- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.501
kızlar günaydınn
k8zımın çenesi oldugu gibi kırmızı isilik gibi şeyler var ne yapsam
en geç 2 aydan yürür hepsi bıdıkların merak etme canım
kızlar günaydınn
selam güzeller:)
özrümüzü kabul eden etmeyenherkese çok teşekkür ediyoruz efemm
tabii şimdi özrü kabahatinden beter gibi olacak ama ben yine pat diye bi giriş yapıyorum
herkesler iyidir inşallah
bizde iyiyiz çok şükür işte devam eden bi uyku problemimiz var hala onun dışında keyifler yerinde
park yatak arıyorum şu an ne alaka gibi oldu ama serhanı yanımdan ayırmak için gece uyandığında feryatfigan ağlamasın diye odamıza bi park yatak almam lazım daha doğrusu kullanmayan komşulardan falan bulabilirsem şöyle bi kaç aylığına nisan mayıs'a kadar beşiğimiz büyük bizim odamıza sığmıyo
serhan yanımda yatarken uyanmıyo bile bikaç kez ıhh mıhh falan diyo ben uyandırmadan mama yapıp içiriyorum tekrar devam ama odamız ayrı olunca haliyle yorgun olduğum için ağlayınca duyuyorum ozamanda uyanmış ayağa kalkmış oluyo tekrar susturup uyutup yedirene kadar 1 saat geçiyo bu yüzden şöyle geçici bi süre bizim odaya bi park yatak almam şart olmadı ikinci el temiz bişey alırım
bu arada bunu yazarken 2 yıldır görmediğimbi arkadaşım aradı 45dk konuşmuşuz ne çene varmış bizde
Cok sinirliyim, donuyoruuuuzzzz....
Cumartesi aksamdan beri kalöriferler calismiyor. Disarisi eksi 7 derece su anda.
Evin ici buz gibi. Yavrumun elleri buz gibi. Geceleri tabi dahada soguk oluyor.
Ev sahibini aradim bagirdim cagridim. Bugün yapilacakmis. Agzini burnunu kirasim var
Gülşancım, Mert in hasta olmadığını biliyorum, ben çamaşır suyu vakası için geçmiş ola dedim, Allah korumuş..
ben şuan 3:30 da çıkıyorum ama 21 mart itibariyle 5te çıkacam,bu ençok merte koyacak diye üzülüyorumYa kızlar süt izni bitince nasil çalışcaksiniz bi fikriniz varMı ben yapaMicaM galiba.. AMa koca askerde ev kira hersey bana bakar(
hadi hayırlısı canımBu sektörde ve bu meslekte kalırsam çok zor, ben de inşaat sektöründe satın alma yapıyorum. Valla ne bileyim Evrim, gözüm karardı artık, kariyer derdim falan da yok, bi yerde sekreterlik falan yapayım, eve yakın olsun, beni erken vakitte azad etsin falan istiyorum ama nerden bulacam öyle yeri...
Bu aralar eşimle bi iş kurma üzerinde konuşuyoruz, ajans gibi bişey, iletişim mezunuyum ben, ama daha hiç bir şey şekillenmiş değil.
salyası akıyosa ondan tahriş olmuştur belki:26: sık sık yüzünü yıka ve krem sür diyodu nette bi sitede ama sen yinede bi araştır bakalım:26:kızlar günaydınn
çenesi düşük seyhan özrünü kabul ediyoruz ama gerek yokki özreselam güzeller:)
özrümüzü kabul eden etmeyenherkese çok teşekkür ediyoruz efemm
tabii şimdi özrü kabahatinden beter gibi olacak ama ben yine pat diye bi giriş yapıyorum
herkesler iyidir inşallah
bizde iyiyiz çok şükür işte devam eden bi uyku problemimiz var hala onun dışında keyifler yerinde
park yatak arıyorum şu an ne alaka gibi oldu ama serhanı yanımdan ayırmak için gece uyandığında feryatfigan ağlamasın diye odamıza bi park yatak almam lazım daha doğrusu kullanmayan komşulardan falan bulabilirsem şöyle bi kaç aylığına nisan mayıs'a kadar beşiğimiz büyük bizim odamıza sığmıyo
serhan yanımda yatarken uyanmıyo bile bikaç kez ıhh mıhh falan diyo ben uyandırmadan mama yapıp içiriyorum tekrar devam ama odamız ayrı olunca haliyle yorgun olduğum için ağlayınca duyuyorum ozamanda uyanmış ayağa kalkmış oluyo tekrar susturup uyutup yedirene kadar 1 saat geçiyo bu yüzden şöyle geçici bi süre bizim odaya bi park yatak almam şart olmadı ikinci el temiz bişey alırım
bu arada bunu yazarken 2 yıldır görmediğimbi arkadaşım aradı 45dk konuşmuşuz ne çene varmış bizde
zeliha istersen yardıma gelebilirim adam dövmeyeli uzun zaman oldu,ayrıca bizim kaloriferler yanmadığında yöneticinin evini basmışlığımda var tecrübeliyim yaniCok sinirliyim, donuyoruuuuzzzz....
Cumartesi aksamdan beri kalöriferler calismiyor. Disarisi eksi 7 derece su anda.
