- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.421
günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444
benim oğlum dün sigara yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((( babası basındaydı bende mutfaktaydım içeri bi gittim sigara paketini açmış parçalamıs ve yemiş ....... kızdım kocama tabiiiiiiii görmüyomusun die .hemen kardeşimi aradım hastaneye götüreyimmi die abla bişey olmaz dedi de rhatladım
Laptopu ben de aldım arkadaki vida yerini sökemedik gittik iade ettik 2.yi aldık,koca hazretleri sökerse inşallah kullanmaya başlayacak oğluşum.
çok basit yaaa ince tornavida yokmuydu aman yok yaa başka oyuncak almayacağım bende sağolsun babannesi bebek almış onunla vakit geçiriyor ilk arabamla klavyeyle de pet şişeleri,anahtarlık,yavru ayısı ,şarkı söyleyen bebek ,balonlarla oynamaya bayılıyor, ıslak mendiller de favorisi...Dün ablam gazete okuyordu gitti gazetenin ortasına oturdu resimleri gördükçe kendi kendine konuşmaya başladı parmağıylada işaret ediyor ....
Ben hemen su veriyorum,dediğin gibi bazen susuzluktan uyanıyor,ama bizim 3-4 gecedir yaşadığımız başka bişi :95:
acaba diş mi çıkarıyor ?
okul kütüphane benzetmesi iyiymiş
biz çocuklar sosyalleşsin diye buluşmuyor muyuz zaten,bu da aynı şey değil mi? kerem kendinden yaşça büyük olsa bile çocuk gördüğünde deliriyor,sevinç çığlıkları atıp çocuğun yanından ayrılmıyor, o yüzden bence de erken değil,asosyal olmayan çocuklar yetiştirmek için böyle çocukların çok olduğu ortamlar şart bile.
dün akşam Hilal de uykusunda ağladı sonra yatakta kalktı baktım ağlıyor ve masada suyunu gördüm bir içti kana kan çok susamış sizde ağladığı zaman su veriyormusunuz belki çok susamıştır? Çünkü hemen kafasını koyar koymaz uyudu....
hakkınızda en güzeli ve Doruk paşam içinde iyi vakit geçirsin ozaman balım .....
Kindyroo nun Ankara da şubesi yokmuş ama(
Gymboree ile idare edecez, ben yaza doğru götürmeye karar verdim, yaşını geçsin, iyice yürüsün hatta koşsun, sanki o zaman daha zevk alır gibi geldi bana..
Doruk cumartesi 9:30 a kadar uyumuş ya, ne tesadüf İklimde o sabah 9:30 da uyandı, doğduğundan beri ilk kez 9:30 u gördüm uyanış saati olarak..
Ayfercim, teşekkürler, evet hafta sonum hep İklim le geçti, çok güzel ve bir o kadar da yorucu idi..
Gülşan, üniformalı resmin harika, çok yakışmış sana üniforma..
Bende aldım lap-top İklim e..
Ses çıkardığı için çığlık çığlığa bağırdı zilli, korktu önce, sonra benden aldığı cesaretle bir evirip çevirdi, fırlatıp attı, bende ileride çıkarmak üzere kaldırıp sakladım..
Bu arada evdeki büyük bebeğe de BİM den tetris aldım, aman bir oynuyor sormayın, oh bee, bende rahatladım biraz, en azından tetrise dalıp beni rahatsız etmiyor :)))
günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444
Günaydın.İyi haftalar...
Bugün sabah tayfası yoklamasına beni de kaydedin..
Dünkü vukuatından sonra kayınvalideme çoooooook sinirlendim..Gece sinirimden uyuyamadım. Sabah da erkenden hortladım.. La havle.. Sen sabır ver yarabbi.
Haftasonu Migros'ta çocuk kitaplarında %50, oyuncaklarda da %25 indirim vardı. Çok güzel konuşan kitaplar aldım. Ama senin dediğin gibi bi iki baktıktan sonra yere fırlattı attı. Ve aynı akibet; şişe kemirmeye devam etti. Bu pet şişelerde bizim göremediğimiz bişeyler görüyolar demekki...
Ben de artık ısrarla oyuncağa para harcamamaya karar verdim..
