- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.241
kızlar okuyorum ama yazamıyorum,alp paşa hazretleri ile meşgulüm.
Ayrıca en kuduruk bebik oscarı bizimdir,bizim olmalıbu oscar oğlumun fekat bende sizden buna katlanabildiğim için juri özel ödülü istiyorum bendende size iki öneri.
En pimpirik annesi,en uykucu bebeği.aklıma bunlar geldi.
Magnetler 10 a 7 cm boyutundalar ve 16 tanesi 20 lira canlar.
oğlu konusmayan anne bile demeyen anne adyı ben olabilrimiyim :))))
aslında dedi emmek isterken süt bile dedi ama devamı gelmiyo 2 kere anneannemmm demiş anneme ama yokkk devamı muhabbet kuşu suyu içirtcek kendine : ((((
en güleç yüzlü hilal
en uykucu hilal
en bilgisayar hastası hilal
en iyi cd açıp kapatan hilal
en güzel limon yiyen hilal
en iyi masa altında kaka zamanı gelip kaçan hilal
öyle ama insan dişi de olsun istiyor işte :))
Çok güzelmiş hangi site?
Ay evet muhabbet ya da bülbül suyu içirelim,gerçi bizimki bıcır bıcır sürekli bişeyler demeye çalışıyor :)
muhabbet kuşunun içtiği kaptan su tatlım, gayet gerçek anlamı mecazilik yok
muhabbet kusu suyu nasıl bısey ?
aslında komik bir şey gecen ege konusmuyo diye babaanneme dert olmus
tel actı kızım konusmayan cocuklara kafeste muhabbet kuslarının suyu olur ya ondan içirirler dedi ayyyyy hayatta içirmem dedim tabiki de içirmem :))))
yahu eskiler ne kudurukmus
Ya o reklamda idare edemem anne demiyor ki avni ya da ahmet diyor,ben mi yanlış anlıyorum siz mi :44:
Öyle deme özgü namal da içmiş bak sonucayapanlar hep doğru olduğunu söyler.
Bi de bişi sorcam bi arkadaşım dedi ki keremin damağına serçe parmağını rakıya batırıp sür, damakları pişirir ve dişlerin çabuk çıkmasını sağlar. Bilen duyan var mı bunu?
benimkide gayet net anlatıyo bi şeklde iletişim kuruyoruz ama tarzanca.,mesela su mu istiyorsun diyorumm ııııııııııı diyo bu evet demek :))))
su bizde tam kabusdu icmiyordu.allahdan artik iciyor ve acik acik buuuu diyor.bende nereye gitse yanina goturuyorum kendi alip iciyor
Ya o reklamda idare edemem anne demiyor ki avni ya da ahmet diyor,ben mi yanlış anlıyorum siz mi :44:
Öyle deme özgü namal da içmiş bak sonucayapanlar hep doğru olduğunu söyler.
Bi de bişi sorcam bi arkadaşım dedi ki keremin damağına serçe parmağını rakıya batırıp sür, damakları pişirir ve dişlerin çabuk çıkmasını sağlar. Bilen duyan var mı bunu?
canım reklamın esinlendiği orjinal video da küçük çocuk annesine böyle diyor...
Kargo ücreti verdin mi peki? Sitede kargo ücretsiz diye yazıyor da, kapıda ödeme yapılıyormuş..
tatlım bide hangi siteden sipariş verdin
Çok güzelmiş hangi site?
Şu magnetler hangi siteden biri cevaplasın yahuuu
yok benimki gayet güzel içiyo ama söylemiyoo işaret ediyo mesela suluğunu aradıgımda yerini falan gösteriyo da laf yok icraat cok laf yok..
uzuluyor musun bana mi oyle geliyor ?
slm güzeller sabahtan buyana nette sorun var giremedim
serhan uyurken bakıyım dedim ama geçmişe bakacak kadar vaktim yok nasılsınız kısa bi özet yazan olursa çoooooooooooookmemnun olurum vakti olan varsa yanii
yoksa da canınız sağolsunnn ballarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?