- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.141
Herşeyin hayırlısı Yazgıcım, halan için geçmiş olsun, inşallah ameliyatı başarılı geçer, dualarım sizinle..
Magneti nerde yaptırıyorsun, link versene varsa..
Davetiyeler güzelmiş..
Off kıyamam yavrum yaa, gözetim altında tutun bence de, ağızlarına herşeyi alıyorlar, ödüm kopuyor benimde bişey yutacakta ben farketmeyecem diye..
Ayy Şebnem, herşey üst üste gelmiş, bu seneki grip çok inatçı hakkaten geçmek bilmiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım, Ata ya da çok geçmiş olsun, çocuklar hastalandı mı daha da zor oluyor, diş çıkaracak sanırım, kolaylıkla çıkarır inşallah..
Kış ayları dert ayları bana göre, ruhum bile hastalanıyor benim.. İçimden bişey yapmak gelmiyor, İklim in doğum günü için bile bütün hevesim kaçmış durumda, çok moralim bozuk aslında, geçen cuma akşamı hem eşimle hem kendi annemle tartıştım, şişmiş durumdayım..
Saolun kızlar. Bakıcıya da suç bulamıyorum çünkü kendi çocuğumun ne kadar hareketli olduğunu ben biliyorum.
Burcucum, karyolasının kenarından tutunup ayakta duruyo Pelin. Bakıcısı da ağzında bi parça görmüş, yutmasın, midesi bulanmasın diye onu almak için elini ağzına uzattığında Pelin de kendini geriye çekmiş ve sırt üstü düşmüş yatağın içine. Kafasının arkası yatağın kenarına gelmiş...:2: Çok ağladı yavrucuk ya... Kustu sonra da. Ağlamaktan mı, ağzındaki parçadan mı, yoksa çarpmadan mı bilmiyorum ama
Yazgı bence de eşin çıkarılmayı beklesin,
Yasemin anlat bacım bu sefer de sen ağla benim omzumda
Şebnem çok geçmiş olsun ikinize de kavga olayına da üzüldüm
Bu arada bence de yaz gelsin içimiz kıpır kıpır olsun bu veletlerle gezip oynayalım dışarlarda
ŞEBNEM kendi derdimden cvp yazamadım sana. Geçmiş olsun Ata'ya da sana da..
Grip gerçekten illet. Hele bu seneki gidip gidip geri geliyo..
Annenle Ata'nın babası nie tartıştılar??
YASEMİNcim saol cnm. Senin keyfin nie yok? Sen nie tartıştın eşinle? Annenle deden yüzünden mi bozuştunuz? Bak bikaç gün sonra meleklerimiz 1yaşına girecekler.. Bunları düşünüp moral depola.. Hiçbişeyin canını sıkmasına izin verme..
halan için çok geçmiş olsun canım ameliyat inşallah başarılı geçer...Eşin içinde hakkınızda hayırlısı olsun.Bence disiplin kuruluna vermişlerse onların tazminat vermesi gerekir diye düşünüyorum...
Yazgıcım, eşinin işi ile ilgili Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Halana şimdiden çok çok geçmiş olsun, ameliyattan eskisinden daha sağlıklı olarak çıkacak inşallah, dualarım sizinle... Habersiz bırakma bizi.
Herşeyin hayırlısı Yazgıcım, halan için geçmiş olsun, inşallah ameliyatı başarılı geçer, dualarım sizinle..
Magneti nerde yaptırıyorsun, link versene varsa..
Davetiyeler güzelmiş...
Merhaba Kızlar.Arada sizleri okuyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyor.Sıkıntılı bir şey oldu mu yazmaya çalışıyorum.Örneğin Yazgı nın eşinin durumu gibi.Yazgı eşin ancak haklı sebepleri varsa istifa ettişğinde tazminatını alabilir.Bence eşin istifa etmesin onların çıkarmasını beklesin.Bu şekilde hem ihbar tazminatını hem de kıdem tazminatını alabilir.İstifa ederse tazminatını açacağı iş davasında iş akdini sona erdirmekte haklı olduğunu ispat ederse alabilir.Bu süreçte 2-3 yıl sürer.O yüzden işverenin işten çıkarmasını beklemek veya istifa ediyorsa bile tazminatlarının ödenmesi konusunda uzlaşmak yapılacak en doğru şey diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun Yazgı.