Laptopu ben de aldım arkadaki vida yerini sökemedik gittik iade ettik 2.yi aldık,koca hazretleri sökerse inşallah kullanmaya başlayacak oğluşum.
Sağol tatlım kinsyroo sadece anadolu yakasında mı var bi araştırayım :26: cuma akşamı işten çıkıp keremi alıp size gelmeye kalkarsam sanırım 1-2 gibi anca geliriz
Ben hemen su veriyorum,dediğin gibi bazen susuzluktan uyanıyor,ama bizim 3-4 gecedir yaşadığımız başka bişi :95:
biz çocuklar sosyalleşsin diye buluşmuyor muyuz zaten,bu da aynı şey değil mi? kerem kendinden yaşça büyük olsa bile çocuk gördüğünde deliriyor,sevinç çığlıkları atıp çocuğun yanından ayrılmıyor, o yüzden bence de erken değil,asosyal olmayan çocuklar yetiştirmek için böyle çocukların çok olduğu ortamlar şart bile.
maşallah çok tatlı çıkmış yaaa heyecan bastı beni de daha ne yapacağımıza karar vermedik doğum günü için....
Düğünde damat senin paşa galiba.. Jön olmuş tam maşallah ona..
benim oğlum dün sigara yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((( babası basındaydı bende mutfaktaydım içeri bi gittim sigara paketini açmış parçalamıs ve yemiş ....... kızdım kocama tabiiiiiiii görmüyomusun die .hemen kardeşimi aradım hastaneye götüreyimmi die abla bişey olmaz dedi de rhatladım
Süperrrrr olmuş bayıldım,küçük damat Barışşşş,Allah damatlığını da göstersin sana
Bu arada aksilikler peşimi bu sabah da bırakmadı,çorbasını, mayaladığım yoğurt kavanozunu poşete koydum kadına uzatıyordum kiii birden paaat diye bir ses,eğilip bir baktık ki poşet delikmiş,yoğurt kavanozu düşmüş ve kırılmış :95: sanırım bugün en çok bu smile ı kullanıcam :95::95:
günaydın anneler güzel haftalar hepinize
istanbulda olmadığıma bir kez daha üzüldüm ama bu gelişte mutlaka götürmek istiyorum kuzuyu araştırayım bakalım bize yakın biyerler var mı
güzel bir haftasonuydu annemleri çok özlemişim hasret giderdim dizinin dibinde yattım babam cemy ye baktı biz annemle gezdik tozduk
Süperrrrr olmuş bayıldım,küçük damat Barışşşş,Allah damatlığını da göstersin sana
Bu arada aksilikler peşimi bu sabah da bırakmadı,çorbasını, mayaladığım yoğurt kavanozunu poşete koydum kadına uzatıyordum kiii birden paaat diye bir ses,eğilip bir baktık ki poşet delikmiş,yoğurt kavanozu düşmüş ve kırılmış :95: sanırım bugün en çok bu smile ı kullanıcam :95::95:
geçen cuma eşimin dayısının oğlu sünnet oldu evde kendi aramızda neyse sünnet hatırası buzdolabına asmak için cd şeklinde magnet dagttılar fotoğraf stüdyoları hazırlıyomus çocugun resmi vr üzerinde bende egoşun doğum günü için yaptırmya karar verdimmmm ilk yas hatırası :))))
hamile kaldığımdan beri sivilim,burda özel kalemde çalışıyorum yine sivilim,klasik giyiniyoruz,bugün patron para verdi kendine takım elbise al diye:78:Nası 2 senedir üniforma giymiyorsun??? sivil polis misin senne giyiyorsun peki ceket takım mı?
oyy kıyamam düşe kalka büyüycekler diye boşa demiyorlar:)Gymboree Play & Music is the global leader in age-appropriate classes for children 0-5 years. Play & Learn Classes, Music Classes, Art Classes, Sports Classes, Family Classes, School Skills
Mervecim, incelemek istersen eğer linkini kopyaladım bak, aferin Melike ye bu arada, maşş. deyim de nazar değmesin..
Aylincim, bir ara İklim de öyleydi ya, gece saat 2-3 te kalkıp oyun oynardı, ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum, uyku işi çok yıpratmaya başladı hakkaten, umarım diş dışında bir sıkıntısı yoktur Kerem in, fermuarlı kıyafetlerden oldum olası korkmuşumdur, dikkat et annesiiii..