Ev sahibini aradim bagirdim cagridim. Bugün yapilacakmis. Agzini burnunu kirasim var
Seyhan sen böyle arada pat diye gel, hiç gelmemekten iyidir, uyku problemi hepimizinkinde var biliyorsun, sabır sabır sabır diyorum ben, her şeyi denedim ama benim zillinin hala düzenli bir uykusu yok malesef, park yatak olayını iyi düşünmüşsün, inşallah çevrendekilerden bulursun bir tane, yanımızda olunca daha iyi uyuyorlar evet, biz koyun koyuna yatıyoruz, bıraktık bütün yatakları..
Oyyy kıyamam ben size yaa, Tuğracımın üşüyen ellerini yerim ben, bugün yapılırda sizde sıcacık oturursunuz inşallah..
:78: heee anladım şimdi:76:
ben şuan 3:30 da çıkıyorum ama 21 mart itibariyle 5te çıkacam,bu ençok merte koyacak diye üzülüyorumçünkü öğlen gidip emziriyorum melek yemeğini yediriyor yatırıyor o uyanmadan evde oluyorum ben yokluğumu anlamıyor pek şuan
hadi hayırlısı canım
salyası akıyosa ondan tahriş olmuştur belki:26: sık sık yüzünü yıka ve krem sür diyodu nette bi sitede ama sen yinede bi araştır bakalım:26:
çenesi düşük seyhan özrünü kabul ediyoruz ama gerek yokki özrehepimiz ara ara ihmal ediyoruz birbirimizi :78:
zeliha istersen yardıma gelebilirim adam dövmeyeli uzun zaman oldu,ayrıca bizim kaloriferler yanmadığında yöneticinin evini basmışlığımda var tecrübeliyim yani
Cok sinirliyim, donuyoruuuuzzzz....
Öğleden sonra Tekirdağ a gittim, geldim ki siteye yine girilmiyor.
Oğlumun dudağında uçuktan sonra ağzında da yara çıkmış tam dilinin ucundave o kadar halsizmiş ki bakıcı bile üzülüyor haline,gideyim de bi fitil atayım paranox, dişlerine dentinox süreyim belki rahatlar kuzucum,sanırım bu gece de nöbetteyiz
Başka önerisi olan varsa bekliyorum arkadaşlarım.
Oğlumun dudağında uçuktan sonra ağzında da yara çıkmış tam dilinin ucundave o kadar halsizmiş ki bakıcı bile üzülüyor haline,gideyim de bi fitil atayım paranox, dişlerine dentinox süreyim belki rahatlar kuzucum,sanırım bu gece de nöbetteyiz
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 4 ziyaretçi)
gulsan38,hepkaravana,simenay,gzdatk,bosna,OCD,kuju_25,ynur,suyosunu,zemheri__zemheri,Siendrunce,NILUFERSAHH,CatladaPatla,
ama nerde bu kızlar topik pek sessiz bi yoklama alalım park edenler ortaya çıksın
öyle geliyorum ne yapayım canımcım şimdi bile zor yazıyorum pc yi kıracak eline versem bulamadım bende bim deki laptoptan 5 tane bim gezdim zaten 8 adet gelmiş onlarda ilk gün tükenmiş
SEVGİLİ MART ANNELERİ VE KUZUCUKLARI...
Son zamanlarda düşük bir performans içerisindeyiz bunu kesin bi dille söyleyelim.
çoğu gün topikimize uğrayamaz uğrasakda sadece okuyarak hadi okuduk diyelim cevap yazamayarak günümüzü bitiriyoruz.
sorduğumuz sorulara bütün içtenliğinizle cevap veriyorsunuz ama biz çoğu zaman onlara bile cevap yazamıyoruz
birçok mesajı kaçırıyoruz konulara pat diye dalıp tam anlamadan çıkıyoruz..
UTANIYORUZ:78: güncel konulardan uzak kaldığımız için, sizleri ihmal ettiğimiz için, minik kuzulara maşallah denmesi gereken yeni oyunlarına, çıkan dişlerine, ilk adımlarına maşallah diyemediğimiz için UTANIYORUZ...
bütün içtenliğimiz ve samimiyetimizle tek tek hepinizden ÖZÜR DİLİYORUZ..
Sizleri çok seviyoruz...
Saygı ve sevgimizle arz ederiz...
iyi geceler güzel haftasonları ve uykulu geceler diliyoruz..
seyhan&serhan
slm millet
sayfanın boşaldığı saatlerde girebildim üzgünüm cezama razıyım.
yarıyıl tatili sebebiyle park halindeyim kosmerim tatil bitene kadar da böyle olma ihtimali yüksektir özürlerimi bbağışlayın. kociş evde olunca pek takılamıyorum.
ben aldım canım ama gene benimkinden kıymetlisi yok kurtarsamadım yani bilgisayarımı. "hayır elleme" dediğim zaman resmen kriz geçiriyor ama elini de sürmüyor, azimliyim öğrenecek "hayır"ı
aylin çok geçmiş olsun yaaaa umarım çabucak toparlanır.
GÜLŞAN mert de vukaat atlatmış ama ben okurken rastlayamadım gene de geçmiş olsun.
5.dişimiz patladı 6. kabarmışdeniz tay durmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?