- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.401
Günaydın Arkadaşlar;
Güzel bir hafta diliyorum hepinize..
Hafta sonu kızımla beraberdik hep, grip geçiyor gibi, çok daha iyi İklim, bu seferde sesi kısıldı ama artık idare ediyoruz.. Dün akşam anneannesine bıraktık yine, bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek..
Burcu, Ankara da Gymboree varmış, sitesini inceledim biraz, çok hoşuma gitti, bende İklimi deneme derslerine götürmeya karar verdim.
Siz o bahsettiğin yere gittiniz mi, Doruk ne yaptı, merak ediyorum, anlat biraz..?
melikede o saatlerde yiyor yatarkende beni emip yatıyor ne biliyim ağır gibi düşündüm. fırında tavuk yaptık tepsiden azcık yağını süzdüm patates we süt ekledim we bırt yaptık yedik ama ne bilim.bide tahıllı mama wersem nolurdu bilmiyorum:)uyumak için emerkende tam emmedi toktu cunku dedim gece kalkmaz heralde ama..:) ewer burcu ya 10. aya girdik yürüdü tek tük. son iki haftadır hep yürüyor artık bıdır bıdır. çok komik yerde bişi gezio gibi:)doruk ne alemde atıomu bi kaç adım.
gybboree ne yasemin.
bizde bütün hafta sonu ewdeydik melike ewdede mutlu kendi kendini güzel oyalıyo kuzucum. gitsekde bu sogukta avm olur zaten.. aasla we asla arabasında ne biliyim ew harici biyerde uyumadığı için bize yani bana eziyet oluo o eziyet etmio ama ben huzursuz oluorm..
günaydıııın
pazartesi gününden nefret ediyorum
haftasonu mertle koyun koyuna geçtiama geceleri uyumuyo yani kalkıyo ve uyumuyo yatağında oynuyo tv açsam izliyo,oyuncaklarıyla oynuyo ama geri yatmıyo,yatağında bıraksam kendi kendine konuşuyo beşiğini sallıyo bi süre sonra ağlıyo
faceye üniformalı resmimi koydum:82: merak edenler bakabilir,2 sene önceki resmim ama 2 senedir üniforma giymiyorum başkada resmim yok
biraz çalışayım dönerim:)))))))))
Günaydın
Berbat sayılacak bir hafta sonu geçirdim,Keremito uyumuyor uyumuyor uyumuyor :95:
C.tesi gecesi 5te dün gece 4te uyudu,sallıyorum uyuyor yatağına bırakıyorum viyak viyak,yanımıza yatırıyorum yine viyak viyak,gece 3te babasıyla yatakta oynuyorlardı o kadar diyim sizebi ara ateşi 37,1e çıktı üstünü çıkardım düştü,salyası öyle böyle değil ama diş deyip başka önemli bir hastalığı kaçırmaktan korkuyorum:26:
Bu arada sakar ben,dün çocuğun üzerindeki fermuarlı kazağı çıkarırken boynunda deriyi fermuara sıkıştırmak suretiyle derisini kaldırıp kanattım:84:
günaydıııın
pazartesi gününden nefret ediyorum
haftasonu mertle koyun koyuna geçtiama geceleri uyumuyo yani kalkıyo ve uyumuyo yatağında oynuyo tv açsam izliyo,oyuncaklarıyla oynuyo ama geri yatmıyo,yatağında bıraksam kendi kendine konuşuyo beşiğini sallıyo bi süre sonra ağlıyo
faceye üniformalı resmimi koydum:82: merak edenler bakabilir,2 sene önceki resmim ama 2 senedir üniforma giymiyorum başkada resmim yok
biraz çalışayım dönerim:)))))))))
Ben de bu gymboree a göndermek için gelecektim ist.a ama c.tesi sabahın 9.30 unda başlıyor ve sadece 45 dk sürüyor kerem in seviyesi.:26:
Hepinize iyi haftalarr
Çok güzel bir haftasonundan sonra işe başlamak sinir bişey Hilal kuzumla vakit geçirmek en iyisi işten ayrılsam mı ne...?Bir süre olmaz tabii de ayrılmak ama kuzumu akşam eve gidince bol bol oynarak hasret gideriyorum zaten...Cumartesi günü sinir oldum.BİM den laptop aldım bozuk çıktı iade ettim.Sonra başka Bim'e gittim orda kalmamış ilk getirdiğimde görünce elimden alıp oynamak istedi....Biraz oynadım ama ses gelmeyince bıraktı....Bende götürüp iade ettim....
Yasemin canım geçmiş olsun size tekrardan İklim kuzumla iyi vakit geçirdin sanırım.....
