- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.521
slm millet
sayfanın boşaldığı saatlerde girebildim üzgünüm cezama razıyım.
yarıyıl tatili sebebiyle park halindeyim kosmerim tatil bitene kadar da böyle olma ihtimali yüksektir özürlerimi bbağışlayın. kociş evde olunca pek takılamıyorum.
ben aldım canım ama gene benimkinden kıymetlisi yok kurtarsamadım yani bilgisayarımı. "hayır elleme" dediğim zaman resmen kriz geçiriyor ama elini de sürmüyor, azimliyim öğrenecek "hayır"ı
aylin çok geçmiş olsun yaaaa umarım çabucak toparlanır.
GÜLŞAN mert de vukaat atlatmış ama ben okurken rastlayamadım gene de geçmiş olsun.
5.dişimiz patladı 6. kabarmışdeniz tay durmaya başladı
merhaba kızlar
ankarada 3 gündürkar var kar yağdı hiçbir yere çıkamaz olduk
Aferin miniciğe..
Ne öğretmeniydin bu arada???
merhaba canlar
eymen ve ben geçen haftadan hastayız yine
yok kış ne zaman biterse biz o zaman iyileşeceğiz sanırım
hatta ona bile inananamam
bu hastalıklar oğlumu ve beni mahvetti
ateşle başlayan öksürükle bitemeyen ilginç bir şey ve hep aynı tarz
ondan bana benden ona geçip duruyor
hiç bakamaz oldum buralara öyle halsizimki anlatamam :85:
Sağlığımıza va sağlıklı bir uykuya kavuşmak oğlumla inşallah o günleri görürüm
Hepinizi kocamaaaaaaaaaaan seviyorum
mert çamaşır suyu şişesiyle oynuyodu ondan bahsetmiştik canım çok şükür başka bi sıkıntı yokslm millet
sayfanın boşaldığı saatlerde girebildim üzgünüm cezama razıyım.
yarıyıl tatili sebebiyle park halindeyim kosmerim tatil bitene kadar da böyle olma ihtimali yüksektir özürlerimi bbağışlayın. kociş evde olunca pek takılamıyorum.
ben aldım canım ama gene benimkinden kıymetlisi yok kurtarsamadım yani bilgisayarımı. "hayır elleme" dediğim zaman resmen kriz geçiriyor ama elini de sürmüyor, azimliyim öğrenecek "hayır"ı
aylin çok geçmiş olsun yaaaa umarım çabucak toparlanır.
GÜLŞAN mert de vukaat atlatmış ama ben okurken rastlayamadım gene de geçmiş olsun.
5.dişimiz patladı 6. kabarmışdeniz tay durmaya başladı
oyy kıyamam ona,dişten olduğuna eminmisin aylin:26:Öğleden sonra Tekirdağ a gittim, geldim ki siteye yine girilmiyor.
Oğlumun dudağında uçuktan sonra ağzında da yara çıkmış tam dilinin ucundave o kadar halsizmiş ki bakıcı bile üzülüyor haline,gideyim de bi fitil atayım paranox, dişlerine dentinox süreyim belki rahatlar kuzucum,sanırım bu gece de nöbetteyiz
Başka önerisi olan varsa bekliyorum arkadaşlarım.
1981
seyhan
ama şu an park halinde
Yasemin, 1977, Ankara..
Burda Amirim..
:)))[/QUOTEseyhan ve yaya tekmil vermiş ama site bakıma girdiği için ben yeni görüyorum
burda bahardan kalma bir hava var pırıl pırıl, öğlen belki merti dışarı çıkarırım güneş görmüyor ne zamandır:119::131::124::122:merhaba kızlar
ankarada 3 gündürkar var kar yağdı hiçbir yere çıkamaz olduk
galiba oğluşum 3 yaşından önce kar göremiycek
canım çok geçmiş olsun, eymene balık yağı ve vitamin takviyesi yapıyormusun pınar:26:merhaba canlar
sağlığımıza va sağlıklı bir uykuya kavuşmak oğlumla inşallah o günleri görürüm
hepinizi kocamaaaaaaaaaaan seviyorum
oğluşun tadını çıkar o zaman son iki haftaiyi akşamlar :))
nasılsınız? biz iyiyiz :) işe başlamama 2 hafta kaldı kızlar ve özgür hala yemek yerine emmeyi tercih ediyor uyuyacağı zaman asla başka şekilde uyutamıyorum..varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.ilk olarak kaynanatör bakacak coktedirginim o nedenle..nasıl alıştırmalı ...acıkmasını bekle ve ılık bir çorba vermeyi dene yoğurtlu çorbalarla başlayabilirsin,bide yatmadan önce ve kalktığında hemen emzirme biraz sarılıp sonrada oyun falan oynat ben öyle yapmıştım şimdi de öyle yapıyorum,oyüzden memeyi aramıyo öyle ağlayarak ama ilk günler biraz ağlamıştı 15-20 dakika oyalasan bile kardır sonra emzirirsin
günaydın güzel anneler,,,
selinin doktor randevusu iyi geçti , ali bey şuanda selinin çok küçük olduğu için hormon testlerine tabi tutmak istememiyorum takip akltında bırakalım ileri ki dönemelrde yaparız o testleri dedi , ama oda bunun bir hormanel durum olduğunu düşünüyorbenim kullandığım doğum kontrol hapı veya kortizonlu bir ilaç kullandıysan ondan olur dedi ama ben bunları hiç kullanmadım ,,,,
