2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim, İklim'in daha iyi olmasına çok sevindim, sesi de düzelir çabucak inşallah. Bebikler hasta olmasın, annelerin kelimelerinden bile hüzün dökülüyor o zaman yaw.

Bizim Kindyroo'daki randevumuz sabah 10'daydı. Benim her sabah 7.30'da uyanan çocuğum cumartesi sabahı 9.30'da uyandığı için gidemedik :) Emekleyen bebelerin grubu sadece o saatteymiş...
GymBoree da çok güzelmiş, ben her ikisinin de deneme seansına katılıp, birine karar verip düzenli olarak götürmek istiyorum Doruk'u. Bu arada Gymboree'nın deneme dersi, ücretli, 50 lira, eğer üye olursan ücreti üyelik bedelinden düşüyorlarmış. Bakalım umudum önümüzdeki hafta sonunda...

Mervecim Doruk bi ara adım atmaya başlamıştı. Sonra emeklemede tez yazacak hale gelip köprü falan kurmayı becerince, yürüme çalışmalarını bıraktı. Şu anda çamaşır makinesinin, küvetin, bulaşık makinesinin, ayakkabılığın, mutfak dolaplarının içine nasıl girebilirim diye araştırmalar yapıyor. Tv ile çok oynuyordu, biz de Allah korusun devrilir falan diye duvara astırdık. Şimdi ulaşamıyor, morali bozuk :)

Son düzenleme:

Oyyy Gülşancım, bir dönem İklim in yaptıklarını anlatıyorsun sanki, bana çok tanıdık geldi bu cümleler, umarım geçici bişeydir ve düzelir, İklim in gece kalkıp oyun oynaması geçti çok şükür, dişten falan mı öyle yapıyor acaba Mert, başka nedeni ne olabilir ki..?

Aynen aynen aynen...
Uyanıyor, bağırıyor, yorganı ile kavga ediyor, oynasam oynayacak ama hiç muhatap olmuyorum. Ayağıma yatırınca uyuyor, yerie koyunca feryat figan ağlıyor, 3 gecedir canıma okuyor.
Bu arada Doruk küçükken ben de sıkıştırmıştım fermuara ve ondan çok ben ağlamıştım. Şimdi fermuar çekerken, araya elimi koyuyorum. Geçmiş olsun.

Üniformalı resminiz görüldü, hatta bak benim amir arkadaşım var diye kocaya bile gösterildi :)

Ben de bu gymboree a göndermek için gelecektim ist.a ama c.tesi sabahın 9.30 unda başlıyor ve sadece 45 dk sürüyor kerem in seviyesi.:26:

Kindyroo'nun avantajı, seviyeler bebeklerin hareketlilik durumuna göre belirleniyor. Emekleyen, yürüyen gibi... Ben en çok o yüzden tercih edilebilir buluyorum. Ayrıca evet, saatler çok erken, biz bile yetişemiyoruz. Ancak bir gece önceden gelmen lazım sanırım. cumaları gel bizde kal, beraber götürelim

Hepinize iyi haftalarr
Çok güzel bir haftasonundan sonra işe başlamak sinir bişey Hilal kuzumla vakit geçirmek en iyisi işten ayrılsam mı ne...?Bir süre olmaz tabii de ayrılmak ama kuzumu akşam eve gidince bol bol oynarak hasret gideriyorum zaten...Cumartesi günü sinir oldum.BİM den laptop aldım bozuk çıktı iade ettim.Sonra başka Bim'e gittim orda kalmamış ilk getirdiğimde görünce elimden alıp oynamak istedi....Biraz oynadım ama ses gelmeyince bıraktı....Bende götürüp iade ettim....

Yasemin canım geçmiş olsun size tekrardan İklim kuzumla iyi vakit geçirdin sanırım.....

Burcu eğitim için hakkınızda hayırlısı olsun ama ne olursa olsun bence çok erken......

dün akşam Hilal de uykusunda ağladı sonra yatakta kalktı baktım ağlıyor ve masada suyunu gördüm bir içti kana kan çok susamış sizde ağladığı zaman su veriyormusunuz belki çok susamıştır? Çünkü hemen kafasını koyar koymaz uyudu....

Ayfer, ben de son laptopa yetişebildim, maalesef pembe almak zorunda kaldım. Doruk sevinç çığlıkları ile karşıladı, 1-2 defa tuşlarına bastı, sonra kapatıp elime verdi ve pet şişelerine geri döndü :)

Çocuğun gelişimine katkıda bulunacak şeyler için 1 yaşın erken olduğunu düşünmüyorum ben. Sonuçta okula ya da kütüphaneye götürmüyoruz, ebeveyn ile keyifli vakit geçirebilecekleri, oyun oynayıp yaşıtları ile iletişim kurabilecekleri yerler buralar...

hakkınızda en güzeli ve Doruk paşam içinde iyi vakit geçirsin ozaman balım .....

