- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.301
canım yanlıs hatırlamıyorsam dun gece 12 de konustuk atesı cıktı vs dıye. 37 3 du atesı.oksuruyormus ve burnu ıslakmıs.buyuk olasılıkla bogaz enfeksıyonu dıye dusundum.
37.3 çok yüksek bir ateş değil, inşallah bişeyi yoktur Alp in, Yazgı yı bir arayalım olmazsa..
guzelmıs.acaba bende klasık 1 yas pastasımı yaptırsam.
Benim çok hoşuma gitti bu pastalar, başka modellerde var bende isteyene resim yollayabilirim..
nasıl yanı Aylın ? kac saat yapacaksın dogumgununu vede kacda? bızımkının cumartesıye gelıyor dogum gunu.max 3 saat yapıp sonrasında oglumla dısarı cıkmayı dusunuyorum.
haftasonu istanbul kar yağışlı fırtınalı olucakmış tüm vapur ve feribot seferleri iptal edilecekmiş,hataydan istanbula uçak seferleri iptal olacakmış ayrıca tekirdağ istanbul karayolunda yol çalışmaları sebebiyle ulaşım çanakkale üzerinden sağlanacakmış
Aylin sen evde otur
Burcu sana kanka diyebilirmiyim
Yasemin bende bilmiyom uykuları nezaman düzene girecek.aslında bendende kaynaklanıyor biraz,çıt çıksa uyanıyorum
Benim kızımın doğum günü cuma gününe denk geliyor ama ben hazırlıkları yetiştiremem diye cumartesi akşamı yapacam, dolayısıyla gece herkes gittikten sonra ancak evi toplayıp sürünerek gider yatarım heralde ama ertesi gün pazar günü yani dışarı çıkıp gezebiliriz kızımla ve eşimle..
haftasonu istanbul kar yağışlı fırtınalı olucakmış tüm vapur ve feribot seferleri iptal edilecekmiş,hataydan istanbula uçak seferleri iptal olacakmış ayrıca tekirdağ istanbul karayolunda yol çalışmaları sebebiyle ulaşım çanakkale üzerinden sağlanacakmış
aylin sen evde otur
burcu sana kanka diyebilirmiyim
yasemin bende bilmiyom uykuları nezaman düzene girecek.aslında bendende kaynaklanıyor biraz,çıt çıksa uyanıyorum
aylin sen evde otur
burcu sana kanka diyebilirmiyim
yasemin bende bilmiyom uykuları nezaman düzene girecek.aslında bendende kaynaklanıyor biraz,çıt çıksa uyanıyorum
günaydın meleklerr nasılsınız
biz dün fena değildik serhan'ı odaya aldığımdan berii uykularımız iyi gidiyo çok şükür acıktığında beşikten almıyorum artık battaniyesini veriyorum gelene kadar onunla oyalanıyo sonra içiyo mamayı uyumaya devam ediyo inşallah böyle devam ederiz ya yalnız bişey sorucam gece kaç kez mama veriyorsunuz yada emziriyorsunuz serhan kesin 3 kez içiyo vermezsem ağlayıp uyanıyo nasıl azaltıcaz bilmiyorum gece acıkmaz diyo doktorlar ama acıkmasa neden içsin ve mama için ağlasın
yasemin iklimin pastası süpermişş çok az kaldı ilk doğum günü iklimin sanırım nice yaşlar görsün kuzu inşallah
bütün hazırlıklarda bitmiş çok güzel
inşallah bende yazarım böyle yapacaklarımı
alp paşanın ateşimi vardı geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
bugün hava çok güzel dün parka çıkmıştık dönünce serhan çok güzel uyudu bugün yine çıkarız nasıl olsa temizlik falan yapan yok evi b...k götürüyo çamaşır makinasıyla barıştırdım da serhanı bide şu elektrik süpürgesiyle barış imzalasak çok sevinicem
aaa söylemeyi unuttum hilal kuzum dün diş etlerini kanattı ama ağlamadı su içtiği alıştırma bardağını kenarlarını ısırarak kanattı ıslak mendille oynarken ağzına soktu bende çıkarıyordum bir baktım kan aylin geldi aklıma...zorlama ile diş etlerini kanattı zaten şiş .... Ama huzursuz değil kuzum....
hardtimes, arkadaştan haberi olan var mı, kendisi facebook ta cirit atıyor ama buraya uğramıyor nedense..
