- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.861
hemde nasıl yuzune gözüne bulayasım gelio çorbayı..hem brokoli corbasına yumurta katılır şekerim tadıda on numara olur..ayrı bi kapta yumurta un ve su karıştırılır corbaya eklenir bi deneNası yaaa tek umudum oydu benim :95:
Yemeyen çocuk zor haklısın, çorba kasesini kafasından aşağı boşaltasın geliyo di mi (ya da tek manyak benim :78:)ancak şu da var brokolinin içine yumurta koyarsan kim yer be onu, zaten o çorbayı adam gibi yapsan bile tadı zaten iğrenç, ona özel şeyler yapmayıp kendi yemeklerinden vermeyi denedin mi? eline alıp yemek istiyorsa köfte yap ver eline,reklam karşısında yedirmeyi dene,bi yerlere tutunup gezmeye çalışırken tık ağzına,bi de aç bırakmayı dene, bir dr demişti ki çocuğa yemek için ısrar etmeyin 5 gün aç kalsa sadece birazcık kilo kaybeder hiçbişey olmaz.
mertede bi ara kızınız çok tatlı diyip duruyorlardı,halbuki çok erkek bakar oğluşum
canım merti mama sandalyesine oturtur önüne çıngırak, küçük top ve saç fırçasını veririm. sonra reklam kuşağının gelmesini beklerim ilk reklamla hipnoz olur benimki,çaktırmadan hop hop yediririm,reklam bitmeden yemeğimiz biter geneldeama diş çıkaracağı zaman ağzını kilitler, ozamanda devreye babası girer türlü şaklabanlıkla ağzını açtırır kaşığı tepi veririz ayline katılıyorum çocuğa tadı güzel şeyler yap ben kendim yemiyeceğim şeyi merte vermiyorum,damak tadı gelişsin diye önce ben tadına bakarım.
20 yaşında kız niye böyle davranıyor acaba:26: allah yardımcın olsun canım
katılıyorum canım. bencede erken hem normal bir bebeklik geçiriyorsa farkedilen garip huy ve davranışları yoksa bence gerek yok şimdilik
selam canolr..
degil buraya ugramak pc bile acma fırstım yok..
kanser edecek beni bu cocuk..yemek yediremiorum arkadaş..neler denemedim..nasıl yemek yediriyporsunuz cocuklara ?
artık öyle yatır oturt ver agzına kaşık kaşık hikaye oldu bunlar..yaw agzını bile acmıyor zorlada tutup acamamki agzını..her seferindede eline bi kek bi börek olmuyo ..yeminle sinir küpüyüm şu an..
sabah kahvaltı hazırladım agzını actramadım..menemen yapayım dedim gene aynı..yani kaşık harici ne şekilde yedirebilirimki eline verememya..sonra corba yaptm brokoli yumurtayı bunun içine kattım mecburen ama yarım saattr bu agzı actramıorum bir tek akşamları babasıyla hep beraber masaya oturuyoruz sevdiği şey olursa bizle yemeyi seiorkafayı yicem
burcum bilmiorum gene dişmi gelior ..biraz önce elime bi oyuncak alıp konuştrdum ..bunun sevdasına yedirebildim corbasını..herzaman tutmasada bu defa tuttu bu yöntem..iyice maymun oldum bu ara..diğer önerilerin de cok iyi ayrıca deniycem sıkıştıkca
tv kaeşısında bi müddet yedirebildim ama sarmıyo artık bunuda sevmio..var gene bi sıkıntısı sanırım
aglıyo bu defa mızır mızır başımın etini yiyo bende dayanamayıp devam sütünü veriorum cünki ısrarla almıyo kaşıgı agzına
umarım gecici bişeydir yoruldum cünki mutfaktan cıkamıorum sabahtan bu yana..
hemde nasıl yuzune gözüne bulayasım gelio çorbayı..hem brokoli corbasına yumurta katılır şekerim tadıda on numara olur..ayrı bi kapta yumurta un ve su karıştırılır corbaya eklenir bi dene
zannımca bi sıkıntısı var hiç bukadar zorlamamıştı beni yawf..hepicigini deniorum inan..
vuuvv çok yaramazmış gerçekten Allaha şükür yaramaz mart bebeği yok bizdeGülşancım benim oğlum da hareketli onu demek istemiyorum,zaten bu veletler bu yaşta sözden pek anlamayacakları için ve öğrenme telaşında olduklarından nomal hatta çok güzel hareketli olmaları,benim demek istediğim çocuk minderleri fırlatıyor,koltuk yatak üstünde zıplıyor,ısırıyor,bağırıyor,eline geçeni karşısındakine fırlatıyor bu çocuklara hareketli diyolar ya sinir oluyorum,bu çocuk yaramaz anacım,yaptığı şeylerle kendisine ve kimseye zarar vermeyen çocuğa hareketli denir.
Yani yolunda mı herşey?daha ne istiyosun hem görümcenden kurtuldun hem de kaynanan düzeldi ondan kurtuldun,bi taşla iki kuş olmuş.
heee bende ayfer gibi algıladım ama yinede gitmem herhaldeYok valla yapıyorum bütün dediklerini... Sadece ara sıra yemeklerde animasyon yapmak zorunda kalıyorum, onun haricinde sözünden çıkmıyorum kadının amirim.
