2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var 3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444

Süperrrrr olmuş bayıldım,küçük damat Barışşşş,Allah damatlığını da göstersin sana

Bu arada aksilikler peşimi bu sabah da bırakmadı,çorbasını, mayaladığım yoğurt kavanozunu poşete koydum kadına uzatıyordum kiii birden paaat diye bir ses,eğilip bir baktık ki poşet delikmiş,yoğurt kavanozu düşmüş ve kırılmış :95: sanırım bugün en çok bu smile ı kullanıcam :95::95:

geçen cuma eşimin dayısının oğlu sünnet oldu evde kendi aramızda neyse sünnet hatırası buzdolabına asmak için cd şeklinde magnet dagttılar fotoğraf stüdyoları hazırlıyomus çocugun resmi vr üzerinde bende egoşun doğum günü için yaptırmya karar verdimmmm ilk yas hatırası :))))

aman aman böyle şeyleri uzak tutun ne olur ne olmaz walla....

Hilal de öyle peşinden emeklemeye bayılıyor kendinden yaşca büyük olsa da ablamın çocukları ile de ayrıca paylaşmayı da biliyor oyuncaklarını veriyor oynasın diye...

Ben de veriyorum su, ama yine yapacağını yapıyor.
Az önce babasıyla konuştuk, yorgandan rahatsız olduğuna karar verdik, bu gece hafif bir polar battaniye deneyeceğiz, bakalım nolacak.

hakkınızda en güzeli ve Doruk paşam içinde iyi vakit geçirsin ozaman balım .....

Sağol teyzesi...

Kindyroo'nun şubesi yok evet, ama dedim ya Gymboree'dan da çok memnun olanlar var, inşallah İklim de sever...
Doruk bazen yapıyor böyle 9.30 kıyakları ama anneannesine... Bana ilk kez denk geldi :)

Çok güldüm

günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var 3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444

Oy oy oy, yerim ben küçücük adamı, maaşallah Çok yakışmış annesi, bi de iskarpin alsaydın oğluşa

Anam, ilgi alanım... Kıymet, naptı kvalide?

Sadece pet şişe mi? Terlik, huni, boş krem kutuları, baharat kavanozları... Ama ben hala oyuncak alıyorum, akıllanmıyorum yaw :26:

Olsun, biz oğlumla bekleriz sizi
Sosyalleşme konusunda katılıyorum, ailede, apartmanda vb yaşıtı çocuk olsa, onlarla da idare edilebilir ama yok, o yüzden gerekli. Bir de ben enerjinin disipline edilmesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa bizim seninle korktuğumuz yaramaz çocuğa davetiye çıkıyor.

maşallah çok tatlı çıkmış yaaa heyecan bastı beni de daha ne yapacağımıza karar vermedik doğum günü için....

Düğünde damat senin paşa galiba.. Jön olmuş tam maşallah ona..

Tesekkür ederiz teyzeleri. erkek olunca ozel gunler icin cok secenek yok, ama sizler sanslısınız bi dolu elbise var kızlar icin gerci bu sefer de secmek zor olur heralde...

gecmiz olsun canım...

güzel dilegin icin tesekkür ederim. yogurt icin de gecmis olsun. grupanya da bugun mygym tarabya aylık ucreti %50 indirimli. ilgilenenler inceleyin isterseniz, bende yasemin gibi yaza dogru goturmeyi dusunuyorum barısı bu tip aktivitelere.

Bu İstanbul'da olanları nasıl kıskanıyorum tahmin bile edemezsiniz!!:84:
İstediğiniz herşey elinizin altına! Çocuklarınızı yönlendirebileceğiniz bi sürü aktivite, giydirebileceğiniz bi sürü kaliteli markanın mağazası var..
Büyük akvaryumlar, Mickey Mouse gösterileri, kindyroolar, mindyroolar...
İndirim zamanı mothercare, zara baby... :84: :88:
Va da var...

Amanııın, geçmiş olsun çok... Neyse ki zarar verecek bişey değilmiş. Tehlike saçıyorlar artık, çok dikkat etmek lazım.

Güzel vakit geçirmenize sevindm Esincim...

Tüh, geçmiş olsun. Ben dün Doruk'a bal kabağı çorbası yaptım, kalan kabaklarla da tatlı yapayım dedim. sonra kuzuyla kudurmaya dalmışız, sonuç; kömür renginde kabak tatlısı, dibi bir saat kazınarak temizlenmiş bir tencere...

Ben de böyle bişi hazırlayacam galiba...

