- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.741
Kendine bi kahve yap (ohh kokusu burnuma kadar geldi) konsantre ol kendini işine ver bende sabahtan beri pek çalışmadım...
kızlar saolun ya inşallah güzel şeyler duyarım ..şu defne joya okadar üzülmüş stres yapmişımki ensemden beynime vuran bi sancı var..kendime gelmeliyim...ve sanırım hayatı dolu dolu yaşamalıyız..yuce allah hepimizi yavrularımıza ailemize doyursun..
dağğ gibi tencerelerden oluşan bulaşık beni bekliyo mufffakta...iki gün önce elimi yeni bileylettiğim bıcak kesmişti azcık tırnak ucumdan..sıcak ve deterjanlı suya sokamıorum elimi sizce bu bi bahane olabilirmi anneme yıkattrmak için..birazdan bana gelicekte..ya da hiç bulaşmasam ben galiba en iyisi bu:44:
mrb kızlar giremiyorum pek melikemle oynuyorum cunku o uyanıkken pc de durmak ona haksızlık gibi gelio dün akşam misafirim wardı annemler geldi gittiler fln yogun geçio. melike iyi şimdi yogurtla kek yiyo hepinizi öpüyoruz bi ara yazasım war bişiler fikrinize ihtiyacım war görüşürüzz
annenler ankara-konya git gel yarım saat yapıyorlar herhalde :) ben kero uyanıkken pcde duramıyorum çünkü anında ne yapıyorsa bırakıyor yanıma gelip üstüme tırmanıyor
anlat bakalım derdine derman olalım bacım
egzama degildir ayliçom deterjan tahriş etmiştr zannımca ..kız benim tembelliğim biriktiriorum tencereleri o n yıksam bööle bi sorunum olmayacak..sende akşamları kocinle yıka aşkım..Aaaah ah ne şanslısın,benim elimi deterjan mahvetti kızardı egzama olabilir hatta ama annem yanımda falan değil kendim yıkıyorum.
Bugün bende hala çok üzgünüm bu zamansız gencecik kadının ölümüne ve daha minicik yavrunun annesiz kalışına....
Baby 2 go yu nette beğenmiştim ama almaya gittiğimde kaliteli bulmadım bu da benim düşüncem
mrb kızlar giremiyorum pek melikemle oynuyorum cunku o uyanıkken pc de durmak ona haksızlık gibi gelio dün akşam misafirim wardı annemler geldi gittiler fln yogun geçio. melike iyi şimdi yogurtla kek yiyo hepinizi öpüyoruz bi ara yazasım war bişiler fikrinize ihtiyacım war görüşürüzz
Onu denedim, işe yaramadı :)
Ben de hala çok üzgünüm, Allah bunu unutturacak üzüntü vermesin der anneannem.
Offf, minicikken annesiz kalan o yavruya mı üzüleyim, oğluna doyamadan giden anneye mi üzüleyim, hayat çok acımasız çoookk...
Hiç karıştırma bence, bi ara yıkarsın kendin. Şimdi bişey istersin, yarın istemediğin şeye de karışır, benimki öyle yapıyo
Anlat biz burdayız...
