2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben küçükken taklidini yapardım
sıksam şimdi de yaparım da pek yakışmaz koca kadına zannımca

maşallah kızıma, alıştıktan sonra bırakmaz daha artık

insanlar ilginç buluşlar peşinde parayı kırmak için ama bu olmamış bence yani, off ne alaka o ateşin sıcaklığı ile bir olur mu hiç görüntü

cnm ben de aynen bu durumdaydm şimdi epeyce azaldı dökülme, artık yastıkta falan gçrmüyorum, yerlerde de olmuyor. sadece taranırken elime geliyo bikaç tel, kesinlikle tavsiye ederim sana da

selamlar ben geldim ama işlerim yoğun geçmişe baktım amma da konuşmuşsunuz yawww...Neyse bugünlük mazur görün beni...

kolay gelsin cnm

Ne terbiyesizlik yaptılar da salon kadını çizginden çıkmak zorunda kaldın

[BEvet cnm kullanıyorum onları da, dökülme ciddi anlamda azaldı, tekrardan teşekkür ederim güzelim biraz daha düzenli kullanırsam daha da iyi olur inş.[/B]

Peki diplerde yeniler çıkıyor mu?çıkarsa ben de alayım

Oturak işini ben de düşünüyorum ama şimdi kış ayında altındakileri çıkarana kadar çocuk yapmış olur ya da noluyoruz derken kendini kasar yapamaz diye düşünmüştüm. :26:

maşallah diyeyim o zaman:))
iyiyiz hamdolsun hastalık bir sıkıntı yok çok şükğr ama hala diş de yokeşim 1.5 yaşında çıkarmış öğrendiğime göre...her şeyi babası demekki dişi de öyle olacak beklemiyorum artık
Eymen nasıl?

Selam..
Biz iyiyiz, sizi sormalı şekerim, Nihancım nasıl, neler yapıyor..?

Meral haftada 2 kere mutlaka uygula, çok faydasını görecen..

sağol canım iyiyiz biz de...Nihan şu an uyuyor..
genel olarak iyi çok şükür..bizde hala diş yok İklim nasıl var mı diş???

selamlar ben geldim ama işlerim yoğun geçmişe baktım amma da konuşmuşsunuz yawww...Neyse bugünlük mazur görün beni...

sen de hoşgeldin Ayfercim:))

Yasemim geçenlerde konuştuğumuz şey mi saç için olan eşin de deneyecekti...sonuç olumlu mu ben de alayım mı kelimtrak kocama???

canım Nihan'ı gördün mü bilmiyorum...doğuşyan saçlı benim kuzum bir kez kısalttım ama kazıtmadım hiç...kendiliğinden gürleşiyor...şart değil kesmen..

canım erken aslında daha ters tepebilir de önemli olan bebeğin hazır olması ki bunu anlarsın..ama en iyi dönem en erken 18 aydan sonrası...

Peki diplerde yeniler çıkıyor mu?çıkarsa ben de alayım

işte ondan emin değilim henüz kendi adıma ama son zamalrda pek düzenli de kullanamadım, inş yeni saçlar da çıkıyodur

Dişi de babasına çekmiş ha:)) Eymen de iyi mi bilmiyorum walla,dişi patladıktan sonra keyfi yerine gelmişti ama bugün var yine bi haller de hadi hayırlısı

Salak bir yönetici ve ondan daha salak bir kapıcının aidat toplayamama problemi ile uğraşıyorum. Bankaya yatırıyoruz normalde aidatları, bir haftadır arıyorlar bilmem kaç aydır yatırmıyorsunuz diye, dekontları çıkarıyorum, yok almadık diyorlar... Sonradan anlaşıldı ki, bunlar banka şubesini değiştirmişler ama haber vermemişler, benim yatırdığım paralar eski şubenin havuzunda kalmış, kimse de geri dönmüyor burda böyle bi hesap yok diye... Öbür iki salak bugün arayıp avukata verecez, icraya verecez deyince, analarından emdiklerini burunlarından getirdim cırıl cırıl. Hadi versinler şimdi avukata da göreyim. Bütün manyaklar beni buluyor bea

selam:))
nasılsınız???