YAZGIcım hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyeyim. Belki eşinin önüe daha iyi iş fırsatları çıkar. İyi ki ayrılmışım ordan der..
Halana da geçmiş olsun. İnşallah başarılı ve kolay bir ameliyat olur..
Bu arada bence de yaz gelsin içimiz kıpır kıpır olsun bu veletlerle gezip oynayalım dışarlarda
Aman Kıymet yaa, aylar öncesinden planlar yaptım doğum günü için, annem içine etti sağolsun, kafayı yemiş kadın, dedemin öleceğini düşünüyor, kafasında kurmuş kurmuş saçma sapan konuşuyor, birde İklimle ilgili atıştık, çözüm bulmaya çalışıyorum yanaşmıyor sonra şikayet ediyor, bende patladım sonunda..
Eşimle de taa geçen seneki bir mesele yüzünden tartıştık, çünkü bu meseleyi ben daha yeni öğrendim, anası da suç ortağı üstelik...
Ayyyy deden elbet eninde sonunda ölecek adam gelmiş 90 lı yaşlara annen de bir alem, annene bir daha söylerse de ki; anne Allah sıralı ölüm versin.
Eşin içinse bişey diyemiyorum en iyisine kibrit suyu.
Ben daha d.günü ile ilgili hiçbişey planlamadım
Ayrıca şu kota olayı beni öldürüyor,40 dk kaldı ve hiçbir linki de açamıyorum gerçekten bizi sabun tozu yapacakalr bir sonraki aşama, daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bizde ekranda masaüstünü bile onlar belirliyor,biz foto falan koyamıyoruz
yazgı halan için ve eşin için dua ediyorum,inşallah sıkıntılarınız toz olur uçar gider
şebnem sizede çok geçmiş olsun,tartışma niye oldu anlatsana hadi
kıymet geçmiş olsun,nasıl kusmuş, eğer fışkırır gibi kusmuşsa dr götürmeni tavsiye ederim,beyin kanaması durumunda fışkırarak kusar insan:18:
yasemin sen niye kızdın annene anlatsana
burcu sabah topiğe ilk giren ikinci kişiyim bikere geç gelmedimama çalışıyorum canım,benim patron burdayken kaytarma şansım yok maalesef,sonra mazlumu çağırın diyip beni çağırıyo yanına
ben 4 akşamdır 25-30 mekik çekiyorum,ayrıca göbeğim için zayıflama kemeri kullanıyorum akşamları bakalım bi işe yarayacakmı
evet bundan sonra bana mazlum amirim diyebilirsinizBen de doğum dünü için plan yapmadım, katılımcı kadrosu beni pek heyecanlandırmadığından olabilir :)
Sizinkiler sahiden kafayı yemiş, bu güvensizlik nedendir anlamadım, beyaz yakalı personele bu kadar eziyet eden işvereni ilk kez görüyorum.
Masana çerçeveli foto falan koyabiliyor musun peki?
Aman tamam geçmişi okumadım, bilmiyorum.
O zaman sana bundan sonra mazlum amirim diyelim
Aa ben de Şeyma'nın dediği sıkılaştırıcıdan alacaktım unuttum :26:
Gerçi geçen gün genel müdür Burcucum sen 7 yıldır hiç değişmedin, kimse sana çocuk doğurmuş 30 yaşında kadın demez, sadece biraz kilo aldın ama zaten çok zayıftın iyi oldu diyerek beni bi yağladı ama etkisi kısa sürdü, göbeemi nereye kadar içime çekebilirim ki
Ayyyy deden elbet eninde sonunda ölecek adam gelmiş 90 lı yaşlara annen de bir alem, annene bir daha söylerse de ki; anne Allah sıralı ölüm versin.
Eşin içinse bişey diyemiyorum en iyisine kibrit suyu.
Ben daha d.günü ile ilgili hiçbişey planlamadım
Ayrıca şu kota olayı beni öldürüyor,40 dk kaldı ve hiçbir linki de açamıyorum gerçekten bizi sabun tozu yapacakalr bir sonraki aşama, daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bizde ekranda masaüstünü bile onlar belirliyor,biz foto falan koyamıyoruz
Bu dedemin sorunları beni çok baydı artık, annemle bile aramı bozmayı başardı adam, durumu kötü gerçekten ve annem cidden kafayı yemiş, ölcekse burda ölsün benim yanımda diyor, deli mi ne..?
