- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.821
Şebnemin kurabiyeleri... :) Ellerine sağlık.
sağol canım :))
süperler şebnemmmm
Şebnemin kurabiyeleri... :) Ellerine sağlık.
Evet arkadaşlar bugünleri de gördük, gece 1 kere uyandı diye üzülen de çıktı aramıza,Merve ye bi alkış lütfen:81:
günaydınnnnnnnnn
kızlar özlüyorum sizi hee:)
burcu bakıcıdan memnunmusun giremiorm yaa. gülşan naber nası gidio mert nasıl. aylin keremito iyileştimi gece uykuları fln
melike bu gece 1 kere uyandı we ben hiç memnun diilim gööslerim yawaşlicak ufff. önceden 4-5 kere uyanırdı 2 kere uyanmadımı taşardı şimdi 1 kere uyanmadı azcık sızmış böle giderse o ıszıntılarda kalmicak. 1 yaşımıza az kaldı neyseki..
hava soguk burda bugün pazara gitcektim ama dışarı cıkarmaya korkuorm hasta olur die ama bi haftadırda cıkmadı dışarı temiz hawa alsa ii olur:S bilmiorm:S
Güneşli ama buzzz gibi bir İstanbul sabahından günaydın,
Gece 2 saatte bir uyanmış bir anne olarak güne epey enerjik başladım. Gece her uyandığında öptüm kokladım oğlumu, sarıldım, hiç sinirlenmedim, o yüzden pozitifim herhalde.
Mervecim bakıcıyı sormuşsun, çok memnunum, temiz, düzenli, lafı sözü dinlenir, şefkatli bir kadın. Doruk onun yedirdiği bütün yemeklerini bitiriyor :26:
Aylin, uykunu biraz daha iyi almış olmana sevindim, her fırsatta uyu arkadaşım sen (nerden bulacaksan o fırsatı), yeni dişler gelene kadar ihtiyacın olacak.
Gülşan, Mert kızı tenhalarda sıkıştırdı demek, vay çapkın kerata vay, çok güldüm
Kerem de bende en fazla 100 cc süt içiyor kadın da 180:26: benim de aklım almıyor bunu.
Çok sewindim burcu yaa.arkadaşımın oğluda öyle bakıcıda yiyor arkadaşımda sadece emiyor:) annen duruyormu gitti mi ewine gerçi aynı apatmandaydınız yanlış hatırlamıosam dimi.
burasıda soğuk..
gülşan melikede arkadaş manyaa nası mutlu oluo bi cocuk gördümü markette fln bagırıo ama arkadaşımız yko henüz.. parka gidersek yazın olur brelki.. komşumuzun 3 yaşında gıcık bi oglu war melikeyi çok üzüo onu bile çok sewio kuzucum...
hardtimes ismini bilmiyorum ama inan canım inan. süt manyaayım ben bi kalktım saat 7 melike bi kere kalkmış ve göösüm sızıo anneeee kabus gibiydi:)))
he burcu şey dicektyim bence doruk hazımsızşıktan uyanıp duruo akşam yemeenden sonra tahıllı mama wermesende seni emip yatsa.. denedin mi öle hiç?
Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah bomba gibiyim, doping aldım, koca kişisine kocaman bir alkış istiyorum, sabah bana sürpriz yaptı, erken kalkmış ve tost yapmış, portakal suyu sıkmış, içine de pekmez katmış, tepsiyle yatak odasına getirdi :)) Yatağın içinde yemek yeme olayı bana ters olduğu için mutfağa geçip orda yedim tabi.. Utanmadan birde adamı fırçaladım, 2 tane portakal için koskoca katı meyve sıkacağını niye kirlettin diye, sonra hemen sustum bir daha yapmaz falan Allah muhafaza :)) Aman hayatım neyse boşver bırak akşama ben temizlerim dedim ama ben üstümü giyene kadar adam meyve sıkacağının tüm parçalarını da yıkamış :)))
Annemden aldığım son haberlere göre İklim zillisi de iyiymiş, burnu akmaya devam ediyor ama neşesi yerinde kuzunun, yemesi de iyi ve çok şaşırtıcı (maşallah deyin) gece uyanmadan uyuyormuş..
Günaydın bayanlar
Sorum avr her zamanki gibi. Farklı bir kahvaltı öneriniz var mı?? Yiğit haşlanmış yumurta yiyince çok tıkanıyor öğürüyor sonra da yemiyor. Karışım yapınca hiç yemiyor üç gündür un, yumurta sarısı, süt, peynr, havuç ve patatesi karıştırıp krep omlet arası bir şey yaptım. Koparıp veriyorum bayıla bayıla yiyor ama her gün de aynı şey olmasın. Var mı tavsiyeniz?
Seviyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?