2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

önemli değil canım benim yaaa seni sadece merak ettim çok geçmiş olsun tekrardan....

dün sahibinden.coma ilan wermiştim bugün bi sürü kşi aradı ew için
inşallah satılırbir an öncede bizde alırız ewimizi.. cengiz geldi annemden beni aldı bide heweslenmiş heyecanlanmış ew satılacak die.. aldığı ewi sıfırdan yapacakmış yerden ısıtması, alçıpanı, spotları, cam kapı herşey en güzeli olacak die anlatıyo ballandıra ballandıra beyaz eşyalarıda değiştrcekmiş siyah alcakmış herşeyi:44:zaten hepsini 1 senedir açmıştık.. neyse alsın walla hayır diyemicem yeni ewe yeni eşya
kızlar dua edin nolur satılsın bir an önce
ben ne yapabilirim başka nereye ilan wersem fikri olan war mı?

Size bir son dakika haberi vereyim,arkadaş çocuğunu benim küpeli dra götürmüş ve hiçbir dr.un farketmediği şeyi bulmuş,antibiyotik veren dra çok kızmış ben ilaç vermem demiş, peditus için hayatta gördüğüm en saçma ilaç kesinlikle vermem demiş, balık yağı için 4 kg balık yese çocuk 1 çay kaşığı omega alabilir o yüzden hergün 1 tatlı kaşığı aç karnına verin hem grip olmaz hem iştahı artar demiş, duyurulur.

sebzeli olanlar we muhallebi olan ısıtılıyo benmari usülü karıştırarak..
meywe püreleri o şeklde werilio..
geçmiş olsun cnm bu arada

:)))))))))))))) egoşa dedim yok sana kardeş falan böle uyutmazsan yalnız büyüyeceksin ..
benim kuzenin kızıda 1.5 yasında geceleri devamlı agladı durdu daha 1 aydır uyuyabiliyoruz diyo ..
benimki bebekken ii idi 2 aydır böle cocuk korkuyorum bir rahatsızlıgımı var die gündüzleri ii ama fıldır fıldır geziniyo ..

Açıklama yapmasan ben de anlamamıştım
Ne iletisi paylaşmış görmedim bennn
Kerem in neyi olduğu belli değil, geceleri uyumuyor dudağının iç kısmında afta benzeyen bişey çıkmış ya ondan ya da dişten ama diş değil dedi dr.,geceleri kabus görüyordur dedi,bakacağız bakalım bu gece nolcek bu gecede uyumazsam yarın işe böyle gelicem :82: gözlerimin kan çanağı belli olmasın diye

Oy oy oy, hadi hayırlısı

Egoş ne dedi peki

adı ne yahu şu çocuk için olan balık yağının???

biz geldik:))
dediğiniz gibi gribi hafif atlatıyormuş..biraz geniz akıntısı var kulak,boğaz,kalp,ciğer tertemiz dedi
çok beğendi gelişimini kilosu 9.500 boyu 74cm anne babaya göre uzun bile dedi çok güldük.
flor kesinlikle tavsiye etmiyorum,balık yağına 1 yaşından sonra başlarız başka hiçbir vitamine vs. ihtiyacı yok çok sağlıklı maşallah dedi..beni de çok mutlu etti doğal olarak.

uyuyo yemeemi yaptım geldim bucukta uyudu her an uyanabilir muhabbete dalsammı dalmasammı die düşünüyorum..
ebru kendi kendilerine oynamayı öörenmelerimi gerekiomuş cidden. ay ben kıyamıorm yaa o ööle yerde oynuo ben burda duruom yada iş yapıorm die oynuo ama kendi kendine melike.. anası bırakırsa tabi..
anlatacaam şey komşu cocuuu. oğlan 3 yaşında kızımı çok üzüo bize gelio melikenin oyuncaklarını alıo melikeye wermio ittirio onlara gidince zaten wermio melike ona gülümsüo o kaşlarını çatık bakıo tekme atmaya çalışıo bagırarak konuşuo melikeyi sindirmek için. we anneside bişi yapmıo!! sadece oğlum yapmaa bu kadar.. deliriyorum elin oğluna ne kadar laf söyleyebilirim ki. görüşmüyorum mümkün mertebe ama eşimin iş arkı mecbur biyerde.. dün akşam warlardı gene melikenin müzik kutusunu aldı melike hemen yanına gitti bu önüne geçio kapatıo fln. bak ya beraber oynarsınız ya alırım elinden fln dedim çok sert sölemişim heralde eşim müdahale etti bırak gel melike buraya dedi bende kızdım götürdüm uyuttum. uyuz sıpa dövecemm!! kuzum ya nası masum o öle yapınca bırakıo gelio napim sizce dövüyümmü:))

