- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.821
evet pasta çok güzel :)
valla meralim bu tür pastaların aşağı yukarı fiyatları böyle :)
evet pasta çok güzel :)
valla meralim bu tür pastaların aşağı yukarı fiyatları böyle :)
balıklama dalıyorum mevzuya, pasta güzelmiş cnm ama çok pahalı değil mi yaa, gerek var mı buna
Evet haklısın canım ama 1 yazanlar 160 .. Bu 90 lira .. Sen ne düşünüyorsun canım?
bu arada o sitedeki diğer resimli pasta bana daha güzel geldi
http://http://www.hayalpasta.com/?urun-338-RESiMLi-PASTA-MODEL-1.html
1 şeklindeki pastanın renkli çıktısını alıp bizim evin yakınındaki pastaneye yaptırdım, hem de 1/3 fiyatına, sende öyle yap, daha ucuza mal edersin.. Nettekiler çok pahalı..
ne güzelmiş bu sitedekiler ama cidden pahalı...ben de butik pasta istiyordum ama pek seçenek yok burda...varolanın da siparişini bir hafta önceden vermek gerekiyormuş kaçırdık(
babasının beğendiği başka bir pasta olacak..ben de sevdim aslında üstünde pamuk prenses yedi cüceler vs var...minik figürler şeker değiller hem hatıra saklarız diye düşündüm:))
Nihal sena prensese yakışır.. Gönlüne göre olmasına sevindim..
sen nasıl bi sipariş verdin şebnemcim? bi de resim koyacaktın hani sen
ben özsütten verdim siparişi Muzlu pasta, pasta, butik pasta, tatlı, doğum günü pastası çeşitleri, Sevgililer Günü, Evlilik Yıldönümü, Sevgiye Dair
P27 nin mavisini yaptırıyorum
valla resmimi face koydum :) atanın resimlerinin içinde
ne güzelmiş bu sitedekiler ama cidden pahalı...ben de butik pasta istiyordum ama pek seçenek yok burda...varolanın da siparişini bir hafta önceden vermek gerekiyormuş kaçırdık(
babasının beğendiği başka bir pasta olacak..ben de sevdim aslında üstünde pamuk prenses yedi cüceler vs var...minik figürler şeker değiller hem hatıra saklarız diye düşündüm:))
kızlar yaa magnet sitesini buldumda uğurböcekli nerde hangi kategoride üf biton war bulamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?