- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.721
Bu arada unutmadan sorayim...
Tugra iki gündür baharatli ve cok hafif acili seylerde yiyor. Fazla degil tabiki, az az.
Sevdi, vermeyince bagiriyor. Vermesemmiki aceba? Öyle agrisi, sizisi, pisik felanda olmadi.
Birde artik asla püre tarzi seyler yemiyor, verince tükürüyor.
Icinde koca koca parcalar olacakmis, beyfendi öyle seviyor.
sağolun teyzelerii
onun morali yerinde oyun oynuyo yürütecinde ama ben burnunu gördükce yüzüne baktıkca içim yanıyo neyse Allah beterinden saklasın korusun yavrularımızı
dün gece bi ağlama krizide serhan yaşadı neden bilmiyorum susturamadım ne yaptıysan aralıksız 15dk ağlamıştır gözyaşlarıyla sonra ayıldı bütün evde sevdiği yerlerde dolaştık bardaktan su içti lambanın boncuklara vurdu sakinleşti salladım uyudu
üç gündür serhanı beşiğinden kaldırmadan uyanmadan yediriyorum ve meşhur battaniyesine sarılıp tekrar uykuya devam ediyo dün geceki ağlama hariç
inşallah böyle devam ederiz
Selam Ebuşcum...
Giyim konusu bizde de problemdi ama anneme anlattım derdimi, artık yapmıyor. Kvalidem geldiğinde deliriyorum, o ayrı, evin içinde yün hırkalar falan giydirmeye kalkıyor, izin vermiyorum. Alışsın soğuğa, kuş kanadından yel kapmasın, ben evde bir tişört giydiriyorum sadece, çok soğuklarda da bir penye yelek...
Sağol Şebnemcim
Tugra iki gündür baharatli ve cok hafif acili seylerde yiyor. Fazla degil tabiki, az az.
Sevdi, vermeyince bagiriyor. Vermesemmiki aceba? Öyle agrisi, sizisi, pisik felanda olmadi.
]
doruk paşamın 11.ayını kutluyorum burcum...
karabiber harici her baharatı kullanıorum yemeklere cok fazla acılı olmadıgı sürece bende veriorum cnm..
bu arada serhan ve nihan bebemize gecmiş olsun...
hanife ıhlamur ver hemen elma kabugu ve zencefilli..öksürük başladıgı an veriorum biberonuna koyuyorum kendi içio mamur..
bu arada benimde bu gün 5 te randevum var kardiyolojiden..hatrlarsanız üfürüm oldugu söylenmişti kıcı kırık agzından lafı kerpetenle alınabilen bi dr tarafından..beni bu konuda yeterince tatmin edemediği için aynı hastanenin iyi bi dr una görünücem bugün..adamın randevuları bir aya atlılyo okadar yogunki..neyseki eşimin tanış cevre girdi araya 1 hafta bekletidim..umarım güzel şeyler duyarım..:18:
sağol Burcucum inşallah önemli değildir dediğin gibi...pek sanmıyorum ama...
bu arada herkesi yeni konuya bekliyorum...oyun zamanı:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...ozunden-2010-mart-bebekleri.html#post17445117
]
doruk paşamın 11.ayını kutluyorum burcum...
karabiber harici her baharatı kullanıorum yemeklere cok fazla acılı olmadıgı sürece bende veriorum cnm..
bu arada serhan ve nihan bebemize gecmiş olsun...
hanife ıhlamur ver hemen elma kabugu ve zencefilli..öksürük başladıgı an veriorum biberonuna koyuyorum kendi içio mamur..
bu arada benimde bu gün 5 te randevum var kardiyolojiden..hatrlarsanız üfürüm oldugu söylenmişti kıcı kırık agzından lafı kerpetenle alınabilen bi dr tarafından..beni bu konuda yeterince tatmin edemediği için aynı hastanenin iyi bi dr una görünücem bugün..adamın randevuları bir aya atlılyo okadar yogunki..neyseki eşimin tanış cevre girdi araya 1 hafta bekletidim..umarım güzel şeyler duyarım..:18:
Zor anacım çocuk büyütmek zor, 3 gün bişeyi yok oh diyorum normale döndü herşey, bana bi zararı yok,4. gün bişey oluyor dön başa yapıyoruz tüm fikirlerim değişiyor, 2. çocuğu yaparım ben diyordum, bikaç gündür yok yapmam deli miyim diyorum
Hafif öksürük ve burun akıntısı nezle başlangıcı olabilir ama bağışıklık sistemleri iyi demek ki hemen atlatıyorlar ayakta,ebrunun tarifi bence de gayet uygun.
