2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nisan sonu yada mayıs sonu vaser lio yaptırıcam fakat doktora hala karar veremiyorum yaptıran kimseyi bulamadım ki fikir alayım fiyat da öğrenemiyorum söölemiyolr sinir oldum ankara istanbul gezicek miyim sinir oldum hee

ne güzelmiş bu sitedekiler ama cidden pahalı...ben de butik pasta istiyordum ama pek seçenek yok burda...varolanın da siparişini bir hafta önceden vermek gerekiyormuş kaçırdık(
babasının beğendiği başka bir pasta olacak..ben de sevdim aslında üstünde pamuk prenses yedi cüceler vs var...minik figürler şeker değiller hem hatıra saklarız diye düşündüm:))

Nihal sena prensese yakışır.. Gönlüne göre olmasına sevindim..

Babasının beğendiği pasta da güzeldir eminim, pamuk prenses ve yedi cüceler de iyiymiş, saklayın tabi hatıra olarak, ileri de anısı olur kuzuya..

az önce deprem oldu sanırım..eşim dışarda Nihan uyuyor ben de bilgisayar başındydım sallanıyor gibi geldi Nihanın yanına gidene kadar durdu anlamadım inşallah bana öyle gelmiştir.

günaydın kızlar
magnetleri inceliyordum caıllou hastası mert ondam yaptırabilirim ama bişey soracam bu magnetler buzdolabına yapışıyomu yani mıknatıslımı:26: ürün detayında hiçbişey yazmıyo kafam karıştı,bilen varsa kestane kebap acele cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…