- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.441
ozaman bebanten dene.nbileyim annem göğüs çatlamsın diye eskiden kremmi vardı soğan suyu veya sütü sürerlermiş şimdiden geçmiş olsun canım
bütün mart anneannelerinin acı sonu gibi annenin de belinin tutulması yakındır cnm benden söylemesi..
hava alması lazım dediniz die açtım oturuyorum.
Inşallah yine görümcem gelmez. Bu da hiç giyinik durmuyo dicek...
kız neoldu yine dellendinmi arabesk takılıyon bugün....anam benimki anamın yamayı saçı başı yoluyo benim ve kızımın saçları ise en b üyük oyuncağı bi çare bulan varsa banada yazsın.
Buarada herkese hoşbulduk seyhan aylin meral ve burcu sağolun kızlar unutulmamak güzel.burcu bakıcınız iyi çıkar umarım annen arada takip etsin yinede tabiii doruk paşaya görünmeden
Bütün Mart anneannelerinin acı sonu gibi annenin de belinin tutulması yakındır cnm benden söylemesi..
Herkese ii haftalar. İnşallah herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
Haftasonu görümceme yarı çıplak basılmak dışında bi aksiyon yaşamadım ben. Detaylar cuma günkü sayfada var. Yanlız biraz uzun. Sabrı olan okusun.
Bi de geçen haftadan Pelin hanım ın hakladığı göğsüm var tabi..Daha iyileşmedi. Bİ kenarından sivilcemsi bi kabartı çıkmış.. O kadar canım acıyo ki o göğsümden emziremiyorum bile. Emzirmeyince de göğsüm süt doluyo, patlayacak gibi oluyo.
İki gündür lansinoh sürüyorum ama o da pek fayda etmedi gibi.
Ne iyi gelir bilen var mı?:44:
O reklami bende Tvde ilk izeldigimde sasirdim...ilk defa bu tarzda kadinlara yönelik bir reklam,
eee hepmi erkekler göre yapilsin canim
Seni asacaklarrrrrrrrrr benim yerime seni allah bileeeeee affetmeyecek
dım dım dım dım dım dım
hımmmm pekım sac cekmelerıne care nedır ?
Hava alması lazım dediniz die açtım oturuyorum.
İnşallah yine görümcem gelmez. Bu da hiç giyinik durmuyo dicek...
annemlerde eski bekar günlerimdeki (heyyy gidi güzel günler)) odamda kalıyorum yatak büyük oğlusla yatayım dedim yatak baslıgı yok pencereden soğuk gelmesin die biraz yatagı cektik arayada yastık doldurdum gecenin bi yarısı benim oglan aglıyo bi baktım yok yanımda araya düşmüş cok deli yatıyo yastıkları nasıl ittirdin hem aglıyo hem uyuyo cokkk güldüm zorla cektim ordan ..
Herkese ii haftalar. İnşallah herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
Haftasonu görümceme yarı çıplak basılmak dışında bi aksiyon yaşamadım ben. Detaylar cuma günkü sayfada var. Yanlız biraz uzun. Sabrı olan okusun.
Bi de geçen haftadan Pelin hanım ın hakladığı göğsüm var tabi..Daha iyileşmedi. Bİ kenarından sivilcemsi bi kabartı çıkmış.. O kadar canım acıyo ki o göğsümden emziremiyorum bile. Emzirmeyince de göğsüm süt doluyo, patlayacak gibi oluyo.
İki gündür lansinoh sürüyorum ama o da pek fayda etmedi gibi.
Ne iyi gelir bilen var mı?:44:
annemlerde eski bekar günlerimdeki (heyyy gidi güzel günler)) odamda kalıyorum yatak büyük oğlusla yatayım dedim yatak baslıgı yok pencereden soğuk gelmesin die biraz yatagı cektik arayada yastık doldurdum gecenin bi yarısı benim oglan aglıyo bi baktım yok yanımda araya düşmüş cok deli yatıyo yastıkları nasıl ittirdin hem aglıyo hem uyuyo cokkk güldüm zorla cektim ordan ..
[b]canım böyle durumlarda ne olur ne olmaz yere de minder yada kalın yorgan tarzı bişey koy canım sen iyice uykudayken yine düşer filan allah korusun dikkat etmek lazım bizim heryerimiz yastık ve yerde de minderler var....[/b]
aşk olsun sen geldin de görüşmedik mi ne ol unutulmamak falan kim gelse zaten konuşuyoruz arayı uzatan annelere de diyorum iyi olduğunuzu haber verin yeter...
BİZ yerde yatıyoruz artıkın valla yatağı 360 derce dönüyolar korkulur bu sıpalardan zaten direk uyanır uyanmaz tepeme çıkıyo
umarım görümcen en kısa zamanda evlenir benimki evlendi kurtuldum :))) yazın ben kaynanama cok basıldım sıcak günlerde cıkıp cıkıp gelirdi sonra a a a a a dedim hiç sevmem dedimmmm habersiz, suratımı astım gelince anladı suratımdan bi daha gelmedi
fanatik gassaraylı deseneAriyorum ama henüz bulamadim kremi. Allah bilir bu Cocuk gene nerelere sokusturdu.
Ama aklimdasin bulunca özelden atarim adini.
Dün esim maca bakiyordu GSnin. Tugrayi güldürmek icin bi kac tezahürat felan yapdi.
Aynisini bi kac kere takrarladi ve sonunda ögrendi bizim sipada.
Esim re re re diyor arkasina Tugra ga ga ga diyor yani ra ra ra demeye calisiyor
bide melodisini bile hemen hemen ayni sekilde söylüyor....nasil güldük ama
Hava alması lazım dediniz die açtım oturuyorum.
İnşallah yine görümcem gelmez. Bu da hiç giyinik durmuyo dicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?