2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemde nasıl yuzune gözüne bulayasım gelio çorbayı..hem brokoli corbasına yumurta katılır şekerim tadıda on numara olur..ayrı bi kapta yumurta un ve su karıştırılır corbaya eklenir bi dene

zannımca bi sıkıntısı var hiç bukadar zorlamamıştı beni yawf..hepicigini deniorum inan..

geçici birşeydir merak etmebizdede oldu aynısı neler yapmadımki ama ısrarla 2 saatte bir beni emiyordu boşuna uğraşıyordum boğazları kızarmış 5 günde geçti ilaç kullandık dra gittinizmi

Yemeyince çok zor, çok iyi biliyorum, Allah yardımcın olsun...
İYE falan değildir di mi Ebru, yememekten başka bi keyifsizliği var mı, yakınlarda doktora götürdün mü?

Brokoli çorbasına yumurta sarısı ve limonla terbiye yapınca da güzel oluyor, biz de seviyoruz kuzu da seviyor, onu da tavsiye ederim, hem brokolinin o hoşa gitmeyen tadını da baskılıyor biraz...

vuuvv çok yaramazmış gerçekten Allaha şükür yaramaz mart bebeği yok bizde
ayrıca dün hero baby nin patatesli balıklı kavanoz maması vereyim dedim tadıda kokusuda çok kötüydü yemedi sıpa ama benim başım çok ağrıyordu zorla yedirmek istedim az kaldı senin dediğin gibi kaseyi başına geçiresim geldi ama eşim yetişti imdadına gitti başka bi mama aldı etli türlümü ne onu yedirdi
heee bende ayfer gibi algıladım ama yinede gitmem herhalde
pedagogun dediklerine uyuyosan diyecek lafım yok

şimdi kavitasyon yaramayınca lipsactioncu arıyorum adana mersin bölgesinde bakalım bakalım burdada var hemde 1500 tl hastane dahil ama ucuz etin yahnisi kara olur masada kalırım allah korusun

benim göbeğim sanki 4 aylık hamileymişim gibi bide lımbır lımbır su dolu balon sanki sinir oluyorum zayıflama kemeri almıştım ona başlıycam hemen bu akşam,birazda mekik çeksem iyi olur. ikinci çocuktan sonra kesin göğüs küçültme ameliyatı ve liposakşın yaptırcam ben

yaaa kızlar ata çok tembel asla bineronunu tutmuyo suluğunuda istiyorki ben içireyim zaten gece uyku dışında süt içmiyoruz ne yaptıysam içiremiyorum içtiğide 150 cc ancak başka süt tüketmiyor birde akşam yemek yiyor bizimle sonra meyva yiyor biraz gece süt içiyor sabah kahvaltıya kadar hiçbirşey yemiyo sabah uyanır uyanmazda birşey içmiyo kahvaltısını bekliyo gün içinde ağzı boş durmuyo tabiiii

yeni favorimiz pancar turşusu :)) daha doğrusu haşlanmış pancar çok az sirkeli :))

slm millet
yazdığımız herşeyi okudum ama yazamadım işlerden, aylık soğan operasyonumu gerçekleştirdim; kocama hayır dualar (!) ederek ıspanak yıkadım bir baktım saat üç :78:

osman demişsinizi biz karı koca reklamından izliyoruz onu ve her reklamda kulaklarını çınlaatıyoruz bol bol soy ağaçlarının diziyi izlesek gidip seti basacağız kesin

ben de ben de

allah allah sende bir şey görünmüyor be anacım nerene yaptırcan onları

göbek bende de felaket göğüsler zaten çok büyüktü bir beden daha büyüdü yakında taşıyamıycam :84:
zayıflama kemeri hangisinden ısı mı titreşim mi spiral kullanıyorsan titreşim önermiyorlar aklında bulunsun. kullan da sonucu bana da bildir bende ikisi de var ama şimdilik kullanmaya vakit yok deniz beyden.
bu arada ben niveanın Q10 plus sıkılaştırıcısını kullanıyorum 3 haftadır görenler çok farkettiğini söylüyor fiyatı da çok uygun pek çok markaya göre aklınızda bulunsun

Son düzenleme:

ben şuan eski kiloma geri dönmeme çok az kaldı 62 kilıya düştüm hızlada devam ediyorum :) eski pantolonlarım çok rahat oluyor artık kumaşlarda dahil,,,,

hmm bak böle denemedim aşkım limonlada deneyim cok severim corbada..

sogan operasyonuda noli şeyma?

mamurda salatalık turşusuna bayılıyor yesin yesin iştahları acılsınumarım inşllah

haftasonu kızıma deneyeceğim bunu....

Meyveli sütlaç

Malzemeler

- 2 çorba kaşığı kırık pirinç

- 150 ml Milupa Aptamil Junior

- 1 elma (cam rendede rendelenmiş)

Hazırlama

2 çorba kaşığı kırık pirinci haşlayın, daha sonra bu pirinçleri Aptamil Junior ile pişiriniz. Rendelenmiş elmayı ilave ederek karıştırıp servis yapınız. Küçük şampiyonumuzun meyveli sütlacı hazır.

Enerji: 289,1 kcal

Protein: 4,5 g

Demir: 2,5 mg

C vit: 29 mg

Kalsiyum: 155,3 mg

[B]hiloş ve iklim kzuzlarımızın 10.ve 11.ayları kutlu mutlu oossssun:)[/B]

Teşekkür ederim Ebru..

Senin kız Kuymak yaptığında yememiş miydi, hafta sonu bende denedim bayıla bayıla yedi, üstüne de pekmez döküyorum seviyor İklim, bu aralar favori kahvaltılığımız Kuymak, birgün yumurtalı, birgün peynirli pekmezli yapıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…