2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşan Amirim, tekmil verdik dün ama kayboldun evet, sonra da site bakıma girdi, neyse affettim hadi, bir daha tekmil isteyip kaybolma haa...

Aylincim, bütün gece Keremi düşündüm, dün en son çıkarken yazdığın yazı içimi parçaladı inan, doktora götürmekle çok iyi ediyorsun, inşallah önemli bişeyi yoktur kuzumun, dualarım sizinle olacak elbette..

Ayfercan, Ankara da karlar eridi bile nerdeyse, İstanbula daha yeni yağıyor demek, oradan tekrar buraya gelmez inşallah, dün şirketin önünde düşme tehlikesi geçirdim, çok korkuyorum buzda ayağım kayacakta düşecem, çanağı kıracam diye.. :)))

Bende grip oldum, ya eşimden yada İklim den bulaştı, işin kötüsü İklim iyileşmek üzere benden ona tekrar geçerse uzar gider bu böyle, hemen ilaç almaya başladım, umarım çabuk atlatırım..

Benim kızım zorla annemin elinden domates alıp yemiş dün, annemin dediğine göre birde tuzluğu alıp domatesin üstüne dökmeye çalışıyormuş, nerden gördüyse zilli, onun yanında bu şekilde hiç domates yemedik biz, dedem yapıyor arada ondan gördü sanırım, annem domates yasak diye vermek istememiş, ağlaya ağlaya zorla almış kadının elinden, küçük çeri domatesi dedi annem, 1-2 taneden bişey olmaz diye düşündüm ama annem takip edecek yine de alerji olup olmayacağını..

Birde deli gibi koşar vaziyette yürüyormuş evin içinde İklim ve sürekli düşüp kafasını yüzünü çarpıyormuş, hayırlısı ile şu günleri de bir atlatsaydık..

YAYA canım İstanbula kar yağması dört gözle beklediğim bişey nedense çocukluğumuzdan kalan özlem dolu dolu yağıp cam kenarından seyretmek ve sonra kartopu oynamak offf özledim o yılları...Geçen yıl hamileyken sabahın köründe gizli buzlanmadan dolayı bende çanağı kıracaktım çok kötü düşmedim kuzuma da bişey olmamıştı Allahtan...Birde fena halde düştüğüm burnumu dizlerimi yaralamıştım MELEĞİMİ korudu Rabbim hamileyken.....

İklim kuzumu yerim yaaa offf YAYA anlatma burnumda tütüyorsunuz walla Müşteriye git deseler Ankara'ya walla gelerim ama nerdeeee....
Düşe kalka yürüyecekler Hilal kuzumda yürümelerini arttırtı artık direk yürümek istiyor dengesizleştiğini gördüğü an poposunun üstüne oturuyor....Ben bir kere ısırttırdım domateste tadını beğenmedi .Denesin kuzum domates sağlıklıdır ama tuzu abartmasın....

GÜNAYDIN ANNELER
HARDTİMES geçmiş olsun tahliller de yapılsın bakalım önemsiz geçici bir dum olmasını umuyorum
KEREMCİĞİME çok geçmiş olsun umarım sadece diştir malum zor dişlere geldi yavrum yıpranabilir biraz bir an önce atlatır umarım

Ayfercim sorma, bu sene İstanbulda fuar, seminer, şantiyede bir iş, ne olursa koşa koşa gelecem valla, Hilali ve seni görmeyi çok istiyorum bende, başka zaman olsa gitmemek için türlü bahaneler bulurum, bu senede bir iş çıksa da gitsem diye patronların gözünün içine bakıyorum ama iş yok (
Ama eninde sonunda gelecem İstanbul a ve bahar yada yaz mevsimine denk getirecem, doyasıya sizlerle buluşup kaynaşmak istiyorummm..

