- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.441
:)))) ÇOK GÜLDÜM BUNAAAAAA keşke bizimkide böyle bişey söylese bu fırsatı hiiiç kaçırmazdııımmmm :82: ama onu ikram ederken bile kıymete bindiririm galiba ben yaaa :90:
Ben de içimden dedim zaten al da iç die!!!
Yeni doğduğunda da 'Aman o kakanı yerim ben senin.'demişti kendisi..
Kızı da 'Pelin senin salyanı yalarım.' demişti!!!
Nası bi aile bunlar ya!!!
Midenizi kaldıracağım için özür dilerim ama birileriyle paylaşmam lazım...İçimde tutamıyorum.Çok gıcık oldum...
'Pelinniiiim senin sidiğini içerim ben.' dedi. O kadar çok seviyomuş yani torununu.:88:
Yazarken bile kalbim çarpıyo valla.. :26:
Günaydın kızlar..Gymboree den bahsetmişsiniz dalayım konuya dedim. Ben bir deneme dersine götürdüm dodoyu (ücretsizdi) fena değildi. Müzik çalıyo parkur var tırmanmaya çalışıyolar şarkı söylüyolar vs..Gruptaki bebelerin hepsi yürüyodu ki şahsi düşüncem yürümelerini beklemeniz yönünde dodo bi halt yapamamıştı çünkü..Faydalı bulmakla beraber istedikleri parayı duyunca dudağım uçukladı..Öyle böyle değilll çok para istiyolar 3 ay 850 miydi neydi haftada bir
ben çocuklar için bu tarz merkezler bulamayacağımdan hafta sonu 0 yaş grubu çocukların bakıldığı kreşlerden birine gitmei ve bizim için oyun grubu düzenlemelerini teklif etmeyi düşünüyorum kreş öğretmeni bi arkadaşım da yardımcı olacak bu konuda önceliğim sosyalleşmesi ardından bende enerjisinin disipline edilmesi gerektiğini düşünüyorum ama işte orda bir uzma ihtiyacım olacak ve henüz güvendiğim birileri yok bulabileceğimi de sanmıyorum imkanlar dahilinde yapıcaz bieyler
:)))) ÇOK GÜLDÜM BUNAAAAAA keşke bizimkide böyle bişey söylese bu fırsatı hiiiç kaçırmazdııımmmm :82: ama onu ikram ederken bile kıymete bindiririm galiba ben yaaa :90:
Günaydın kızlar..Gymboree den bahsetmişsiniz dalayım konuya dedim. Ben bir deneme dersine götürdüm dodoyu (ücretsizdi) fena değildi. Müzik çalıyo parkur var tırmanmaya çalışıyolar şarkı söylüyolar vs..Gruptaki bebelerin hepsi yürüyodu ki şahsi düşüncem yürümelerini beklemeniz yönünde dodo bi halt yapamamıştı çünkü..Faydalı bulmakla beraber istedikleri parayı duyunca dudağım uçukladı..Öyle böyle değilll çok para istiyolar 3 ay 850 miydi neydi haftada bir
hahahaha bu ne ki mokunu yiyim diyen bi dünya anne/anneanne/babaanne tanıyorum ben, ilahi Kıymet buna mı gıcık oldun.
Bu arada bakıcıyı aradım damakları komple kıpkırmızı dedi,hala uyumuyor bir de dudağında uçuk çıkmış dedi ama sabah giderken yoktu ya da farketmedimbu çocuk bi taraftan sevgisiyle ömrüme ömür katıyor diğer taraftan ömrümü yiyor nötrlüyor herhalde böylece
hahahaha bu ne ki mokunu yiyim diyen bi dünya anne/anneanne/babaanne tanıyorum ben, ilahi Kıymet buna mı gıcık oldun.
