınla 2 yaşından sonra kreş düşünmeye bile başladım bi süredir yani çok sevgi dolu ama çok dangıl dungul çocukları hem çok ii nyetli özverili hemde çok kaba saba sorumsuz bööle nası olcak bilmiyorum yemek yedirirken önlük takmaya bile ikna edemiyorum kadını delirecemAlerji olmasın da gelip geçici bişey olsun ben razıyım
İnşallah en kısa zamanda kendi çocuklarını alırlar kucaklarına
Kero da hiç üstünü örtmüyor, uyku tulumunun içine penye bi tişört giydiriyorum üstüne incecik bi battaniye örtüyorum onu da açıyor,ondan mı burnu tıkandı acep?:26:
Kero da ilk başta öyleydi alışır zamanla,ben ona nasıl kullanılacağını gösterdim sürekli kendim bastım tuşlarına bak kaç ay geçti hala oynuyor
Özet geçen arkadaşlara teşekkür ederim, yine de ucundan azıcık göz gezdirdim geçmişe, Gülşan ın Çelik olayına çok güldüm, bende Çelik hastasıydım eskiden, Ankara da bir konsere gelmişti, gittim, Çeliği görecem diye sandalyenin tepsine çıktım ve düştüm, bu da benim için komik bir anıdır..
Geçmiş olsun dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür.. Bugün daha iyiyim, dün gece saat 23:00 a kadar hastanedeydik eşimle, ağrıdan çıldırdım, 3 kere iğne yaptılar bana mısın demedi, uyuşturdular beni resmen sonunda, onun etkisi ile uyumuşum eve gelince, sabah kalktığımda çok hafif bir ağrı yine vardı ama düne kıyasla iyiyim.. Sonuç olarak, %90 Migren kaynaklı dedi doktor, birde boynumda düzleşme yada fıtık olabilirmiş, birde içtiğim d.k. hapı tansiyonumu yükseltiyormuş, kadın-doğum uzmanına da gidecem, sırayla doktor doktor gezecem anlayacağınız, sebebini bulursam ona göre davranırım hiç değilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?