2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)))) ÇOK GÜLDÜM BUNAAAAAA keşke bizimkide böyle bişey söylese bu fırsatı hiiiç kaçırmazdııımmmm :82: ama onu ikram ederken bile kıymete bindiririm galiba ben yaaa :90:

Ben de içimden dedim zaten al da iç die!!!
Yeni doğduğunda da 'Aman o kakanı yerim ben senin.'demişti kendisi..
Kızı da 'Pelin senin salyanı yalarım.' demişti!!!
Nası bi aile bunlar ya!!!

Ben de içimden dedim zaten al da iç die!!!
Yeni doğduğunda da 'Aman o kakanı yerim ben senin.'demişti kendisi..
Kızı da 'Pelin senin salyanı yalarım.' demişti!!!
Nası bi aile bunlar ya!!!

yaşam tarzları bu demekki canım ayyy ben çok kötüyüm yaaa yaşasın kötülükkkk

Günaydın kızlar..Gymboree den bahsetmişsiniz dalayım konuya dedim. Ben bir deneme dersine götürdüm dodoyu (ücretsizdi) fena değildi. Müzik çalıyo parkur var tırmanmaya çalışıyolar şarkı söylüyolar vs..Gruptaki bebelerin hepsi yürüyodu ki şahsi düşüncem yürümelerini beklemeniz yönünde dodo bi halt yapamamıştı çünkü..Faydalı bulmakla beraber istedikleri parayı duyunca dudağım uçukladı..Öyle böyle değilll çok para istiyolar 3 ay 850 miydi neydi haftada bir

hahahaha bu ne ki mokunu yiyim diyen bi dünya anne/anneanne/babaanne tanıyorum ben, ilahi Kıymet buna mı gıcık oldun.
Bu arada bakıcıyı aradım damakları komple kıpkırmızı dedi,hala uyumuyor bir de dudağında uçuk çıkmış dedi ama sabah giderken yoktu ya da farketmedim bu çocuk bi taraftan sevgisiyle ömrüme ömür katıyor diğer taraftan ömrümü yiyor nötrlüyor herhalde böylece

Hımmm evet çokmuş, özellikle haftada bir 45 dk ise çok çok çokmuş.

Güzel fikir, istediğin gibi ayarlayabilirsin umarım...

:)))) ÇOK GÜLDÜM BUNAAAAAA keşke bizimkide böyle bişey söylese bu fırsatı hiiiç kaçırmazdııımmmm :82: ama onu ikram ederken bile kıymete bindiririm galiba ben yaaa :90:

Ben de buna çok güldüm, alemsin Yurdanur :))))

He işte diyorum ya, GymBoree'da böyle bi durum var, ben o yüzden çok sıcak bakmadım. Kindyroo'da yatan, emekleyen, yürüyen vb bebekler diye seviyelendirmişler, o yüzden daha çok eğleniyormuş kuzular... Çok para istiyorlarmış cidden, ben fiyatını sormamıştım.

bu nasıl bir griptir arkadaşlar ya nasıl bi keçiye denk geldim ben yaaaa iki haftadır insan iyileşemezmi ölüyorum resmen yavru kuşumda öksürüyor öksürük şurubu kullandınızmı hiç canlar ben calpolle dolven dışında hiç ilaç kullanmadım daha doktorada götürmeyi pek istemiyorum iyice huysuzlanıcak diye

Ben hiç rastlamamıştım böylesine ne bilim.. Zaten her hareketi çıldırtıyo beni.. Telefonlarını fln da açmıyorum. Duymadım diyorum. Dün diyo ki 'Artık telefonlarıma bakacaksın, bana geri döneceksin...' Oldu!!! Konuştuğu şeyleri görsen Aylin ya... %99'u lüzumsuz... Offff çok dertliyim bugün..

Kerem'e noldu bu arada? Ben kendi derdime daldım, yazdıysan da okumadım...:26:

Aylincim, azılar geliyor sanırım. Başka niye böyle olur ki çocuk durduk yere... Bir an önce rahatça çıkarsa bari... Son dediğine harfiyen katılıyorum, hatta bir gün vicdan azabından ölecem falan gibi geliyor.

Kıymet sen de benim gibisin, takmışsın ve ne yapsalar ne deseler batıyor. Ben de öyleyim, telefonlarını açmıyorum, geri de dönmüyorum, kocamla konuşurlarken yok dedirtiyorum, kazara konuşmak zorunda kalırsam dinlemiyorum. Saygım bitti... Hayat çok zor böyle, napacaz bilmiyorum. sonra düşünüyorum, ben de kayınvalide olacam, o zaman içim cızz ediyor.