bunun dışında kızımla hayatımıza yapışık ikizler gibi devame diyoruz ,,, oyun oynarken bile kucağımda olmak istiyor yada 10 dakiakda bir gelip sarılıp öpüp sonra tekrar yerine geçiyor :):)
günaydın canım özlettin kendini nerelerdesin,burdan yazmak istemiyorsan bile özelden arada bi içimizden birine durumlar şöyle böyle diye haber uçur aklımız sende kalıyo valla
selin için endişelenme canım, Allahın izniyle bişey çıkmayacak inşallah
mert çamaşır suyu şişesiyle oynuyodu ondan bahsetmiştik canım çok şükür başka bi sıkıntı yoktatildeysen ve kocişte evdeyse ceza kesmeyelim bari
mert hayır diyince eskiden bazen dinlerdi artık hiç sallamıyor,çok hayır ters tepebiliyor dikkat et
oyy kıyamam ona,dişten olduğuna eminmisin aylin:26:
saol canım ,,, herhangi olumlu bir gelişme yok canım ,,, çoğunuz yanımda oldunuz destek oldunuz çok teşekkürler güzel eşyler olduğunda elbette haber evreceğim szielere i,,,Yasemin, 1977, Ankara..
Burda Amirim..
:)))[/QUOTEseyhan ve yaya tekmil vermiş ama site bakıma girdiği için ben yeni görüyorum
burda bahardan kalma bir hava var pırıl pırıl, öğlen belki merti dışarı çıkarırım güneş görmüyor ne zamandır:119::131::124::122:
galiba oğluşum 3 yaşından önce kar göremiycek
canım çok geçmiş olsun, eymene balık yağı ve vitamin takviyesi yapıyormusun pınar:26:
oğluşun tadını çıkar o zaman son iki haftaacıkmasını bekle ve ılık bir çorba vermeyi dene yoğurtlu çorbalarla başlayabilirsin,bide yatmadan önce ve kalktığında hemen emzirme biraz sarılıp sonrada oyun falan oynat ben öyle yapmıştım şimdi de öyle yapıyorum,oyüzden memeyi aramıyo öyle ağlayarak ama ilk günler biraz ağlamıştı 15-20 dakika oyalasan bile kardır sonra emzirirsin
günaydın canım özlettin kendini nerelerdesin,burdan yazmak istemiyorsan bile özelden arada bi içimizden birine durumlar şöyle böyle diye haber uçur aklımız sende kalıyo valla
selin için endişelenme canım, Allahın izniyle bişey çıkmayacak inşallah
Günaydın
Evdeyim gece yine ayaktaydık,9.30a doktordan randevu aldık birazdan çıkıcaz,diş diyerek önemli bişeyi atlamak istiyorum,dudağındakinin aft olduğunu düşünüyordum ki bu sabah da çenesinde çıkmış,dualarınız bizimle olsun...
selinin doktor randevusu iyi geçti , ali bey şuanda selinin çok küçük olduğu için hormon testlerine tabi tutmak istememiyorum takip akltında bırakalım ileri ki dönemelrde yaparız o testleri dedi , ama oda bunun bir hormanel durum olduğunu düşünüyorbenim kullandığım doğum kontrol hapı veya kortizonlu bir ilaç kullandıysan ondan olur dedi ama ben bunları hiç kullanmadım ,,,,
bunun dışında kızımla hayatımıza yapışık ikizler gibi devame diyoruz ,,, oyun oynarken bile kucağımda olmak istiyor yada 10 dakiakda bir gelip sarılıp öpüp sonra tekrar yerine geçiyor :):)
bizde sizi özledik hep aklımızdasın sağsağlim iyileşirsiniz inşallah.....merhaba canlar
iyi akşamlar :))
nasılsınız? biz iyiyiz :) işe başlamama 2 hafta kaldı kızlar ve özgür hala yemek yerine emmeyi tercih ediyor uyuyacağı zaman asla başka şekilde uyutamıyorum..varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.ilk olarak kaynanatör bakacak coktedirginim o nedenle..nasıl alıştırmalı ...
merhaba canlar
Günaydın
Evdeyim gece yine ayaktaydık,9.30a doktordan randevu aldık birazdan çıkıcaz,diş diyerek önemli bişeyi atlamak istiyorum,dudağındakinin aft olduğunu düşünüyordum ki bu sabah da çenesinde çıkmış,dualarınız bizimle olsun...
merhaba canlar
iyi akşamlar :))
nasılsınız? biz iyiyiz :) işe başlamama 2 hafta kaldı kızlar ve özgür hala yemek yerine emmeyi tercih ediyor uyuyacağı zaman asla başka şekilde uyutamıyorum..varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.ilk olarak kaynanatör bakacak coktedirginim o nedenle..nasıl alıştırmalı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?