- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.761
Selam..
Beni merak edenler olmuş, hatta Ayfercim aramış ama telefon çantamdaydı duymadım, birini de duydum ama yanlışlıkla meşgule attım, kusura bakma Ayfercim istemeden oldu..
Neyse, neden geç kaldığımı yazayım hemen.. Annemin işleri vardı, birilerinin İklim e bakması gerekti, çekiliş yaptık kur'a bana çıktı :)))
Çok yorgunum yaa.. Annemin evine git, İklime bak, ordan koştur koştur şirkete gel, şirkette işler yoğun, üstelik çok hastayım bennn, grip beni de vurdu, ve başım yine ağrıyorrr, kafamı koparmaya az kaldı, şirketteki izin haklarım doluyor, ne yapacam ben, üffff..
Doruk kuzunun 11. ayını kutlarım..
Nihan ve Serhan kuzulara geçmiş olsun..
Keremito ya üzüldüm ama Aylincim sana daha çok üzüldüm, annenin yanında olmaması ne kötü, 1 gece deliksiz bir uyku için neler verilir şu an eminim, annen gelmeyi düşünüyor mu, söyledin mi, ne dedi..?
Ebru, umarım doktordan iyi haberlerle gelirsin..
Şebnem, kurabiye resimlerini merakla bekliyorum..
Güllüşan, Suriye ye gitmek istiyon haa, sende İranlı polis gibi patronun karısını mı gözetleyecen, ne yiyor ne içiyor diye :))
Burcu, benimde işler birikti ve hadi beraber çalışalım, yoksa işten atılacaz valla.. Zaten kafam kazan gibi, nasıl olacaksa artık..
Unuttuğum kimse varsa peşin peşin özür dileyim, hastalığıma ve yorgunluğuma verin..
sebzeli olanlar we muhallebi olan ısıtılıyo benmari usülü karıştırarak..BURCU yok ya ne seviyesi ...ayliçonun kocisi için belki söylenmemeliydi bulaşık yıkama muhabbeti diye ince bi esprikti ..bu arada gecen facede paylaştıgın ileti 1 damla yaşakıttı gözümden..yapma bunu...
YASEMİN saol canm..BENDE YENİ ATLATTIM GRİBİ..KIŞIN VAZGECİLMEZ BULAŞIGI BU İLLET
KEREM demi hasta ??nesi var?
biraz önce markete gidip kavanoz mama aldım..kullananlar ısıtıp tamı veriosunuz benmari usulü?HALİYLE SOGUK OLUYO MAMA
Ben de ilaçla uyutmak istemiyorum ama artık uykusuzluktan gözlerim batıyor,makyaj olmasa elimi gözümden çekmeden yarım saat kaşıyabilirim.
Bu gece bir de gaz damlası vermeyi deneyeceğim, sonuçta antibiyotik vermiyoruz bu kadarına elimiz mahkum, hem bi dertleri olmasa bu kadar sık ağlayıp uyanmazlar.
Fitil,gaz damlası,ağzına solusyon yine de uyumazsa cami kapısının önüne bırakıp kaçabilirim
BURCU yok ya ne seviyesi ...ayliçonun kocisi için belki söylenmemeliydi bulaşık yıkama muhabbeti diye ince bi esprikti ..bu arada gecen facede paylaştıgın ileti 1 damla yaşakıttı gözümden..yapma bunu...
YASEMİN saol canm..BENDE YENİ ATLATTIM GRİBİ..KIŞIN VAZGECİLMEZ BULAŞIGI BU İLLET
KEREM demi hasta ??nesi var?
biraz önce markete gidip kavanoz mama aldım..kullananlar ısıtıp tamı veriosunuz benmari usulü?HALİYLE SOGUK OLUYO MAMA
dün sahibinden.coma ilan wermiştim bugün bi sürü kşi aradı ew için
inşallah satılırbir an öncede bizde alırız ewimizi.. cengiz geldi annemden beni aldı bide heweslenmiş heyecanlanmış ew satılacak die.. aldığı ewi sıfırdan yapacakmış yerden ısıtması, alçıpanı, spotları, cam kapı herşey en güzeli olacak die anlatıyo ballandıra ballandıra beyaz eşyalarıda değiştrcekmiş siyah alcakmış herşeyi:44:zaten hepsini 1 senedir açmıştık.. neyse alsın walla hayır diyemicem yeni ewe yeni eşya
kızlar dua edin nolur satılsın bir an önce
ben ne yapabilirim başka nereye ilan wersem fikri olan war mı?
