- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.381
bu arada her ne kadar burda olamasamda yine en taze haberler bnde)
size bir bombam war 2010 mart analarından bir hamilelik haberi dahaa
eylülce (zarife) yaklaşık 7 haftalık hamile
kararsız bu konuda ama bnce doğuracak:) bir mart bebiki daha kardeşine kawuşuyorrrrr
güzel bi pazar sabahından herkese günaydın
bugün dükkandayım ama sizler yoksunuz tabi
hasret nereden buluyon bu haberleri topiklerimi dolanıyon yoksa..bu arada her ne kadar burda olamasamda yine en taze haberler bnde)
size bir bombam war 2010 mart analarından bir hamilelik haberi dahaa
eylülce (zarife) yaklaşık 7 haftalık hamile
kararsız bu konuda ama bnce doğuracak:) bir mart bebiki daha kardeşine kawuşuyorrrrr
kıslar bu arada ben burundan estetik oldum...ilgili bölüme yazdım gerçi ama sizlede paylaşım...bugün 3.günüm......he he daha da güsel olmak içinnnn
gecmıs olsun olcaycıgım.bende cok ıstıyorum ama kocam senı bosarım dıyor.
color="black"][sıze=2]color="black"]herkese iyi pazarlar diliyorum.[/sıze]
[sıze=2]karlar düşer,düşer düşer aglarım hep ismini hep ismini anarım...[/sıze]
[sıze=2]hava buz gibi ve ben her sabah gözüm camda kar yok yok.[/sıze]
[sıze=2]topikte sinekler dolaşıyo kimsecikler yok..[/sıze]
[sıze=2]çok sıkıcı bir gün.. Ben yine ogluma patik örmeye devam[/sıze]
[sıze=2]hasret nereden buluyon bu haberleri topiklerimi dolanıyon yoksa..[/sıze]
[sıze=2]senden naber hala ev bakmıyormu kocan [/sıze][/color][/color]
hasret nasıl beceriyorsun bu bilgilere ulaşmayı muhteşemsin valla :)
sağol canımcım.niye boşasın ya...ama benim burun baya yamuktu ya....ondan bişey demedi eşim...
asyadan sonra memişerli de yaptırım diyorum da kızıyo ona..
herkese merhabalar:)
umarım herşey yolunda herkes iyidir
biz istanbuldan perşembe günü döndük nerdeyse 1 ay kaldık güzeldi herşey şimdi bileklerden biraz daha yukarıda kar var burda kızımla evde evcilik oynuyoruz:))))) kızım ayağa kalkıyor tutunarak sıralamaya çalışıyor bakalım ne zaman yürüyeceğiz varmı başka yürümeyen???
herkese merhabalar:)
umarım herşey yolunda herkes iyidir
biz istanbuldan perşembe günü döndük nerdeyse 1 ay kaldık güzeldi herşey şimdi bileklerden biraz daha yukarıda kar var burda kızımla evde evcilik oynuyoruz:))))) kızım ayağa kalkıyor tutunarak sıralamaya çalışıyor bakalım ne zaman yürüyeceğiz varmı başka yürümeyen???
herkese merhaba .iki gündür düğün vardı dondu bebem bidahamı düğünmü aslaa.bide midesimi bozuldu ne alttan sürekli çıkrıyo poposu pişti bugünde pazar doktorumuzda seyahatte napcez bilmem.
valla eylülcede hamilemiymiş maşalla mart anaları çoğalmakta..
meral iyi yoculıklar furkiyede maşallah inşallah hep böyle başarılı bir çocuk olur.
---olcay sanada geçmiş olsun burun ameliyatı büyük cesaret yaptıranlar çok ağrı yapıyo diyolar.
----şebnemcim sanırım atada yakında bir yaşına girecek .PİPETLE VERMEYİ DENE SÜTÜ EYER İÇERSE RAHAT EDERSİN ALIRSIN KÜÇÜK KUTULARDAN HERYERE GÖTÜRÜRSÜN İÇERKENDE UYUR ATRI DÖKÜLMEZ
İlk günaydın benden olmamış :)
Merve ben her akşam dediğin tipte yemekler yediriyorum. Saat 7 gibi yiyor bizimle birlikte, 9 gibi de tahıllı mamasını yiyip yatıyor. Gerçi son günlerde yemekleri az az yiyor, hatta dün akşam kabak dolması yedirirken kusturdum çocuğuÖyle olunca vermedim ama fark etmedi, yine uyumadı sıpa...
Melike'ye maaşallah, tam olarak yürüyor mu artık yaw ?
Günaydın Arkadaşlar;
Güzel bir hafta diliyorum hepinize..
Hafta sonu kızımla beraberdik hep, grip geçiyor gibi, çok daha iyi İklim, bu seferde sesi kısıldı ama artık idare ediyoruz.. Dün akşam anneannesine bıraktık yine, bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek..
Burcu, Ankara da Gymboree varmış, sitesini inceledim biraz, çok hoşuma gitti, bende İklimi deneme derslerine götürmeya karar verdim.
Siz o bahsettiğin yere gittiniz mi, Doruk ne yaptı, merak ediyorum, anlat biraz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?