2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlarım;
Herkes iyidir umarım...
Hilal kkk aşısını olduğundan beri hiç ateşi yükselmedi...Neşesi ve hareketliliği aynı eskisi gibi devam etti..
Bu arada 9-12 aylık bebekleri sağlık ocaklarında ve ASM merkezlerine çağırıyorlarmış aşı için 1 hafta içinde aşı yapılması gerektiğini söylemişler..

oğlum aylık kontrolüne gitti dktorumuz önemli bi hastalığı olmadıkça aile hekimine götürün bana getirmeyin dedi bide kızamık aşısını vurdurun dedi babas şimdi aşıya götürdü eltimle kuzum benim umarım çok acımaz çok yormaz oğluşumu bu arada 78 cm 9,5 kg olmşuz

maşallah Cemmy 'e

esincim sağol kafamı karıştıran şey ayrı bir linkte mıknatıslı magnet yazması onu okuyunca diğerleri mıknatıslı değilmi acaba diye düşündüm
cemy e maaşallah
yaw dün aile hekimimi ve mertin dr unu aradım 1 yaş aşısını bekle dedi ikiside. bize bi bilgi verilmedi kızamık aşısıyla ilgili dediler kendim zorla mı vurdursam acaba offff içim şişti bu kızamık aşısından
mert dün hiçbişey yemek istemedi kızlar nazar deydi oğluma oyun istiyo kaşığı uzatıyorum kafasını çeviriyo,eliyle kaşığı itiyo, ve ağlama numarası yapıyo,niye böyle oldu anlamadım,öğlen melek yemeğini kolay yedi dedi ama akşam ağlata ağlata yedirdim resmen:26: dişimi çıkacak acaba:44:

Günaydınn..
Kuzumun ateşi düştü çok şükür, gayet kuduruk ve neşeli...
Bu proje beni delirtti kızlar, çok bunaldım ben yaa..
28 Şubat Pzt. teslim edecekmişiz ve daha yarısı ancak bitti :18:
Ben buralarda fazla takılmasam iyi olacak
Bekle Mardin, süper bir Havaalanı geliyooorrrr

ya canım bizim doktorda önce gerek yok vurmayın demiş snrada neyse 11 aylık oldu vurabilirsiniz demiş hatayda sadece 1 kişide görüldü ama yaşı geldi vurun bişey olmaz demiş bizde vurdurmaya karar verdik

şimdi aradım aile hekimliği bize ööle bi yazı gelmedi demiş yapmamış aşıyı 1 yaşında getirindemiş eşim ısrar etmiş ama olmaz yapamayız demişler özelde mi yaptırsam die düşünüyorum

Günaydınn
İklime geçmişler olsun
Gülşancım muhtemelen diş çıkartıyodur Mert
cemy ye de maşallah büyümüş, inşallah ateş falan da olmaz

kendi doktorunuz bile önce yapmayın gerek yok demiş cnm demek şart değil, boşver bence ısrarcı olma

iklimin daha ii olmasına çok sevindim cnm hade bitirin havaalanını dhep beraber gülşana gidelim

Kızlar ben çıkıyorum, projemle başbaşa bırakın beni :))
İklime geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkür ederim, dua edin benim için şu proje bitsin, çok stres oldum..
Hadi hepinizi öptüm anacım..

kolay gelsin cnm benim, way be koca havaalanı projesi ne çabuk çiziliveriyomuşş

iklimin iyi olmasına sevindim canım sana kolay gelsin bi solukta kurtulursun inşallah şu projeden canım (sanki doğum yapacan)

ısrara etme canım buradaki dr larda 1 yaşını bekleyin dedi bana bi bildikleri vardır:26:

Günaydınn
İklime geçmişler olsun
Gülşancım muhtemelen diş çıkartıyodur Mert
cemy ye de maşallah büyümüş, inşallah ateş falan da olmaz
inşallah diştendir canım, yeni iyileşti çünkü

iklimin daha ii olmasına çok sevindim cnm hade bitirin havaalanını dhep beraber gülşana gidelim
evet evet gelin hepberaber ben sizi gezdiririm

kolay gelsin cnm benim, way be koca havaalanı projesi ne çabuk çiziliveriyomuşş

sen onu bide yasemine sor

Arkadaşlar günaydın.. Herkes iyi mi? Hardtimes iyi mi????? Okuldayım, sırf sizi merak ettiğimden bi bakim dedim..

aylin evde yatıyodur onu biliyoz mervede hastaydı dinleniyodur büyük ihtimal
ama burcu nerde yaw:26:

hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür geçmişe bakamadım hardtimes ile ilgili bi durummu var ben bişeymi kaçırdım acaba,pelin nasıl

Biz de iyiyiz çok şükür...
İki gün önce telefon etmiş, ben duymadım.. Dün de msj attım cvp vermemiş.. Bugün de telefonumu unutmuşum(( Herşey yolunda mı merak etim..

herkese günaydın

oğluşumun kahvaltısını yaptırdım şimdi sıra bende birazdan gelirim

bizimde aşımız için 1 yaşında yaparız dedi doğum gününden sonraki gün gelin vuralım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…