İklim de artık sürekli yürümek istiyor, yürürkende heyecanlanıp koşar adım gidiyor ve sonuç; kafasını çarpmak suretiyle kaç kez düştü hafta sonu hatırlamıyorum.. İçim gidiyor yaa..
Yasemincim, İklim'in daha iyi olmasına çok sevindim, sesi de düzelir çabucak inşallah. Bebikler hasta olmasın, annelerin kelimelerinden bile hüzün dökülüyor o zaman yaw.
Bizim Kindyroo'daki randevumuz sabah 10'daydı. Benim her sabah 7.30'da uyanan çocuğum cumartesi sabahı 9.30'da uyandığı için gidemedik :) Emekleyen bebelerin grubu sadece o saatteymiş...
GymBoree da çok güzelmiş, ben her ikisinin de deneme seansına katılıp, birine karar verip düzenli olarak götürmek istiyorum Doruk'u. Bu arada Gymboree'nın deneme dersi, ücretli, 50 lira, eğer üye olursan ücreti üyelik bedelinden düşüyorlarmış. Bakalım umudum önümüzdeki hafta sonunda...
Mervecim Doruk bi ara adım atmaya başlamıştı. Sonra emeklemede tez yazacak hale gelip köprü falan kurmayı becerince, yürüme çalışmalarını bıraktı. Şu anda çamaşır makinesinin, küvetin, bulaşık makinesinin, ayakkabılığın, mutfak dolaplarının içine nasıl girebilirim diye araştırmalar yapıyor. Tv ile çok oynuyordu, biz de Allah korusun devrilir falan diye duvara astırdık. Şimdi ulaşamıyor, morali bozuk :)
dr görünürde diş yok dedi sadece düzeni bozuldu gibi geliyor bana:26: aman hasta olmasında gerisi önemli değil ben uykusuzluğa alıştım zatenOyyy Gülşancım, bir dönem İklim in yaptıklarını anlatıyorsun sanki, bana çok tanıdık geldi bu cümleler, umarım geçici bişeydir ve düzelir, İklim in gece kalkıp oyun oynaması geçti çok şükür, dişten falan mı öyle yapıyor acaba Mert, başka nedeni ne olabilir ki..?
:82: yorumlarınızı okudum zatenAynen aynen aynen...
Uyanıyor, bağırıyor, yorganı ile kavga ediyor, oynasam oynayacak ama hiç muhatap olmuyorum. Ayağıma yatırınca uyuyor, yerie koyunca feryat figan ağlıyor, 3 gecedir canıma okuyor.
Bu arada Doruk küçükken ben de sıkıştırmıştım fermuara ve ondan çok ben ağlamıştım. Şimdi fermuar çekerken, araya elimi koyuyorum. Geçmiş olsun.
Üniformalı resminiz görüldü, hatta bak benim amir arkadaşım var diye kocaya bile gösterildi :)
Kindyroo'nun avantajı, seviyeler bebeklerin hareketlilik durumuna göre belirleniyor. Emekleyen, yürüyen gibi... Ben en çok o yüzden tercih edilebilir buluyorum. Ayrıca evet, saatler çok erken, biz bile yetişemiyoruz. Ancak bir gece önceden gelmen lazım sanırım. cumaları gel bizde kal, beraber götürelim
Bu İstanbul'da olanları nasıl kıskanıyorum tahmin bile edemezsiniz!!:84:
İstediğiniz herşey elinizin altına! Çocuklarınızı yönlendirebileceğiniz bi sürü aktivite, giydirebileceğiniz bi sürü kaliteli markanın mağazası var..
Büyük akvaryumlar, Mickey Mouse gösterileri, kindyroolar, mindyroolar...
İndirim zamanı mothercare, zara baby... :84: :88:
Va da var...
Anam, ilgi alanım... Kıymet, naptı kvalide?
Sadece pet şişe mi? Terlik, huni, boş krem kutuları, baharat kavanozları... Ama ben hala oyuncak alıyorum, akıllanmıyorum yaw :26:
31 yaşımdayım İstanbulda doğdum büyüdüm bir sürü yer var ama avrupa yakasına sor bakalım biliyormusun diye tek başıma bulamam bir yer anadolu yakasında da Maltepe'den ilerisini de fazla bilmem anca bir iki arkadaş gidicez de bulucam öyle yerleri....
