2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aferin miniciğe..
Ne öğretmeniydin bu arada???

çok şükür kavuştum size bugün şu bilgisayarı fırlatıp atacaktım bir türlü internet bağlantısı kuramadım sorun şebekede bakım varmış ancak düzeldi bir saatte sayfa açıyo ama bunada şükür şimdi geçmişe bakıcam umarım herşey yolundadır

merhaba canlar
eymen ve ben geçen haftadan hastayız yine
yok kış ne zaman biterse biz o zaman iyileşeceğiz sanırım
hatta ona bile inananamam

bu hastalıklar oğlumu ve beni mahvetti
ateşle başlayan öksürükle bitemeyen ilginç bir şey ve hep aynı tarz
ondan bana benden ona geçip duruyor
hiç bakamaz oldum buralara öyle halsizimki anlatamam :85:

sağlığımıza va sağlıklı bir uykuya kavuşmak oğlumla inşallah o günleri görürüm

hepinizi kocamaaaaaaaaaaan seviyorum

iyi akşamlar :))
nasılsınız? biz iyiyiz :) işe başlamama 2 hafta kaldı kızlar ve özgür hala yemek yerine emmeyi tercih ediyor uyuyacağı zaman asla başka şekilde uyutamıyorum..varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.ilk olarak kaynanatör bakacak coktedirginim o nedenle..nasıl alıştırmalı ...

geçmiş olsun pınarcığım.

günaydın güzel anneler,,,

selinin doktor randevusu iyi geçti , ali bey şuanda selinin çok küçük olduğu için hormon testlerine tabi tutmak istememiyorum takip akltında bırakalım ileri ki dönemelrde yaparız o testleri dedi , ama oda bunun bir hormanel durum olduğunu düşünüyor benim kullandığım doğum kontrol hapı veya kortizonlu bir ilaç kullandıysan ondan olur dedi ama ben bunları hiç kullanmadım ,,,,

bunun dışında kızımla hayatımıza yapışık ikizler gibi devame diyoruz ,,, oyun oynarken bile kucağımda olmak istiyor yada 10 dakiakda bir gelip sarılıp öpüp sonra tekrar yerine geçiyor :):)

mert çamaşır suyu şişesiyle oynuyodu ondan bahsetmiştik canım çok şükür başka bi sıkıntı yok tatildeysen ve kocişte evdeyse ceza kesmeyelim bari
mert hayır diyince eskiden bazen dinlerdi artık hiç sallamıyor,çok hayır ters tepebiliyor dikkat et

oyy kıyamam ona,dişten olduğuna eminmisin aylin:26:
1981
seyhan
ama şu an park halinde

Günaydın
Evdeyim gece yine ayaktaydık,9.30a doktordan randevu aldık birazdan çıkıcaz,diş diyerek önemli bişeyi atlamak istiyorum,dudağındakinin aft olduğunu düşünüyordum ki bu sabah da çenesinde çıkmış,dualarınız bizimle olsun...

çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişeyi yoktur....

selin kuzuma da çok geçmişler olsun bence de daha erken hormon testleri için canı acıyacak kuzumun .....Yapışık ikizler sizi olsun annesi çok özlüyordur seni sarılsın yawrum

bizde sizi özledik hep aklımızdasın sağsağlim iyileşirsiniz inşallah.....

Günaydın,
Gelir gelmez Keremito'yu gördüm hemen, geçmiş olsun kuzuma, inşallah sadece diştir, dualarımız tabi ki sizinle Aylincim. Doktor dönüşü foruma giremesen bile birimize mesaj at, merak ederiz.
Selin'de de ciddi birşey yokmuş, sevindim, ona da geçmiş olsun.
İstanbul'da kar var bu sabah, uçuşup duruyor, çok güzel...

Seyhan canım benim özür dilenecek bişey yok balım ben bile bazen takipi kaçırıyorum oyüzden kim ne yaptı sonradan öğreniyorum.....Utanılacakta bişey yok balım biz herzaman aktif olamasakta kalbimizdesiniz ve kalbimdesiniz buraya çok alıştım sizleri de çok seviyorummmmmmmmm

Bence kaynanan 2-3 gün önceden gelsin ve seninle beraber bakın, çocuk ikinizi bir arada görsün, uyuturkende emzikle uyutmaya çalışsanız nasıl olur ki, bir deneyin isterseniz, inşallah kolay atlatırsın bu dönemi, bebekler büyüdükçe daha zor oluyor başkasına bırakmak..

Pınarcım yaa, çok geçmiş olsun diyecem ama geçemedi bir türlü, iyileşemediniz, anne-oğul sürekli birbirinize bulaştırıp hastalık sürecini uzattınız sanırım, kısır döngü gibi oldu sizin ki, yaz gelince bu sorunların çoğunun ortadan kalkacağının inancındayım, Rabbim yardımcınız olsun, sevgiler..

Dün seni merak ettiydim bende, Selinciğimin doktor randevusunun iyi geçmesine sevindim, bir yerde okumuştum, emen çocuklarda göğüs bölgesinde süt toplanması oluyormuş, ellememek gerekliymiş bu tip şeylere, hormonal demiş doktor, inşallah değildir ve kendiliğinden geçer gider, dualarım sizinle olacak.. Benim kızımda sarılıp öpüyor beni, çok hoşuma gidiyor, Selinimi öp benim yerime..

canım çok geçmiş olsun ,,, inşallah önemli bi srounu çıkmaz içini rahat tut sorun olacak bişi görünmüyor ,,

Pınarcım, ikinize de yeniden çok geçmiş olsun. Ayfer bahsetmişti hasta olduğunuzdan... Zor bir kış geçiriyorsunuz anne oğul, allah kolaylık versin sana arkadaşım.
Biz de sizi çoook seviyoruz.

Hepatit, muhtemelen bir süre biraz uykusuz kalıp sonunda bayılacak. Puseti ile evin içinde gezdirmek, hafif bir müzik, ayakta sallama ilk aklıma gelenler. Doruk da hala emerek uyumayı tercih ediyor ama biraz uğraşınca bu yöntemlerle de uyuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…