2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tam çıkacam, coştunuz yine, ayıp valla bu yaptığınız :)))
Topiğin en'leri fikrini çok sevdim, hemen yapalım...
Unuttum işte başka ne yazacaktım, gidiyorum o zaman, öptüm hepinizi

anladım canım:))netleşsin bir mevzu haberleşiriz:))

görecek inşallah:))o zamana susmaz ama

aferin yakışıklıya bak bizim kızın da hiç dişi yok

maşallah

walla Kızlar felaket çıktı canım hele Hilal den bu kadar hızlı hareketler beklemiyordum....Videosunu yükleyeyim akşama :)))
Dişler hayırlısı ile çıkar inşallah Aylin çok zor dönem walla....

videoyu bekliyorum:))

hakkınızda hayırlısı canım...

çok güzelmiş.

geçmiş olsun..şimdi nasıl?

canım yaa...Allah acil şifa versin inşallah...

son alıntıların böylece kalmış yollayamadan...yeni fırsat buldum yollamaya.

korkunç bir ilk saç kesimi deneyimi yaşadık...
o kdar ağlayı çırpındı ki..salya sümük saç karıştı ortalık...battık geldik...çok da kesemedi zavallı kadın ama fena olmadı...gelince yıkadım hemen uyuyor şimdi...eklerim fotolarını kısa zamanda.

Olur, bana uyar, hatta fikir de verebilirim, topiğin en süt delisi annesi, topiğin en ağlak annesi, topiğin en kaynanadan çeken annesi :)))

Bu kategorileri hemen not alıyorum...
OK veren arkidişler, sizlerden de kategoriler bekliyoruz ALTIN BİBERON OSCARLARI için

bu kategorileri hemen not alıyorum...
Ok veren arkidişler, sizlerden de kategoriler bekliyoruz altın biberon oscarları için

en tosbıb bebek annesı adayı olarak kendımı gosterebılır mıyım :26:
12 kılo 79 cm oldu doguhan.bırde en ırı memelı mart annesı sececek olsak he ne dersın 1 cıft duba ıle odulu alırım

12 kılo 79 cm oldu doguhan.bırde en ırı memelı mart annesı sececek olsak he ne dersın 1 cıft duba ıle odulu alırım

süpersin walla yaaa görmesem inanmazdım ama sen de doğuhan da maşallah size....

Saol Hanife.İyi şimdi inşallah. Bi aksilik yok gibi görünüyo.
Yazık hayatında ilk kez böyle bişe başına geliyo. Korkmuştur Nihan Sena'm.. Kıyamam kuzuma..

süper fikir hatta bilin bakalım topiğin en çılgın ve hatta narsist annesi adaylığında ik isim kimin

Hanife, senle bende topiğin en dişsiz bebeklerine sahip anneleri seçilecez sanırsam :))
Bizimkinde de hala tık yok, bir çıksın şenliklerle kutlayacam hatta doğum gününden daha güzel bir diş buğdayı partisi yapacam zilliye..

çok güzel olmuş ....beğendim ben zaten nettende bakarken görmüştüm...Kuduruk ALP PAŞAMA yakışır:))

katılıyorum..ben de çok beğendim:))

Bu kategorileri hemen not alıyorum...
OK veren arkidişler, sizlerden de kategoriler bekliyoruz ALTIN BİBERON OSCARLARI için
süper fikir

Saol Hanife.İyi şimdi inşallah. Bi aksilik yok gibi görünüyo.
Yazık hayatında ilk kez böyle bişe başına geliyo. Korkmuştur Nihan Sena'm.. Kıyamam kuzuma..

çok sevindim iyi olmasına...Allah beterinden korusun.
çok korktu.. aslında bekledik bize sıra gelene kadar ortama alıştı ama yabancılarla zaten arası hiiç iyi değil..yıktı ortalığı resmen.

olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…