- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.661
Ben küçükken taklidini yapardım
sıksam şimdi de yaparım da pek yakışmaz koca kadına zannımca
Disney Oturak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bizim oturağımız bundan, bu da müzikli, ben ilgisini çekmezse paralar boşa gitmesin diye önce ucuz bişey alarak işe başlayım dedim..
İlk başlarda kaka yapmaya başladığını anladığımız an bezini çıkarıp oturttuk, onun üstünde oturarak daha rahat yaptığını keşfettiğinden beri kakasını yapacağı zaman eliyle işaret edip popsunu gösteriyor ''üfff kaka kaka'' diyor, bakalım şimdilik iyi gidiyoruz, inşallah böyle devam eder..
bende merak ediyorum bu sorunun yanıtını. biraz once bakıyordum bende internetten ssac dokulme sebeplerine falan. benim de saclarım dökülüyor, ama öyle böyle degil, sabahları yastıgımın uzeri sac dolu, evin her yeri sac supurmekten bıktım, taramaya korkar oldum. yarın barısı doktora goturmusken bende bir cildiyeye mi gitsem acaba diyorum bende, kan tahlili falan yapsınlar. dogumdan sonra vitaminlerimi kullanmadım hic, vitaminsiz mi kaldım acaba, kilo verme hızım da arttı bu aralar ondan bir sikayetim yok tabii:) bu gidisle kel kalacagım sanırım yakında
selamlar ben geldim ama işlerim yoğun geçmişe baktım amma da konuşmuşsunuz yawww...Neyse bugünlük mazur görün beni...
anneannemin apartmanının yöneticisi ve kapıcısıyla, şirketi öttüren bir ses tonuyla kavga ettim, çok sinirliyim, sakinleşme izni istiyorum...
ya da biriniz gelin masaj eşliğinde terapi yapın bana, izinden daha makbule geçer
[BEvet cnm kullanıyorum onları da, dökülme ciddi anlamda azaldı, tekrardan teşekkür ederim güzelimbiraz daha düzenli kullanırsam daha da iyi olur inş.[/B]
Hoşgeldin Hanifİyiyiz hamdolsun siz nasılsınız? Haminnem nasıl, diş yok mu halen?
Bu arada ben bugün msj da rekora koşuyorum sanırım, dünün acısını çıkarıyorum bugün hoşgörün, zaten birazdan geliyomuş yine koca kişisi doya doya yazayım şimdi
Selam..
Biz iyiyiz, sizi sormalı şekerim, Nihancım nasıl, neler yapıyor..?
Meral haftada 2 kere mutlaka uygula, çok faydasını görecen..
selamlar ben geldim ama işlerim yoğun geçmişe baktım amma da konuşmuşsunuz yawww...Neyse bugünlük mazur görün beni...
ebru ya dnü yağmuru nsaçını gördüm maşş ne kadar uzun iki palmiye yapmışsınız melikein bi tane oluo oda iki tüyden.dier kız anneleri sizin saçlar nasıl? kestin mi sen ebru hiç. çokda gür gibi duruo maşş. napsam bende kessemmiki bizimkinin tüyleri..
Ne terbiyesizlik yaptılar da salon kadını çizginden çıkmak zorunda kaldın
Peki diplerde yeniler çıkıyor mu?çıkarsa ben de alayım
Oturak işini ben de düşünüyorum ama şimdi kış ayında altındakileri çıkarana kadar çocuk yapmış olur ya da noluyoruz derken kendini kasar yapamaz diye düşünmüştüm. :26:
:kıpırcanın poposunun ısırırım ben ...benim yerime ısırsana emir_bebek:
:kıpırcanın poposunun ısırırım ben ...benim yerime ısırsana emir_bebek:
Peki diplerde yeniler çıkıyor mu?çıkarsa ben de alayım
maşallah diyeyim o zaman:))
iyiyiz hamdolsun hastalık bir sıkıntı yok çok şükğr ama hala diş de yokeşim 1.5 yaşında çıkarmış öğrendiğime göre...her şeyi babası demekki dişi de öyle olacak beklemiyorum artık
Eymen nasıl?
bu arada videoyu görebiliyorsunuz değil mi?:44:
ne oldu yine bea? gel sana iyi bi terapi yapayım cnm ayıpsın, güzel masaj da yaparım haa
haha evet hem güzel hem migrensiz:)) şaka bi yana tam olarak neyin etkisi olduğunu bulurlar da botoks bile yapmaya gerek olmadan çare bulurlar bu hastalığa inş.