Bu arada bakıcıyı aradım damakları komple kıpkırmızı dedi,hala uyumuyor bir de dudağında uçuk çıkmış dedi ama sabah giderken yoktu ya da farketmedimbu çocuk bi taraftan sevgisiyle ömrüme ömür katıyor diğer taraftan ömrümü yiyor nötrlüyor herhalde böylece
Ben hiç rastlamamıştım böylesine ne bilim.. Zaten her hareketi çıldırtıyo beni.. Telefonlarını fln da açmıyorum. Duymadım diyorum. Dün diyo ki 'Artık telefonlarıma bakacaksın, bana geri döneceksin...' Oldu!!! Konuştuğu şeyleri görsen Aylin ya... %99'u lüzumsuz... Offff çok dertliyim bugün..
Kerem'e noldu bu arada? Ben kendi derdime daldım, yazdıysan da okumadım...:26:
bu nasıl bir griptir arkadaşlar ya nasıl bi keçiye denk geldim ben yaaaa iki haftadır insan iyileşemezmi ölüyorum resmenyavru kuşumda öksürüyor öksürük şurubu kullandınızmı hiç canlar ben calpolle dolven dışında hiç ilaç kullanmadım daha doktorada götürmeyi pek istemiyorum iyice huysuzlanıcak diye
bu nasıl bir griptir arkadaşlar ya nasıl bi keçiye denk geldim ben yaaaa iki haftadır insan iyileşemezmi ölüyorum resmenyavru kuşumda öksürüyor öksürük şurubu kullandınızmı hiç canlar ben calpolle dolven dışında hiç ilaç kullanmadım daha doktorada götürmeyi pek istemiyorum iyice huysuzlanıcak diye
hiç te demem çalışma otur ne güzel muhabbet ediyozAllah korumuş Gülşancım, en fenalarından biri çamaşır suyu... Belki içmezdi ama üstüne bile dökülse fena yani... Böyle şeyleri hiç ortada bırakmamak lazım artık, ben geçen gün eve bi gittim, yardımcı kadın temizliği bitirmiş namaz kılıyor, yerde bir şişe camsil var ve Doruk full konsantrasyon kapağını açmaya çalışıyor. Kadının namazı bitirmesini zor bekledim gırtlağını sıkmak için...
Benim erkek kıyafetlerine bile içim gidiyor, zor tutuyorum kendimi, harika şeyler var... Kız anası olmak daha zor bu bakımdan :)))
Ayy biri bana git çalış desin, çok fena çenem düştü bugün
aynen mertte öyle geçen gün, kullanmadığımız bi odamız var iki kanepe var orda, kanepeyle duvar arasında boşluk var azıcık sen gir ordan sonuna kadar git duvara dayan geride dönemiyo,melek abdest alırken oluyo bu olay,sonra aramış evde yok kadın kafayı yemiş nereye gitti diye sonra hım hım konuşmaya başlamış mert bey, anca öyle bulmuş,öğlen eve gittim korka korka anlattı bende nasıl gülüyom haline kanepeyi duvara sıfırlamış hemengülşan geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız benimki de ne zaman yaramazlık yapsa sesi kesilir bende sesi kesildi mi hemen arama başlarım
hadi bakalım olur inşallahben çocuklar için bu tarz merkezler bulamayacağımdan hafta sonu 0 yaş grubu çocukların bakıldığı kreşlerden birine gitmei ve bizim için oyun grubu düzenlemelerini teklif etmeyi düşünüyorum kreş öğretmeni bi arkadaşım da yardımcı olacak bu konuda önceliğim sosyalleşmesi ardından bende enerjisinin disipline edilmesi gerektiğini düşünüyorum ama işte orda bir uzma ihtiyacım olacak ve henüz güvendiğim birileri yok bulabileceğimi de sanmıyorum imkanlar dahilinde yapıcaz bieyler
biz ucuz atlattık ama sen nasıl atlatacan kaynanatörü
Ucuz atlatmışınız...
