2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret, balık yağının adı; Ocean Fish oil yada Seven Seas

Nihan Sena ya kocaman bir maşallah diyorum..

Ayşegül, dikkat et anacım, Ege ye çoookkk kardeş gelir bu gidişle, çocuk haklı yani.. Sonra gelip ağlama burda..

aylin senden döv diye bi tpeki bekliyodum.. benim eşimde aynı durumda çocukmuş o ne cocuu ya anası ğriyi dogruyu paylaşmayı çocuk fln diil o. wala bnm çöplüğümde çocuğumu ezemez!!

canım oraya yükledim resmi buraya nasıl yükleyeceğim

selam anneler yoğunum hiç bakamıyorum zaten keyifsizdim defne joy nedense çok etkiledi beni daha 1,5 yaşında bebeği vardı bööle ailemden biri ölmüş gibi mutuzum

aylin senden döv diye bi tpeki bekliyodum.. benim eşimde aynı durumda çocukmuş o ne cocuu ya anası ğriyi dogruyu paylaşmayı çocuk fln diil o. wala bnm çöplüğümde çocuğumu ezemez!!

Sana döv dersem hoca verir talkını kendi yutar salkımı olur,çünkü ben dövemiyorum eş tarafından yakın akraba olduğu için, az görüşeceksin yapacak başka bişey yok

selam anneler yoğunum hiç bakamıyorum zaten keyifsizdim defne joy nedense çok etkiledi beni daha 1,5 yaşında bebeği vardı bööle ailemden biri ölmüş gibi mutuzum

evet aynı duygular içindeyim kendime gelemedim.

sevan seas bnde kullandım şimdi sadece sanasol werioruz bnde bunlardan birini alayım bari:44:
ne ağlicak yaw zaten artık 1 yaşına geldiler, düşünmeye başlanabilir yani hem nasılsa ewde ayşegül..
terleyip soğuyomu hasret gece üstünü açıyosa üşüyüp olabilir. yün atlet denesen.. bide ıhlamur ayva yapraa fln içir kronikleşmesin inşş
sürekli sırtına göğsüne hawlu koyuyoruz terli kalmamsınaç çok dikkat edioruz gecede sürekli mızmız şeklde uyuduğu çin üstünü açmasıda kontrol altında.. anlamıyorum işte
yarın kendim dra gideceğim, ceryde götüreceğim geçenki dru sewmedim, budefa kadına götrcem yada kadir tuğcuya bakıcam olmazsa
aaa kız sebzeler katı halde yenmez öyle çok kötü oluyo ısıtmazsan, katı halde zaten üzerindede yazıyo ısıtın die.. çözülmesi gerek biraz.. meyweler değil ama sebzeler ısıtınca farkı anlıyosun

ağlarım ben ama annemde kafamı kırar ..

hasretim evde deilim ben büro actım ya yeni yeni müşteri toparlıyorum bakalım o yüzden aglarım hamile bu kadın diye alırlar defterlerini (((((((((

heppp kocamın suçu

bişe olmaz bnm annemde ilk kırdı kafamı ama şimdi mawi yelek örüyo
ne oldu senin günün mü geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…