2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni oyuncağınız neydi?
Uyanıyorlar Gülşancım yaa, en iyi uyuyan halinde bile gecede 4-5 dea uyanıyor, bazen saat başı oluyor bu. Sebebini anlamıyorum ama meme ağzına girdiği an sakinleşiyor...
Alışsın amaaaan, bir çocuğum daha olacak mı o bile belli değil, ne kendimi ne onu mahrum bırakmayayım bu büyük keyiften...

Günaydın.
Geçmişe bakıp gelecem, önemli bişey yoksa bakmayayım söyleyin de :))
Sonra geri döndüğümde yeniden koca bir geçmiş oluşmuş oluyor :))

Günaydın.
Daha iyi misin?
Ceren iyileşmiş, Hasret'in kayınpederi kocasına ev alıp kışları beraber oturmayı teklif etmiş...
Çok önemli başka bişi yok...
Hee bi de Meral bu hafta 3 gün ve sömestr tatili boyunca izin istedi dün, verdik sanırsam :)

Günaydın.
Geçmişe bakıp gelecem, önemli bişey yoksa bakmayayım söyleyin de :))
Sonra geri döndüğümde yeniden koca bir geçmiş oluşmuş oluyor :))

meral sömestr tatilinde konyaya gidecek düğün varmış.
merve hala sümüklü sümüklü geziyor.
yazgının eşinin işten çıkma durumu varmış 15 gün izin vermişler,yazgı 15 gün yok kocişle takılacak.
hasretin kayınpederi birlikte oturma koşuluyla kartaldaki evini satıp onlara bir ev almak istiyormuş,hasret annesinin evine geri dönmüş.
burcu dorukla birlikte uyumuş gece ve iyibir uyku çekmiş.
aylin cephesinde keremin burnu tıkalıymış, ama sümük yokmuş:26:
fatma eşiyle hala aynı durumda dua etmeye devam.
aklımda bunlar kalmış canım.

aylin ben nezleyim diyorum kendime ama allerjimde coşmuş olabilir allerjidede bazılarında akıntı çok olur bazılarında olmaz ama allerji için erken sanki. sen ıhlamur fln içir buhar makinesi warsa onu çalıştır geçer inş. burcu boşwer ya alışırsa alışsın öle koca manyaa diiliz hepimiz nasılsa:) bende annemlerin yanında çok yattım ilkokula giderken bile hatırlıorm. hepsi güzel hatıra kalıo boşwer yatsın

gülşan bakıcın çok ii biri anlaşılan hep böle olsun inş. oranın yerlisi mi. mertte alışmış oh kuduruodur şimdi heralde. melikede 3 kere kalkıo ilk zmnlar göğsüm çok doluodu artık alıştılar:S

günaydın hepinize

Yasemin canım nasıl oldun daha iyisindir umarım...
Burcu canım Doruk paşamla bir süre daha yat koyun koyuna alışsın boşver Hilalle doğduğundan beri yatıyoruz biz.

Dün akşam Hilal kuzumla 22,30 bir uyuduk sabaha kadar ikimizde yorulmuşuz walla bütün gün o oynamış öğleden sonra 4 saat uyumuş ben işte yoruldum evde de oyunlar oynadık kızımla artık ikimizinde pili bitmiş emerek uyudu kuzum....
Sabah çalar saatte uyandım eşimde sabah diyor çok güzel uyuyordunuz diye Hilal üstünü açmasa daha iyi ama çok üstünü açmış gece eşim hep örtmüş...

bakıcımız bir meslektaşımın eşi benimde arkadaşım.çok temiz kalpli biri sağolsun gözüm arkada kalmıyo hiç 9 yıllık evliler ve çocukları olmamış. dr olmaması için bi sebep yok diyo ama olmuyo,bu yaz tüp bebek yapcaklar,yaşı 25 kadının. bunu yazdımki sizde dua edin bebekleri olsun diye,başkasının duası daha saf olur kabul olur inşallah. merti kendi bebeği gibi seviyo devamlı oyun oynuyo onla,mert çok seviyo onu,giderken arkasından el sallıyo bazen ağlıyo:26: tavla oynuyolarmış şuan

mertte üstünü çok açıyo,oyüzden gece üşüyo ve burnu tıkanıyo,ama yapacak bişey yok gece 3 kez uyanıyosa 3 kezde üstünü örtmeye kalkıyorum ben

günaydın anneler sabah sabah eltim dışarı çıkmış ve arama zahmetinde bulunmamış oğluşla kapıda kaldık mı altına yaptı sonra acıktı uykusu geldi tam gidecektim ki geldi eltim işe de geç kaldım ama umrunda mı iidir hoştur ama çok sorumsuz offf offf
akşam eserle ailesi yüzünden tartışmak üzereydik ki benden beklenmicek şekilde sakin ve ılımlı davrandım toparladık
HASRET dehşet ve esefle izliyorum kocanı yani böyle bir yaşantının hepinizi nasıl etkileyeceğini hiç mi düşünmüyo herkesi geçtim sen sinirleneceksin ona kızacaksın sürekli patırtı gürültü nası cesaret edebiliyo ki bööle bişeye

Bizim doktor da alerji için erken demişti, bak şimdi sen söyleyince aklıma geldi...
Yatsın valla, zaten erkek çocukları erken kopuyor anneden, bağlı olduğu günlerin tadını çıkarayım bari...