Evet cnm kullanıyorum onları da, dökülme ciddi anlamda azaldı, tekrardan teşekkür ederim güzelimbiraz daha düzenli kullanırsam daha da iyi olur inş.
selam:))
nasılsınız???
Hoşgeldin Hanifİyiyiz hamdolsun siz nasılsınız? Haminnem nasıl, diş yok mu halen?
Bu arada ben bugün msj da rekora koşuyorum sanırım, dünün acısını çıkarıyorum bugün hoşgörün, zaten birazdan geliyomuş yine koca kişisi doya doya yazayım şimdi
Kayınvalideme toz kondurmuyodum biliyosunuz, geçen hafta torunu su çiçeği oldu diye 18 saatlik yoldan geldi, ben bizim evde kalkıp su bile aldırmıyorum ona kendim getiriyorum,o kızına gidiyor tüm işlerini yapıyor falan neyse, dün bizdeydi bugünde dönecek kendi evine,dedim ki yarın kar yağışlı Kero çıkmasın evden bakar mısın 3e kadar, 3te de kadın gelir bakar böylece evden çıkmaz,tamam dedi,sonra dedi ki kızım öğle yemeğine çıkaracak beni 12ye kadar baksam olur mu ona da eyvallah dedim,en son baktım hazırlandı kızına gidiyor eee dedim kalmayacak mısın,yok dedi son gece orda kalayım (bizde sadece 2 gece kaldı) sabah zor olacak ama gelmesi dedim,9:30da gelsem olur mu dedi.:95: bende sabah çağırmadım kar yağarken Kero yu bakıcısıyla gönderdim,söylediğim tüm iyi lafları da geri alıyorum...Ne kadar iyi,kızından ne kadar becerikli olursam olayım,herkesten daha iyi ben davransam da o kızı ben geliniyim...
Kız bu Alp uçmaya çalışıyor sanırsam . Eller ne öyle..selamlar güzel ve zeki marta anneleri
geçmişe azıcık bakındım,asayiş berkemal,çok şükür sorun yok.
bizdede sorun yok şükürki.buraya video ekleyebilsem Alpiş in videosunu ekleyeceğim,adım atıyor
ama beceremiyorum:44:
Yok anacım ben hiç kesmedim. Hanife'nin de dediği gibi zaten Rapunzel gibi doğmuştu Pelin. Kayınvalidem kazıtalım da kazıtalım die ısrar etti de zor zaptettim..ebru ya dnü yağmuru nsaçını gördüm maşş ne kadar uzun iki palmiye yapmışsınız melikein bi tane oluo oda iki tüyden.dier kız anneleri sizin saçlar nasıl? kestin mi sen ebru hiç. çokda gür gibi duruo maşş. napsam bende kessemmiki bizimkinin tüyleri..
Salak bir yönetici ve ondan daha salak bir kapıcının aidat toplayamama problemi ile uğraşıyorum. Bankaya yatırıyoruz normalde aidatları, bir haftadır arıyorlar bilmem kaç aydır yatırmıyorsunuz diye, dekontları çıkarıyorum, yok almadık diyorlar... Sonradan anlaşıldı ki, bunlar banka şubesini değiştirmişler ama haber vermemişler, benim yatırdığım paralar eski şubenin havuzunda kalmış, kimse de geri dönmüyor burda böyle bi hesap yok diye... Öbür iki salak bugün arayıp avukata verecez, icraya verecez deyince, analarından emdiklerini burunlarından getirdim cırıl cırıl. Hadi versinler şimdi avukata da göreyim. Bütün manyaklar beni buluyor bea
Yine mi yatmaya geliyor?
