- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.781
Canan, kayınpederim Elma&Krom kullandı bir kutu, 6 kilo verdi, bende ilaçlara karşıyım ama söyleyim dedim, sonra kilosunu koruyamayıp geri aldı kpeder..
Kavanoz mamaları ben yedirmeden 1-2 saat evvel buzdolabından çıkarıp tezgahın üstünde bekletiyorum, kendi ılımış oluyor, hiç ısıtmadım bugüne kadar, ısıtınca özelliği kaybolma değil mi?
Aylin, ben bu küpeli doktora bir kez daha bayıldım, sen sakın bırakma bu doktoru, Peditus denen şuruba bende gıcığım, İklime içirdim bir moka yaramadı, bıraktım, şimdi yine burnu akıyor ama daha iyi en azından çocuk..
Birde günde bir tatlı kaşığı balık yağı fazla değil mi ya, yarım ölçek diyor prospektüsünde..
Hasret, hadi hayırlısı, ben bile heyecanlandım Cengiz in ballandıra ballandıra anlattıklarına, inşallah gerçeğe dönüşür, lafta kalmaz..
Şebnem resimleri buradan yükleyebilirsin, dene istersen..
Hzl Resim Ykle Hzl Gvenilir ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
aylin senden döv diye bi tpeki bekliyodum.. benim eşimde aynı durumda çocukmuş o ne cocuu ya anası ğriyi dogruyu paylaşmayı çocuk fln diil o. wala bnm çöplüğümde çocuğumu ezemez!!
selam anneler yoğunum hiç bakamıyorum zaten keyifsizdim defne joy nedense çok etkiledi beni daha 1,5 yaşında bebeği vardı bööle ailemden biri ölmüş gibi mutuzum
Kızlar, yardımınıza ihtiyacım var..
Bizde balıkyağı kullancaz bunumu alsak ???
Carlson | Carlson Fish Oil Liquid urup 200 ml (Limon Aromal) | 32,85 TL fiyat ve yorumlar
sevan seas bnde kullandım şimdi sadece sanasol werioruz bnde bunlardan birini alayım bari:44:Hasret, balık yağının adı; Ocean Fish oil yada Seven Seas
Nihan Sena ya kocaman bir maşallah diyorum..
Ayşegül, dikkat et anacım, Ege ye çoookkk kardeş gelir bu gidişle, çocuk haklı yani.. Sonra gelip ağlama burda..
sürekli sırtına göğsüne hawlu koyuyoruz terli kalmamsınaç çok dikkat edioruz gecede sürekli mızmız şeklde uyuduğu çin üstünü açmasıda kontrol altında.. anlamıyorum işteterleyip soğuyomu hasret gece üstünü açıyosa üşüyüp olabilir. yün atlet denesen.. bide ıhlamur ayva yapraa fln içir kronikleşmesin inşş
aaa kız sebzeler katı halde yenmez öyle çok kötü oluyo ısıtmazsan, katı halde zaten üzerindede yazıyo ısıtın die.. çözülmesi gerek biraz.. meyweler değil ama sebzeler ısıtınca farkı anlıyosunCanan, kayınpederim Elma&Krom kullandı bir kutu, 6 kilo verdi, bende ilaçlara karşıyım ama söyleyim dedim, sonra kilosunu koruyamayıp geri aldı kpeder..
Kavanoz mamaları ben yedirmeden 1-2 saat evvel buzdolabından çıkarıp tezgahın üstünde bekletiyorum, kendi ılımış oluyor, hiç ısıtmadım bugüne kadar, ısıtınca özelliği kaybolma değil mi?
Aylin, ben bu küpeli doktora bir kez daha bayıldım, sen sakın bırakma bu doktoru, Peditus denen şuruba bende gıcığım, İklime içirdim bir moka yaramadı, bıraktım, şimdi yine burnu akıyor ama daha iyi en azından çocuk..
Birde günde bir tatlı kaşığı balık yağı fazla değil mi ya, yarım ölçek diyor prospektüsünde..
Hasret, hadi hayırlısı, ben bile heyecanlandım Cengiz in ballandıra ballandıra anlattıklarına, inşallah gerçeğe dönüşür, lafta kalmaz..
Şebnem resimleri buradan yükleyebilirsin, dene istersen..
Hzl Resim Ykle Hzl Gvenilir ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
Hasret, balık yağının adı; Ocean Fish oil yada Seven Seas
Nihan Sena ya kocaman bir maşallah diyorum..
Ayşegül, dikkat et anacım, Ege ye çoookkk kardeş gelir bu gidişle, çocuk haklı yani.. Sonra gelip ağlama burda..
2 gündür ocean fish oil diye kendimi paraladım be :95:
bişe olmaz bnm annemde ilk kırdı kafamı ama şimdi mawi yelek örüyoağlarım ben ama annemde kafamı kırar ..
Hasretim evde deilim ben büro actım ya yeni yeni müşteri toparlıyorum bakalım o yüzden aglarım hamile bu kadın diye alırlar defterlerini(((((((((
heppp kocamın suçu
ağlarım ben ama annemde kafamı kırar ..
hasretim evde deilim ben büro actım ya yeni yeni müşteri toparlıyorum bakalım o yüzden aglarım hamile bu kadın diye alırlar defterlerini(((((((((
heppp kocamın suçu
KK Mart anneleriiiii, Pınar İlk Adım sütünü kaynatıyor muyuz ısıtmamız yeterli mi?
kızlar hızlı resim yükleden buraya nasıl yükleyeceğim acil yardım...
kaynatmada ne oluyoreeeKK Mart anneleriiiii, Pınar İlk Adım sütünü kaynatıyor muyuz ısıtmamız yeterli mi?
forumlar 3teki linki yazı paneline kopyalıyosun canım.. resmin boyutlandırmasını yaptıktan sonrakızlar hızlı resim yükleden buraya nasıl yükleyeceğim acil yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?