Biz de çok zor atlattık bu seneki gribi. Çok acayip gerçekten.
Öksürük şurubunu çok tavsiye etmiyo dr lar.
Biz sudafed kullanmıştık.
Bence dr a götürmen iyi olur cnm. Evet çok huysuzlanıyolar ama Allah korusun öksürüğün arkasında ciddi bi hastalık da yatıyo olabilir, bronşit fln gibi...
Bi de öksürük için burda Şebnem anlatmıştı bana da GÜNLÜK die bi tütsü var, aktarlarda satılıyor. O öksürüğü hemen yumuşatıyor..

sekrol kullandım canım ii geldi bize.. dr grip 2-3 haftada anca geçer dedi

hiç te demem çalışma otur ne güzel muhabbet ediyoz
ben temizlik maddelerini ortada bırakmam hiç,lavaboyu siliyom oda arkamda yerde duruyor 5 dakikada silip banyoya geçecektim,suyun sesinden merti duymamışım,nezaman geldiğini bile bilmiyorum:26: ucuz atlattık gerçektende

gülşan geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız benimki de ne zaman yaramazlık yapsa sesi kesilir bende sesi kesildi mi hemen arama başlarım
aynen mertte öyle geçen gün, kullanmadığımız bi odamız var iki kanepe var orda, kanepeyle duvar arasında boşluk var azıcık sen gir ordan sonuna kadar git duvara dayan geride dönemiyo,melek abdest alırken oluyo bu olay,sonra aramış evde yok kadın kafayı yemiş nereye gitti diye sonra hım hım konuşmaya başlamış mert bey, anca öyle bulmuş,öğlen eve gittim korka korka anlattı bende nasıl gülüyom haline kanepeyi duvara sıfırlamış hemen

hadi bakalım olur inşallah

Ucuz atlatmışınız...
biz ucuz atlattık ama sen nasıl atlatacan kaynanatörü ben senin yerinde olsam bıdığın çişini güzel bir kadehte ikram ederdim içsin diye

günaydın kızlarrrrr...ay ne kadar konuşmuşsunuz sonuna gelemedim bir türlü....

sağol burcum ...valla bazen gözükaralığım tutuyo işte...

oy kıyamam geçmiş olsun...oluyo böyle kazalar.ben de geçen yüzüğümle yoldum çocuğu...

sağol canım,inşallah

günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var 3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444

of of yakıyo valla.süper...

ay bu çocukları boş bırakmaya hiç gelmiyo.asyanın sesi gelmeyince anlıyorumki bi işler çeviriyo ve hiç yanılmadım...

sevgiye gel be...

En azından eşine yok dedirtme gibi bi lüksün var senin. Benim eşim için kayınvalidem o kadar kutsal biri ki ne diyosa, ne istiyosa acilen yapılmalı...
Ben doğuma kadar öyle böyle geçiniyodum da doğumdan sonra o lohusalık dönemimide olanlardan sonra tamamen bittiler benim için. Benim de saygım bitti. Eşim de beni hiç anlamadığı, hep annesini poh pohladığı için ona karşı da saygım bitti ne yazık ki.. Bu evlilik dwm ediyosa sırf Pelin için...
Evet sen de KV olcaksın ama bunlar gibi olmayacağına eminim!!! Herşey insanın kendisinde bitiyo sonuçta..

O da yakındır Gülşancım!!!

Bu arada clrscr oğluna maşallah bayıldım pek yakışıklı sıpaaa

teşekkür ederimm...

maşallah kocaman erkek olmuş yaw

kocaman oldu yaa evet, cok uzuluyorum hep bebek kalsın istiyorum ama o durmadan büyüyoo; zaman burada dursun, mayıs hic gelmesin istiyorum (mayısta ise baslıyorum) ama zaman hızla akıyo eskiden de bu kadar hızlı mı geciyordu gunler yoksa barıstan sonra mı böyle olduuu off büyümesinler yaaaaaaa.........

mertime de gecmisler olsun..

Sen hiç lüzumlu yere konuşan kv gördün mü dün uykusuzdum Kero da bakıcıdaydı 1 saatliğine orda uyumuş,iyi dedim ben de evde uyurum o sırada,tam dalmışım kv aradı,uyuyodum dedim ama konuşmaya devam etti etti etti,tüm soracakları söyleyecekleri bitince hadi kapatayım ben uyu sen dedi (kiii bu sitedeki en iyilerden biri benim kv)

Kero sanırsam diş çıkarıyor Kıymet,mızmız sürekli vızırdama durumunda,bende 3-4 gündür şu durumlardayım :95::18:

Yurdanur, öksürüğe ayva yaprağının suyu çok iyi geliyormuş, yapan arkadaşlar vardu burada da, tarif de Yasemin'e ait hatta, bi sor istersen... Geçmiş olsun...

Her zaman sökmüyor bu, hatta bazen durup dururken bak anne burcu da konuşmak istiyor deyip telefonu elime tutuşturuveriyor. Ama sonra intikamım çok acı oluyor.

Bu aralar o kadar sık senin gibi düşünüp hüzünleniyorum ki... Allahım sağlıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin elbette ama bu kadar küçük, bize karşı bu kadar sevgi dolu olmayacaklar hiç, bu hallerinin tadını doya doya çıkarmak istiyor insan. Her anını saklamak, her gülüşünü kaydetmek mümkün olsa...
Şükret Pınarcım, 1 yaşını geçmiş olacak Barış sen işe başladığında, hiç bir zaman doymak mümkün olmasa da, en şanslı çalışan annelerdensin. Benim bu kadar hassas, bu kadar azaplı olmamda, ie çok erken başlamış olmamın çok büyük etkisi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…