2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumgünü konusunda senle hemfikirim. Hatta ben d.günü yapmamayı bile düşünüyorum. Bizi bize bırakmadıkları sürece o d.günü bana eziyet olcak...
Bizim okulun müdürü de geçen aylarda buna benzer bişe söylemişti bana.. Hocaanım bütün bayanların imreneceği bir fiziğe sahipsiniz, hiç fazlalığınız yok..dedi adam... Okul ortamında biraz dam üstünde saksağan oldu ama adamın patavatsızlığını herkes biliyor Allahtan..

yap kız yap bende senın gıbı dusunuyordum sonra damarım tuttu herkesın ıcınde ogluma oyle bır dogumgunu yapacagımkı hıccccc unultmayacak kımse unutamayacak dıyorum

yap kız yap bende senın gıbı dusunuyordum sonra damarım tuttu herkesın ıcınde ogluma oyle bır dogumgunu yapacagımkı hıccccc unultmayacak kımse unutamayacak dıyorum

Hayırdır?? Bi şeytanlık mı düşündün?? Hiççççç unutulmayacak d.günü nasıl olcakmış??? Bana da ipucu ver... :82:

Hayırdır?? Bi şeytanlık mı düşündün?? Hiççççç unutulmayacak d.günü nasıl olcakmış??? Bana da ipucu ver... :82:

organızasyonun hıcbır asamasına mudahale ettırmeyecegımkı bu zaten cıleden cıkmalarına sebep olacak
sonra dunyanın parasını harcayacagım
sonra tummmmm arkadaslarımı sızlerde dahıl tanıdıgım tanımadıgım herkesı cagıracagım
bı kac zıynetım var hepsını takacagım
mını bır elbıse gıyecegım
ogluma bır takım alacagım
kapılar aynalar duvarlar heryer suslerle dolu olacak
evde ayakkabı ıle dolasılacak
oversıze pasta dusunuyorum
bırsuru anı hedıyesı oolacak
hatta hızmet ıcın bırını dahı tutmayı dusunuyorum yada
dısarıda ozel bır partımı versem acaba

aslında yukarıda tum yazdıklarım normal seyler fakat benı sevmeyenlerı catlatacak cınsınden :))

Kıymet benimde içimden gelmiyor doğum günü falan yapmak ama girdim bir kere bu yola artık, birde kızımın açısından düşündüm, ilk yaş günü, çocuğa hatıra olacak bişeyler olmalı, ileride beni önemsememişsin anne derse diye korktum, halbuki çok önemsiyorum ama kvalide, kpeder ve görümce üçlüsünün hatta görümcemin arsız oğlunun olduğu sıkıcı bir doğum günü istemiyorum, üfff, kvalideme kalsa bütün sülalesini toplayacakta (ne işleri varsa onun kardeşlerinin,anasının,babasının benim kızımın yaş gününde), zor püskürttüm valla, ilk defa eşim benden yana oldu ve annesine istemiyorum gelmesinler, çağırmayacaz, aramızda yapacaz dedi, hayret..

benim d.günü hevesim aynııı burcu gibi geleceklerden olsa gerek biraz buruk keske diyorum parti falan olmasa kocam bir kere söz dinlese bizi antyaya götürse orda sevdiğimiz bi aile dostlarımız var onlarla kutlasak bence daha güzel olur yaaaaaaaa..

görümcek geldi
dellendim yine, deli edecek bu insanlar tümden beni.
benim evin bir odası onların yüklüğü yeni kaynana geldiğinde küçük görümcelerle gelip yüklükten eşya aldılar darma duman bırakıp gittiler, eşime söyledim "bu ne hal" diye "boşver sen" dedi iyi dedim; az önce k.peder karısıyla gelmiş topluyor ve bana da soruyor "bunlar neden dağınık" diye kızların dağıttı ben karışmam dedim ama cinlerim de tepeme fırladı. gece benim evde yatıyorlar nevresim yastıkj falan vermiştim onlara nevresimleri buruşturup atıyorlar o odaya k.peder topladı şimdi bakıyorum benim yastıklarımdan biri kılıfıyla beraber buhar olmuş uçmuş adam kimbilir nereye soktu ay dellendim yine hasan da yok evde söylensem rahatlasam. bir de ben bunlara insanlık edip pasta yaptım istiyorlar diye pastane usulü (çok iyi pasta yaparım da :82: ) of of gel haziran gel gel haziran gel suyu ısındı bu evin :84:

Dışarıda yap en iyisi, daha havalı olur :)) Daha çok çatlarlar..

ben 4 akşamdır 25-30 mekik çekiyorum,ayrıca göbeğim için zayıflama kemeri kullanıyorum akşamları bakalım bi işe yarayacakmı

Çok güldüm evet sabun iyi fikir:)
Ben de Merve ye özenip sahayı dolaştım,hem alışveriş hem fiş oldu, 2,5-3 km yürüdüm,ooh en azından vicdanım rahatladı.

Bizim buranın nazi kamplığını anlatmaya devam edeyim,müzik dinlemek yasak hopörlörler yok :) cd disket usb girişi yasak

dışarıda yap hem onlar çatlasın hem sen rahat et

Ay Şeyma, iyi yine sen Hasan a söylenip rahatlayabiliyorsun, benim söylenecek kimsem de yok, sabır taşına döndüm ayol, görümcelerde amma dağınıkmış, birde genç kız olacaklar...

aslında yukarıda tum yazdıklarım normal seyler fakat benı sevmeyenlerı catlatacak cınsınden :))
Çok güzel düşünmüşsün. Bu partiyi gece yap. Bi de havai fişek patlat..İyice çatlasınlar..

Ben de o ismi lazım değilleri düşünüp içim karardığı için hiç başına geçmiyorum.
Dün eşim yine sordu.. Yapmıyo muyuz. halasıyla babaannesi bekliyo die..( sanki çocuğu onlara doğurmuşum) (kına gecesi de istememiştik biz evlenirken, kv çok istemişti. annem de iyi o zaman siz yapın demişti. Bunlar da gelinsiz damatsız kına gecesi yapmışlardı)ben de öyle kına gecesi yapan insanlar Pelinsiz d.günü de yaparlar dedim!!! İyi demiş miyim..
Pelin in d.gününe 8gün kaldı bu arada..

Ayneeeenn!!
Bu anlattıkların bana bi yerden tanıdık geliyo:))
Direk yüzlerine söyle cnm.. İşlerine gelmiyosa giderler sen de rahat edersin..

Son düzenleme:

40 dakika dolmadı mı nasıl girdin internete..?
Aldığın maaş tatmin ediyor mu bari bu kadar işkenceye..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…