Selamlar mart Annişleri ayyy ben simi bir de eylül annesi olucam ( ya cok soyluyorum bu lafı ama kafam cooook karısık napıcam ben yaaa Hasretle konustum biraz kafam netleşti ama arada geliyorlar yine banaa
Doktor zaten artık alamam diyor 9 haftalık olmus yaa ama ben hiç mutlu değilim :2: nasıl anlamadım ben
Bu arada Didem artık yuruyor sakinde bir bebek kuzum ya ablamı olacak simdi o ayy dusuncesi bile cinnet gecirmeme neden olacak

Merhaba;
Eylül_ce nickinde ayrı bir anlam katmış sanki, Eylül annesi olacakmışsın, hayırlısı olsun canım yaa, artık alamam da demiş doktor, durumu kabullenip keyfini çıkarmaya bak bence, Eylül ayına kadar Didem kocaman olur, Hasret in çocuklar arasındaki yaş farkı daha az olacak, sen bu açıdan şanslısın bence..
Düşününce zor bir durum evet ama üstesinden geleceğine eminim, sağlıcakla gelsin minik kuzun, Rabbim yardımcın olsun..

günaydın güzeller
öncelikle
kereme
seline ve eymen
kuzulara çok geçmiş olsun inşallah atlamamışımdır öyleyse eğer özür dilerim

eylülce canım hayırlı olsun ama pek gönüllü değilsin sanırım valla benim şahsii fikrim şimdi hamile olsam göbek atardım:)
kuzucuğunda yürüyormuş maşallah küçük hanıma

ben çok fenayım grip gibiyim bu sabah boğaz ağrısıyla ve tıkanık bi burunla uyandım gözlerim pörtlemiş gibi
serhana geçmesin diye uğraşıyorum inşallah geçmez hemen ilaç aldım portakal suyu
sıktım içtim şimdi ıhlamur kaynatıcam

ayfercimm:13: anladın sen

Annenle İklim'in domates mücadelesine çok güldüm, maaşallah, ne akıllı benim bu İklim kızım, dedeni ne kaç kere görmüş olabilir ki, hemen kaydetmiş sıpacık... Ben az az domates veriyorum artık yemeklerinde, bi zararı olmadı, İklim'e de olmaz inşallah.

Doruk da nihayet eline verdiğim şeyleri yemeye başladı, en çok muz ve ekmek yemeyi seviyor ısırarak. Ekmek tamam da muz yerken o ellerin halini düşünün, sonra bi de kafasına sürüyor ellerini ben yıkayana kadar, sonuç olarak soluğu banyoda alıyoruz :)

Sen de grip olmuşsun, çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın...

Ayfer hatırlıyorum o düşüşünü, ne korkmuştuk, Allah korudu sahiden...
Ben de çok istiyorum kar yağsın, her yer bembeyaz olsun, kuzuşları alıp çıkalım...

Bakalım önce sen mi geleceksin ben mi :)

Zarife, dün gıyabında iyi dileklerimizi iletmiştik, şimdi seni gördüğüm iyi oldu arkadaşım.
Artık düşünmek için çok geç, kendini alıştır, Didem'i ilk kucağına aldığın anı düşün, yeniden yaşayacaksın aynı mucizeyi... Belki biraz zor olur ama iyi tarafından bakmaya çalış, biz ikincileri yapsak mı diye düşünürken, sen bu defteri kapatıp rahata ermiş olacaksın :))
Allah sağlıkla kavuştursun yeni bebike...

Seyhancım geçmiş olsun. Ballı limonlu zencefilli ıhlamur öneriyorum.

sağol hayatım zencefil ve bal yok evde şu an limonlu ıhlamura talimizz aldırırım artık kocişe

herkese tünaydın ne habersiniz umarım herşey yolundadır

birazdan geleceğim ve size atanın yaptıklarını anlatacağım artık sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum bu çocuk beni çıldırtacak

