- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.281
yahu bu kv lere ne d.gününden, ne karışıyolar, benimki hemen sordu ne yapacaksın diye benden daha meraklı,gerçi kalabalık sevmediğinden kalabalık mı olacak diye sordu belli değil dedimkereme d.günü kıyafeti için yer buldum carouselin alt katında çok güzel kıyafet satan yer varmış duyurulur....
Al işte bir tane daha, her moka karışıyorlar bu kvalidelerde, sen dediğin gibi yap, onlara ayrı sade hiç bir özelliği olmayan hatta sadece pasta olan bir doğum günü yap, saf saf yesinler..
Onlar giidnce de istediğin gibi bir doğum günü yap, içinde kalmasın..
olurmu yaa karışmazlarsa yaşayamazlar oğullarının cebinden iki kuruş fazla para çıkar mazallah Allaha havale ediyorum ne diyim her hevesimikursağımda bırakıyorlarya böylee
aynen öyle yapıcam canımcım onlara o bile fazla yaa neyse
iyi akşamlar kızlar
1 hatadır sahalardan ayrı kaldım annemler bizde annemin beli agrıyo izik tedaviye gidiyo..
bir süre daha bırakmıyacam bende kalıcaklar,yağızla yemekle ev işi derken zaman nasıl geçiyo bilmiyorum.yağız iyice ayaklandı artık yürüyo,peşim sıra dolanıyo karıştırmadık çekmece dolap kalmadı,
dün ablam geldi sagolsun evi bir güzel temizledik,tek başına yetişmem mümkün deil..
suan uyudu biraz bende bakıp çıkıcam yemegim ocakta
sizler ne ler yapıyorsunuz,yürüyen bebeklere kocaman maşallah olsun..
şimdilik öpüyorum sizleri ve bebişleri
Günaydınnnn
Dün kuzuyu 3.30da anneme sattım ve böylece uyku durumum iyiannem sanki burayı okuyormuş gibi d.gününde ne yapacaksın diye sordu dün akşam,hala bilmiyorum bişey bugün bi kafa patlatayım
Günaydın,
Uyuduk mu uyumadık mı bilmiyorum, artık zaman mekan kavramımı kaybetmeye başladım valla :) Akşam babası işten geç geldi, benim kuzu gitti kapının karşısına oturdu babbbba babbbba diye diye beklemeye başladı, baba gelince onunla kudurmaya doyamadığı için uyumak istemedi ve ikimizin de canını çıkardı. Nihayet uyuduğunda üstümüzden kamyon geçmiş gibiydik. Çok tatlı çoook
günaydın herkese;
nasılsınız? biz çok iyiyiz kuzum erken uyudu sabahta kalkmak bilmedi.....İyice oyuncu oldu zillim...
yazgı dan haberı olan var mı ? dun Alp ateslenmıstı.
herkese günaydın
mert gece uyutmadı yine zombi gibiyim
geçmişi okuyamıycam çook uzun yazmışsınız zaten gözlerim ağrıyor, yanıyor
herkes iyidir umarım
bebegınızle dogumgunun ardından ne yapmayı planlıyorsunuz?
Annen için çok geçmiş olsun Nimet, fizik tedavi ile şifa bulur inşallah..
Yerim ben o yürüyen Yağız paşayı, çok öp benim için onu.. Sana da kolay gelsin..
Çok şükür annen gelmiş, uyku durumunun iyi olmasına sevindim, doğum günü planın için seve seve yardımcı olabilirim, Keremito yu papyonlu kıyafet içinde hayal ettim de, çok yakışacak oğluşuma..
Ayy yerim ben o babbbaa baabbbba diye ağzını Doruğun, İklimde bir keresinde eşim kapıdan çıktı sabah işe gitmek için, kapının arkasına oturup ağlamıştı arkasından..
Zaman kavramını hepimiz yitirdik sanırım son zamanlarda, canları sağolsun, ne yapalım, bugünlerde geçecek diye avutuyorum kendimi..
