2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ozaman bebanten dene.nbileyim annem göğüs çatlamsın diye eskiden kremmi vardı soğan suyu veya sütü sürerlermiş şimdiden geçmiş olsun canım

Hava alması lazım dediniz die açtım oturuyorum.
İnşallah yine görümcem gelmez. Bu da hiç giyinik durmuyo dicek...

hava alması lazım dediniz die açtım oturuyorum.
Inşallah yine görümcem gelmez. Bu da hiç giyinik durmuyo dicek...

o göğsü emdirmiycen artık bi müddet temiz tut ve kurumasın nemlendir.anam senin görümcede anahtarmı var çat kapı geliyo amaaaa n boşver sende olan ondada var de kendini teselli et

annemlerde eski bekar günlerimdeki (heyyy gidi güzel günler)) odamda kalıyorum yatak büyük oğlusla yatayım dedim yatak baslıgı yok pencereden soğuk gelmesin die biraz yatagı cektik arayada yastık doldurdum gecenin bi yarısı benim oglan aglıyo bi baktım yok yanımda araya düşmüş cok deli yatıyo yastıkları nasıl ittirdin hem aglıyo hem uyuyo cokkk güldüm zorla cektim ordan ..

aşk olsun sen geldin de görüşmedik mi ne ol unutulmamak falan kim gelse zaten konuşuyoruz arayı uzatan annelere de diyorum iyi olduğunuzu haber verin yeter...

KANTARON YAĞI İYİ GELİR AKTARLARDA SATILIYOR

O reklami bende Tvde ilk izeldigimde sasirdim... ilk defa bu tarzda kadinlara yönelik bir reklam,
eee hepmi erkekler göre yapilsin canim

Destekliyorum devamını diliyorum

Seni asacaklarrrrrrrrrr benim yerime seni allah bileeeeee affetmeyecek
dım dım dım dım dım dım

aaa çok severim bu şarkıyı dilime takıldı

hımmmm pekım sac cekmelerıne care nedır ?

saçlarını toplamak,başka çaresi yok

Allah iyiliğini versin çok güldüm boşver ya nolcak yakalasın o utanmıyorsa sen niye utanasın

[b]canım böyle durumlarda ne olur ne olmaz yere de minder yada kalın yorgan tarzı bişey koy canım sen iyice uykudayken yine düşer filan allah korusun dikkat etmek lazım bizim heryerimiz yastık ve yerde de minderler var....[/b]

Ariyorum ama henüz bulamadim kremi. Allah bilir bu Cocuk gene nerelere sokusturdu.
Ama aklimdasin bulunca özelden atarim adini.

Dün esim maca bakiyordu GSnin. Tugrayi güldürmek icin bi kac tezahürat felan yapdi.
Aynisini bi kac kere takrarladi ve sonunda ögrendi bizim sipada.

Esim re re re diyor arkasina Tugra ga ga ga diyor yani ra ra ra demeye calisiyor
bide melodisini bile hemen hemen ayni sekilde söylüyor....nasil güldük ama

umarım görümcen en kısa zamanda evlenir benimki evlendi kurtuldum :))) yazın ben kaynanama cok basıldım sıcak günlerde cıkıp cıkıp gelirdi sonra a a a a a dedim hiç sevmem dedimmmm habersiz, suratımı astım gelince anladı suratımdan bi daha gelmedi

Kıymet çok güldürdün beni, pek hoşsun

Özo hnm bi geldiniz bi iki müzik mırıldanıp yine kayboldunuz, ne işşş

Salih geldi şimdi yatıyo

BİZ yerde yatıyoruz artıkın valla yatağı 360 derce dönüyolar korkulur bu sıpalardan zaten direk uyanır uyanmaz tepeme çıkıyo

koydum hayatım o minderler olmasa Allah korusun direkt beton minderlerin üstüne yastıkda koymustum o yastıkları itmiş sıkısmıs araya daracık yer bu cocukları Allah koruyo bu aksam annemlerin odasına gececeğim o zamanda ben uyurum ayak ucundan inmeye kalkarsa offff yaaaa

geçmişi okumuycam şimdiyi kaçırıyorum ozaman çünkü
göğüs yaraları için e vitamini kapsülü satılıyo eczanelerde,sürersen iyi geliyo, hemen iyileştiriyo kızlar
meral eymen nihayet dişini patlatmış oh be ben bile rahatladım yani

Biri evlendi çok şükür. İnşallah tez zamanda 3üzü olur die dua ediyorum. Bi hamilelik haberini alsam en çok ben sevinicem.
Ben kayınvalidemle görümceme ima etmedim direk söyledim. Bütün çirkefliğimle suratlarına çemkirdim herşeyi açık açık. Ama ya çok kalın kafalılar ya da çok yüzsüzler... Hiçbişey olmamış gibi gelmeye devam ediyolar. Hatta kayınvalidem geçen gün kendince espri yapıyo.. 'Biz yine böyle habersiz geldik iştee!!!' Aman ne iyi ettiniz!!!! :88:

fanatik gassaraylı desene

bence hep öyle yarıçıplak gez o gelince utanırda daha az gelir belki:26: pek sanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…