Mert'le ilgili durumu çok güzel tarif etmişsin, işte Doruk da öyle, umarım öyle kalır :)
Tek manyak olmadığından emin olabilirsin
E yuhhhh
Ayfercim pedagoga bebeğin gelişimi için değil, bebeğe doğru davranış biçimini öğrenmek için gidiliyor bu aylarda...
şimdilik yolunda aylincim haftaya bebeğin kalp sesini duyunca daha rahatlayacagız .. o kadar sevimsizlerki benim gözümde yinede Allah düz kurtarsın yardımcısı olsun die dua ediyorum cünkü annelik cok özel bir sey tatmasını isterim
şimdi kavitasyon yaramayınca lipsactioncu arıyorum adana mersin bölgesinde bakalım bakalım burdada var hemde 1500 tl hastane dahil ama ucuz etin yahnisi kara olur masada kalırım allah korusun
benim göbeğim sanki 4 aylık hamileymişim gibi bide lımbır lımbır su dolu balon sanki sinir oluyorumzayıflama kemeri almıştım ona başlıycam hemen bu akşam,birazda mekik çeksem iyi olur. ikinci çocuktan sonra kesin göğüs küçültme ameliyatı ve liposakşın yaptırcam ben
vuuvv çok yaramazmış gerçekten allaha şükür yaramaz mart bebeği yok bizde
Ayrıca dün hero baby nin patatesli balıklı kavanoz maması vereyim dedim tadıda kokusuda çok kötüydü yemedi sıpa ama benim başım çok ağrıyordu zorla yedirmek istedim az kaldı senin dediğin gibi kaseyi başına geçiresim geldi ama eşim yetişti imdadına gitti başka bi mama aldı etli türlümü ne onu yedirdi
Heee bende ayfer gibi algıladım ama yinede gitmem herhalde
Pedagogun dediklerine uyuyosan diyecek lafım yok
Benim göbeğim sanki 4 aylık hamileymişim gibi bide lımbır lımbır su dolu balon sanki sinir oluyorumZayıflama kemeri almıştım ona başlıycam hemen bu akşam,birazda mekik çeksem iyi olur. Ikinci çocuktan sonra kesin göğüs küçültme ameliyatı ve liposakşın yaptırcam ben
Yemeyince çok zor, çok iyi biliyorum, Allah yardımcın olsun...
İYE falan değildir di mi Ebru, yememekten başka bi keyifsizliği var mı, yakınlarda doktora götürdün mü?
Brokoli çorbasına yumurta sarısı ve limonla terbiye yapınca da güzel oluyor, biz de seviyoruz kuzu da seviyor, onu da tavsiye ederim, hem brokolinin o hoşa gitmeyen tadını da baskılıyor biraz...
slm millet
yazdığımız herşeyi okudum ama yazamadım işlerden, aylık soğan operasyonumu gerçekleştirdim; kocama hayır dualar (!) ederek ıspanak yıkadım bir baktım saat üç :78:
osman demişsinizi biz karı koca reklamından izliyoruz onu ve her reklamda kulaklarını çınlaatıyoruz bol bol soy ağaçlarınındiziyi izlesek gidip seti basacağız kesin
ben de ben de
allah allah sende bir şey görünmüyor be anacım nerene yaptırcan onları
göbek bende de felaket göğüsler zaten çok büyüktü bir beden daha büyüdüyakında taşıyamıycam :84:
zayıflama kemeri hangisinden ısı mı titreşim mi spiral kullanıyorsan titreşim önermiyorlar aklında bulunsun. kullan da sonucu bana da bildir bende ikisi de var ama şimdilik kullanmaya vakit yok deniz beyden.
bu arada ben niveanın Q10 plus sıkılaştırıcısını kullanıyorum 3 haftadır görenler çok farkettiğini söylüyor fiyatı da çok uygun pek çok markaya göre aklınızda bulunsun
yaaa kızlar ata çok tembel asla bineronunu tutmuyo suluğunuda istiyorki ben içireyim zaten gece uyku dışında süt içmiyoruz ne yaptıysam içiremiyorum içtiğide 150 cc ancak başka süt tüketmiyor birde akşam yemek yiyor bizimle sonra meyva yiyor biraz gece süt içiyor sabah kahvaltıya kadar hiçbirşey yemiyo sabah uyanır uyanmazda birşey içmiyo kahvaltısını bekliyo gün içinde ağzı boş durmuyo tabiiii
yeni favorimiz pancar turşusu :)) daha doğrusu haşlanmış pancar çok az sirkeli :))
mamurda salatalık turşusuna bayılıyor yesin yesin iştahları acılsınumarım inşllah
benim zilli de turşuyu seviyor ayrıca yarım çay bardağı limon suyu da içiyor limonu bile kemiriyor...
hahhayyy bak seenn adını duymak yetio valla limonun yazarken bile agzımın suları damlıoo oyy neettin sen hiloşşş:89:
[B]hiloş ve iklim kzuzlarımızın 10.ve 11.ayları kutlu mutlu oossssun:)[/B]
doruk pipilisini öp kokla annesi muck:)Öpüyorum çıkıyorum
teşekkür ederim Mamurun annesi
[B]hiloş ve iklim kzuzlarımızın 10.ve 11.ayları kutlu mutlu oossssun:)[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?