2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anlaşılan kızamık aşısı sadece istanbul için geçerli afiyet olsun şebnem saçlarını boyattınmı

Biz de iyiyiz çok şükür...
İki gün önce telefon etmiş, ben duymadım.. Dün de msj attım cvp vermemiş.. Bugün de telefonumu unutmuşum(( Herşey yolunda mı merak etim..
niye aradı acaba bende merak ettim şimdi:26:

yıkandık geldik bir dönem yıkanmaktan kaçıyordu ata şimdide banyodan çıkmak istemiyo :))
şimdide yemek zamanı :)

oğlum yıkandı mis gibi oldu yarına hazır sıra anasında :)) son hazırlıkları yapayım :))

kimsecikler yok neden bir de online olanlar hergün nedense yok

cnm Aylin işten ayrıldı ya o evde, Yasemin yoğun, Burcuların şirketinde netle ilgili düzenlemeler yapılıyomuş giremiyo buraya

ay Eymen de sevsin şu banyo işini nolur artık yaa ölüyorum onu yıkarken
yarın mı doğumgününüz, çok heyecanlııı

veee aile hekimimiz aradı, yarın mutlaka aşıya gitmemiz gerekiyomuşş demek İstanbul için geçerli bi alarm durumu bu

evet 1 hafta süre tanımışlar kimse aramasa sen ara ben ararak ve araştırarak öğrendim aile hekimimizi aradım kendi doktorumuzu aradım ve fabrika müdürümüzün eşi AKSARAY'da doktor onu da aradım hepsi de yaptır dedi. Çok iyi de ilgilenmiş doktorumuz KKK aşısını dün oldu ateşte yapmadı neşesi süperdi 22 martta 1 yaş aşılarını olucak ...

hanifenin kızından sonra iki gündür deniz de dıgıl dıgıl lıgıl lıgıl diye geziyor ortalıkta çok komik görünüyor durmadan anlatıyor keşke anlayabilseydim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…