- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.201
yaaa benim gönlümden ve Hilal içinde anlamlı olsun diye bütün mart bebişlerin doğum gününde hediye almak isterim (yalnış yazmışım istemem diye) anı olsun diye sen yolla bana adresini başkalarını bilmem ama ben bu geleneği yapmak istiyorum...Seda buraya girmiyor ama akşam face den yazıcam çünkü onun doğum günü geçti oğluşunun
Ben de kurutma makinesi kullanıyorum, başka türlü kurutmak imkansız.
Aaa bizi görünce susacak mı yani? Görür mü ki bi gün bizi :26:
Gördüğümüzü anladı herhalde, hiç aramadı bu saate kadar. Tırsat benden kendisi... Tahrik etmezse bişi demicem, tamam.
Sen nerdeysin bu saate kadar amirim? Geç kağıdı aldın mı?
Ahh kıyamam bn ona ya, nasıl canı acıyor demek ki, hay Allah...
Evet sırayı bozdu Keremito, bari rahat çıkarsa...
Bi kere olmuştu zaten, ömrü uzun olmadı, onu da bıraktı babam. Kadın dayanmıyor anacım adama
Siz kızların hamaratlıklarını yazıyosunuz ya,benim oğlumun en büyük marifeti diş çıkarmak,bikaç aya kadar 20likler kabarmış dersem eminim şaşırmayacaksınız
Dün yağmurun videosunu gördüm bayıldım nasıl da dimdik ayakta durabiliyor,benim oğlumun yürümesine daha var onu görünce farkettim,bizimki jet gibi sıralasın ama kesinlikle bırakıp yürümesin istiyor.
Benim oğlum da yürümek için hiççç çaba göstermiyor :)
Ayakta dursun, tırmansın, zıplasın, ama adım atmasın, emekleme diye bişi var yaw
Ayy yürümesin zaten, emekleyen haline zor yetişiyorum, banyoya gidip küvete girmeye çalışıyor, bızz zı bızzzzı yapacakmış, öyle diyor, kafa üstü düşecek taş küvete diye kalbim çıkıyor yerinden ama keşfetme fırsatı veriyorum kendisine.
walla Kızlar felaket çıktı canım hele Hilal den bu kadar hızlı hareketler beklemiyordum....Videosunu yükleyeyim akşama :)))
Dişler hayırlısı ile çıkar inşallah Aylin çok zor dönem walla....
Her gün yıkıyorum zaten, ama her aklına estiğinde son hızla banyoya gidiyor, küvetin dibine dikilip zıplıyor, bişeyler anlatıyor, musluğu gösterip pışşş diyor, şampuana bakıp gülüyor, tam balık işte
günaydın canlarözledim sizi,hemde çok.
bizim için şu sıra biraz zor günler yaşanıyor.eşim bugün istifa edecek,eşimin tazminatını alması şart bizim için.halam çarşamba günü ameliyata girecek,ben yanında olamayacağım.halam ameliyatı sonrasında sesini kaybedebilir.ne olur kızlar bizim için dua edin.şu günleri sorunsuzca,sağsalim atlatalım.yine zor zamanlar ama vardır Allah ın bir bildiği diyorum ve susuyorum.
ALP iyi,çokşükür bir sorun yok.buhafta doktor kontrolü var kuzumun.bizde böyle haberler.
çok güzelmiş.birde şu linki ekleyeyim size.Alp in doğumgünü için buzdolabı magneti yaptırıyorum.16 tanesi 20 lira.aslında 10 lira ama ben boyutunu büyük istedim.burdakiler davetiye ama magnetlerde bunların aynısı.linki ekliyorum,üstteki site adresi alttakide benim Alp için seçtiğim.
doğum günü davetiyeleri davetiyesi örnekleri davetiye örneği ingilizce kartları modelleri kartı yaş şablonları sözleri yazıları hazırlama hazırla yap nasıl yapılır
doğum günü davetiyesi hazırlama
geçmiş olsun..şimdi nasıl?Ay noldu hediyelşme mi yapıyoruz? Ben kaçırdım...Bakıcısı Pelin'i düşürdü..Çok ağladı kuzum.. Bi de kustuAğzında bi naylon parçası varmış bakıcının dediğine göre onun için kusmuş. Ama çok çok kustu kızlar ya ((
hepinize tünaydın ...