Burcu eğitim için hakkınızda hayırlısı olsun ama ne olursa olsun bence çok erken......
Ayfer, ben de son laptopa yetişebildim, maalesef pembe almak zorunda kaldım. Doruk sevinç çığlıkları ile karşıladı, 1-2 defa tuşlarına bastı, sonra kapatıp elime verdi ve pet şişelerine geri döndü :)
Çocuğun gelişimine katkıda bulunacak şeyler için 1 yaşın erken olduğunu düşünmüyorum ben. Sonuçta okula ya da kütüphaneye götürmüyoruz, ebeveyn ile keyifli vakit geçirebilecekleri, oyun oynayıp yaşıtları ile iletişim kurabilecekleri yerler buralar...
Bende aldım lap-top İklim e..
Ses çıkardığı için çığlık çığlığa bağırdı zilli, korktu önce, sonra benden aldığı cesaretle bir evirip çevirdi, fırlatıp attı, bende ileride çıkarmak üzere kaldırıp sakladım..
Bu arada evdeki büyük bebeğe de BİM den tetris aldım, aman bir oynuyor sormayın, oh bee, bende rahatladım biraz, en azından tetrise dalıp beni rahatsız etmiyor :)))
oda güzelmiş tetris eskiden amma oynardık bizde birileri yansında sıra bana gelsin diye oynamayı beklerdik....
Ayfer, ben de son laptopa yetişebildim, maalesef pembe almak zorunda kaldım. Doruk sevinç çığlıkları ile karşıladı, 1-2 defa tuşlarına bastı, sonra kapatıp elime verdi ve pet şişelerine geri döndü :)
Çocuğun gelişimine katkıda bulunacak şeyler için 1 yaşın erken olduğunu düşünmüyorum ben. Sonuçta okula ya da kütüphaneye götürmüyoruz, ebeveyn ile keyifli vakit geçirebilecekleri, oyun oynayıp yaşıtları ile iletişim kurabilecekleri yerler buralar...
Kindyroo'nun avantajı, seviyeler bebeklerin hareketlilik durumuna göre belirleniyor. Emekleyen, yürüyen gibi... Ben en çok o yüzden tercih edilebilir buluyorum. Ayrıca evet, saatler çok erken, biz bile yetişemiyoruz. Ancak bir gece önceden gelmen lazım sanırım. cumaları gel bizde kal, beraber götürelim
dün akşam Hilal de uykusunda ağladı sonra yatakta kalktı baktım ağlıyor ve masada suyunu gördüm bir içti kana kan çok susamış sizde ağladığı zaman su veriyormusunuz belki çok susamıştır? Çünkü hemen kafasını koyar koymaz uyudu....
günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444
günaydınlar... hafta sonu dogum gunumuz var3 hafta erken kutluoz, babaanne dede hala amca burda diye.hafta sonu cicilerini aldım oglusumun nasıl olmussss?Eki Görüntüle 135443 Eki Görüntüle 135444
Sabahki domuzluğum geçti biraz, üstünde konuşmazsak daha da geçer diye düşünüyorum. Ama yine de söylemeden geçemicem, Şebnem aynı bizdeki durumu anlatmışsın canım arkadaşım.
Meralcim Furkimi tebrik ediyorum, ben bile gururlandım valla, bana noluyorsa, maaşallah, Allahım hep böyle güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Aylinanım ben internete koyulan kota yüzünden giremediğinizi sanmıştım.
Yarın sabah Doruk'u Kindyroo diye bir yerin deneme seansına götürüyorum, motor ve nörolojik gelişimine katkıda bulunacak oyunlar oynatıyorlarmış anne ile birlikte, bebekler çok eğleniyormuş araştırdım biraz, gidenler çok memnun. Evimize de 5 dk mesafede, gidelim bakalım, benim azman da sevecek mi :)
Meral, biz Kindyroo'ya gideceğiz yarın. Eskiden şubeleri de varmış ama şimdi bir tek bizim evin yakınındaki kalmış. İnternetten gidenlerin çok memnun kaldığını okudum. Siz de rahat giyinin bebei de rahat giydirin, bol bol hareket edeceğiz, 1 sat boyunca birlikte eğleneceğiz dedi görüştüğüm şahıs.
Bu tip bir yere gitmek istersen, şubeleri de olan MyGym ve GymBoree da öneriliyor doktorlar ve giden anneler tarafından, bi araştır istersen. Gymboree için de haftaya deneme seansı randevusu aldım, birine karar verip düzenli götürmeyi düşünüyorum Doruk'u, enerjisini evde boşaltması çok zor çünkü. Bir de birlikte sistemli şekilde eğlenerek vakit geçirmek hoş olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?