2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada her ne kadar burda olamasamda yine en taze haberler bnde)
size bir bombam war 2010 mart analarından bir hamilelik haberi dahaa

eylülce (zarife) yaklaşık 7 haftalık hamile

kararsız bu konuda ama bnce doğuracak:) bir mart bebiki daha kardeşine kawuşuyorrrrr

hasret nasıl beceriyorsun bu bilgilere ulaşmayı muhteşemsin valla :)

COLOR="black"]COLOR="black"]herkese iyi pazarlar diliyorum.
karlar düşer,düşer düşer aglarım hep ismini hep ismini anarım...
hava buz gibi ve ben her sabah gözüm camda kar yok yok.
topikte sinekler dolaşıyo kimsecikler yok..
çok sıkıcı bir gün.. ben yine ogluma patik örmeye devam

güzel bi pazar sabahından herkese günaydın
bugün dükkandayım ama sizler yoksunuz tabi

hasret nereden buluyon bu haberleri topiklerimi dolanıyon yoksa..
senden naber hala ev bakmıyormu kocan
[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:
gecmıs olsun olcaycıgım.bende cok ıstıyorum ama kocam senı bosarım dıyor.

sağol canımcım.niye boşasın ya...ama benim burun baya yamuktu ya....ondan bişey demedi eşim...
asyadan sonra memişerli de yaptırım diyorum da kızıyo ona..

herkese merhabalar:)
umarım herşey yolunda herkes iyidir
biz istanbuldan perşembe günü döndük nerdeyse 1 ay kaldık güzeldi herşey şimdi bileklerden biraz daha yukarıda kar var burda kızımla evde evcilik oynuyoruz:))))) kızım ayağa kalkıyor tutunarak sıralamaya çalışıyor bakalım ne zaman yürüyeceğiz varmı başka yürümeyen???

herkese merhaba .iki gündür düğün vardı dondu bebem bidahamı düğünmü aslaa.bide midesimi bozuldu ne alttan sürekli çıkrıyo poposu pişti bugünde pazar doktorumuzda seyahatte napcez bilmem.
valla eylülcede hamilemiymiş maşalla mart anaları çoğalmakta..
meral iyi yoculıklar furkiyede maşallah inşallah hep böyle başarılı bir çocuk olur.
---olcay sanada geçmiş olsun burun ameliyatı büyük cesaret yaptıranlar çok ağrı yapıyo diyolar.
----şebnemcim sanırım atada yakında bir yaşına girecek .PİPETLE VERMEYİ DENE SÜTÜ EYER İÇERSE RAHAT EDERSİN ALIRSIN KÜÇÜK KUTULARDAN HERYERE GÖTÜRÜRSÜN İÇERKENDE UYUR ATRI DÖKÜLMEZ

ee o kadar farkımız olsun ama dimi
ew aramamız için kartaldaki baba ewinin satılması lazım. Onun parasını peşinat yapıp ew alacağız beşiktaştan..
şimdilik annemdeyim ama ew satılmazsa bi kaç hafta içinde üsküdardaki ewime taşınacağım geçici olarak..
hasret nasıl beceriyorsun bu bilgilere ulaşmayı muhteşemsin valla :)

her hamile kalan direk beni arıyo da ondan

sağol canımcım.niye boşasın ya...ama benim burun baya yamuktu ya....ondan bişey demedi eşim...
asyadan sonra memişerli de yaptırım diyorum da kızıyo ona..

boşarım diyorsa cidden boşar.bakalım kandırma yollarına gideceğim yavaş yavaş :))) depresyona girdim numarasıda dahil.
benim bi arkadaşımda 2 çocukdan sonra tutturdu yaptıracağım diye.dr bekle biraz daha toparlanacak demişti.gerçekdende toparlanmış.

var Doğuhan. bırak yürümek emeklemiyor bile.

biz yürüyoruzzzzz

sağol canım.ben pek acı duymadım ama şeklim kaydı resmen

Günaydın günaydın günaydınnnnnnn
naber kızlarr
biz iyyiz çok şükür akşam yatmadan tavuksulu patates çorbası yedirdim sanırım ağır geldi gece 4 kere fln kalktı sabahta 7 bucukta kalktı 8 gibi emdik. 9a doğruda kafaltımızı yaparız inş. güneş bi giriyor bi cıkıyor burda kar mar yok ama soğuk war.
Melike oyuncaklarıyla oynuyor şu an büyüdü kuzum yaa bide derler yürüyünce daha zor die ben daha rahat ettim wala gel kızım diyorum ne biliyim kendi işini kendi görüyor emeklemesinden sürünmesinden daha iyi yani. tavsiye ederimP

İlk günaydın benden olsun, iyi haftalar arkadaşlar,

İstanbul güneşli ama buzzz gibi, servis beklerken burnum düşecek sandım. Şirkete geldim ki, kalorifer yanmıyor, hepimiz montla oturuyoruz şu an. Bence şirket tatil olsun bu durumda

Hafta sonumuz hep evde geçti soğuk yüzünden, Doruk sıkıldı, nasıl oyalayacağımızı şaşırdık. Sonuç bana bir tencere yanmış kabak tatlısı olarak patladı :)

Olcaycım ameliyat olmuşsun, çook geçmiş olsun, inşallah sonuç istediğin gibi olmuştur. Benim de yüzüme göre kocaman bir burnum var ama hem ameliyattan hem de sonucunda kendime alışamamaktan korkarım ben be yaw :)

Zarife de ikinci bebeğini bekliyormuş, hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kavuştursun.