bizim bu haftasonumuz tam bir kabustu ve hala devam ediyorhangibirini anlatayım biraz uzun olucak ama sabırla okuyun ben çok doluyum
öncelikle c.tesi öğlene kadar ateşler içinde yatmaya devam ettim ilaç almama rağmen şuan sadece öksürüğüm var ve hırıltım var doktora gidicem yine
cuma gece itibari ile ata 20 dakikadan fazla uyumuyor ve sürekli ağlıyo ağlamaktan ateşi çıkıyoctesi hastalığı ona devrettim oksürmeye başladı onu doktora götürdüm daha çok başında hemen ilaç başlayalım ilerlerse kötü olur dedi ona ilaca başladık ateşi 39 a kadar çıktı fitil verdim ağrı kesici novalgine damla verdi çünkü atanın bütün diş etleri şişti çocuk acısından gülemiyo gözlerinde hep gözyaşı hazır yemek asla yemiyo ,ilaçlarını asla içmiyo ve asla uyumuyo ......
bu sabah 9 gibi ancak ayağımda uyudu ve indirmeden 12 ye kadar uyudu ayaklarım uyuştu ayağımıdan indirdiğim an uyandı yine ağlaçka geziyo
şimdilik bu kadar kasvet yeter bu konuşarla uğraşırken birde annemle atanın babasının kavgası vardı ki o herşeye tuz biber ekti onu birazdan yazarım nefesim yetmiyo çabuk yoruluyorum
Olur, bana uyar, hatta fikir de verebilirim, topiğin en süt delisi annesi, topiğin en ağlak annesi, topiğin en kaynanadan çeken annesi :)))
bu kategorileri hemen not alıyorum...
Ok veren arkidişler, sizlerden de kategoriler bekliyoruz altın biberon oscarları için
yazgı ne cabuk geldi ula????ben daha vermedim siparişi inceleyedim..
en tosbıb bebek annesı adayı olarak kendımı gosterebılır mıyım :26:
12 kılo 79 cm oldu doguhan.bırde en ırı memelı mart annesı sececek olsak he ne dersın 1 cıft duba ıle odulu alırım
12 kılo 79 cm oldu doguhan.bırde en ırı memelı mart annesı sececek olsak he ne dersın 1 cıft duba ıle odulu alırım
anladım canım:))netleşsin bir mevzu haberleşiriz:))
görecek inşallah:))o zamana susmaz ama
aferin yakışıklıya bak bizim kızın da hiç dişi yok
maşallah
videoyu bekliyorum:))
hakkınızda hayırlısı canım...
çok güzelmiş.
geçmiş olsun..şimdi nasıl?
canım yaa...Allah acil şifa versin inşallah...
son alıntıların böylece kalmış yollayamadan...yeni fırsat buldum yollamaya.
korkunç bir ilk saç kesimi deneyimi yaşadık...
o kdar ağlayı çırpındı ki..salya sümük saç karıştı ortalık...battık geldik...çok da kesemedi zavallı kadın ama fena olmadı...gelince yıkadım hemen uyuyor şimdi...eklerim fotolarını kısa zamanda.
Arkadaşlar, uzun zamandır aklımda da unutuyorum yazmayı...
Mart ayı gelmeden, topiğimizin EN lerini oylayalım mı??? Kategorileri belirleyelim. Sonra bununla ilgili bi topik açalım. Herkes orda kullansın oyunu. Kategori birincilerine de. Ben bikaç kategori düşündüm bile. Mesela; topiğin en kuduruk kuzusu ? en uslu kuzusu? topiğin en çok çalışan annesi? en çok maşş/inşş diyen annesi ?
Ne dersiniz????
süper fikir hatta bilin bakalım topiğin en çılgın ve hatta narsist annesi adaylığında ik isim kimin
süper fikir hatta bilin bakalım topiğin en çılgın ve hatta narsist annesi adaylığında ik isim kimin
çok güzel olmuş ....beğendim ben zaten nettende bakarken görmüştüm...Kuduruk ALP PAŞAMA yakışır:))
süper fikirBu kategorileri hemen not alıyorum...
OK veren arkidişler, sizlerden de kategoriler bekliyoruz ALTIN BİBERON OSCARLARI için
Saol Hanife.İyi şimdi inşallah. Bi aksilik yok gibi görünüyo.
Yazık hayatında ilk kez böyle bişe başına geliyo. Korkmuştur Nihan Sena'm.. Kıyamam kuzuma..
Hanife, senle bende topiğin en dişsiz bebeklerine sahip anneleri seçilecez sanırsam :))
Bizimkinde de hala tık yok, bir çıksın şenliklerle kutlayacam hatta doğum gününden daha güzel bir diş buğdayı partisi yapacam zilliye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?