2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YAZGIcım hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyeyim. Belki eşinin önüe daha iyi iş fırsatları çıkar. İyi ki ayrılmışım ordan der..
Halana da geçmiş olsun. İnşallah başarılı ve kolay bir ameliyat olur..

Yazgı bence de eşin çıkarılmayı beklesin,
Yasemin anlat bacım bu sefer de sen ağla benim omzumda
Şebnem çok geçmiş olsun ikinize de kavga olayına da üzüldüm
Bu arada bence de yaz gelsin içimiz kıpır kıpır olsun bu veletlerle gezip oynayalım dışarlarda

Ben de çok korkuyorum. Ve sakınan göz çöp batar misali, geçen gün yerde leblebi buldum, eşim düşürmüş, burnundan sokacaktım az kalsın...
Noldu arkadaşım, sen hep kızarsın bana annenle tartışma diye, çok kızdın ki böyle oldu, anlat açılırsın...
Kış aylarını ben de hiç sevmem bir temmuz kızı olarak... İki gündür hava güzel, güneşli, gezdik tozduk da biraz insana benzedim.

Offf, çok üzüldüm canım ya, tekrar geçmiş olsun. ağlamaktan kusmuş olabilir kanımca ama sen yine de gözlem altında tut...

O kadar iyi geliyor ki insana... Cumartesi pazar Doruk o kadar mutluydu ve her hareketiyle bizi de o kadar mutlu etti ki, başka her şey boş dedim bir kere daha.

Son düzenleme:

Aman Kıymet yaa, aylar öncesinden planlar yaptım doğum günü için, annem içine etti sağolsun, kafayı yemiş kadın, dedemin öleceğini düşünüyor, kafasında kurmuş kurmuş saçma sapan konuşuyor, birde İklimle ilgili atıştık, çözüm bulmaya çalışıyorum yanaşmıyor sonra şikayet ediyor, bende patladım sonunda..
Eşimle de taa geçen seneki bir mesele yüzünden tartıştık, çünkü bu meseleyi ben daha yeni öğrendim, anası da suç ortağı üstelik...

Herşeyin hayırlısı Yazgıcım, halan için geçmiş olsun, inşallah ameliyatı başarılı geçer, dualarım sizinle..
Magneti nerde yaptırıyorsun, link versene varsa..
Davetiyeler güzelmiş...

herkese iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim.iyiki varsınız.
eşim dedeiğin gibi uzlaşma çabasında zaten nevin cim.konuştum şimdi.10 gün daha izin vermişler ve yinede istifayı düşünürse kurumun tazminat ödeyeceğini söylemişler.ki zaten eşim istifaya zorlandı ve bunu kanıtlayabilir.mahkeme açarsa evet uzun olur,inşaallahta gerek kalmaz.

KIYMET CİM geçmiş olsun kuzuya.
ŞEBNEM CİM sizede çok geçmiş olsun.
YASEMİN magnetleri verdiğim linkteki sitede yaptırıyorum.msn adresi var sitede ekle onu.ordan istediğini sorup,sipariş verebiliyorsun canım.

Ayyyy deden elbet eninde sonunda ölecek adam gelmiş 90 lı yaşlara annen de bir alem, annene bir daha söylerse de ki; anne Allah sıralı ölüm versin.
Eşin içinse bişey diyemiyorum en iyisine kibrit suyu.
Ben daha d.günü ile ilgili hiçbişey planlamadım
Ayrıca şu kota olayı beni öldürüyor,40 dk kaldı ve hiçbir linki de açamıyorum gerçekten bizi sabun tozu yapacakalr bir sonraki aşama, daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bizde ekranda masaüstünü bile onlar belirliyor,biz foto falan koyamıyoruz

yazgı halan için ve eşin için dua ediyorum,inşallah sıkıntılarınız toz olur uçar gider
şebnem sizede çok geçmiş olsun,tartışma niye oldu anlatsana hadi
kıymet geçmiş olsun,nasıl kusmuş, eğer fışkırır gibi kusmuşsa dr götürmeni tavsiye ederim,beyin kanaması durumunda fışkırarak kusar insan:18:
yasemin sen niye kızdın annene anlatsana
burcu sabah topiğe ilk giren ikinci kişiyim bikere geç gelmedim ama çalışıyorum canım,benim patron burdayken kaytarma şansım yok maalesef,sonra mazlumu çağırın diyip beni çağırıyo yanına

ben 4 akşamdır 25-30 mekik çekiyorum,ayrıca göbeğim için zayıflama kemeri kullanıyorum akşamları bakalım bi işe yarayacakmı

Ben de doğum dünü için plan yapmadım, katılımcı kadrosu beni pek heyecanlandırmadığından olabilir :)
Sizinkiler sahiden kafayı yemiş, bu güvensizlik nedendir anlamadım, beyaz yakalı personele bu kadar eziyet eden işvereni ilk kez görüyorum.

