- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.641
Yasemincim geçen haberlerde gördüm de sen aklıma geldin, botoks migren ağrılarına son veriyomuş diyodu haberde. tesadüfen keşfedilmiş bu etkisi
saol mralım..
uyandı gene benmki..kendini hülya kocyiğit gibi yerden yere atıyor ilgilen diye
anneannemin apartmanının yöneticisi ve kapıcısıyla, şirketi öttüren bir ses tonuyla kavga ettim, çok sinirliyim, sakinleşme izni istiyorum...
ya da biriniz gelin masaj eşliğinde terapi yapın bana, izinden daha makbule geçer
Böyle giderse denemediğim bişey kalmayacak, onu da bir araştırayım en iyisi, botokslu da olucam desene, hahahhaha..
Hem güzel, hem botokslu, hemde migrensiz......
Sağolasın haber verdiğin için..
Aaaaa bende sana ne soracam diyordum, o şampuan ve bakım kompleksini kullanıyormusun, etki etmeye başladı mı..?
delü sen de Hülya Koçyiğit hakendini yerden yere atışını bilmiyorum ama koşuşuna hastayım ben o kadının, yandan yandan koşuyo resmen filmlerde
selam:))
nasılsınız???
selam:))
nasılsınız???
Aaaaa bende sana ne soracam diyordum, o şampuan ve bakım kompleksini kullanıyormusun, etki etmeye başladı mı..?
bende merak ediyorum bu sorunun yanıtını. biraz once bakıyordum bende internetten ssac dokulme sebeplerine falan. benim de saclarım dökülüyor, ama öyle böyle degil, sabahları yastıgımın uzeri sac dolu, evin her yeri sac supurmekten bıktım, taramaya korkar oldum. yarın barısı doktora goturmusken bende bir cildiyeye mi gitsem acaba diyorum bende, kan tahlili falan yapsınlar. dogumdan sonra vitaminlerimi kullanmadım hic, vitaminsiz mi kaldım acaba, kilo verme hızım da arttı bu aralar ondan bir sikayetim yok tabii:) bu gidisle kel kalacagım sanırım yakında
kıpırcan yürümeye çalışıyor
[video=dailymotion;xgq83w]http://www.dailymotion.com/video/xgq83w_20012011015_fun[/video]
canım selin iyi eski doktoru ali beye götürmeye karar verdik , birde o görsün ona göre hormon sorunu olup olmadığına o karar versin istedik ,
dayısının üstün çabaları sonucu selin artık yürüyor ama sadece bana yada dedesine doğru yürüyor kucağıma geldiğinde de alkış bekliyor hadiii diye bağırıyor :)
Başka biri karşısına geçerse oturuyor :)
Fülüt çalışmalarına da hız verdi :):) sanırım sanatçı olacak :)
Birde gelip sürekli beni öpüyor :)
Başka bi sürü marifeti var :))
Fatmacım benim kuzu da ezan okununca ellerini açıyo amin amin diyoz..Bizim bakıcı namaz kılıyo ezan okunuca seccadelerin durduğu yere gidip çekiyo seccadeyi
Marifetli bebikler ya yerim o minicikleri ben!!!!Keroda da koklama huyu başladı,önceleri yok canım diyordum ama şimdi bakıyorum eline çorap alınca burnuna götürüyo,yerde değişik bişey gördü mü eğilip kokluyor.. bi de cısss diyo :) ben hiç cıs demem ama bakıcı ellenmemesi gereken bişeye gidince cıs diyomuş bu da alenen cıss diyo:)
selam...:2:
uzak kaldım gene buralara ..yagmur la anne kız grip atlattık yine..cok şükür iyiyiz...buara sallantılardayım..gecen gün migrenim tuttu 1.5 sene aradan sonra..mide bulantısıyla beraber acile taşındık ..bi novaljin tıslattırıp geldim..
kızım fena yaramaz artık heryere eli gidiyo uzanıyo düşürüyo kırıyo prizlere taktı heryeri bantladım..gündüz uyku süresi daha da azalmaya başlıyor..yurumuyor henüz ama adım atabildi sonunda rekoru 3 adım şu an..gerisi gelmedi...
ne var ne yok yaw özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?