:)))))))))))))) egoşa dedim yok sana kardeş falan böle uyutmazsan yalnız büyüyeceksin ..
benim kuzenin kızıda 1.5 yasında geceleri devamlı agladı durdu daha 1 aydır uyuyabiliyoruz diyo ..
benimki bebekken ii idi 2 aydır böle cocuk korkuyorum bir rahatsızlıgımı var die gündüzleri ii ama fıldır fıldır geziniyo ..
Egoş ne dedi peki
Amannn yapmazsan yapma tüm malınız mülkünüz bana kalır,miras paylaşımı derdi olmaz demiş
adı ne yahu şu çocuk için olan balık yağının???Size bir son dakika haberi vereyim,arkadaş çocuğunu benim küpeli dra götürmüş ve hiçbir dr.un farketmediği şeyi bulmuş,antibiyotik veren dra çok kızmış ben ilaç vermem demiş, peditus için hayatta gördüğüm en saçma ilaç kesinlikle vermem demiş, balık yağı için 4 kg balık yese çocuk 1 çay kaşığı omega alabilir o yüzden hergün 1 tatlı kaşığı aç karnına verin hem grip olmaz hem iştahı artar demiş, duyurulur.
Amannn yapmazsan yapma tüm malınız mülkünüz bana kalır,miras paylaşımı derdi olmaz demiş
Size bir son dakika haberi vereyim,arkadaş çocuğunu benim küpeli dra götürmüş ve hiçbir dr.un farketmediği şeyi bulmuş,antibiyotik veren dra çok kızmış ben ilaç vermem demiş, peditus için hayatta gördüğüm en saçma ilaç kesinlikle vermem demiş, balık yağı için 4 kg balık yese çocuk 1 çay kaşığı omega alabilir o yüzden hergün 1 tatlı kaşığı aç karnına verin hem grip olmaz hem iştahı artar demiş, duyurulur.
adı ne yahu şu çocuk için olan balık yağının???
ilahi sizzzzz ne desin böleeee korunmadan devam ederseniz benim daha cokkkkkkk kardeşim olur sende daha cokkkk uykusuz kalırsın dedi :)))))
uyuyo yemeemi yaptım geldim bucukta uyudu her an uyanabilir muhabbete dalsammı dalmasammı die düşünüyorum..
ebru kendi kendilerine oynamayı öörenmelerimi gerekiomuş cidden. ay ben kıyamıorm yaa o ööle yerde oynuo ben burda duruom yada iş yapıorm die oynuo ama kendi kendine melike.. anası bırakırsa tabi..
anlatacaam şey komşu cocuuu. oğlan 3 yaşında kızımı çok üzüo bize gelio melikenin oyuncaklarını alıo melikeye wermio ittirio onlara gidince zaten wermio melike ona gülümsüo o kaşlarını çatık bakıo tekme atmaya çalışıo bagırarak konuşuo melikeyi sindirmek için. we anneside bişi yapmıo!! sadece oğlum yapmaa bu kadar.. deliriyorum elin oğluna ne kadar laf söyleyebilirim ki. görüşmüyorum mümkün mertebe ama eşimin iş arkı mecbur biyerde.. dün akşam warlardı gene melikenin müzik kutusunu aldı melike hemen yanına gitti bu önüne geçio kapatıo fln. bak ya beraber oynarsınız ya alırım elinden fln dedim çok sert sölemişim heralde eşim müdahale etti bırak gel melike buraya dedi bende kızdım götürdüm uyuttum. uyuz sıpa dövecemm!! kuzum ya nası masum o öle yapınca bırakıo gelio napim sizce dövüyümmü:))
aferin...iyi doktorlar artsın..her şeyi ben bilirimciler,ilaçcılar azalsın inşallah..
ya bizim doktor 1 yaşından sonra dedi balık yağı için!!??!!
balık yağını sigorta karşılıyor mu yoksa parası neyse verilip alınacak mı?
ceren geceleri öksürüyo kızlar yaa napabilirim.. bal weriorum üzerine limon sıkıp, göğsüne wiks sürüp hawlu koyuyoruz.. ama kuru bi öksürüğü war.. bu zmana kadar hiç böle hasta olmadığı için öksürükle ilgili yazılan önerileri hep es geçtim şimdi düşünüyorum kara kara yardımcı oluuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?