aferin...iyi doktorlar artsın..her şeyi ben bilirimciler,ilaçcılar azalsın inşallah..
ya bizim doktor 1 yaşından sonra dedi balık yağı için!!??!!
balık yağını sigorta karşılıyor mu yoksa parası neyse verilip alınacak mı?

Canan, kayınpederim Elma&Krom kullandı bir kutu, 6 kilo verdi, bende ilaçlara karşıyım ama söyleyim dedim, sonra kilosunu koruyamayıp geri aldı kpeder..

Kavanoz mamaları ben yedirmeden 1-2 saat evvel buzdolabından çıkarıp tezgahın üstünde bekletiyorum, kendi ılımış oluyor, hiç ısıtmadım bugüne kadar, ısıtınca özelliği kaybolma değil mi?

Aylin, ben bu küpeli doktora bir kez daha bayıldım, sen sakın bırakma bu doktoru, Peditus denen şuruba bende gıcığım, İklime içirdim bir moka yaramadı, bıraktım, şimdi yine burnu akıyor ama daha iyi en azından çocuk..
Birde günde bir tatlı kaşığı balık yağı fazla değil mi ya, yarım ölçek diyor prospektüsünde..

Hasret, hadi hayırlısı, ben bile heyecanlandım Cengiz in ballandıra ballandıra anlattıklarına, inşallah gerçeğe dönüşür, lafta kalmaz..

Şebnem resimleri buradan yükleyebilirsin, dene istersen..
Hzl Resim Ykle Hzl Gvenilir ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com

emzirmesem ben de denyeceğim hapları ama tırsıyoum da...kısa süreli çözüm istiyorum ama (
aslında çok su içince veriyorum ama...bir ara Nihanla beraber yedim hep az ve sık bol da su içtim çok değil ama 3 kilo vermiştim ....4 aydır tık yok gr oynamadı..

ceren geceleri öksürüyo kızlar yaa napabilirim.. bal weriorum üzerine limon sıkıp, göğsüne wiks sürüp hawlu koyuyoruz.. ama kuru bi öksürüğü war.. bu zmana kadar hiç böle hasta olmadığı için öksürükle ilgili yazılan önerileri hep es geçtim şimdi düşünüyorum kara kara yardımcı oluuuunnnn

adı ne yahu şu çocuk için olan balık yağının???

ocean fish oil

ilahi sizzzzz ne desin böleeee korunmadan devam ederseniz benim daha cokkkkkkk kardeşim olur sende daha cokkkk uykusuz kalırsın dedi :)))))

bu da iyiydi

he evet aynı durum bende de var bende sinir oluyorum ve ne yazık ki tepkimle belli ediyomuşum,eşimde bana sinir oluyor o zaman az görüştürüyorum yapacak başka bi durumum yok çünkü akrabaaa

Özele giriyor hanifecim

Yasemin Tabi eksik söyledim 1 tatlı kaşığını 3.5 yaşındaki çocuğa demiş bizim sabi sübyanlara 1 çay kaşığı yeter herhal,burdaki önemli nokta aç karnına verilecekmiş.

terleyip soğuyomu hasret gece üstünü açıyosa üşüyüp olabilir. yün atlet denesen.. bide ıhlamur ayva yapraa fln içir kronikleşmesin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…