İlk günaydın benden olsun, iyi haftalar arkadaşlar,
İstanbul güneşli ama buzzz gibi, servis beklerken burnum düşecek sandım. Şirkete geldim ki, kalorifer yanmıyor, hepimiz montla oturuyoruz şu an. Bence şirket tatil olsun bu durumda
Hafta sonumuz hep evde geçti soğuk yüzünden, Doruk sıkıldı, nasıl oyalayacağımızı şaşırdık. Sonuç bana bir tencere yanmış kabak tatlısı olarak patladı :)
Olcaycım ameliyat olmuşsun, çook geçmiş olsun, inşallah sonuç istediğin gibi olmuştur. Benim de yüzüme göre kocaman bir burnum var ama hem ameliyattan hem de sonucunda kendime alışamamaktan korkarım ben be yaw :)
Zarife de ikinci bebeğini bekliyormuş, hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kavuştursun.
Filiz, Doğan'a çok geçmiş olsun.
Başka da ne yazacaktım unuttum, fena halde uykusuzum.
Günaydın
Berbat sayılacak bir hafta sonu geçirdim,Keremito uyumuyor uyumuyor uyumuyor :95:
C.tesi gecesi 5te dün gece 4te uyudu,sallıyorum uyuyor yatağına bırakıyorum viyak viyak,yanımıza yatırıyorum yine viyak viyak,gece 3te babasıyla yatakta oynuyorlardı o kadar diyim sizebi ara ateşi 37,1e çıktı üstünü çıkardım düştü,salyası öyle böyle değil ama diş deyip başka önemli bir hastalığı kaçırmaktan korkuyorum:26:
Bu arada sakar ben,dün çocuğun üzerindeki fermuarlı kazağı çıkarırken boynunda deriyi fermuara sıkıştırmak suretiyle derisini kaldırıp kanattım:84:
Meralcim gitmiş, bir süre olmayacak aramızda, iyi eğlenir oralarda inşallah..
Olcay, burun ameliyatı cesaret işi anacım, tebrik ederim cesaretinden dolayı, sonuç istediğin gibi olur inşallah..
Seyhancım, özür mektubunu okudum, kabul edilmiştir.. Ama ne gerek vardı arkadaşım yaa, hepimiz zaman zaman benzer durumları yaşıyoruz, kendini öyle hissetmene hiç gerek yok yani, bende seni ve Serhanı seviyorum ve çok öpüyorum..
Filizcim, Doğana çok geçmiş olsun..
Eylülce de hamile imiş, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Hasretcim, ayaklı gazetem benim, ev işiniz bir an evvel çözülür inşallah, karda kışta taşınmakta zor olur yaa..
günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444
benim oğlum dün sigara yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((( babası basındaydı bende mutfaktaydım içeri bi gittim sigara paketini açmış parçalamıs ve yemiş ....... kızdım kocama tabiiiiiiii görmüyomusun die .hemen kardeşimi aradım hastaneye götüreyimmi die abla bişey olmaz dedi de rhatladım
Midenizi kaldıracağım için özür dilerim ama birileriyle paylaşmam lazım...İçimde tutamıyorum.Çok gıcık oldum...
'Pelinniiiim senin sidiğini içerim ben.' dedi. O kadar çok seviyomuş yani torununu.:88:
Yazarken bile kalbim çarpıyo valla.. :26:
hiç te demem çalışma otur ne güzel muhabbet ediyoz
ben temizlik maddelerini ortada bırakmam hiç,lavaboyu siliyom oda arkamda yerde duruyor 5 dakikada silip banyoya geçecektim,suyun sesinden merti duymamışım,nezaman geldiğini bile bilmiyorum:26: ucuz atlattık gerçektende
aynen mertte öyle geçen gün, kullanmadığımız bi odamız var iki kanepe var orda, kanepeyle duvar arasında boşluk var azıcık sen gir ordan sonuna kadar git duvara dayan geride dönemiyo,melek abdest alırken oluyo bu olay,sonra aramış evde yok kadın kafayı yemiş nereye gitti diye sonra hım hım konuşmaya başlamış mert bey, anca öyle bulmuş,öğlen eve gittim korka korka anlattı bende nasıl gülüyom haline kanepeyi duvara sıfırlamış hemen
hadi bakalım olur inşallah
biz ucuz atlattık ama sen nasıl atlatacan kaynanatörüben senin yerinde olsam bıdığın çişini güzel bir kadehte ikram ederdim içsin diye
Aylincim, azılar geliyor sanırım. Başka niye böyle olur ki çocuk durduk yere... Bir an önce rahatça çıkarsa bari... Son dediğine harfiyen katılıyorum, hatta bir gün vicdan azabından ölecem falan gibi geliyor.