İyiyiz Hanifem, sen nasılsın, bal köpüğü nasıl?

Yine mi yatmaya geliyor?
E o yatsın, hatta yatmasın hasta hasta Eymen'e baksın, sen bizle ilgilen...
Yaşasın kötülük

Ne kadan saçmaa, manasız bişey bu

Dream Baby F140 Priz Emniyeti - -

Ebru, priz emniyet kilitleri bunlar, bak istersen bi...

Bize de lazım bunlardan, pipili minik kaşif iş başında çünkü...

Geçmişi okuyum dedim bitiremedim vazgeçtim yoksa size yetişemicem

valla anacım kayınvalidem yaptığı ikiyüzlülüklerle bana kızım ayrı sizler ayrı demiş oldu hatta kızım oğullarımdan da ayrı maalesef gitti sizin gibi gelinler buldu bizim gibi elit bir aileye yakışmaınız ama idare edicez dio kendince
SELİNE hem geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur hemde maşallah hem yürüyo hem fülüt çalıyo ben kuzuya düdük aldım anca dişliyo şaşkın
İKLİMİ de tebrik ediyorum malının kıymetini bilsin bende istiyrum ama heralde anası gibi herşeyini paylaşacak mallık genetik zati ben çocukkende bööleydim mahalledeki çocuklara altın künyemi vermişliğim var dün eltime bi gittim bizim aktivite masasının etranda 4-10 yaş arası çocuklar benim kuzu da uzaktan izliyo onları eltime bir bakış attım sonra da çocuklara tabi uzaklatırıp kuzuyla oynadım eltim anladı biz çıkarken sakla kızım masayı yarın biz cemy ile oyarız diodu ama olsun kuzumu ööle uzaktan bakarken mahsun gördüm ya hala içim sızlıyo

başka bişiler daha vardı ama unuttum

Kız bu Alp uçmaya çalışıyor sanırsam . Eller ne öyle.. Ya da horon mu tepmeye çalışıyo ki yavrum??
Yok anacım ben hiç kesmedim. Hanife'nin de dediği gibi zaten Rapunzel gibi doğmuştu Pelin. Kayınvalidem kazıtalım da kazıtalım die ısrar etti de zor zaptettim..

evet yine yatmaya geliyor iyi hissetmiyomuşş:)) baktırırdım ama Eymene bulaşmasın şimdi hastalık
kızmakta da haklkıymışsın ayriyeten:88:

bugün kimse geçmişi okumaya kalkmasın bence, zira ben başında olduğum halde yetişemiyorum hıza:))
bence sen haklıymışsın o bakışı atmakta cnm boşer onun imalı laflarını

Eki Görüntüle 132020

saç demişken bu cadının son takıntısı çekip çekip uzatıyor saçlarını..ve artık saç bandı takamıyorum anında alıyor başından..

oyyy maşallah saçlara bak yaw

he yaa..genetikmiş ya diş çıkarma zamanı da ne DNA varmış adam da anlamadım zaten!!!

iyi yapmışsın Burcu..ağzına sağlık...kızmışsındır ama bağırınca stres atmışsındır biraz da:))
biz iyiyiz teyzesi Nihan kızım uyuyor şimdi..bu aralar keyfi yerinde..iştah biraz gidip geliyo ama sağlığı iyi çok şükür...Doruk nasıl?
geçmişe biraz baktım ama alıntı yapamadım dün bakıcı ayarlamışsın başladı mı?

Alpin videosu nerde facde mi ben göremiyorum...
Nihan da tutunduğu yerden kendi ellerini bırakıp yürümüyor ama ben onu tutunamayacağı bir yerde bırakınca 5-6 adım yürüyor...yürümeye başlamış sayılıyor mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…