Ben geldim. Bugün yepyeni bir dr.a gittik,şu an korkulacak bişey yokmuş,bizimki de Kadir Tuğcu tarzı bir dr. sanırım, tam istediğim gibi,boğazlarında çook hafif kızarıklık var dedi, diş huzursuzluk yapmaz böyle dedi,yaralar için boğazlarındaki durumun sonucu dedi,gece uyanmalarına kabustur dedi,görünürde bişeyi yok dedi,gece yatarken fitil ver rahat uyusun dedi,diş jeli sür dedi, ağzının içini temizlemek için de bir solusyon verdi o kadar, 2-3 güne geçmezse o zaman gel idrar ve kan tahlili yapalım dedi, yani şak diye önce tahlil yaptır şuk diye şu antibiyotiği kullan demediği için benden geçer not aldı.Ayrıca acaip cool küpeli yükses sesle müzik dinleyen bi tipti evde oda parfümü bulundurmayın dedi, sigara içilmesin dedi,bende içilince havalandırılıyor o oda dedim,hangi odada içilirse içilsin tüm eve yayılır sigara o yüzden içilmesin dedi, tabi adam bu kadar karizma olup bi de sigara içilmesin dediğinden eşim dr.dan nefret etti.

günaydın kızlar

kerem ,selin ve eymen kuzuları hasta mı oldular??

Günaydın Olcaycım,
Eymen'le annesi Pınar nezleler...
Kerem'in dudağında uçuk ağzında aft gibi bişi var ve huzursuz, Aylin doktora götürdü.
Selin'in memesinde bi sertlik var, annesi onu da doktora götürdü, takip edilecek ama ciddi birşey olmadığını düşünüyor doktor.

bu arada sorucam unutuyorum balık yağı veriyomusunuz kuzulara bide zencefil?
ve nasıl veriyorsunuz doktor mu önerdi neden??

Zencefili nezle olduğunda az miktarda ıhlamuruna koymuştum. Onun dışında vermiyorum.
Balık yağı veriyorum, doktor önermişti, meyvesinin son kaşığına karıştırıyorum genelde.

e geçmiş olsun o zaman önemli bişey değilmiş kafana göre de bi doktor bulmuşsun ii olmuş

Seyhan çok geçmiş olsun, ben zencefil veriyorum İklime ama biitki çaylarının içinde olmak kaydıyla çok az, balık yağı hiç vermedim daha ama başlamayı düşünüyorum, doktorumuza da soracam..

Sağol Burcucum, ne zaman kısmetse artık bir şekilde görüşecez, bende çok istiyorum biliyorsun..
İklimde muz yerken her yeri batırıyor ama ısrarla kendi eliyle yemek istiyor, banyo faslı bizde de oluyor dolayısıyla..

Şebnem, Ata neler yapıyor merak ettim şimdi, çabuk gel hadi..

Olcay, sana da günaydın..

herkese tünaydın ne habersiniz umarım herşey yolundadır

birazdan geleceğim ve size atanın yaptıklarını anlatacağım artık sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum bu çocuk beni çıldırtacak

Amanın noluyu :26:

Hadi gözün aydın, haberler iyi... Tahlil gerektirecek bir durum olmadan rahatlar umarım.
Senin gibi bir annenin evde sigara içilmesine izin vermesine çok şaşırdığımı belirtmek isterim.
Bizim doktorun kafa yapısında biri sanırsam yeni doktorunuz, ben de beğendim.
Doktoru da merak ettim ayrıca

Heh onu söylemeyi unuttum, sordum dr.a öneriyor musunuz diye, o da ben balık yağını severim ver kışı rahat atlatın dedi, ocean fish oil dedim gayet uygun dedi.

Biz de ondan kullanıyoruz.

geçmiş olsun canım inşallah geçerde tahlile falan gerek kalmaz

serhan a aldım ben yani babası multi taps bballı limonlu tadı güzel ama eczacı 1 yaşından sonra başlayın demiş yarım ölçek gün aşırı verin demiş o yüzden sordum gerçi 11.ayından gün aldılar artık bi sakıncası olmaz sanırım

Heh onu söylemeyi unuttum, sordum dr.a öneriyor musunuz diye, o da ben balık yağını severim ver kışı rahat atlatın dedi, ocean fish oil dedim gayet uygun dedi.

hımm o dahamı iyi acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…