Ayyynı Doruk, kendisinden başka hiç birşeyle ilgilenmemi istemiyor
egzama degildir ayliçom deterjan tahriş etmiştr zannımca ..kız benim tembelliğim biriktiriorum tencereleri o n yıksam bööle bi sorunum olmayacak..sende akşamları kocinle yıka aşkım..valla ben bazı akşamlar bukadar birikince yagmur uyudugunda eşimle beraber halldeioruz mutfagı..(bunudamı söylememliydim):26:
babytogo yu inceledim yakındanda iyi ya idare eder bizi sanırım alıcam
yaw banada o uyanıkken haksızlık gibi gelio pc başında cok zaman gecrmek..hatta içim elvermeyip cıkmak zorunda kalıorum.ama bazende kendi kendine oyun oynamayı ögrenmesi gerekiormuş
Kerem gece sadece uyuyorsa mama içer,kazara uyanıp farkederse kesinlikle içmez,çok dengeli beslenir kendisi, gece beslenmesine şiddetle karşıdırakşam bir kase çorba, yatmadan önce de max. 90 cc süt içer,dün de öyle yedi,susadığından uyanırdı ama suyunu da içti,yatağında yorganla uyumaz ağlar çıkmak ister,ayağımda sallarken kendi yorganımdan örtüyorum onun da üstüne uyuyor öyle :95:
Bence bir derdi var ve diş ama dr. diş değil diyor. Geçiş dönemi olduğuna da eminim ama ya başka bişeyse ve atlıyosam duygusu içimi kemiriyor.
Fikirlerinize sonsuz saygım var hepsini de burda yazılanlardan öğrenerek denedim ama gülen smileyler kullanmayınca sert uslüpmüş gibi oluyor sakın yanlış anlamayın arkadaşlarım.
bu arada yasemin yok bugün?:26:
Niye söylememeliydin anlamadım, o da mı seviyesizlik oluyomuş ?
Doruk kendi kendine çok güzel oynuyor ama o arada benim başka birşeyle fark ederse üstüme atlıyorZaten günde 4-5 saat görüyorum çocuğumu, zaruri işler haricinde hiç bişi yapmıyorum o uyanıkken...
Biri bana git çalış yoksa kovulacaksın falan desin
Selam..
Beni merak edenler olmuş, hatta Ayfercim aramış ama telefon çantamdaydı duymadım, birini de duydum ama yanlışlıkla meşgule attım, kusura bakma Ayfercim istemeden oldu..
Neyse, neden geç kaldığımı yazayım hemen.. Annemin işleri vardı, birilerinin İklim e bakması gerekti, çekiliş yaptık kur'a bana çıktı :)))
Çok yorgunum yaa.. Annemin evine git, İklime bak, ordan koştur koştur şirkete gel, şirkette işler yoğun, üstelik çok hastayım bennn, grip beni de vurdu, ve başım yine ağrıyorrr, kafamı koparmaya az kaldı, şirketteki izin haklarım doluyor, ne yapacam ben, üffff..
Doruk kuzunun 11. ayını kutlarım..
Nihan ve Serhan kuzulara geçmiş olsun..
Keremito ya üzüldüm ama Aylincim sana daha çok üzüldüm, annenin yanında olmaması ne kötü, 1 gece deliksiz bir uyku için neler verilir şu an eminim, annen gelmeyi düşünüyor mu, söyledin mi, ne dedi..?
Ebru, umarım doktordan iyi haberlerle gelirsin..
Şebnem, kurabiye resimlerini merakla bekliyorum..
Güllüşan, Suriye ye gitmek istiyon haa, sende İranlı polis gibi patronun karısını mı gözetleyecen, ne yiyor ne içiyor diye :))
Burcu, benimde işler birikti ve hadi beraber çalışalım, yoksa işten atılacaz valla.. Zaten kafam kazan gibi, nasıl olacaksa artık..
Unuttuğum kimse varsa peşin peşin özür dileyim, hastalığıma ve yorgunluğuma verin..
Selam..
Beni merak edenler olmuş, hatta Ayfercim aramış ama telefon çantamdaydı duymadım, birini de duydum ama yanlışlıkla meşgule attım, kusura bakma Ayfercim istemeden oldu..
Neyse, neden geç kaldığımı yazayım hemen.. Annemin işleri vardı, birilerinin İklim e bakması gerekti, çekiliş yaptık kur'a bana çıktı :)))
Çok yorgunum yaa.. Annemin evine git, İklime bak, ordan koştur koştur şirkete gel, şirkette işler yoğun, üstelik çok hastayım bennn, grip beni de vurdu, ve başım yine ağrıyorrr, kafamı koparmaya az kaldı, şirketteki izin haklarım doluyor, ne yapacam ben, üffff..
