2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi işte ne güzel çabuk alışacak sofra yemeklerine.bizimki tam tersi .çok aç değilse ağzına parça gelince tükürüyor

canım seni çok iyi anlıyorum atada gecen gün düştü yanağı morardı bende ona baktıkça kötü oluyorum ama onun keyfi yerinde

]

doruk paşamın 11.ayını kutluyorum burcum...

karabiber harici her baharatı kullanıorum yemeklere cok fazla acılı olmadıgı sürece bende veriorum cnm..

bu arada serhan ve nihan bebemize gecmiş olsun...
hanife ıhlamur ver hemen elma kabugu ve zencefilli..öksürük başladıgı an veriorum biberonuna koyuyorum kendi içio mamur..

aferin mamuruma deneyeyim ben de bakalım ne der doktor..bana sanki hastalıktan değil gibi geliyor...bir ara çok soktu ellerini ağzına taa boğazına kadar sokup öğürtüyordu kendini...tahriş olmuş olabilir..gerçi bu durumda da iyi gelir senin karışım yumuşatır boğazını..10x

ebrucum şebnemcim sağolun teyzeleri

hanife konu çok güzel ama şimdi serhan bişey yazdırmaz bende sayfaya gereksiz yere bişey yazmıyım dedim o uyuduğunda güzel örnek vermişsin oradan yola çıkarak bişeyler yazarım

serhan la oynıyım biraz çok coşmayın geçmişi okumaktan yetişemiyorum sonra öptüm şimdilik

bu arada benimde bu gün 5 te randevum var kardiyolojiden..hatrlarsanız üfürüm oldugu söylenmişti kıcı kırık agzından lafı kerpetenle alınabilen bi dr tarafından..beni bu konuda yeterince tatmin edemediği için aynı hastanenin iyi bi dr una görünücem bugün..adamın randevuları bir aya atlılyo okadar yogunki..neyseki eşimin tanış cevre girdi araya 1 hafta bekletidim..umarım güzel şeyler duyarım..:18:

Zor anacım çocuk büyütmek zor, 3 gün bişeyi yok oh diyorum normale döndü herşey, bana bi zararı yok,4. gün bişey oluyor dön başa yapıyoruz tüm fikirlerim değişiyor, 2. çocuğu yaparım ben diyordum, bikaç gündür yok yapmam deli miyim diyorum
Hafif öksürük ve burun akıntısı nezle başlangıcı olabilir ama bağışıklık sistemleri iyi demek ki hemen atlatıyorlar ayakta,ebrunun tarifi bence de gayet uygun.
Bu arada dedim ya İranlılar var diye içlerinden biri polismiş, bunları kontrol amaçlı yanlarındaymış,içki içiyorlar mı başlarını açıyorlar mı diye devlet göndermiş

Güzel haberlerle gelirsin canım inaşllah kendine ve mamura iyi bak.Hoş zilli çok alımlı ve akıllı zilli facete resimlerine bayıldım bir benim kuzuma böyle tokalar takamıyorum

Ben baharat vermiyorum, hemen pişiyor totosu...
Püre istememesi çok güzel bence.

sağol Burcucum inşallah önemli değildir dediğin gibi...pek sanmıyorum ama...

bu arada herkesi yeni konuya bekliyorum...oyun zamanı:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...ozunden-2010-mart-bebekleri.html#post17445117

Güzelmiş yeni konumuz, sakin bi zamanda bolca yazaym :)

Sağol Ebuş teyzesi

Hayırlı haberlerini bekliyoozzz...

