2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hadi inşallah,dün akşam babası geç görmüş mesajımı almamış bu akşam çıkışta alayım ben.Kahvaltıya karıştırma aç karnına verilecekmiş uyandığında ver hemen

ac karnına kulanman gerektiğini doktor mu söyledi? bizim doktor ac tok bisey demedi.şişenin üzerinde tercihen yemeklerden sonra tok karnına verin diyor. bende kahvaltının sonlarına dogru karıstırıyordum bu yuzden:44:

Bal kabağı çorbasını denedin mi peki Aylin..?

Denedim ama kemik suyunu fazla koymuşum biraz yağı fazla oldu çok bayılmadı şimdi daha az kemik suyu ile tekrar yapacağım.

Ben denedim, sevmedi, çok zor yedirdim. Şimdi sebze çorbalarına ekliyorum. Bir de tatlısını yaptım, az az ondan veriyorum, yiyor.

Kalanına hayatımda ilk defa tatlısını yaptım ama şekerde cimrilik yapmışım çok beğenmedim

evet dr. söyledi.

Selam kızlar nasılsınız birşey soracaktım bu balık yağını kendiniz mi aldınız yoksa doktormu tavsiye etti bize birşey soyledi de merak ettim..

Selam kızlar nasılsınız birşey soracaktım bu balık yağını kendiniz mi aldınız yoksa doktormu tavsiye etti bize birşey soyledi de merak ettim..

Size doktor mu birşey söyledi anlamadım..
Ben henüz almadım ama almayı düşünüyorum, bu ayki doktor kontrolümüzde doktorumuza da soracam.
Diğer arkadaşların da birçoğuna doktor tavsiye etti, öyle kullanıyorlar..

tünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım:2:
serhan da bi değişiklik yok şu an için inşallah ona bulaşmadan atlatırım

bu arada park yatak işini hallettim daha doğrusu gerek kalmadı gece aklıma bişey geldi sabah hemen uyguladım beşiğin sallanan bölümünü söktüm bizim odaya taşıdım pırtım çıktı tabi söküp götürene kadar daha doğrusu iki kapı dip dibe ordan geçirene kadar şekilden şekile girdim ama sonunda oldu şimdi serhan bizim odada uyuyor park yatak oldu işte
geçmişe bakamadım keyifler yerindedir umarım

ben balık yağını gün içinde veriyorum ne çok tok ne de çok aç oluyo
şöyle tok olursa içmiyo aç olursa da hemen üzerine yemek yemiş oluyo yani yine yemeğine karışmış oluyo bende o yüzden oynarken veriyorum kaşığı ağzına

Hava harika, öğle yemeği için dışarı çıktık, çok iyi geldi...
Bugün kimsenin yazası yok gibi görünüyor ya da işler yoğun.

Yağmur, bize balıkyağını doktor önerdi, 9 aylıktan beri kullanıyoruz.

kızlar çok hastayım 39 derece ateşle yatıyorum heryerimde soğuk sirkeli bezler var dun akşam başladı 2 saatte bir yukseliyo ancak 38 e iniyo sonra çıkıyo zor yazıyorum nefes alamıyorum oksürürken ciğerlerim sokuluyor her öksürükten sonra ciğerlerim yanıyo ve ağrıyo ne yersem çıkarıyorum bütün gece titredim sabah ezanından sonra 1 saat ancak uyudum

bana acil ayva yaprağı tarifi lütfen .......

suan doktora gitmek için hiç halim yok tuvalete zor gidiyorum böyle giderse eve çağırıcaz dr.

bitttimmmmmmmmmmmm

Bizim öyle bi lüksümüz yok mecburen kışlanın yemekhanesindeyiz, malum burası askeriye
Yemek sonrası uyku rehaveti :78: 6 ya da çok var pöffff

Ayfer izleyemiyorum ben işyerinde olduğum için

canım çok geçmiş olsun acil şifalar valla ben hiç yapmadım bilmiyorum yardımcı olamadım kusura düzelirsin inşallah bilenler yazar şimdi

çok geçmiş olsun canım annen sıcak bir çorba da yapsın balım bol limon karabiber de koysun bence doktora git grip olmasın eşimde böyleydi serum taktırmıştık geçen kış.....Serumsuz iyileşemezsin

Seyhan ve Şebnem çok geçmiş olsun..

Şebnemcim, ayva yaprağı kurusunu alıyorsun, içine karanfil at ve su koy, kaynat, ılık ılık iç..

hu hu,ben geldim
biliyorum özlediniz beni,biliyorum seviyorsunuz,biliyorum,biliyorum
3 kişilik ailemle evimdeyim,pazartesi izni bitiyor kocişin.hepimiz iyiyiz ço şükür.Alp bey uykusuz,uyumuyor,uyutmuyor.ama buda alışılmış bişey.kociyi evden yolladım,temizlik var dedim.peki şimdi neyapıyorum,oturdum size yazıyorum

Yazgı uykusuz her gece şarkısına tekrar başladık çoğumuz zaten alp in videosuna çok güldüm bi kere daha eklemiştin böyle bişey, sürekli böyle mi ara ara mı krizi tutuyor da ayaklarını durduramıyor

hep böyle aylinyani 15 saat uyanıksa 13 saatinde böyle, okadar az bir süreki sabit durduğu şaşarsın.daha öncede eklemiştim evet,zaten 40 ı çıktığından beri böyle

Son düzenleme:
merhaba kızlar....nasıl keyifler bakalım bende kasık ağrısından ölücem resmen yaaa bukadarmı ağrı olur bi hastalıkta..
şebneme ve seyhana büyükkk geçmiş olsun greyfurt limon portakal sık karıştır iç bide karabiberi bol tavuk çorbası inşallah yapanınız vardır...
kerem beyin huzursuzluğu hat safhadaymış soğan ver eline bol bol kemirsin dursun benimkide diş çıkarıcak herhalde kaka bol yapıyoda popo düzeldi enazından kaka sayısını 4 e indirdik.çocuğu diyete soktum resmen iki gün hep patatesli ve muzlu gıdalar verdim.
burcu hadi gözün aydın bakıcı iyi çıkmış inşallah hep böyle dvm eder.ben doğana özel hiçbişey yapmıyorum artık evde nevarsa onu yiyor bitek pırasayı sevmedi e doğal olarak anasıda ağzına koymaz çocuğa yedirmeye çalışırsa böyle olur tabii.
AYFER doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere hilal kuzumuzda yürümeye başlamış maşallah.şimdi gülşanın face bende yok özelden bana atarmısınız ismini ekliyimmm

teşekkür ediyorum canım benim ama iş yerimde face yasaklandı soyismini hatırlayamıyorum şuan...Kızlar yardımcı olur sanırım sana ....
Sizler nasılsınız?Kuzun nasıl

geçmişe bakamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarı ile söylüyorum.

AYFER CİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
ŞEBNEM VE SEYHAN sizede çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…