Kindyroo nun Ankara da şubesi yokmuş ama (
Gymboree ile idare edecez, ben yaza doğru götürmeye karar verdim, yaşını geçsin, iyice yürüsün hatta koşsun, sanki o zaman daha zevk alır gibi geldi bana..
Doruk cumartesi 9:30 a kadar uyumuş ya, ne tesadüf İklimde o sabah 9:30 da uyandı, doğduğundan beri ilk kez 9:30 u gördüm uyanış saati olarak..

Ayfercim, teşekkürler, evet hafta sonum hep İklim le geçti, çok güzel ve bir o kadar da yorucu idi..

Gülşan, üniformalı resmin harika, çok yakışmış sana üniforma..

Bende aldım lap-top İklim e..
Ses çıkardığı için çığlık çığlığa bağırdı zilli, korktu önce, sonra benden aldığı cesaretle bir evirip çevirdi, fırlatıp attı, bende ileride çıkarmak üzere kaldırıp sakladım..

Bu arada evdeki büyük bebeğe de BİM den tetris aldım, aman bir oynuyor sormayın, oh bee, bende rahatladım biraz, en azından tetrise dalıp beni rahatsız etmiyor :)))

oda güzelmiş tetris eskiden amma oynardık bizde birileri yansında sıra bana gelsin diye oynamayı beklerdik....

oda güzelmiş tetris eskiden amma oynardık bizde birileri yansında sıra bana gelsin diye oynamayı beklerdik....

Benimde içimde kalmıştı işte, eskiden oynayamamıştım, babamdan bize sıra gelmezdi, şimdi olsa herkese birer tane alınırdı, ama o zaman pahalıydı her eve bir tane ancak alınabiliyordu, eskiyi yad edeyim dedim aldım bir tane...

Günaydın.İyi haftalar...
Bugün sabah tayfası yoklamasına beni de kaydedin..
Dünkü vukuatından sonra kayınvalideme çoooooook sinirlendim.. Gece sinirimden uyuyamadım. Sabah da erkenden hortladım.. La havle.. Sen sabır ver yarabbi.

Haftasonu Migros'ta çocuk kitaplarında %50, oyuncaklarda da %25 indirim vardı. Çok güzel konuşan kitaplar aldım. Ama senin dediğin gibi bi iki baktıktan sonra yere fırlattı attı. Ve aynı akibet; şişe kemirmeye devam etti. Bu pet şişelerde bizim göremediğimiz bişeyler görüyolar demekki...
Ben de artık ısrarla oyuncağa para harcamamaya karar verdim..

Laptopu ben de aldım arkadaki vida yerini sökemedik gittik iade ettik 2.yi aldık,koca hazretleri sökerse inşallah kullanmaya başlayacak oğluşum.

Sağol tatlım kinsyroo sadece anadolu yakasında mı var bi araştırayım :26: cuma akşamı işten çıkıp keremi alıp size gelmeye kalkarsam sanırım 1-2 gibi anca geliriz

Ben hemen su veriyorum,dediğin gibi bazen susuzluktan uyanıyor,ama bizim 3-4 gecedir yaşadığımız başka bişi :95:

okul kütüphane benzetmesi iyiymiş
biz çocuklar sosyalleşsin diye buluşmuyor muyuz zaten,bu da aynı şey değil mi? kerem kendinden yaşça büyük olsa bile çocuk gördüğünde deliriyor,sevinç çığlıkları atıp çocuğun yanından ayrılmıyor, o yüzden bence de erken değil,asosyal olmayan çocuklar yetiştirmek için böyle çocukların çok olduğu ortamlar şart bile.

benim oğlum dün sigara yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii (((( babası basındaydı bende mutfaktaydım içeri bi gittim sigara paketini açmış parçalamıs ve yemiş ....... kızdım kocama tabiiiiiiii görmüyomusun die .hemen kardeşimi aradım hastaneye götüreyimmi die abla bişey olmaz dedi de rhatladım

günaydın anneler güzel haftalar hepinize

istanbulda olmadığıma bir kez daha üzüldüm ama bu gelişte mutlaka götürmek istiyorum kuzuyu araştırayım bakalım bize yakın biyerler var mı

güzel bir haftasonuydu annemleri çok özlemişim hasret giderdim dizinin dibinde yattım babam cemy ye baktı biz annemle gezdik tozduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…