Nazi kampı gibi sizin orası yaa, o ne öyle masaüstünü bile onlar belirliyor, kendi şirketimi bir kere daha sevdim şimdi :))
yaya Allah yardımcın olsun,zor bir durum gerçekten,annenede üzüldüm babası gözünün önünde ölüyor ve yapacağı hiçbişey yok
Saol cnm.Bi anda kusuverdi vallla panikten hatırlamıyorum bile nasıl kustuğunu.Allaha şükür şu ana kdr gözlemlediğim kadarıyla herşey normal.Allah koruyo resmen yavrularımızı..yazgı halan için ve eşin için dua ediyorum,inşallah sıkıntılarınız toz olur uçar gider
şebnem sizede çok geçmiş olsun,tartışma niye oldu anlatsana hadi
kıymet geçmiş olsun,nasıl kusmuş, eğer fışkırır gibi kusmuşsa dr götürmeni tavsiye ederim,beyin kanaması durumunda fışkırarak kusar insan:18:
yasemin sen niye kızdın annene anlatsana
burcu sabah topiğe ilk giren ikinci kişiyim bikere geç gelmedimama çalışıyorum canım,benim patron burdayken kaytarma şansım yok maalesef,sonra mazlumu çağırın diyip beni çağırıyo yanına
hepinize tünaydın ...
bizim bu haftasonumuz tam bir kabustu ve hala devam ediyorhangibirini anlatayım biraz uzun olucak ama sabırla okuyun ben çok doluyum
öncelikle c.tesi öğlene kadar ateşler içinde yatmaya devam ettim ilaç almama rağmen şuan sadece öksürüğüm var ve hırıltım var doktora gidicem yine
cuma gece itibari ile ata 20 dakikadan fazla uyumuyor ve sürekli ağlıyo ağlamaktan ateşi çıkıyoctesi hastalığı ona devrettim oksürmeye başladı onu doktora götürdüm daha çok başında hemen ilaç başlayalım ilerlerse kötü olur dedi ona ilaca başladık ateşi 39 a kadar çıktı fitil verdim ağrı kesici novalgine damla verdi çünkü atanın bütün diş etleri şişti çocuk acısından gülemiyo gözlerinde hep gözyaşı hazır yemek asla yemiyo ,ilaçlarını asla içmiyo ve asla uyumuyo ......
bu sabah 9 gibi ancak ayağımda uyudu ve indirmeden 12 ye kadar uyudu ayaklarım uyuştu ayağımıdan indirdiğim an uyandı yine ağlaçka geziyo
şimdilik bu kadar kasvet yeter bu konuşarla uğraşırken birde annemle atanın babasının kavgası vardı ki o herşeye tuz biber ekti onu birazdan yazarım nefesim yetmiyo çabuk yoruluyorum
ben 4 akşamdır 25-30 mekik çekiyorum,ayrıca göbeğim için zayıflama kemeri kullanıyorum akşamları bakalım bi işe yarayacakmı
Aman Kıymet yaa, aylar öncesinden planlar yaptım doğum günü için, annem içine etti sağolsun, kafayı yemiş kadın, dedemin öleceğini düşünüyor, kafasında kurmuş kurmuş saçma sapan konuşuyor, birde İklimle ilgili atıştık, çözüm bulmaya çalışıyorum yanaşmıyor sonra şikayet ediyor, bende patladım sonunda..
Eşimle de taa geçen seneki bir mesele yüzünden tartıştık, çünkü bu meseleyi ben daha yeni öğrendim, anası da suç ortağı üstelik...
Ölüm herkese er geç gelcek. Annen de sağlıklı düşünemiyodur belki Yasemin. Bi de onun açısından bak. Dedenle gece gündüz hep o beraber.. Panik yapması normal ama bu düşünceleri lafları duymamazlıktan gel bence..
Eşin konusunda da ne desem boş valla. Erkek milleti işte...Hele bi de işin içinde KV varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?