Bu arada dedim ya İranlılar var diye içlerinden biri polismiş, bunları kontrol amaçlı yanlarındaymış,içki içiyorlar mı başlarını açıyorlar mı diye devlet göndermiş
soğuk algınlığını hafif atlatıyor demekki geçmiş olsuns.a
nasılsınız?
Meral'in yokluğu belli(ne zaman dönecekti?
Doruk oğluşumun 11.ayını kutlarım...son bir ay doğum günlerine...ne çabuk büyüyor bu kuzular..
Defneye ben de çok üzüldüm çok severdim...Allah rahmat eylesin çok eğlenceli pozitif bir insandı.
biz de iyiyiz...sanırım...Nihan da anlamadığım bir öksürük var gün içinde ara ara öksürüyor ama gece hiçbir sıkıntısı yok...sabah banyo yaptıktan sonra su gibi aktı burnu biraz....ama grip ya da nezleye dair başka hiçbir belirti yok...
bugün doktora götüreceğim onu..okul zamanı fırsatım olmuyor hazır tatildeyken son bir kontrole gidelim..hem öksürüğü de sorarız dedim...
geçmiş olsun canım görünmez kaza işteserhan izin vermiyor geçmişe bakamıyorum herkes iyidir umarım
doruk kuzu 11 aylık olmuş nice 11 aylara yıllara sağlıklı bi şekilde inşallah
zaten moralim bozuktu serhan düştü sabah burnunun üstüne burnu baştan aşağı kızarık sinirim bozuldu çok ağlamadı ama iki damla boncuk göz yaşı döktü off aklıma geldikce sinirim bozuluyo
Ne tepki verdiğini bilmiyorum ama benim de belli kurallarım var ama kimse onların dışına çıkmaya cesaret edemiyor benden korktukları için :) Çocuğumla ilgili her şeye müdahale etme ve tepki gösterme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum ben. Özellikle de böyle hiç bir faydası olmayan, abuk subuk şeyleri şimdiden yedirenler kaçacak delik arıyor sonradan
Zor anacım çocuk büyütmek zor, 3 gün bişeyi yok oh diyorum normale döndü herşey, bana bi zararı yok,4. gün bişey oluyor dön başa yapıyoruz tüm fikirlerim değişiyor, 2. çocuğu yaparım ben diyordum, bikaç gündür yok yapmam deli miyim diyorum
Hafif öksürük ve burun akıntısı nezle başlangıcı olabilir ama bağışıklık sistemleri iyi demek ki hemen atlatıyorlar ayakta,ebrunun tarifi bence de gayet uygun.
Bu arada dedim ya İranlılar var diye içlerinden biri polismiş, bunları kontrol amaçlı yanlarındaymış,içki içiyorlar mı başlarını açıyorlar mı diye devlet göndermiş
hayırlı haberlerle gel inşallahbu arada benimde bu gün 5 te randevum var kardiyolojiden..hatrlarsanız üfürüm oldugu söylenmişti kıcı kırık agzından lafı kerpetenle alınabilen bi dr tarafından..beni bu konuda yeterince tatmin edemediği için aynı hastanenin iyi bi dr una görünücem bugün..adamın randevuları bir aya atlılyo okadar yogunki..neyseki eşimin tanış cevre girdi araya 1 hafta bekletidim..umarım güzel şeyler duyarım..:18:
Burcu bu arada bizde Doğa ile Doruk'un 11.ayını kutlarız :))
Buarada senin face varmı?
Sağol Evrim
Var ama burda söylemeyeyim, ben bulurum seni :)
Önümde yarın kadar girişleri yapılması gereken yığınla evrak var, üst üste koyunca yüzüm görünmüyor. Ama ben elimi bile sürmek istemiyorum. Burda uzatmaları oynuyorum kızlar valla, acil tazelenmem, motive olmam lazım...
dağğ gibi tencerelerden oluşan bulaşık beni bekliyo mufffakta...iki gün önce elimi yeni bileylettiğim bıcak kesmişti azcık tırnak ucumdan..sıcak ve deterjanlı suya sokamıorum elimi sizce bu bi bahane olabilirmi anneme yıkattrmak için..birazdan bana gelicekte..ya da hiç bulaşmasam ben galiba en iyisi bu:44:
mrb kızlar giremiyorum pek melikemle oynuyorum cunku o uyanıkken pc de durmak ona haksızlık gibi gelio dün akşam misafirim wardı annemler geldi gittiler fln yogun geçio. melike iyi şimdi yogurtla kek yiyo hepinizi öpüyoruz bi ara yazasım war bişiler fikrinize ihtiyacım war görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?