- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.621
ebru hoşgeldin
esin yine yok yazılsın bugün
yasemin iklim kaç kilo?
barısım biraz önce 5 adım attıııı
elleri havada dengesini kurmaya calısarak yürüdü, cok komikti, birde sevindi ki yürüyor diye
off aslında hic istemiyorum yürümesini, cok zor günler bizi bekliyor. müzikli oturagını cıkarayım artık, yürümeye baslayınca çise de alıstırırım diyordum yavas yavas baslayayım bakalım. yasemin sen basladın mı oturaga oturtmaya?
bu arada meralcim demin yazmayı unuttum yeni dişelriniz hayırlı olsun, insallah bundan sonrakiler cabucak cıkar.
iklim ve seline de masallah,benim oglan anca mama, meme,anne, baba, gel, ver falan diyor. bide benimki memeyi yeni kesfetti(emmedi ya hic) acıp acıp bakıyor, dikkatle inceleyip, tutup cekistiriyor
Ben de her gün Bim'deyim sayenizde, çünküm evin hemen yanında...
Ama görmedim çarık çorapları, hsonu gitmedim, ondan olabilir :)
Varsa benim de almam lazım, eskiler bi garip oldu, esnedi mi ne, çıkıyor ayağından...
selamlar güzel ve zeki marta anneleri
geçmişe azıcık bakındım,asayiş berkemal,çok şükür sorun yok.
bizdede sorun yok şükürki.buraya video ekleyebilsem Alpiş in videosunu ekleyeceğim,adım atıyor
ama beceremiyorum:44:
anaaaa alp de mibizden umut yok yaşımızı bekleriz gibi geliyor,çocuk jet hızıyla sıralıyor taytayı da beceriyor ama yürüme anlamında tık yok
anaaaa alp de mibizden umut yok yaşımızı bekleriz gibi geliyor,çocuk jet hızıyla sıralıyor taytayı da beceriyor ama yürüme anlamında tık yok
selam ev kuşu:) Maşallah Alp paşaya bee, neyse fece e ekle sen de ordan bakarız
Bisey soracagim ama gülmeyin :26: (dogma büyüme Almanya olunca bazen tam anlayamadigim seyler olabiliyor)
Erkege Kiz güzeli denmesi ne anlama geliyor? :44:
Bisey soracagim ama gülmeyin :26: (dogma büyüme Almanya olunca bazen tam anlayamadigim seyler olabiliyor)
barısım biraz önce 5 adım attıııı
elleri havada dengesini kurmaya calısarak yürüdü, cok komikti, birde sevindi ki yürüyor diye
off aslında hic istemiyorum yürümesini, cok zor günler bizi bekliyor. müzikli oturagını cıkarayım artık, yürümeye baslayınca çise de alıstırırım diyordum yavas yavas baslayayım bakalım. yasemin sen basladın mı oturaga oturtmaya?
bu arada meralcim demin yazmayı unuttum yeni dişelriniz hayırlı olsun, insallah bundan sonrakiler cabucak cıkar.
iklim ve seline de masallah,benim oglan anca mama, meme,anne, baba, gel, ver falan diyor. bide benimki memeyi yeni kesfetti(emmedi ya hic) acıp acıp bakıyor, dikkatle inceleyip, tutup cekistiriyor
selamlar güzel ve zeki marta anneleri
geçmişe azıcık bakındım,asayiş berkemal,çok şükür sorun yok.
bizdede sorun yok şükürki.buraya video ekleyebilsem Alpiş in videosunu ekleyeceğim,adım atıyor
ama beceremiyorum:44:
yasemin size degeçmiş olsun.
migren bende de var. off çok zor.
ev kuşu haa:93:sanada selam şekerim.
yok yok azmettim ekleyeceğim buraya.face e eklemeyeceğim,sadece sizle paylaşmak istiyorum.