Hepsiburada.com : Playskool Müzikli Eğlence Merkezi | Anne / Bebek / Çocuk bundan aldım canım.
yasemin bugün iyisin inşallah,dün niye öyle hastalandın sen migreninmi tuttu yine, geçmiş olsun canım

Hee biliyorum bunu ama hedefim aktivite masası... Stoklarda kalmamış, bu hafta gelecekmiş, alacam inşallah...

Ayfercim, ne güzel uyumuşsunuz, maaşallah Hilal'ime.
Doruk da çok açıyor üstünü, gece kaç kere kalkıyorum üstünü örtmek için. Bir anlıyor örttüğümü, kavga ediyor yorganla :)

ve bugün kızım tam 10 aylık oldu....Ne çabuk geçiyor zaman...

Maaşallah
Nice 10 aylarınızı 10 yıllarınızı sağlıkla kutlamanızı dilerim

Allah gönlüne göre versin Melek'in, daha fazla Hasret çektirmesin, kendi bebeğine bakmayı da nasip etsin inşallah...

BURCU bende yatsın benle diorum ama ya kendiine güvensiz olursa die de korkuyorum bir haftadır koyun koyunayız hiiiiççç şikayetim yok hatta eser kaçar sandım o da bize sokulup uyuyo alıştık ta artık bööle uyumaya gece de sadece 2 sefer uyanıyo bööle ama kişiliğini etkiler mi korkuyorum güçlü olsun cesur olsun kendine güvenli olsun istiyorum

bu arada benim kuzu aktivite masasını hiç sevmedi 10 dk oynadı şimdi yüzüne bakmıyo zorla oynatıyorum birtek bi üçgen var açıp kapıyosun cee dio onunla oynuyo günde 10 dakdan fazla ilgi göstermio bilginize

Offf ne sorumsuz kadın! Nereye gitmiş ki sabahın köründe? Çok kızdım
Sakin ve ılımlı tavrından ötürü kutluyor, darısı bundan sonraki gerginliklerin ve hepimizin başına diyorum :)
Akşam biz de gerildik biraz, bu defa konu benim annemdi, hiç sakin ve ılımlı davranmadım, bilakis kükredim, sustu :)

Esincim bu konuda benim de tereddütlerim var aslında... Bunu bi araştırmak lazım.

İşte bundan çok korkuyorum, zira oynamazsa babası olacak adamın dilinden kurtulamam.

Alerji olmasın da gelip geçici bişey olsun ben razıyım

İnşallah en kısa zamanda kendi çocuklarını alırlar kucaklarına
Kero da hiç üstünü örtmüyor, uyku tulumunun içine penye bi tişört giydiriyorum üstüne incecik bi battaniye örtüyorum onu da açıyor,ondan mı burnu tıkandı acep?:26:

Kero da ilk başta öyleydi alışır zamanla,ben ona nasıl kullanılacağını gösterdim sürekli kendim bastım tuşlarına bak kaç ay geçti hala oynuyor

bende ööle yapmaya çalışıyorum ama masa eltimde kalıyo bitek hafta sonları birlikte oynuyoruz gündüz de eltime dedim ama pek oynatmıyo sanırsam napcam ben bu kadınla 2 yaşından sonra kreş düşünmeye bile başladım bi süredir yani çok sevgi dolu ama çok dangıl dungul çocukları hem çok ii nyetli özverili hemde çok kaba saba sorumsuz bööle nası olcak bilmiyorum yemek yedirirken önlük takmaya bile ikna edemiyorum kadını delirecem

Özet geçen arkadaşlara teşekkür ederim, yine de ucundan azıcık göz gezdirdim geçmişe, Gülşan ın Çelik olayına çok güldüm, bende Çelik hastasıydım eskiden, Ankara da bir konsere gelmişti, gittim, Çeliği görecem diye sandalyenin tepsine çıktım ve düştüm, bu da benim için komik bir anıdır..