Doruk kuzunun 11. ayını kutlarım..
Nihan ve Serhan kuzulara geçmiş olsun..
Keremito ya üzüldüm ama Aylincim sana daha çok üzüldüm, annenin yanında olmaması ne kötü, 1 gece deliksiz bir uyku için neler verilir şu an eminim, annen gelmeyi düşünüyor mu, söyledin mi, ne dedi..?
Ebru, umarım doktordan iyi haberlerle gelirsin..
Şebnem, kurabiye resimlerini merakla bekliyorum..
Güllüşan, Suriye ye gitmek istiyon haa, sende İranlı polis gibi patronun karısını mı gözetleyecen, ne yiyor ne içiyor diye :))
Burcu, benimde işler birikti ve hadi beraber çalışalım, yoksa işten atılacaz valla.. Zaten kafam kazan gibi, nasıl olacaksa artık..
Unuttuğum kimse varsa peşin peşin özür dileyim, hastalığıma ve yorgunluğuma verin..
burcuuu karışıyo zaten kadın engeleyemiyo kendini..kac kere izah ettiğim halde..bende artık tınnamıorum anamdr deyip geciorum he de gec..
Offf.. Defne Joy beni mahvetti, çok üzüldüm, bebeği geldi aklıma ilk.. Allah rahmet eylesin.. Hayat bazılarına çok acımasız davranabiliyor, o minicik yavru annesiz kaldı şimdi, Allahım o çocuğu her türlü kötülükten esirgesin, şansı açık olsun.. Offf.. Offf..
anacım bak ben hem sabahtan beri yoğun çalışıyorum hem de yazıyorum, hani diyodun ya telefonla konuşup sipariş açarken bile bakabiliyorum falan diye,noldu??? performanstan mı düştün
canım biz de aksam kac kere uyandık aglıyo emziriyorum geri uyuyo altta 2 tanecik dişimiz var diğerleri gelecek sanırım .. 3 gece medicold verdim cok rahat uyudu ama ilaçla uyutmak istemiyorum cocugu dün vermedim saat bası kalktık..
Ben de ilaçla uyutmak istemiyorum ama artık uykusuzluktan gözlerim batıyor,makyaj olmasa elimi gözümden çekmeden yarım saat kaşıyabilirim.
Bu gece bir de gaz damlası vermeyi deneyeceğim, sonuçta antibiyotik vermiyoruz bu kadarına elimiz mahkum, hem bi dertleri olmasa bu kadar sık ağlayıp uyanmazlar.
Fitil,gaz damlası,ağzına solusyon yine de uyumazsa cami kapısının önüne bırakıp kaçabilirim
zayıflama konusunda ilaç olayına kati karşıyım canan cm..en dogal yollar varken..herşeyden ya anacım ye ama azar azar doymadan..kızlaaarr.. Içinizde kilo vermek için ilaç kullanan kimse oldu mu? Ya da tanıyan? Doğal yollarla veremiyorum ilaca başlayacağım sanırım.
uyumaz kanımca...
Hangi caminin önüne bırakacan? Orada hazır bulunalım, uykusuz muykusuz, hazır çocuk işte, alalım bulunsun, ikinciyi düşünmem hiç olmazsa...
Hem yabancıya gitmemiş olur, istediğin zaman gelir görürsün
BURCU yok ya ne seviyesi ...ayliçonun kocisi için belki söylenmemeliydi bulaşık yıkama muhabbeti diye ince bi esprikti ..bu arada gecen facede paylaştıgın ileti 1 damla yaşakıttı gözümden..yapma bunu...
YASEMİN saol canm..
KEREM demi hasta ??nesi var?
biraz önce markete gidip kavanoz mama aldım..kullananlar ısıtıp tamı veriosunuz benmari usulü?HALİYLE SOGUK OLUYO MAMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?