Kıymet sen de benim gibisin, takmışsın ve ne yapsalar ne deseler batıyor. Ben de öyleyim, telefonlarını açmıyorum, geri de dönmüyorum, kocamla konuşurlarken yok dedirtiyorum, kazara konuşmak zorunda kalırsam dinlemiyorum. Saygım bitti... Hayat çok zor böyle, napacaz bilmiyorum. sonra düşünüyorum, ben de kayınvalide olacam, o zaman içim cızz ediyor.
hiç te demem çalışma otur ne güzel muhabbet ediyoz
ben temizlik maddelerini ortada bırakmam hiç,lavaboyu siliyom oda arkamda yerde duruyor 5 dakikada silip banyoya geçecektim,suyun sesinden merti duymamışım,nezaman geldiğini bile bilmiyorum:26: ucuz atlattık gerçektende
aynen mertte öyle geçen gün, kullanmadığımız bi odamız var iki kanepe var orda, kanepeyle duvar arasında boşluk var azıcık sen gir ordan sonuna kadar git duvara dayan geride dönemiyo,melek abdest alırken oluyo bu olay,sonra aramış evde yok kadın kafayı yemiş nereye gitti diye sonra hım hım konuşmaya başlamış mert bey, anca öyle bulmuş,öğlen eve gittim korka korka anlattı bende nasıl gülüyom haline kanepeyi duvara sıfırlamış hemen
hadi bakalım olur inşallah
biz ucuz atlattık ama sen nasıl atlatacan kaynanatörüben senin yerinde olsam bıdığın çişini güzel bir kadehte ikram ederdim içsin diye
Bu arada clrscr oğluna maşallah bayıldım pek yakışıklı sıpaaa
maşallah kocaman erkek olmuş yaw
Ben hiç rastlamamıştım böylesine ne bilim.. Zaten her hareketi çıldırtıyo beni.. Telefonlarını fln da açmıyorum. Duymadım diyorum. Dün diyo ki 'Artık telefonlarıma bakacaksın, bana geri döneceksin...' Oldu!!! Konuştuğu şeyleri görsen Aylin ya... %99'u lüzumsuz... Offff çok dertliyim bugün..
Kerem'e noldu bu arada? Ben kendi derdime daldım, yazdıysan da okumadım...:26:
En azından eşine yok dedirtme gibi bi lüksün var senin. Benim eşim için kayınvalidem o kadar kutsal biri ki ne diyosa, ne istiyosa acilen yapılmalı...
Ben doğuma kadar öyle böyle geçiniyodum da doğumdan sonra o lohusalık dönemimide olanlardan sonra tamamen bittiler benim için. Benim de saygım bitti. Eşim de beni hiç anlamadığı, hep annesini poh pohladığı için ona karşı da saygım bitti ne yazık ki.. Bu evlilik dwm ediyosa sırf Pelin için...
Evet sen de KV olcaksın ama bunlar gibi olmayacağına eminim!!! Herşey insanın kendisinde bitiyo sonuçta..
teşekkür ederimm...
kocaman oldu yaa evet, cok uzuluyorum hep bebek kalsın istiyorum ama o durmadan büyüyoo; zaman burada dursun, mayıs hic gelmesin istiyorum (mayısta ise baslıyorum) ama zaman hızla akıyo eskiden de bu kadar hızlı mı geciyordu gunler yoksa barıstan sonra mı böyle olduuu off büyümesinler yaaaaaaa.........
mertime de gecmisler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?