Nası 2 senedir üniforma giymiyorsun??? sivil polis misin sen ne giyiyorsun peki ceket takım mı?
hamile kaldığımdan beri sivilim,burda özel kalemde çalışıyorum yine sivilim,klasik giyiniyoruz,bugün patron para verdi kendine takım elbise al diye:78: acaba çokmu salaş giyiniyorum da para erdi diye düşünürken meğer her yıl çalışanlarına takım elbise alırmış,ben cuma günü erken çıkınca bana alamadılar o yüzden para verdiler
kereme çok üzüldüm,fermuar tehlikeli olabiyiyor bazen

oyy kıyamam düşe kalka büyüycekler diye boşa demiyorlar:)

çok komik bu çocuklar
dr görünürde diş yok dedi sadece düzeni bozuldu gibi geliyor bana:26: aman hasta olmasında gerisi önemli değil ben uykusuzluğa alıştım zaten

:82: yorumlarınızı okudum zaten

31 yaşımdayım İstanbulda doğdum büyüdüm bir sürü yer var ama avrupa yakasına sor bakalım biliyormusun diye tek başıma bulamam bir yer anadolu yakasında da Maltepe'den ilerisini de fazla bilmem anca bir iki arkadaş gidicez de bulucam öyle yerleri....

Anam, ilgi alanım... Kıymet, naptı kvalide?

Sadece pet şişe mi? Terlik, huni, boş krem kutuları, baharat kavanozları... Ama ben hala oyuncak alıyorum, akıllanmıyorum yaw :26:

Midenizi kaldıracağım için özür dilerim ama birileriyle paylaşmam lazım...İçimde tutamıyorum.Çok gıcık oldum...
'Pelinniiiim senin sidiğini içerim ben.' dedi. O kadar çok seviyomuş yani torununu.:88:
Yazarken bile kalbim çarpıyo valla.. :26:

Kardeşim 10yıldır İstanbul'da. Bilmediği delik yok.
Öğrenci olmakla, yanlız olmakla falan da alakalı galiba...

geceleri bende su veriyorum merte, bazen emmek istemiyor kalkınca hemen anlıyorum susadığını
dün lavaboları çamaşır suyuyla temizlerken mert salondan gelmiş sessizce ve yerdeki çamaşır suyunun kapağını açmaya çalışıyomuş ben farkında değilim babası geldi arkasından mert nerdesin diye seslenince mertte sesini çıkardı bi baktım arkamda,başımdan aşağı kaynarsular döküldü açıp içmemiş iyiki

Pelin'e alışverişe çıkınca gerçekten başım dönüyo benim. O kadar cicili bicili şeyler var ki elimde avucumda ne varsa kıyafete yatırıyorum.. Sonra da eşimle papaz oluyoruz tabi..

Dediklerinde haklısın.
Ama öte yanda da kalabalık, pahalı, kirli, beton yığını oluşu var ki, biz sık sık bavulumuzu alıp gitmek istiyoruz bu yüzden...

Güle güle giy amirim. Ben de bizimkilere diyorum bana kıyafet ödeneği açın pantolonlarıma giremiyorum diye, az ye diyor danalar

Kardeşim 10yıldır İstanbul'da. Bilmediği delik yok.
Öğrenci olmakla, yanlız olmakla falan da alakalı galiba...

Kesinlikle katılıyorum. Ben bekarken, öğrenciyken, hatta eşimle sevgiliyken, gezip dolaşmadığımız yer yoktu, yorgunluk ne bilmezdik üstelik de... Şimdi en fazla Bostancı'dan Moda'ya gidiyoruz, bir de üstüne yoruluyoruz. Yaşlandık anacım

Ucuz atlatmışınız...

ben çocuklar için bu tarz merkezler bulamayacağımdan hafta sonu 0 yaş grubu çocukların bakıldığı kreşlerden birine gitmei ve bizim için oyun grubu düzenlemelerini teklif etmeyi düşünüyorum kreş öğretmeni bi arkadaşım da yardımcı olacak bu konuda önceliğim sosyalleşmesi ardından bende enerjisinin disipline edilmesi gerektiğini düşünüyorum ama işte orda bir uzma ihtiyacım olacak ve henüz güvendiğim birileri yok bulabileceğimi de sanmıyorum imkanlar dahilinde yapıcaz bieyler

gülşan geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız benimki de ne zaman yaramazlık yapsa sesi kesilir bende sesi kesildi mi hemen arama başlarım

:)))) ÇOK GÜLDÜM BUNAAAAAA keşke bizimkide böyle bişey söylese bu fırsatı hiiiç kaçırmazdııımmmm :82: ama onu ikram ederken bile kıymete bindiririm galiba ben yaaa :90:

Allah korumuş Gülşancım, en fenalarından biri çamaşır suyu... Belki içmezdi ama üstüne bile dökülse fena yani... Böyle şeyleri hiç ortada bırakmamak lazım artık, ben geçen gün eve bi gittim, yardımcı kadın temizliği bitirmiş namaz kılıyor, yerde bir şişe camsil var ve Doruk full konsantrasyon kapağını açmaya çalışıyor. Kadının namazı bitirmesini zor bekledim gırtlağını sıkmak için...

Pelin'e alışverişe çıkınca gerçekten başım dönüyo benim. O kadar cicili bicili şeyler var ki elimde avucumda ne varsa kıyafete yatırıyorum.. Sonra da eşimle papaz oluyoruz tabi..

Benim erkek kıyafetlerine bile içim gidiyor, zor tutuyorum kendimi, harika şeyler var... Kız anası olmak daha zor bu bakımdan :)))

Ayy biri bana git çalış desin, çok fena çenem düştü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…