- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.481
Sanki benim yaşadıklarımı anlatmışın Burcucum. Yaşadıklarımız bu kadar mı birbirine benzer?Kızma amirim senMesafe koymak da çözüm olmuyor her zaman, ben koydum ama geç kaldım, bu defa da o mesafenin huzursuzluğu yaşanıyor evde, neden böyle oldu diye...
Kıymet, evlendiğimizin ilk yılları ben de öyleydim. Gayet samimi davrandım, evime davet ettim, yemeklerini çaylarını ellerine verdim, gezdirdim falan filan... Ama onların benim samimiyetime düşüncesizlikle cevap vermeleri, doğumdan sonra kvalidemin 1-2 büyük hataı ve bu hataların beni evi terk etme aşamasına getirmiş olması gibi şeyler, beni çok değiştirdi. Evime gelip 15 gün kalıyorlar, ben 15 cümle falan ancak konuşuyorum artık, ne yemek yapıyorum ne çay koyuyorum. Doruk'u uyuttuktan sonra yanlarına bile dönmüyorum. Hiç biri kasıtlı yaptığım şeyler değil, içimden gelmiyor ve ben hiç rol yapamam. Doruk'un doktoru bir uzmana görünmeniz lazım dedi bana, hem işe başlamanın travmasını hala atlatamadığım hem de bu konuyu bir türlü hazmedediğim için... görünmedim
En azından geçici bi süre yardımcı tutsaydın keşke canımcım. Annen de sen de rahat ederdiniz.Annem kendi evinde, dedem biraz iyileşince memlekete teyzemin yanına gidecek, annem benim evime gelmemekte ısrar ediyor, yardımcı kadın tutayım dedim ona da yanaşmadı, İklime ve dedeme bakarak yıpranıyor, ben ise annemin evi, kendi evim ve şirketim arasında helak olmuş vaziyetteyim...
Fitil veriyoruz biz öyle durumlarda. Hemen etkisini gösteriyo. Sonuçta hastanenin aciline fln da gitse aynı şeyi yapacaklar.Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemek için açılan bir site tavsiye edin bana:78:
Kerem böyle mızmız ya Calpol verdireyim mi? dün gece verdim bi halta yaramadı.Ne öneriyosunuz?
Aminnnnnnn!!!!mert hasta değil ama olsun huysuzluğu geçsin inşallahbüyümesinler evet böyle çok tatlılar
gaza getirmeyim siziben uzaktan sinirlenip sayarım öyle, içinde yaşayan benim söylediklerimi yaparsa kocişle tartışmalar falan olabilir, sebep olmayım Allah size sabır kaynanalarada akıl versin inşallah,dua edeyim hiç değilyse bi işe yarayım
yaya mert hasta değil ayyy yoksa hastalanacakmı iki oldu bugün geçmiş olsun dileği:26:
ayy çok heyecanlı yepyeni bir yüzya sevmezsen yeni halini o zaman noolcak
Allah evimizin huzurunu hiç bozmasın dış kapının mandalları hep dışarıda kalsın inşallah
Oldu galiba Sağol YaseMinciM...
Düşüncelerime tercuman olmuşsun..
Keşke dediğin gibi "Her anını saklamak, her gülüşünü kaydetmek mümkün olsa", ... her hareketi özel benim icin, gak yaptı foto cek video cek, guk yaptı foto cek video cek gunum boyle geciyor bu aralarhicbir halini unutmayayım diyorum cekiyorum habire, cirkin cıkanları bile silmeye kıyamıyorum .
Evet sanslıyım ki izinlerimi, raporlarımı sonuna kadar kullanabildim, devlet isinin en iyi yonu bu herhalde bu konuda hayır deme hakkı yok kimsenin. ama inanki gün gectikce zorlasıyor ayrılmak. hakkımızda hayırlısı, cocuklarımız en iyi sekilde yetistirmek icin ugrasıyoruz Allah yuzumuzu kara cıkarmasın.
Annem kendi evinde, dedem biraz iyileşince memlekete teyzemin yanına gidecek, annem benim evime gelmemekte ısrar ediyor, yardımcı kadın tutayım dedim ona da yanaşmadı, İklime ve dedeme bakarak yıpranıyor, ben ise annemin evi, kendi evim ve şirketim arasında helak olmuş vaziyetteyim...
Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemek için açılan bir site tavsiye edin bana:78:
Kerem böyle mızmız ya Calpol verdireyim mi? dün gece verdim bi halta yaramadı.Ne öneriyosunuz?
mert hasta değil ama olsun huysuzluğu geçsin inşallahbüyümesinler evet böyle çok tatlılar
gaza getirmeyim siziben uzaktan sinirlenip sayarım öyle, içinde yaşayan benim söylediklerimi yaparsa kocişle tartışmalar falan olabilir, sebep olmayım Allah size sabır kaynanalarada akıl versin inşallah,dua edeyim hiç değilyse bi işe yarayım
yaya mert hasta değil ayyy yoksa hastalanacakmı iki oldu bugün geçmiş olsun dileği:26:
ayy çok heyecanlı yepyeni bir yüzya sevmezsen yeni halini o zaman noolcak
Allah evimizin huzurunu hiç bozmasın dış kapının mandalları hep dışarıda kalsın inşallah
Sanki benim yaşadıklarımı anlatmışın Burcucum. Yaşadıklarımız bu kadar mı birbirine benzer?