Geçmiş olsun dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür.. Bugün daha iyiyim, dün gece saat 23:00 a kadar hastanedeydik eşimle, ağrıdan çıldırdım, 3 kere iğne yaptılar bana mısın demedi, uyuşturdular beni resmen sonunda, onun etkisi ile uyumuşum eve gelince, sabah kalktığımda çok hafif bir ağrı yine vardı ama düne kıyasla iyiyim.. Sonuç olarak, %90 Migren kaynaklı dedi doktor, birde boynumda düzleşme yada fıtık olabilirmiş, birde içtiğim d.k. hapı tansiyonumu yükseltiyormuş, kadın-doğum uzmanına da gidecem, sırayla doktor doktor gezecem anlayacağınız, sebebini bulursam ona göre davranırım hiç değilse...

ay anlatmazsam çatlarım sabah uyanıyo kafayı kaldırıyo beni görünce hemen sokuluyo yanağını yanağıma dayıyo emziğini bulup takıyo genelde ters takıyo elini de saçıma atıp ööle dalıp gidiyo artık ne geçiyosa aklından arada gülümsüyo gözler açık yani allam aşıkım yaratığıma hiç yataktan çıkasım gelmiyo sarılıp keyif yapıyoruz genelde işe geç kalıyorum zaten patron bana kızgın bu ara kesin kovulacam

çok geçmiş olsun canım benim zor yaa bu migren olayı arkadaşımdan biliyorum bende

uzun bir aradan sonra merhaba:))
yaklaşık 1aydır bakamadım buralara.zor günler gecirdimm yiğit özgür cok hasta oldu..minik minik öksürüğü vardı.işkillendim dr a gideyim dedim.eşim tutturdu yandaki hastanye git ben yokum diye..ilk kez kendi dr umuz dan baskasına gittimm eşimle atışmayayım diye pişman oldum..dr hafif soğuk algınlığı dedi yolladı.gece eşim işten geldi cocuğun öksürüğü kötüleşti.acile gittik allahtan kendi dr muz nöbetçiymiş.özgüre baktı ve ağzımızas.tı desem yeridir.ne işiniz var o hastanede neden beni aramadınız bu cocuk 4-5 saatte bu hale gelmez diye..cocuk cok tıkanmış..adrenalin verin dedi aklım başımdan gitti..allahtan ilaçlara cevap verdi de tıkanıklığı gecti.yoksa durumu aynen olsaydı trakeye d3elik acmaları gerkecekti..bi kacgün hastanede kaldık.evde ventolin verneye devam ettikk..iyileşti diyordum yeniledi..ne biçim virüsse deli oldum..ömrümden ömür gitti..ilk gittiğimiz dr u epeyce kalayladım.dr ne denli önemli bir kez daha anladım...allahıma cok sükür iyileşti şimdi.ama hala hiç bişey yemiyor.emmek istiyor hep.sağlığı yerinde ya razıyım ben nasılsa alışacak yemeyede..
işe baslamama 20 gün falan kaldı..kızlar son bomba benim herşeyi bilen eşim sayesinde oğluma babaannesi ve anneannesi sıaryla bakacaklar..ilk konuk kim bilin bakalım:)) hemdeişe başlamadan 1 hafta önce gelecekler...
amma uzun yazdım ..kusura bakmayın...insan özlüyor iki lafetmeyi sizle
ç

Bende doğum günü hediyesü düşünüyorum aktivite masasını çünkü biner mi ki die yürüteç almıştık yüzüne bile bakmadı onun önündeki oyun masasını söktüm yerde onla oynuo kelebek çeklinde kanatlarını çevicrdikce sesler cıkıo 4 düğmesi war ker kanatta başka öüzik çalıo 12 sesli yani oyuncakları 3 gündür selesinden cıkmıo hep onla oynuo sanırım kativite masasıylada oynar.
benim kızımda gece yatagızıma alim diom ama en ufak bi kpırtıya uyandığı için ben dönerken burnumu çekerken biel uyanıo yanımızda yatsa yorganı düzeltirken bile uyanır uyuyamaz yani.bende koyun koyuna isterdim ama.. emio mesela kolumu altından çekerken hop uyanıo sıpa!
gülşancım inş. allah ne kısa zmnda onlaada nasip eder bi bebek. dualarımızla inş. eğer inanırsa ona bi kaç dua duymuştum bebek için okursa sana msj atim ben..
maşş hilal kuzuya 10. ay bitti inş hep beraber nice aylara yaşlara..
benim kızda asla we asla üstünü örtmüo uykusunda hafifce ince bi battaniye bırakıorm paat ayakların ıkaldırıp altına alıo tulumlada bugün farkettim soguk soguktu vücudu terlmiş sogumuş sanırım napcam bilmirm hiç sağlıklı uyumuo tulum giydirmesemmi diorm oda 26 derece fln olu ogece. buz gibiydi sırtı bacvakları fln ya..ama ter sogugu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…