2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anneannemin apartmanının yöneticisi ve kapıcısıyla, şirketi öttüren bir ses tonuyla kavga ettim, çok sinirliyim, sakinleşme izni istiyorum...
ya da biriniz gelin masaj eşliğinde terapi yapın bana, izinden daha makbule geçer

Yasemincim geçen haberlerde gördüm de sen aklıma geldin, botoks migren ağrılarına son veriyomuş diyodu haberde. tesadüfen keşfedilmiş bu etkisi

Böyle giderse denemediğim bişey kalmayacak, onu da bir araştırayım en iyisi, botokslu da olucam desene, hahahhaha..
Hem güzel, hem botokslu, hemde migrensiz......
Sağolasın haber verdiğin için..

Aaaaa bende sana ne soracam diyordum, o şampuan ve bakım kompleksini kullanıyormusun, etki etmeye başladı mı..?

ne oldu yine bea? gel sana iyi bi terapi yapayım cnm ayıpsın, güzel masaj da yaparım haa

haha evet hem güzel hem migrensiz:)) şaka bi yana tam olarak neyin etkisi olduğunu bulurlar da botoks bile yapmaya gerek olmadan çare bulurlar bu hastalığa inş.

Evet cnm kullanıyorum onları da, dökülme ciddi anlamda azaldı, tekrardan teşekkür ederim güzelim biraz daha düzenli kullanırsam daha da iyi olur inş.

Disney Oturak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Bizim oturağımız bundan, bu da müzikli, ben ilgisini çekmezse paralar boşa gitmesin diye önce ucuz bişey alarak işe başlayım dedim..

İlk başlarda kaka yapmaya başladığını anladığımız an bezini çıkarıp oturttuk, onun üstünde oturarak daha rahat yaptığını keşfettiğinden beri kakasını yapacağı zaman eliyle işaret edip popsunu gösteriyor ''üfff kaka kaka'' diyor, bakalım şimdilik iyi gidiyoruz, inşallah böyle devam eder..

Aaaaa bende sana ne soracam diyordum, o şampuan ve bakım kompleksini kullanıyormusun, etki etmeye başladı mı..?

bende merak ediyorum bu sorunun yanıtını. biraz once bakıyordum bende internetten ssac dokulme sebeplerine falan. benim de saclarım dökülüyor, ama öyle böyle degil, sabahları yastıgımın uzeri sac dolu, evin her yeri sac supurmekten bıktım, taramaya korkar oldum. yarın barısı doktora goturmusken bende bir cildiyeye mi gitsem acaba diyorum bende, kan tahlili falan yapsınlar. dogumdan sonra vitaminlerimi kullanmadım hic, vitaminsiz mi kaldım acaba, kilo verme hızım da arttı bu aralar ondan bir sikayetim yok tabii:) bu gidisle kel kalacagım sanırım yakında

selamlar ben geldim ama işlerim yoğun geçmişe baktım amma da konuşmuşsunuz yawww...Neyse bugünlük mazur görün beni...

Meral e de ben tavsiye etmiştim, sana da yazayım, doğumdan sonra kel kaldım ben nerdeyse, saçımın ön kısmı ve yanlar açıldı gitti, bu ürünü kullandım bir sürü yeni saç çıktı ve saçık eskisinden daha parlak ve gür, denemek istersen, incele bak..

http://www.sacbakim.com/

Fatmacım benim kuzu da ezan okununca ellerini açıyo amin amin diyoz..Bizim bakıcı namaz kılıyo ezan okunuca seccadelerin durduğu yere gidip çekiyo seccadeyi

Marifetli bebikler ya yerim o minicikleri ben!!!!
Burcu da demiş ya gerçekten çizgi film, karikatür falan gibiler..

Geçmiş olsun Ebru. Ben de nerde bu hatun diyodum..
Yağmur'a da maşallah. Annesi gibi bitirim desene..

selam canlar ... cokkkkk basım agrıyo bugün ege bey yine 50 kere uyandı sabaha kadar hatta bikeresinde kızdım cocuga yeter artık ege dedim şimdi vicdan azabı cekiyorum belki dişten yapıyo belki bi yeri agrıyo ama gündüzleri gayet keyifli ....

ebru ya dnü yağmuru nsaçını gördüm maşş ne kadar uzun iki palmiye yapmışsınız melikein bi tane oluo oda iki tüyden.dier kız anneleri sizin saçlar nasıl? kestin mi sen ebru hiç. çokda gür gibi duruo maşş. napsam bende kessemmiki bizimkinin tüyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…