Birde selkie ebru dan haberi olan var mı, girmez oldu..
herkese günaydın
biz daha iyiyiz ata normale dönüyor çok şükür dün akşam yatağında yattı ve sabaha kadar uyudu şimdide kahvaltısını yapıyor
şuan sedece öksürüğü kaldı oda geçince herşey iyi olucak
benimde oksürüğüm geçmedi hala onun dışında herşey yolunda
dün yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım bugün inş. herşeye cevap yazacağım
kıskançlıktan çatlayan gülşan smile
iyi bakalım buluşun ama resimlerinizi hemen görmek istiyorum vede bol bol resim çekin
şebnem çok sevindim atanın iyi olmasına sende en kısa zamanda toparlarsın inşallah
ayfer kıyamam kuzuya benim nazarım deydi galiba, facede yürüdüğü videoyu izledim bayıldım maaşallah hilale
yasemin bencede cumartesi yap iki ayağın bi pabuca girmesin ama fotoğraf makinesinin tarih ayarını değiştirmeyi unutma anı olur size
Yazgıyla konuştum 38,1 miş ateşi fitil at dedim 4 saat sonra da calpol ama hala düşmezse acile götür dedim bi de yıka dedim bi de su içir dedim, daha iyi fikri olan varsa arasın kızcağızı, dr.u yokmuş bugün o yüzden götürmemiş.
Gülşan buluşma fotolarını hem buraya hem face e koyucam bi de çıktı alıp nusaybin kaymakamlığı yazıp postalıycam
günaydın meleklerr nasılsınız
biz dün fena değildik serhan'ı odaya aldığımdan berii uykularımız iyi gidiyo çok şükür acıktığında beşikten almıyorum artık battaniyesini veriyorum gelene kadar onunla oyalanıyo sonra içiyo mamayı uyumaya devam ediyo inşallah böyle devam ederiz ya yalnız bişey sorucam gece kaç kez mama veriyorsunuz yada emziriyorsunuz serhan kesin 3 kez içiyo vermezsem ağlayıp uyanıyo nasıl azaltıcaz bilmiyorum gece acıkmaz diyo doktorlar ama acıkmasa neden içsin ve mama için ağlasın
yasemin iklimin pastası süpermişş çok az kaldı ilk doğum günü iklimin sanırım nice yaşlar görsün kuzu inşallah
bütün hazırlıklarda bitmiş çok güzel
inşallah bende yazarım böyle yapacaklarımı
alp paşanın ateşimi vardı geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
bugün hava çok güzel dün parka çıkmıştık dönünce serhan çok güzel uyudu bugün yine çıkarız nasıl olsa temizlik falan yapan yok evi b...k götürüyo çamaşır makinasıyla barıştırdım da serhanı bide şu elektrik süpürgesiyle barış imzalasak çok sevinicem
Valla tuhaf olacak ama sende böyle dedin ya içim rahatladı,kimseninki kanamayınca aklımda acabalar olmuştu, en azından şimdi kesin damaktan diyorum. Bizim 10. diş yolda, alt köpek dişi bembeyaz olmuş, ne ben ne eşim erken çıkarmamışız dişleri, herkes diyor ki hamilelikte sağlıklı olucam diye öyle şeyler yedin ki şimdi de çocuğa kemik suları falan öyle besliyosun ki çocuk erken gelişiyo:78:
hardtimes grip çok kötü şuan annesinde kalıyor selinde hasta ateşlenmiş gece yemiyor diyor zayıflamış kuzumsonuçlar bugün alıcakmış dertleşiyoruz .....
herkese günaydın
biz daha iyiyiz ata normale dönüyor çok şükür dün akşam yatağında yattı ve sabaha kadar uyudu şimdide kahvaltısını yapıyor
şuan sedece öksürüğü kaldı oda geçince herşey iyi olucak
benimde oksürüğüm geçmedi hala onun dışında herşey yolunda
dün yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım bugün inş. herşeye cevap yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?