2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar güzel ve zeki marta anneleri
geçmişe azıcık bakındım,asayiş berkemal,çok şükür sorun yok.
bizdede sorun yok şükürki.buraya video ekleyebilsem Alpiş in videosunu ekleyeceğim,adım atıyor
ama beceremiyorum:44:

ebru hoşgeldin
esin yine yok yazılsın bugün
yasemin iklim kaç kilo?

En son 10 aylıkken kontrole götürdüm doktora 9930gr. dı, 1 yaşına kadar getirmeyin bir daha dedi diye götürmüyorum, sağlık ocağında tarttırdı annem 3 hafta önce 10800 gr. gelmiş sanırım, ama ben sağlık ocağını pek dikkate almıyorum genelde yanlış oluyor..

anaaaa alp de mi bizden umut yok yaşımızı bekleriz gibi geliyor,çocuk jet hızıyla sıralıyor taytayı da beceriyor ama yürüme anlamında tık yok

maşallah Barışa hem adım attığı hem de memeyi keşfettiği için

evet cnm yeni ürünler cuma günleri geliyor, ben dün aldım bikaç tane kalmıştı, şansını dene bugün

selam ev kuşu:) Maşallah Alp paşaya bee, neyse fece e ekle sen de ordan bakarız

Bisey soracagim ama gülmeyin :26: (dogma büyüme Almanya olunca bazen tam anlayamadigim seyler olabiliyor )

Erkege Kiz güzeli denmesi ne anlama geliyor? :44:

anaaaa alp de mi bizden umut yok yaşımızı bekleriz gibi geliyor,çocuk jet hızıyla sıralıyor taytayı da beceriyor ama yürüme anlamında tık yok

aslında ekleyeceğim videodan daha iyiydi çalışmaları,ama o videodaki arkadaş okadar üstelediki yürüsün diye,şimdi daha az yapıyor bu işi:95:.

selam ev kuşu:) Maşallah Alp paşaya bee, neyse fece e ekle sen de ordan bakarız

ev kuşu haa:93:sanada selam şekerim.
yok yok azmettim ekleyeceğim buraya.face e eklemeyeceğim,sadece sizle paylaşmak istiyorum.

Bende öyle diyordum, önce tay tay süresini uzattı birdakika falan duruyordu ayakta, sonra ayakta alkıs falan yapmaya basladı. 2 gün önce ilk adımını attı, dün 2 adım attı, bugun 5 e cıktı. birden baslıyorlar yani, her an sasırtabilir kerem seni dönüm noktası tay tay süresinin uzaması, onu takip et.

gecen hafta hayıflanıyordum bende yasında yurur diye, bir arkadasım geldi, barısı uzun süre tay tay dururken görünce 2 haftaya kalmaz yuruyecek bu cocuk benim oglumun oyle oldu dedi, ben da tabi tabi dedim icimden ama dogru cıkacak sanırım.

Bisey soracagim ama gülmeyin :26: (dogma büyüme Almanya olunca bazen tam anlayamadigim seyler olabiliyor )

hiç kusura bakma ama gülücem yani malum kızların daha narin,daha ince yüz hatları olur ya, yüzü çok güzel olan oğlan çocuğuna da kız güzeli derler o nedenle:)) bi de kıza benzetiliyosa ardından gelen kardeşin kız olacağına inanılır

Ohooo, İklim oturağı aldığımdan beri kaka faslı hep onun üstünde geçiyor, oturağı görür görmez çişş diyor kendi kendine, üstünde de hanım hanımcık bir oturuşu var ki görmenizi isterim..

Oy oy oy, yerim ben o Alp kuduruğumu, maşallah paşama..

yasemin size degeçmiş olsun.
migren bende de var. off çok zor.

Sende bendensin desene, böyle çekecez anlaşılan, ben şu Ender Saraç ın kolyesinden almayı düşünüyorum Migren için, Ajda Pekkan da kullanıyormuş, çok memnunum diye anlatıyordu tv de..

Kız gibi güzel demek, hatta espri olarak kız olarak doğacakmışta son anda erkek olmuş v.s. de derler..

hadi maşallah o zaman barışa,darısı başımıza

Bencede her an bir süpriz yapabilirler. Belli olmuyor bunlarin isi.
Tugra tay tay bile durmuyordu, birden yürüdü. simdi iyice yürüyor ama yalniz birakmiyorum yinede.

Yasemincim geçen haberlerde gördüm de sen aklıma geldin, botoks migren ağrılarına son veriyomuş diyodu haberde. tesadüfen keşfedilmiş bu etkisi

Masallah iklime, kız cocukları daha cabuk alısıyormus zaten, bende yasımda soyluyomusum cisimi.

kaka faslı hep onun üstünde geciyo derken, yapmadan once soyluyorda oylemi oturtuyorsunuz yoksa yaparken farkedip acıp orda mı devam ettiryorsunuz, yada soyle sorayım baslangıcta nasıldı bezden oturaga kaka gecisi:)
annem diyorki kaka yaptıgını farkedince hemen ac bezini oturt oturaga, e ben bezini acana kadar ya bitirmis olur isini ya da tam is ortasında actıgımdan ortalık kaka olmaz mı bilemedim ne yapacagımı. bi de oturagın nasıl, ben su e bebek teki royal potty müzikli oturaktan almıstım, deligi bşiraz kucuk gibi geldi bana, sendeki nasıl ki?

Son düzenleme:
aa evet bende bayıldım sinbata hatta tadım sevmiorum diyebilirim..
cnm benim saolasın..aynen hamilelikte migren nöbetleri azalıyo hatta hiç yaşamadım diyebilirim..hep hamilemi kalsak ne
priz için bi araştrayım şu kilit olayını
aynen yuruduklerinde daha tehlikeli dönemler bizi beklior..
canım benm hayırlara cıksın ruyan.

Geçmiş olsun cnm ikinize de. Biz de özledik walla, ne olsun işte iş güç bebeler,dişler falan öyle işte:)) olağandışı bi durum, mühim bi havadis yok bizde bu hafta:))

saol mralım..

uyandı gene benmki..kendini hülya kocyiğit gibi yerden yere atıyor ilgilen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…