Filiz, Doğan'a çok geçmiş olsun.

Başka da ne yazacaktım unuttum, fena halde uykusuzum.

İlk günaydın benden olmamış :)
Merve ben her akşam dediğin tipte yemekler yediriyorum. Saat 7 gibi yiyor bizimle birlikte, 9 gibi de tahıllı mamasını yiyip yatıyor. Gerçi son günlerde yemekleri az az yiyor, hatta dün akşam kabak dolması yedirirken kusturdum çocuğu
Öyle olunca vermedim ama fark etmedi, yine uyumadı sıpa...
Melike'ye maaşallah, tam olarak yürüyor mu artık yaw ?

Günaydın Arkadaşlar;
Güzel bir hafta diliyorum hepinize..
Hafta sonu kızımla beraberdik hep, grip geçiyor gibi, çok daha iyi İklim, bu seferde sesi kısıldı ama artık idare ediyoruz.. Dün akşam anneannesine bıraktık yine, bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek..

Burcu, Ankara da Gymboree varmış, sitesini inceledim biraz, çok hoşuma gitti, bende İklimi deneme derslerine götürmeya karar verdim.
Siz o bahsettiğin yere gittiniz mi, Doruk ne yaptı, merak ediyorum, anlat biraz..?

melikede o saatlerde yiyor yatarkende beni emip yatıyor ne biliyim ağır gibi düşündüm. fırında tavuk yaptık tepsiden azcık yağını süzdüm patates we süt ekledim we bırt yaptık yedik ama ne bilim.bide tahıllı mama wersem nolurdu bilmiyorum:)uyumak için emerkende tam emmedi toktu cunku dedim gece kalkmaz heralde ama..:) ewer burcu ya 10. aya girdik yürüdü tek tük. son iki haftadır hep yürüyor artık bıdır bıdır. çok komik yerde bişi gezio gibi:)doruk ne alemde atıomu bi kaç adım.

gybboree ne yasemin.
bizde bütün hafta sonu ewdeydik melike ewdede mutlu kendi kendini güzel oyalıyo kuzucum. gitsekde bu sogukta avm olur zaten.. aasla we asla arabasında ne biliyim ew harici biyerde uyumadığı için bize yani bana eziyet oluo o eziyet etmio ama ben huzursuz oluorm..

Günaydın
Berbat sayılacak bir hafta sonu geçirdim,Keremito uyumuyor uyumuyor uyumuyor :95:
C.tesi gecesi 5te dün gece 4te uyudu,sallıyorum uyuyor yatağına bırakıyorum viyak viyak,yanımıza yatırıyorum yine viyak viyak,gece 3te babasıyla yatakta oynuyorlardı o kadar diyim size bi ara ateşi 37,1e çıktı üstünü çıkardım düştü,salyası öyle böyle değil ama diş deyip başka önemli bir hastalığı kaçırmaktan korkuyorum:26:
Bu arada sakar ben,dün çocuğun üzerindeki fermuarlı kazağı çıkarırken boynunda deriyi fermuara sıkıştırmak suretiyle derisini kaldırıp kanattım:84:

Meralcim gitmiş, bir süre olmayacak aramızda, iyi eğlenir oralarda inşallah..

Olcay, burun ameliyatı cesaret işi anacım, tebrik ederim cesaretinden dolayı, sonuç istediğin gibi olur inşallah..

Seyhancım, özür mektubunu okudum, kabul edilmiştir.. Ama ne gerek vardı arkadaşım yaa, hepimiz zaman zaman benzer durumları yaşıyoruz, kendini öyle hissetmene hiç gerek yok yani, bende seni ve Serhanı seviyorum ve çok öpüyorum..

Filizcim, Doğana çok geçmiş olsun..

Eylülce de hamile imiş, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Hasretcim, ayaklı gazetem benim, ev işiniz bir an evvel çözülür inşallah, karda kışta taşınmakta zor olur yaa..

günaydıııın
pazartesi gününden nefret ediyorum
haftasonu mertle koyun koyuna geçti ama geceleri uyumuyo yani kalkıyo ve uyumuyo yatağında oynuyo tv açsam izliyo,oyuncaklarıyla oynuyo ama geri yatmıyo,yatağında bıraksam kendi kendine konuşuyo beşiğini sallıyo bi süre sonra ağlıyo
faceye üniformalı resmimi koydum:82: merak edenler bakabilir,2 sene önceki resmim ama 2 senedir üniforma giymiyorum başkada resmim yok
biraz çalışayım dönerim:)))))))))

Gymboree Play & Music is the global leader in age-appropriate classes for children 0-5 years. Play & Learn Classes, Music Classes, Art Classes, Sports Classes, Family Classes, School Skills
Mervecim, incelemek istersen eğer linkini kopyaladım bak, aferin Melike ye bu arada, maşş. deyim de nazar değmesin..

Aylincim, bir ara İklim de öyleydi ya, gece saat 2-3 te kalkıp oyun oynardı, ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum, uyku işi çok yıpratmaya başladı hakkaten, umarım diş dışında bir sıkıntısı yoktur Kerem in, fermuarlı kıyafetlerden oldum olası korkmuşumdur, dikkat et annesiiii..
İklim de artık sürekli yürümek istiyor, yürürkende heyecanlanıp koşar adım gidiyor ve sonuç; kafasını çarpmak suretiyle kaç kez düştü hafta sonu hatırlamıyorum.. İçim gidiyor yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…