- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.261
yazgı şu sipariş formunu nasıl doldurdun?yani en az 30 adet yazıyo forumda..adet ve boyut sayısını nerden belirttin..ben cıbı cıbı ya kaçıorum döndüğümde cvb ımı bulamaz isem
Seyhancım, bugün bebeklerin doğum günlerinde neler yapacağımızdan konuştuk daha çok..
Şebnem ve Ata hastaymış..
Kerem diş çıkarmaya devam ediyor, ama hala rahatlayamamışlar annesi ile..
Yazgının halası ameliyat olacakmış, eşi de işinden istifa edecekmiş..
Pelin bebek düştü, kusmuş, telaşlandık annesi ile birlikte bizde..
En önemli konular bunlardı sanırım..
Unuttuğum varsa arkadaşlar eklesin..
yok be canim o reklamin esinlendigi bi video vardi yillar once.cocuk seker istiyordu anneside bugun bununla idare edeceksin diyordu.gangila yaz bak cikar seyret cok serseri tatli bisey.
ayrica o reklamda nefret edilesi itici olmus.
ozgu namal cok mu konusur ki ?
evet damaklari kesin pisirir alkol oldugu icin.yani 11 aylik bebegimizin damagini yakmak istiyoruz ne yapsak diye sorsak cevap bu olur herhalde.
cok sirindi yafffffffff
Susmuyor kız yahu
Tamam ama pişiriyor ve çabuk çıkarıyormuş yani sen eziyet gibi söylemişsin ama millet bunu çare olarak uyguluyor, bak bilemedim şimdi :26:
yok canim ya yapma bence dentinox kullan daha iyi.ben hicbisey kullanmiyorum gece kalkip kalkip duruyorum.bi nevi mazosistim
AMERİKA'DAN ÇOK ŞIK ELBİSE/ HER BEDENİ MEVCUT GittiGidiyor.com'da #35730030
alacağımdan deil ama bunu da beğendim
iğğğğnenç bi elbise
zaten anlamazlar öyle davetiyeymiş gelenlere hediyeymiş falan benim kocada zaten onlardan düşmedimi oda anlamaz ne gerek var der çıkar işin içinden ama ne yapıp ne edip yapıcam oğluma güzel bi doğum günü sinirim bozuluyo aklıma geldikce
Ben de dentinox kullanıyorum ama o sadece rahatlatmak için rakı çabuk çıkması için, yaaa gaz arıyorum caydırmayıp gaz versene bana :78:
kombinozona benziyor walla
yaf sizde bişi beğenmiyosunuz sizinle alışverişe çıkılmaz haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?