E o yatsın, hatta yatmasın hasta hasta Eymen'e baksın, sen bizle ilgilen...
Yaşasın kötülük
Geçmişi okuyum dedim bitiremedim vazgeçtim yoksa size yetişemicem
valla anacım kayınvalidem yaptığı ikiyüzlülüklerle bana kızım ayrı sizler ayrı demiş oldu hatta kızım oğullarımdan da ayrı maalesef gitti sizin gibi gelinler buldu bizim gibi elit bir aileye yakışmaınız ama idare edicez dio kendince
SELİNE hem geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur hemde maşallah hem yürüyo hem fülüt çalıyo ben kuzuya düdük aldım anca dişliyo şaşkın
İKLİMİ de tebrik ediyorum malının kıymetini bilsin bende istiyrum ama heralde anası gibi herşeyini paylaşacak mallık genetik zati ben çocukkende bööleydim mahalledeki çocuklara altın künyemi vermişliğim vardün eltime bi gittim bizim aktivite masasının etranda 4-10 yaş arası çocuklar benim kuzu da uzaktan izliyo onları eltime bir bakış attım sonra da çocuklara tabi uzaklatırıp kuzuyla oynadım eltim anladı biz çıkarken sakla kızım masayı yarın biz cemy ile oyarız diodu ama olsun kuzumu ööle uzaktan bakarken mahsun gördüm ya hala içim sızlıyo
başka bişiler daha vardı ama unuttum
Eki Görüntüle 132020
saç demişken bu cadının son takıntısı çekip çekip uzatıyor saçlarını..ve artık saç bandı takamıyorum anında alıyor başından..
işte ondan emin değilim henüz kendi adıma ama son zamalrda pek düzenli de kullanamadım, inş yeni saçlar da çıkıyodur
Dişi de babasına çekmiş ha:)) Eymen de iyi mi bilmiyorum walla,dişi patladıktan sonra keyfi yerine gelmişti ama bugün var yine bi haller de hadi hayırlısı
Salak bir yönetici ve ondan daha salak bir kapıcının aidat toplayamama problemi ile uğraşıyorum. Bankaya yatırıyoruz normalde aidatları, bir haftadır arıyorlar bilmem kaç aydır yatırmıyorsunuz diye, dekontları çıkarıyorum, yok almadık diyorlar... Sonradan anlaşıldı ki, bunlar banka şubesini değiştirmişler ama haber vermemişler, benim yatırdığım paralar eski şubenin havuzunda kalmış, kimse de geri dönmüyor burda böyle bi hesap yok diye... Öbür iki salak bugün arayıp avukata verecez, icraya verecez deyince, analarından emdiklerini burunlarından getirdim cırıl cırıl. Hadi versinler şimdi avukata da göreyim. Bütün manyaklar beni buluyor bea
İyiyiz Hanifem, sen nasılsın, bal köpüğü nasıl?
Yine mi yatmaya geliyor?
E o yatsın, hatta yatmasın hasta hasta Eymen'e baksın, sen bizle ilgilen...
Yaşasın kötülük
Ne kadan saçmaa, manasız bişey bu
Bize de lazım bunlardan, pipili minik kaşif iş başında çünkü...
MARALIM dişiniz vatana millete hayırlı olsun
cnm ben de aynen bu durumdaydm şimdi epeyce azaldı dökülme, artık yastıkta falan gçrmüyorum, yerlerde de olmuyor. sadece taranırken elime geliyo bikaç tel, kesinlikle tavsiye ederim sana da
nayırrr ben göremiyorumm
Kız bu Alp uçmaya çalışıyor sanırsam . Eller ne öyle..Ya da horon mu tepmeye çalışıyo ki yavrum??
Dailymotion - 20012011015 - Komedi Kanalı
birdaha dene bakalım.
Alp zaten bir dakika sabit kalabilse neler yapacakta o eller,kollar hiç durmuyor kibboşuna mı kıpırcan diyoruz teyzesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?