2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kesınlıkle dıyorum baskada bısı demıyorum.

muhabbet kusu suyu nasıl bısey ?

en güleç yüzlü hilal
en uykucu hilal
en bilgisayar hastası hilal
en iyi cd açıp kapatan hilal
en güzel limon yiyen hilal
en iyi masa altında kaka zamanı gelip kaçan hilal

en turuncgıllere alerjısı olan doguhan :)))))))
gerısı aynı

öyle ama insan dişi de olsun istiyor işte :))

ısırdıgında boydan boya yarıp kanattıgında cok pısman olmustum dısı neden yok bu cocugun dedıgıme

muhabbet kusu suyu nasıl bısey ?

aslında komik bir şey gecen ege konusmuyo diye babaanneme dert olmus
tel actı kızım konusmayan cocuklara kafeste muhabbet kuslarının suyu olur ya ondan içirirler dedi ayyyyy hayatta içirmem dedim tabiki de içirmem :))))

slm güzeller sabahtan buyana nette sorun var giremedim
serhan uyurken bakıyım dedim ama geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız kısa bi özet yazan olursa çoooooooooooookmemnun olurum vakti olan varsa yanii
yoksa da canınız sağolsunnn ballarım

muhabbet kuşunun içtiği kaptan su tatlım, gayet gerçek anlamı mecazilik yok

yahu eskiler ne kudurukmus

idare edemem anne idare edemem

yahu eskiler ne kudurukmus

Öyle deme özgü namal da içmiş bak sonuca yapanlar hep doğru olduğunu söyler.
Bi de bişi sorcam bi arkadaşım dedi ki keremin damağına serçe parmağını rakıya batırıp sür, damakları pişirir ve dişlerin çabuk çıkmasını sağlar. Bilen duyan var mı bunu?

dişleri cıkartırmı bilmiyorum ama aylin sen gece sür sabaha kadar uyanmaz :))))

benimkide gayet net anlatıyo bi şeklde iletişim kuruyoruz ama tarzanca.,mesela su mu istiyorsun diyorumm ııııııııııı diyo bu evet demek :))))

su bizde tam kabusdu icmiyordu.allahdan artik iciyor ve acik acik buuuu diyor.bende nereye gitse yanina goturuyorum kendi alip iciyor

Ya o reklamda idare edemem anne demiyor ki avni ya da ahmet diyor,ben mi yanlış anlıyorum siz mi :44:

yok be canim o reklamin esinlendigi bi video vardi yillar once.cocuk seker istiyordu anneside bugun bununla idare edeceksin diyordu.gangila yaz bak cikar seyret cok serseri tatli bisey.
ayrica o reklamda nefret edilesi itici olmus.

ozgu namal cok mu konusur ki ?
evet damaklari kesin pisirir alkol oldugu icin.yani 11 aylik bebegimizin damagini yakmak istiyoruz ne yapsak diye sorsak cevap bu olur herhalde.

canım reklamın esinlendiği orjinal video da küçük çocuk annesine böyle diyor...

cok sirindi yafffffffff

Kargo ücreti verdin mi peki? Sitede kargo ücretsiz diye yazıyor da, kapıda ödeme yapılıyormuş..

kargo ücreti yok.ama eğer beldeye,köye falan olursa var,ben kargo şirketinin burdaki bayisine gelsin dedim.ödemede ürünler geliyor,sen banka yada postaneye parayı yatırıyorsun.

tatlım bide hangi siteden sipariş verdin

Çok güzelmiş hangi site?

Şu magnetler hangi siteden biri cevaplasın yahuuu

yasemin vermiş linki,birde ben vereyim.
doğum günü davetiyeleri davetiyesi örnekleri davetiye örneği ingilizce kartları modelleri kartı yaş şablonları sözleri yazıları hazırlama hazırla yap nasıl yapılır
sitedeki msn adresini ekleyin,ordan yazışıyor ve tüm sorularınıza cevap alabiliyorsunuz.

ben evime gideyim artık oğluma konusma dersleri vereyim yemek falan yapayım üzerimde negatif bi enerji var onu pozitife cevirmeye calısayım cokk öpüldünz herkese ii aksamlar

yazgı şu sipariş formunu nasıl doldurdun?yani en az 30 adet yazıyo forumda..adet ve boyut sayısını nerden belirttin..ben cıbı cıbı ya kaçıorum döndüğümde cvb ımı bulamaz isem

Seyhancım, bugün bebeklerin doğum günlerinde neler yapacağımızdan konuştuk daha çok..
Şebnem ve Ata hastaymış..
Kerem diş çıkarmaya devam ediyor, ama hala rahatlayamamışlar annesi ile..
Yazgının halası ameliyat olacakmış, eşi de işinden istifa edecekmiş..
Pelin bebek düştü, kusmuş, telaşlandık annesi ile birlikte bizde..
En önemli konular bunlardı sanırım..
Unuttuğum varsa arkadaşlar eklesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…