Bende öyle diyordum, önce tay tay süresini uzattı birdakika falan duruyordu ayakta, sonra ayakta alkıs falan yapmaya basladı. 2 gün önce ilk adımını attı, dün 2 adım attı, bugun 5 e cıktı. birden baslıyorlar yani, her an sasırtabilir kerem senidönüm noktası tay tay süresinin uzaması, onu takip et.
gecen hafta hayıflanıyordum bende yasında yurur diye, bir arkadasım geldi, barısı uzun süre tay tay dururken görünce 2 haftaya kalmaz yuruyecek bu cocuk benim oglumun oyle oldu dedi, ben da tabi tabi dedim icimden ama dogru cıkacak sanırım.
Bende öyle diyordum, önce tay tay süresini uzattı birdakika falan duruyordu ayakta, sonra ayakta alkıs falan yapmaya basladı. 2 gün önce ilk adımını attı, dün 2 adım attı, bugun 5 e cıktı. birden baslıyorlar yani, her an sasırtabilir kerem senidönüm noktası tay tay süresinin uzaması, onu takip et.
gecen hafta hayıflanıyordum bende yasında yurur diye, bir arkadasım geldi, barısı uzun süre tay tay dururken görünce 2 haftaya kalmaz yuruyecek bu cocuk benim oglumun oyle oldu dedi, ben da tabi tabi dedim icimden ama dogru cıkacak sanırım.
Ohooo, İklim oturağı aldığımdan beri kaka faslı hep onun üstünde geçiyor, oturağı görür görmez çişş diyor kendi kendine, üstünde de hanım hanımcık bir oturuşu var ki görmenizi isterim..
aa evet bende bayıldım sinbata hatta tadım sevmiorum diyebilirim..Peditus yerine ayva yağrağı kaynatsan?burnuna da sadece serum fizyolojik damlat kaloriferin üstüe sıcak suyun içine azıcık vicks tamam bitti gitti.
Zeliha tuğra ya çok güldüm,asabi bişi olacak senin bu oğlanerkek çocuğu korkak sümsük olmasın tabi gerçi sizinki biraz daha ileri boyutu gibi görünüyor.
Ben BİMe uğramazdım sayenizde çıkamaz oldum,kaç para bu çoraplar,bizim 1 çiftimiz var 1 tane daha lazımdı,gerçi hep lazım hep lazımayrıca sadece bimde satılan sinbat çekirdeklerden tavsiye ederim, ben her gittiğimde hemen alırım büyük bi paket.tadım falan hal etmiş
cnm benim saolasın..aynen hamilelikte migren nöbetleri azalıyo hatta hiç yaşamadım diyebilirim..hep hamilemi kalsak neGeçmiş olsun sana ve Mamura, Migren sende de mi var, benimde hamilelikten bu yana yaklaşık 2 senedir olmuyordu hiç geçenlerde bende acillik oldum öyle, aynen iğneyi serumu yiyip ayağa kalkıyorum, hormonlar yerine oturmaya başladı o halde desene..
Prizler için kilit var onlardan alın, çok rahat oluyor, ben aldım kurtuldum..
aynen yuruduklerinde daha tehlikeli dönemler bizi beklior..barısım biraz önce 5 adım attıııı
canım benmİkinize de geçmiş olsun...
Biz de özledik valla Ebuş, hatta sanırsam geçen gece seni rüyamda gördüm. Ama nasıl, hiç hatırlamıyorum...
Doruk'un da gündüz uykuları çok azaldı, onun yerine sabah yarım saat ya da 1 saat daha geç kalkıyor.
canım benmhayırlara cıksın ruyan.
Ben de her gün Bim'deyim sayenizde, çünküm evin hemen yanında...
Ama görmedim çarık çorapları, hsonu gitmedim, ondan olabilir :)
Varsa benim de almam lazım, eskiler bi garip oldu, esnedi mi ne, çıkıyor ayağından...
Geçmiş olsun cnm ikinize de. Biz de özledik walla, ne olsun işte iş güç bebeler,dişler falan öyle işte:)) olağandışı bi durum, mühim bi havadis yok bizde bu hafta:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?