2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kısa süreliğine uğrayayım dedim

atayı ayağımda uyuttum o uyurken bende uyumuşum şimdi uyandık

annemle atanın babası arsındaki kavgada annem suçlu zaten annemde suçunu kabul ediyor ama iş işten geçti

babası ne zaman kucağına alsa atayla birşey yapsa sürekli uyarıyo öyle yap böyle yap üstünü giydir üşür ata hasta olduğu için hep ağladı bu haftasonu babasının kucağındada ağladı annem sürekli kucağından aldı çocucu

adamcağızda patladı sonunda ben buraya şebo hasta diye geldim hem ona bakayım hemde atayla ilgileneyim seninde yükün azalsın anne dedi ama sen sürekli beni izliyorsun herşeye müdahele ediyorsun sürekli kucağımdan alıyrsun yeter bir rahat bırak oğlumla olayım dedi sinirlendi sinirlenince sesler yükseldi annem eskilerden söylenmeye başladı biraz ağır oldu borada gecenin 12 de çekti gitti

YAZGICIM umarım en iyi şekil sonuçlanır eşinin işi dualarımız seninle biliyosun zaten
DOĞUM GÜNÜSÜ konusunda kuzumun çok eğleneceği bişey olsun istiyorum ama ne yapabileceğim konusunda henüz bir fikrim yok akşam malum ailece bi yemek olacak ama esere dedim bizi bi restorana götürürsün ben pastayı alırım dedim en son bıraktığımda arkamdan alık alık bakıyodu

Erkekler böyle alık olmak için özel bi çaba harcıyolar mı aceba....

bu koca kafalı kocaların hepsimi böyle yaaa doğum günü konusunda ben çok istiyorum ama adamın kılı kıpırdamıyor bakalım arkadşlar eğer kutlarsam gelenlere oğluşumun resiminde buzdolabı magnetleri yaptırmak istiyorum, bide oğluşuma özel bi cd yaptırmak istiyorum ama fikrinize ihtiyacım var cdde resimleri doğduğu güne ait gazete haberleri vidyo kayıtları daha nasıl farklı bişeyler koyabilirim sizce cd kapağınada oğluşumun resmini yaptırıcam ne dersiniz nasıl olur fon müziğide hani hamileyken bi arkadaşımız bi site ismi vermişti bebişlerin ismine göre ninni yapmıştık fonada onu koyuyum diyorum nasıl olur sizce fikirlerinizi bekliyorum

çok kötü olmuş yaaa üzüldüm şimdi eski eşin düşüncelik yapmış ama ne yaparsın olmuş bir kere demekten başka çare gelmiyor....Sonra konuştunuz mu peki eski eşinle?

Ufff, bu kötü olmuş işte, hele hele annenin geçmiş konuları açması tuz biber ekmiş, sonuçta babasının da Ata ile ilgilenmeye ve bişeyler yapmaya, en azından kucağına almaya hakkı var, annen haksızlık etmiş gerçekten ama ben inanıyorum ki annen ve Ata nın babası arasındaki buzlar eriyecek ve herşey yine eskisi gibi, hiç değilse saygı çerçevesinde Ata için devam edecek..

Bu da iyi, alık alık baktı demek.. Babalar anneler kadar ince düşünemiyor işte, benim eşimde öyle, herşeyi ben organize ediyorum, yoruluyorum haliyle, ona da keyfini çıkarmak düşüyüor, deli oluyorum..

Arkadaşlar, uzun zamandır aklımda da unutuyorum yazmayı...
Mart ayı gelmeden, topiğimizin EN lerini oylayalım mı??? Kategorileri belirleyelim. Sonra bununla ilgili bi topik açalım. Herkes orda kullansın oyunu. Kategori birincilerine de . Ben bikaç kategori düşündüm bile. Mesela; topiğin en kuduruk kuzusu ? en uslu kuzusu? topiğin en çok çalışan annesi? en çok maşş/inşş diyen annesi ?
Ne dersiniz????

Kıymet, gelinsiz ve damatsız kına gecesine çok güldüm, kendilerini aşmış bunlar, bende istemedim, benimkilerde içinde sadece damat olan bir kına gecesi yaptılar kendi evlerinde..
Ama fikrin şahane, Pelinsiz d.gününü de pekala yapabilirler, onlarda bu potansiyeli görüyorum ben :))

Güzel fikir yapalım
Yasemin o 40 dk lık dilimi kendim seçiyorum,maaş idare eder fena sayılmaz
D.günü için özendirdiniz eve gidip plan yapayım :)

Olur, bana uyar, hatta fikir de verebilirim, topiğin en süt delisi annesi, topiğin en ağlak annesi, topiğin en kaynanadan çeken annesi :)))

Güzel fikir yapalım
Yasemin o 40 dk lık dilimi kendim seçiyorum,maaş idare eder fena sayılmaz
D.günü için özendirdiniz eve gidip plan yapayım :)

Yap tabi plan, Kero da hakediyor annesi..
Çok şükür kendinin seçebileceği bir şey var nazi kampında, 40 dk. da olsa kendi iradenle seçtiğin için mutlu oluyorsundur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…