Pelin'e alışverişe çıkınca gerçekten başım dönüyo benim. O kadar cicili bicili şeyler var ki elimde avucumda ne varsa kıyafete yatırıyorum.. Sonra da eşimle papaz oluyoruz tabi..Tesekkür ederiz teyzeleri. erkek olunca ozel gunler icin cok secenek yok, ama sizler sanslısınız bi dolu elbise var kızlar icin gerci bu sefer de secmek zor olur heralde...
gecmiz olsun canım...
güzel dilegin icin tesekkür ederim. yogurt icin de gecmis olsun. grupanya da bugun mygym tarabya aylık ucreti %50 indirimli. ilgilenenler inceleyin isterseniz, bende yasemin gibi yaza dogru goturmeyi dusunuyorum barısı bu tip aktivitelere.
Bu İstanbul'da olanları nasıl kıskanıyorum tahmin bile edemezsiniz!!:84:
İstediğiniz herşey elinizin altına! Çocuklarınızı yönlendirebileceğiniz bi sürü aktivite, giydirebileceğiniz bi sürü kaliteli markanın mağazası var..
Büyük akvaryumlar, Mickey Mouse gösterileri, kindyroolar, mindyroolar...
İndirim zamanı mothercare, zara baby... :84: :88:
Va da var...
hamile kaldığımdan beri sivilim,burda özel kalemde çalışıyorum yine sivilim,klasik giyiniyoruz,bugün patron para verdi kendine takım elbise al diye:78:acaba çokmu salaş giyiniyorum da para erdi diye düşünürken meğer her yıl çalışanlarına takım elbise alırmış,ben cuma günü erken çıkınca bana alamadılar o yüzden para verdiler
kereme çok üzüldüm,fermuar tehlikeli olabiyiyor bazen
oyy kıyamam düşe kalka büyüycekler diye boşa demiyorlar:)
çok komik bu çocuklar
dr görünürde diş yok dedi sadece düzeni bozuldu gibi geliyor bana:26: aman hasta olmasında gerisi önemli değil ben uykusuzluğa alıştım zaten
:82: yorumlarınızı okudum zaten
Midenizi kaldıracağım için özür dilerim ama birileriyle paylaşmam lazım...İçimde tutamıyorum.Çok gıcık oldum...
'Pelinniiiim senin sidiğini içerim ben.' dedi. O kadar çok seviyomuş yani torununu.:88:
Yazarken bile kalbim çarpıyo valla.. :26:
Kardeşim 10yıldır İstanbul'da. Bilmediği delik yok.
Öğrenci olmakla, yanlız olmakla falan da alakalı galiba...
geceleri bende su veriyorum merte, bazen emmek istemiyor kalkınca hemen anlıyorum susadığını
dün lavaboları çamaşır suyuyla temizlerken mert salondan gelmiş sessizce ve yerdeki çamaşır suyunun kapağını açmaya çalışıyomuş ben farkında değilim babası geldi arkasından mert nerdesin diye seslenince mertte sesini çıkardı bi baktım arkamda,başımdan aşağı kaynarsular döküldü açıp içmemiş iyiki
Midenizi kaldıracağım için özür dilerim ama birileriyle paylaşmam lazım...İçimde tutamıyorum.Çok gıcık oldum...
'Pelinniiiim senin sidiğini içerim ben.' dedi. O kadar çok seviyomuş yani torununu.:88:
Yazarken bile kalbim çarpıyo valla.. :26:
geceleri bende su veriyorum merte, bazen emmek istemiyor kalkınca hemen anlıyorum susadığını
dün lavaboları çamaşır suyuyla temizlerken mert salondan gelmiş sessizce ve yerdeki çamaşır suyunun kapağını açmaya çalışıyomuş ben farkında değilim babası geldi arkasından mert nerdesin diye seslenince mertte sesini çıkardı bi baktım arkamda,başımdan aşağı kaynarsular döküldü açıp içmemiş iyiki
Pelin'e alışverişe çıkınca gerçekten başım dönüyo benim. O kadar cicili bicili şeyler var ki elimde avucumda ne varsa kıyafete yatırıyorum.. Sonra da eşimle papaz oluyoruz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?