Uykucu kızım benim, maşallah Hilale, hiç üzmüyor seni, ama şu son günlerde İklim de uyku konusunda rekor kırıyor, umarım hep böyle devam eder..
Vee güneşli ama soğuk bir Ankara sabahından hepinize sıcacık bir Günaydın..
Sizi seviyorum bea..
herkese günaydın
mert gece uyutmadı yine zombi gibiyim
geçmişi okuyamıycam çook uzun yazmışsınız zaten gözlerim ağrıyor, yanıyor
herkes iyidir umarım
İklim'in 1 Yaş Pastası
Ateşlendiğinden haberim yok, niye ateşlendi ki Alp paşa, dün öğlen foruma girdiğinde iyiyiz demişti Yazgı..
İklim'in 1 Yaş Pastası
Akşamında bara gidip dağıtmayı planlıyoruzne yapabiliriz uyutup evi toplayacağız
Aaaa hiç haberim yoktu.
Yasemincim teşekkür ederimburda kota olduğundan bişeyler araştıramıyorum nette artık hafta sonu İst.a gelirsem hem papyonlu kıyafete bakıcam hem de kendime bi kıyafet bakarım gerisini de düşünücez bakalım Hafta sonu güzel olsun hava yaaa nüffeeeen ben de gelmek istiyorum Esintoşla buluşmayaaa
Off yaa, ne zaman düzene girecek bu çocukların uykuları, herkes 1 yaşında girer diyor ama hani nerde, geldiler işte 1 yaşlarına..
Bu arada zaman ne çabuk geçti yaa, daha dün gibi nasıl doğuracam diye ağladığım..
Geçmişte çok önemli bişey yok boşver okuma..
Akşamında bara gidip dağıtmayı planlıyoruzne yapabiliriz uyutup evi toplayacağız
Aaaa hiç haberim yoktu.
Yasemincim teşekkür ederimburda kota olduğundan bişeyler araştıramıyorum nette artık hafta sonu İst.a gelirsem hem papyonlu kıyafete bakıcam hem de kendime bi kıyafet bakarım gerisini de düşünücez bakalım Hafta sonu güzel olsun hava yaaa nüffeeeen ben de gelmek istiyorum Esintoşla buluşmayaaa
Eveeettt, bugün keyfim yerinde..
Doğum günü hazırlıkları tamam gibi bizim
1-Doğum günü pastamız tamam
2-Hediye edilecek takvimler tamam
3-Doğum günü çocuğu kıyafeti tamam
4-Doğum günü çocuğunun annesinin kıyafeti tamam
5-Doğum gününde evi süslemek için parti malzemeleri aldım netten, 2-3 güne kadar gelir heralde
6-Doğum günü çocuğu için stüdyoda fotoğraf çekimleri yapılacak, stüdyodan randevu aldım
7-Doğum gününde ikram edilecek diğer yiyeceklerin menüsü hazır
8-Doğum günü çocuğu için slayt gösterisi hazırlandı, tamam
Unuttuğum bişey var mı sizce..?
Eveeettt, bugün keyfim yerinde..
Doğum günü hazırlıkları tamam gibi bizim
1-Doğum günü pastamız tamam
2-Hediye edilecek takvimler tamam
3-Doğum günü çocuğu kıyafeti tamam
4-Doğum günü çocuğunun annesinin kıyafeti tamam
5-Doğum gününde evi süslemek için parti malzemeleri aldım netten, 2-3 güne kadar gelir heralde
6-Doğum günü çocuğu için stüdyoda fotoğraf çekimleri yapılacak, stüdyodan randevu aldım
7-Doğum gününde ikram edilecek diğer yiyeceklerin menüsü hazır
8-Doğum günü çocuğu için slayt gösterisi hazırlandı, tamam
Unuttuğum bişey var mı sizce..?
Uykucu kızım benim, maşallah Hilale, hiç üzmüyor seni, ama şu son günlerde İklim de uyku konusunda rekor kırıyor, umarım hep böyle devam eder..
Vee güneşli ama soğuk bir Ankara sabahından hepinize sıcacık bir Günaydın..
Sizi seviyorum bea..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?