2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sinirliyim, donuyoruuuuzzzz....
Cumartesi aksamdan beri kalöriferler calismiyor. Disarisi eksi 7 derece su anda.
Evin ici buz gibi. Yavrumun elleri buz gibi. Geceleri tabi dahada soguk oluyor.

Ev sahibini aradim bagirdim cagridim. Bugün yapilacakmis. Agzini burnunu kirasim var

kızlar günaydınn
k8zımın çenesi oldugu gibi kırmızı isilik gibi şeyler var ne yapsam

canım sürekli yıka kızarık olan yeri bide bepanten sürebilirsin simenayın dediği gibi ya kıyafeti dalamıştır yada yediği bişey dokunmuştur biri öptüyse oda yapmış olabilir bizim babamızın azıcık sakalı olsun o bile hemen tahriş eder suratımızı belki öyle bişeydir geçmiş olsun

Seyhan sen böyle arada pat diye gel, hiç gelmemekten iyidir, uyku problemi hepimizinkinde var biliyorsun, sabır sabır sabır diyorum ben, her şeyi denedim ama benim zillinin hala düzenli bir uykusu yok malesef, park yatak olayını iyi düşünmüşsün, inşallah çevrendekilerden bulursun bir tane, yanımızda olunca daha iyi uyuyorlar evet, biz koyun koyuna yatıyoruz, bıraktık bütün yatakları..

Oyyy kıyamam ben size yaa, Tuğracımın üşüyen ellerini yerim ben, bugün yapılırda sizde sıcacık oturursunuz inşallah..

Gülşancım, Mert in hasta olmadığını biliyorum, ben çamaşır suyu vakası için geçmiş ola dedim, Allah korumuş..
:78: heee anladım şimdi:76:

Ya kızlar süt izni bitince nasil çalışcaksiniz bi fikriniz varMı ben yapaMicaM galiba.. AMa koca askerde ev kira hersey bana bakar (
ben şuan 3:30 da çıkıyorum ama 21 mart itibariyle 5te çıkacam,bu ençok merte koyacak diye üzülüyorum çünkü öğlen gidip emziriyorum melek yemeğini yediriyor yatırıyor o uyanmadan evde oluyorum ben yokluğumu anlamıyor pek şuan

hadi hayırlısı canım

kızlar günaydınn
k8zımın çenesi oldugu gibi kırmızı isilik gibi şeyler var ne yapsam
salyası akıyosa ondan tahriş olmuştur belki:26: sık sık yüzünü yıka ve krem sür diyodu nette bi sitede ama sen yinede bi araştır bakalım:26:

çenesi düşük seyhan özrünü kabul ediyoruz ama gerek yokki özre hepimiz ara ara ihmal ediyoruz birbirimizi:78:

zeliha istersen yardıma gelebilirim adam dövmeyeli uzun zaman oldu,ayrıca bizim kaloriferler yanmadığında yöneticinin evini basmışlığımda var tecrübeliyim yani

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 4 ziyaretçi)

gulsan38,hepkaravana,simenay,gzdatk,bosna,OCD,kuju_25,ynur,suyosunu,zemheri__zemheri,Siendrunce,NILUFERSAHH,CatladaPatla,
ama nerde bu kızlar topik pek sessiz bi yoklama alalım park edenler ortaya çıksın

teşekkür ediyoruz canımm
bulursam çok sevinicem teyzesi alt komşum yeni atmış bilsem atmezdım diyo ama onun tanıdığı çok buluruz inşallah diyo bakıcak

öyle geliyorum ne yapayım canımcım şimdi bile zor yazıyorum pc yi kıracak eline versem bulamadım bende bim deki laptoptan 5 tane bim gezdim zaten 8 adet gelmiş onlarda ilk gün tükenmiş

Son düzenleme:

yuhh yaa bu havada hemen olur inşallah canım kıyamam o minik ellere

öğleden sonra bir yoğunluktur gitti anlamadım walla müşteri filan geldi filan.....
Seyhan ne özrü anlamadım kimden özür diliyorsun?

Sitede bir bakımdır gidiyor, giremedim bir türlü, son kez şansımı deneyim dedim ve açıldı sayfa..
Ama çıkma vakti gelmiş, iyi akşamlar diliyorum..

Son düzenleme:
Öğleden sonra Tekirdağ a gittim, geldim ki siteye yine girilmiyor.
Oğlumun dudağında uçuktan sonra ağzında da yara çıkmış tam dilinin ucunda ve o kadar halsizmiş ki bakıcı bile üzülüyor haline,gideyim de bi fitil atayım paranox, dişlerine dentinox süreyim belki rahatlar kuzucum,sanırım bu gece de nöbetteyiz
Başka önerisi olan varsa bekliyorum arkadaşlarım.

Ayy, Keremito ya üzüldüm şimdi, tam sayfayı kapatacaktım ki yazını gördüm Aylin, fitil ve dentinox onu biraz rahatlatacaktır, aklıma başka bişey gelmiyor, şefkat gösterip kucağında pışpışlayacaksın, sadece dişten kaynaklandığına emin misin Aylin, başka bir sebebi yoktur değil mi, yara da çıkmış, dokotra mı götürsen acaba..?

Ne bakımmış bu yahu..İki günün biri..
Hiç bir sitenin bu kadar sık bakımı olmuyo heralde.
Ayrıca da baka baka daha hala bakım yapılacak yeri kaldı mı sitenin!

Kıyamam Kerem'e. :2:
Bol bol ilgi, şefkat beklerlermiş bu dönemde Aylincim.Tabi eğer sıkıntısı sadece dişse. Yine de bi dr una telefon edip sormanı tavsiye ederim ben. Bu saatten sonra hastaneye gitseniz zaten dr olmaz. Acil de de senin yapacağından farklı bişey yapmazlar..
Çok geçmiş olsun..

slm millet
sayfanın boşaldığı saatlerde girebildim üzgünüm cezama razıyım.

yarıyıl tatili sebebiyle park halindeyim kosmerim tatil bitene kadar da böyle olma ihtimali yüksektir özürlerimi bbağışlayın. kociş evde olunca pek takılamıyorum.

öyle geliyorum ne yapayım canımcım şimdi bile zor yazıyorum pc yi kıracak eline versem bulamadım bende bim deki laptoptan 5 tane bim gezdim zaten 8 adet gelmiş onlarda ilk gün tükenmiş

ben aldım canım ama gene benimkinden kıymetlisi yok kurtarsamadım yani bilgisayarımı. "hayır elleme" dediğim zaman resmen kriz geçiriyor ama elini de sürmüyor, azimliyim öğrenecek "hayır"ı

aylin çok geçmiş olsun yaaaa umarım çabucak toparlanır.
GÜLŞAN mert de vukaat atlatmış ama ben okurken rastlayamadım gene de geçmiş olsun.

5.dişimiz patladı 6. kabarmış deniz tay durmaya başladı

ayfercimmm budur TATLIM :80:

ohhh maşallah kuzuya incileriniz hayırlı olsun 6. dişiniz sorunsuz patlasın
tay tayyy bisdeee istiyoruzzz artıkınn

serhan da hayır dan çok güzel anlıyoda yalnız işine gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…