Masana çerçeveli foto falan koyabiliyor musun peki?

Aman tamam geçmişi okumadım, bilmiyorum.
O zaman sana bundan sonra mazlum amirim diyelim

ben 4 akşamdır 25-30 mekik çekiyorum,ayrıca göbeğim için zayıflama kemeri kullanıyorum akşamları bakalım bi işe yarayacakmı

Aa ben de Şeyma'nın dediği sıkılaştırıcıdan alacaktım unuttum :26:
Gerçi geçen gün genel müdür Burcucum sen 7 yıldır hiç değişmedin, kimse sana çocuk doğurmuş 30 yaşında kadın demez, sadece biraz kilo aldın ama zaten çok zayıftın iyi oldu diyerek beni bi yağladı ama etkisi kısa sürdü, göbeemi nereye kadar içime çekebilirim ki

evet bundan sonra bana mazlum amirim diyebilirsiniz
genel müdür bana bunların yarısını dese beni 1 yıl idare ederdi bu gaz okadar vahim durumdayım yani
aylin keronun doğum günü için sabun yaptırsana bedavaya gelir zaten, patron sizden sabun yapacakya üstüne keronun resimlerinden yapıştırırız

Bu dedemin sorunları beni çok baydı artık, annemle bile aramı bozmayı başardı adam, durumu kötü gerçekten ve annem cidden kafayı yemiş, ölcekse burda ölsün benim yanımda diyor, deli mi ne..?
Nazi kampı gibi sizin orası yaa, o ne öyle masaüstünü bile onlar belirliyor, kendi şirketimi bir kere daha sevdim şimdi :))

yaya Allah yardımcın olsun,zor bir durum gerçekten,annenede üzüldüm babası gözünün önünde ölüyor ve yapacağı hiçbişey yok

yaya Allah yardımcın olsun,zor bir durum gerçekten,annenede üzüldüm babası gözünün önünde ölüyor ve yapacağı hiçbişey yok

Sağol Gülşancım yaa, bu dedemin zamanında annemlere yapmadığı kötülük yoktur, başkası olsa kapının önüne koyar bakmaz ona, annem taş atana ekmek veren cinsten olduğu için babasına en iyi şekilde bakıp görevlerini yerine getirmek istiyor, ama çok yıprandı annem artık ve ben bu duruma sinir oluyorum, çünkü bana dedem değil annem lazım, zaten babam yok birde annemi kaybetmek istemiyorum ((

Saol cnm.Bi anda kusuverdi vallla panikten hatırlamıyorum bile nasıl kustuğunu.Allaha şükür şu ana kdr gözlemlediğim kadarıyla herşey normal.Allah koruyo resmen yavrularımızı..

slm millet

yazgı hakkınızda hayırlısı olsun eşin tazminatını garantiye almadan istifa etmesin

çok geçmiş olsun ikinize de kaynana damat kavgasını hiç yadırgamıyorum artık, anneler damatlarının her davranışını inceliyorlar özellikle kızları bu adamlar tarafından bir defa üzüldüyse...

ay evet gelsin bir an önce yaz oğlumu bahçeye çıkarabileyim toprakla kumla oynasın ,

hangi 0zayıflama kemerini kullanıyorsun kız ? düzenli kullan da sonuçları bize de bildir ben de kullanacağım.

Ölüm herkese er geç gelcek. Annen de sağlıklı düşünemiyodur belki Yasemin. Bi de onun açısından bak. Dedenle gece gündüz hep o beraber.. Panik yapması normal ama bu düşünceleri lafları duymamazlıktan gel bence..
Eşin konusunda da ne desem boş valla. Erkek milleti işte... Hele bi de işin içinde KV varsa..

Evet haklısın, o akşam yağdım,estim,gürledim hem eşime hem anneme.. Sonra hafta sonu geçti sinirim, şimdi sakinim, dün akşam annemle de tekrar konuşup durumu düzelttik ve annemin sağlıklı düşünemediğine karar verdim bende..

Bende yazın gelmesini çok istiyorum, kızımla parklarda bahçelerde gezmek istiyoruuumm.. Hiç sevmem kış mevsimini.. İçim kararıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…