Ben kendime ne alırsam aynılarından görümcelerime alırdım. Kendi kardeşimden çok onları düşünür ağırlardım. İki günün biri akşam yemeğine çağırırdım ki çok yemek seçerler, herpsine ayrı ayrı yemek yapardım. Çayın yanına pasta yapardım. Bi yere gideceksem onları da davet ederdim...
Aynen senin başına gelenler gibi doğumdan sonra o yaşadıklarım yüzünden ben de bi anda soğudum. Ve yine aynı senin dediğin gibi ysapmacık olamıyorum.İçimden gelmiyor onlara güleryüz göstermek. Zaten konuşacak hiçbişey de gelmiyo aklıma onlarla görüştüğümde...
Ben de onlar geldiğinde kendi işime gücüme bakıyorum. Onlar zaten benim için gelmiyolar onu da biliyorum. Eşimle Pelin için geliyolar..
Ya kızlar süt izni bitince nasil çalışcaksiniz bi fikriniz varMı ben yapaMicaM galiba.. AMa koca askerde ev kira hersey bana bakar(
Ya kızlar süt izni bitince nasil çalışcaksiniz bi fikriniz varMı ben yapaMicaM galiba.. AMa koca askerde ev kira hersey bana bakar(
Süt izni dediğin günde 1,5 saat olan izin değil mi?
Eğer ondan bahsediyorsan, şu an 4'te çıkıyorum, o zaman 5.30'da çıkacam ve tabi ki alışmak çok zor olacak. Hatta yarım gün çalışabileceğim bir iş bile düşünüyorum, bulabilirsem...
Ben süt izni kullanmadım, onun yerine parasını aldım şirketten ve İklim 9 aylıkken işe başladım, tek maaşla geçinmek zor bu devirde, sizin durum daha farklı, eşin asker üstelik, Allah yardımcınız olsun..
Ben kızım 6 aylık olunca başladım ;sabah hatta öğlene doğru 11.00'de işe başliyorduM akşam 6,30'a kadar... Ama 1yaşına girince (1,5ay kaldııııııııı) full time çalışmam lazım....Offf hayat nekadar zor ya... yarım günlük benim iş bulmam çok zor textil üretim şirketindeyim yurtdışı müşteri temsilciliği yapıyorum... Burcu senin nAsıl bir iş var aklında???
Bu sektörde ve bu meslekte kalırsam çok zor, ben de inşaat sektöründe satın alma yapıyorum. Valla ne bileyim Evrim, gözüm karardı artık, kariyer derdim falan da yok, bi yerde sekreterlik falan yapayım, eve yakın olsun, beni erken vakitte azad etsin falan istiyorum ama nerden bulacam öyle yeri...
Bu aralar eşimle bi iş kurma üzerinde konuşuyoruz, ajans gibi bişey, iletişim mezunuyum ben, ama daha hiç bir şey şekillenmiş değil.
Ay oku oku sonuna zor geldim, ne çok konuşmuşsunuz ayol..
Barış çok tatlı olmuş, maşallah, damatlığını da görürsünüz inşallah Pınar..
Ayşegül ve Gülşan, geçmiş olsun, bu çocukları 1 dk. boş bırakmaya gelmiyor, İklim in de sesi çıkmıyorsa anlıyorum ki bir haltlar karıştırıyor, birde seslenirim ses vermez ya, ayy deli ediyor beni..
Yurdanur, size de geçmiş olsun, ayva yaprağının kurusunu al içine tane karanfil de koyarak kaynat içir, öksürüğe iyi geliyor..
Kıymet çok güldüm kvalideye yaa, aynı modelden bende de var, geçen gün diyor ki, ''biri benim çocuğumun şeyini öp kokla dese yapmam ıyyyyğğkk derim ama İklim in ki pek tatlı geliyor''
Şeylerini öpecek yada sidiklerini içecek v.s. kadar çok seviyorlar işte torunlarını niye kızıyorsun ki.. :)))
Esintoş, ailenle güzel vakit geçirmene sevindim, iyi gelmiş sana belli..
Başka ne yazacaktım unuttum yaww..
boşarım diyorsa cidden boşar.bakalım kandırma yollarına gideceğim yavaş yavaş :))) depresyona girdim numarasıda dahil.
Benim bi arkadaşımda 2 çocukdan sonra tutturdu yaptıracağım diye.dr bekle biraz daha toparlanacak demişti.gerçekdende toparlanmış.
Var doğuhan. Bırak yürümek emeklemiyor bile.
biz yürüyoruzzzzz
Sağol canım.ben pek acı duymadım ama şeklim kaydı resmen
Şirketi eşimle kurmayacağız bu arada, o yıllardır serbest çalıştığı için, birlikte fizibilite yapıyoruz. Yoksa, kocayla çalışılmaz, çalışılırsa da sonu pek iyi olmaz kanımca :)
Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemek için açılan bir site tavsiye edin bana:78:
bugun tırmanmaya basladı benımde gozlerım yasardı.
mende ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?