- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.861
Bal kabağı çorbasını denedin mi peki Aylin..?
Ay hadi inşallah,dün akşam babası geç görmüş mesajımı almamış bu akşam çıkışta alayım ben.Kahvaltıya karıştırma aç karnına verilecekmiş uyandığında ver hemen
Bal kabağı çorbasını denedin mi peki Aylin..?
Ben denedim, sevmedi, çok zor yedirdim. Şimdi sebze çorbalarına ekliyorum. Bir de tatlısını yaptım, az az ondan veriyorum, yiyor.
ac karnına kulanman gerektiğini doktor mu söyledi? bizim doktor ac tok bisey demedi.şişenin üzerinde tercihen yemeklerden sonra tok karnına verin diyor. bende kahvaltının sonlarına dogru karıstırıyordum bu yuzden:44:
Selam kızlar nasılsınız birşey soracaktım bu balık yağını kendiniz mi aldınız yoksa doktormu tavsiye etti bize birşey soyledi de merak ettim..
Hava harika, öğle yemeği için dışarı çıktık, çok iyi geldi...
Bugün kimsenin yazası yok gibi görünüyor ya da işler yoğun.
Yağmur, bize balıkyağını doktor önerdi, 9 aylıktan beri kullanıyoruz.
kızlar çok hastayım39 derece ateşle yatıyorum heryerimde soğuk sirkeli bezler var dun akşam başladı 2 saatte bir yukseliyo ancak 38 e iniyo sonra çıkıyo zor yazıyorum nefes alamıyorum oksürürken ciğerlerim sokuluyor her öksürükten sonra ciğerlerim yanıyo ve ağrıyo ne yersem çıkarıyorum bütün gece titredim sabah ezanından sonra 1 saat ancak uyudum
bana acil ayva yaprağı tarifi lütfen .......
suan doktora gitmek için hiç halim yok tuvalete zor gidiyorum böyle giderse eve çağırıcaz dr.
bitttimmmmmmmmmmmm
kızlar çok hastayım39 derece ateşle yatıyorum heryerimde soğuk sirkeli bezler var dun akşam başladı 2 saatte bir yukseliyo ancak 38 e iniyo sonra çıkıyo zor yazıyorum nefes alamıyorum oksürürken ciğerlerim sokuluyor her öksürükten sonra ciğerlerim yanıyo ve ağrıyo ne yersem çıkarıyorum bütün gece titredim sabah ezanından sonra 1 saat ancak uyudum
bana acil ayva yaprağı tarifi lütfen .......
suan doktora gitmek için hiç halim yok tuvalete zor gidiyorum böyle giderse eve çağırıcaz dr.
bitttimmmmmmmmmmmm
Yazgı uykusuz her gece şarkısına tekrar başladık çoğumuz zatenalp in videosuna çok güldüm bi kere daha eklemiştin böyle bişey, sürekli böyle mi ara ara mı krizi tutuyor da ayaklarını durduramıyor
merhaba kızlar....nasıl keyifler bakalım bende kasık ağrısından ölücem resmen yaaa bukadarmı ağrı olur bi hastalıkta..
şebneme ve seyhana büyükkk geçmiş olsun greyfurt limon portakal sık karıştır iç bide karabiberi bol tavuk çorbası inşallah yapanınız vardır...
kerem beyin huzursuzluğu hat safhadaymış soğan ver eline bol bol kemirsin dursun benimkide diş çıkarıcak herhalde kaka bol yapıyoda popo düzeldi enazından kaka sayısını 4 e indirdik.çocuğu diyete soktum resmen iki gün hep patatesli ve muzlu gıdalar verdim.
burcu hadi gözün aydın bakıcı iyi çıkmış inşallah hep böyle dvm eder.ben doğana özel hiçbişey yapmıyorum artık evde nevarsa onu yiyor bitek pırasayı sevmedi e doğal olarak anasıda ağzına koymaz çocuğa yedirmeye çalışırsa böyle olur tabii.
AYFER doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere hilal kuzumuzda yürümeye başlamış maşallah.şimdi gülşanın face bende yok özelden bana atarmısınız ismini ekliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?