2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki benim yaşadıklarımı anlatmışın Burcucum. Yaşadıklarımız bu kadar mı birbirine benzer?
Ben kendime ne alırsam aynılarından görümcelerime alırdım. Kendi kardeşimden çok onları düşünür ağırlardım. İki günün biri akşam yemeğine çağırırdım ki çok yemek seçerler, herpsine ayrı ayrı yemek yapardım. Çayın yanına pasta yapardım. Bi yere gideceksem onları da davet ederdim...
Aynen senin başına gelenler gibi doğumdan sonra o yaşadıklarım yüzünden ben de bi anda soğudum. Ve yine aynı senin dediğin gibi ysapmacık olamıyorum.İçimden gelmiyor onlara güleryüz göstermek. Zaten konuşacak hiçbişey de gelmiyo aklıma onlarla görüştüğümde...
Ben de onlar geldiğinde kendi işime gücüme bakıyorum. Onlar zaten benim için gelmiyolar onu da biliyorum. Eşimle Pelin için geliyolar..

En azından geçici bi süre yardımcı tutsaydın keşke canımcım. Annen de sen de rahat ederdiniz.
Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemek için açılan bir site tavsiye edin bana:78:
Kerem böyle mızmız ya Calpol verdireyim mi? dün gece verdim bi halta yaramadı.Ne öneriyosunuz?
Fitil veriyoruz biz öyle durumlarda. Hemen etkisini gösteriyo. Sonuçta hastanenin aciline fln da gitse aynı şeyi yapacaklar.
Aminnnnnnn!!!!

Düşüncelerime tercuman olmuşsun..

Sanırım hepimiz böyle düşünüyoruzdur, 1. yaşlarına az kalmış şu günlerde...

Amin Pınarcım...

Annen yardımcıyı kabul etse hepiniz için daha iyi olurdu aslında. Kolay gelsin...

Kerem böyle mızmız ya Calpol verdireyim mi? dün gece verdim bi halta yaramadı.Ne öneriyosunuz?

Yarım ölçü verebilirler bence, rahatlar Keremişko...

Aminnn...

Aynen öyle oğulları ile torunlarını görmeye geliyorlar, onlar da tedirgin oluyor zaten benim varlığımdan, ben mümkün mertebe onlarla takılmıyorum.

Ya kızlar süt izni bitince nasil çalışcaksiniz bi fikriniz varMı ben yapaMicaM galiba.. AMa koca askerde ev kira hersey bana bakar (

Süt izni dediğin günde 1,5 saat olan izin değil mi?
Eğer ondan bahsediyorsan, şu an 4'te çıkıyorum, o zaman 5.30'da çıkacam ve tabi ki alışmak çok zor olacak. Hatta yarım gün çalışabileceğim bir iş bile düşünüyorum, bulabilirsem...

Ya kızlar süt izni bitince nasil çalışcaksiniz bi fikriniz varMı ben yapaMicaM galiba.. AMa koca askerde ev kira hersey bana bakar (

Ben süt izni kullanmadım, onun yerine parasını aldım şirketten ve İklim 9 aylıkken işe başladım, tek maaşla geçinmek zor bu devirde, sizin durum daha farklı, eşin asker üstelik, Allah yardımcınız olsun..

Ben kızım 6 aylık olunca başladım ;sabah hatta öğlene doğru 11.00'de işe başliyorduM akşam 6,30'a kadar... Ama 1yaşına girince (1,5ay kaldııııııııı) full time çalışmam lazım....Offf hayat nekadar zor ya... yarım günlük benim iş bulmam çok zor textil üretim şirketindeyim yurtdışı müşteri temsilciliği yapıyorum... Burcu senin nAsıl bir iş var aklında???

Bu sektörde ve bu meslekte kalırsam çok zor, ben de inşaat sektöründe satın alma yapıyorum. Valla ne bileyim Evrim, gözüm karardı artık, kariyer derdim falan da yok, bi yerde sekreterlik falan yapayım, eve yakın olsun, beni erken vakitte azad etsin falan istiyorum ama nerden bulacam öyle yeri...
Bu aralar eşimle bi iş kurma üzerinde konuşuyoruz, ajans gibi bişey, iletişim mezunuyum ben, ama daha hiç bir şey şekillenmiş değil.

Şirketi eşimle kurmayacağız bu arada, o yıllardır serbest çalıştığı için, birlikte fizibilite yapıyoruz. Yoksa, kocayla çalışılmaz, çalışılırsa da sonu pek iyi olmaz kanımca :)

Bizim bir tanıdığımız haftada 3 gün bi firmaya takı tasarımı yapıyordu 4günde evde cocukları ile ilgileniyordu hemde iyi kazanıyordu ...ama bende oyle el beceriside yok aslinda cok parada benimde gozum yok kira ve ufak tefek masrafları karsilasin yeter

saol yasemincim kesinlikle baslarından ayrılmaya gelmiyor basında babası olsa bile sonra sen bana güvenmiyorsun oluyo nası güveneyim :))))

bugun tırmanmaya basladı benımde gozlerım yasardı.

biz yürüyoruzzzzz

Sağol canım.ben pek acı duymadım ama şeklim kaydı resmen

mende ıstıyorum.

Şirketi eşimle kurmayacağız bu arada, o yıllardır serbest çalıştığı için, birlikte fizibilite yapıyoruz. Yoksa, kocayla çalışılmaz, çalışılırsa da sonu pek iyi olmaz kanımca :)

Evet haklısın ama kendi şirketin olursa sorumluluk çok daha fazla olur gibi düşünüyorum ama insallah hayırlısı olur ...

calpol bizdede işe yaramadı medicol veriyorum ben 3 gecedir rahat uyuduk cok şükür 1 çay kasıgı içiriyorum yoksa uyutmuyo ...

kızlar günaydınn
k8zımın çenesi oldugu gibi kırmızı isilik gibi şeyler var ne yapsam

solun arkadaşlar deniyim bakıyım bitki çayını ama huysuzluk hat safada biberonları kabul etmiyor iki gündür çok aşırı değil hastalığı bakalım bide mamaya karıştırmayı deneyim tos toslar hasta olunca hayat berbat oluyor ya allahım hepsine sağlık versin

selam güzeller:)

özrümüzü kabul eden etmeyenherkese çok teşekkür ediyoruz efemm

tabii şimdi özrü kabahatinden beter gibi olacak ama ben yine pat diye bi giriş yapıyorum
herkesler iyidir inşallah
bizde iyiyiz çok şükür işte devam eden bi uyku problemimiz var hala onun dışında keyifler yerinde

park yatak arıyorum şu an ne alaka gibi oldu ama serhanı yanımdan ayırmak için gece uyandığında feryatfigan ağlamasın diye odamıza bi park yatak almam lazım daha doğrusu kullanmayan komşulardan falan bulabilirsem şöyle bi kaç aylığına nisan mayıs'a kadar beşiğimiz büyük bizim odamıza sığmıyo
serhan yanımda yatarken uyanmıyo bile bikaç kez ıhh mıhh falan diyo ben uyandırmadan mama yapıp içiriyorum tekrar devam ama odamız ayrı olunca haliyle yorgun olduğum için ağlayınca duyuyorum ozamanda uyanmış ayağa kalkmış oluyo tekrar susturup uyutup yedirene kadar 1 saat geçiyo bu yüzden şöyle geçici bi süre bizim odaya bi park yatak almam şart olmadı ikinci el temiz bişey alırım
bu arada bunu yazarken 2 yıldır görmediğimbi arkadaşım aradı 45dk konuşmuşuz ne çene varmış bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…