2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı şu sipariş formunu nasıl doldurdun?yani en az 30 adet yazıyo forumda..adet ve boyut sayısını nerden belirttin..ben cıbı cıbı ya kaçıorum döndüğümde cvb ımı bulamaz isem

hayatım msn de konuştum adamla,orda belirttim.o forumda maksat bilgilerini alabilmesi.özel isteklerini msnden yazıyorsun.magnet olduğunu,sayısını,boyutunu belirt msn de.

:13:

çok sağol canım zahmet olduu
şebnem ve ata ya geçmiş olsun
yazgıcım halana acil şifalar eşin ve sizin içinde hayırlısı neyse o olur inşallah
pelin nasıl düşmüş çok üzüldüm inşallah ciddi birşey yoktur allah korusun kuzuları
keremitoya da allah kolaylık versin de sancısız ağrısız çıkarsın incilerii

benim moral yerlerde bu doğum günü ile ilgili eşimin ailesi gelecek öyle bi doğum günü yapıcaz
asıl istediğim doğum gününü onlar gidince yapıcam çünkü her işime karışacakları için bi kuruş eksik para harcamak için burnumdan getirirler eşimide etkilerler bu konuda adım gibi eminim bu günümü de zehir edecekler düğümde ve doğumumda olduğu gibi

Susmuyor kız yahu
Tamam ama pişiriyor ve çabuk çıkarıyormuş yani sen eziyet gibi söylemişsin ama millet bunu çare olarak uyguluyor, bak bilemedim şimdi :26:

zaten anlamazlar öyle davetiyeymiş gelenlere hediyeymiş falan benim kocada zaten onlardan düşmedimi oda anlamaz ne gerek var der çıkar işin içinden ama ne yapıp ne edip yapıcam oğluma güzel bi doğum günü sinirim bozuluyo aklıma geldikce

yahu bu kv lere ne d.gününden, ne karışıyolar, benimki hemen sordu ne yapacaksın diye benden daha meraklı,gerçi kalabalık sevmediğinden kalabalık mı olacak diye sordu belli değil dedim kereme d.günü kıyafeti için yer buldum carouselin alt katında çok güzel kıyafet satan yer varmış duyurulur....

Al işte bir tane daha, her moka karışıyorlar bu kvalidelerde, sen dediğin gibi yap, onlara ayrı sade hiç bir özelliği olmayan hatta sadece pasta olan bir doğum günü yap, saf saf yesinler..
Onlar giidnce de istediğin gibi bir doğum günü yap, içinde kalmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…