Katılıyorum, 2. çocuk konusunda Doruk'un hal ve gidişine göre sürekli fikir değiştiriyorum

soğuk algınlığını hafif atlatıyor demekki geçmiş olsun

geçmiş olsun canım görünmez kaza işte mert iki ay önce sandalyeye yüzene çarptı gözünün altında falçata izi gibi bir iz kaldı geçmiycek galiba bebeler ağlayınca insanın içi gidiyo

Ya ben istemediğimi soyluyorum ama kimse beni takmıyor amaan bişi olmaz felan filan... Biri annem diğeri teyzem sıksık tartıştıgımız oluyor bu konulardan yada cok sesten rahatsız oldugunu soylemekten bıktım. Mesela dün üst komşumuz geldi... Kadın öyle bir tiz sesliki baıra bağıra girdi içeri ben arka odadada kızı uyutuyorum hiiç tın bende biraz sessiz lütfen dedim annemde geldi sora bana çattı neden öyle diyorsun kadına ayip değilmi ayyy dedim o bize neden saygı göstermiyor...
Bu tarz basit seylerden geriliyoruz son zamanlarda aceba diyorum bendemi sorun var .....
[/QUOTE]bende gıcık oluyorum böyle düşüncesiz insanlara babam yeğenime ilk kola içirdiğinde abim de çok kızmıştı,ve yeğenim o günden beri kola hastası

oyy maaşallah darısı mertimin başına oda pütürlü yemekleri sevse keşke

ay koptum ne komik adamlar yaaaa benide yurtdışı görevine gönderseler keşke böyle ama patronun eşi suriyeye protokol için giderken benide götürmeye çalışacağını söylemişti bir keresinde, umutla bekliyorum

hayırlı haberlerle gel inşallah

Burcu bu arada bizde Doğa ile Doruk'un 11.ayını kutlarız :))

Buarada senin face varmı?

Sağol Evrim
Var ama burda söylemeyeyim, ben bulurum seni :)

Önümde yarın kadar girişleri yapılması gereken yığınla evrak var, üst üste koyunca yüzüm görünmüyor. Ama ben elimi bile sürmek istemiyorum. Burda uzatmaları oynuyorum kızlar valla, acil tazelenmem, motive olmam lazım...

Kendine bi kahve yap (ohh kokusu burnuma kadar geldi) konsantre ol kendini işine ver bende sabahtan beri pek çalışmadım...

kızlar saolun ya inşallah güzel şeyler duyarım ..şu defne joya okadar üzülmüş stres yapmişımki ensemden beynime vuran bi sancı var..kendime gelmeliyim...ve sanırım hayatı dolu dolu yaşamalıyız..yuce allah hepimizi yavrularımıza ailemize doyursun..

dağğ gibi tencerelerden oluşan bulaşık beni bekliyo mufffakta...iki gün önce elimi yeni bileylettiğim bıcak kesmişti azcık tırnak ucumdan..sıcak ve deterjanlı suya sokamıorum elimi sizce bu bi bahane olabilirmi anneme yıkattrmak için..birazdan bana gelicekte..ya da hiç bulaşmasam ben galiba en iyisi bu:44:

Aaaah ah ne şanslısın,benim elimi deterjan mahvetti kızardı egzama olabilir hatta ama annem yanımda falan değil kendim yıkıyorum.
Bugün bende hala çok üzgünüm bu zamansız gencecik kadının ölümüne ve daha minicik yavrunun annesiz kalışına....
Baby 2 go yu nette beğenmiştim ama almaya gittiğimde kaliteli bulmadım bu da benim düşüncem

mrb kızlar giremiyorum pek melikemle oynuyorum cunku o uyanıkken pc de durmak ona haksızlık gibi gelio dün akşam misafirim wardı annemler geldi gittiler fln yogun geçio. melike iyi şimdi yogurtla kek yiyo hepinizi öpüyoruz bi ara yazasım war bişiler fikrinize ihtiyacım war görüşürüzz

annenler ankara-konya git gel yarım saat yapıyorlar herhalde :) ben kero uyanıkken pcde duramıyorum çünkü anında ne yapıyorsa bırakıyor yanıma gelip üstüme tırmanıyor
anlat bakalım derdine derman olalım bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…