- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.801
Umarım sorunsuz atlatır, İklim de 11 kilo olmuş, benim kızım hala çok ateşliymiş, az evvel annemle konuştuk, nasıl ağlıyordu(
Geldimmm
Evdeyim Keroylayım
Şu magnet konusunda kızlara katıldığım için sadece anneanne babaanne teyze hala gibi en yakınlara yaptıracağım,bir de şu fotoğrafları seçebilsem :) ben son zamanlarına ait 2 foto seçeceğim, bir de alışverişe çıkmam lazım hem kendime hem Keroya kıyafet için.
Esin kayınvalideni esefle kınadım çocuğa lahmacun verip pişirdiği için,onların büyüttüğü çocuklar da böyle öküz koca oluyor işte
11. ayları olan bebeleri de kutluyorum
ya bi çorba kaynatamamış ifrit oldum naif babaanne allah muhtac etmesin diorumGeldimmm
Evdeyim Keroylayım
Şu magnet konusunda kızlara katıldığım için sadece anneanne babaanne teyze hala gibi en yakınlara yaptıracağım,bir de şu fotoğrafları seçebilsem :) ben son zamanlarına ait 2 foto seçeceğim, bir de alışverişe çıkmam lazım hem kendime hem Keroya kıyafet için.
Esin kayınvalideni esefle kınadım çocuğa lahmacun verip pişirdiği için,onların büyüttüğü çocuklar da böyle öküz koca oluyor işte
11. ayları olan bebeleri de kutluyorum
Şebnem uğurböceklidenmi ? Bende bu gün vereceğim resim seçemedim..
canım benim yaaa seni de istiyordur yanında kesin
Kıyamam çabuk iyileşir inşallah İklim kuzu .. İnsanın nasıl içi gidiyor sağlıklarıyla ilgili bir problem olduğunda.. allah şifa versin..
ya bi çorba kaynatamamış ifrit oldum naif babaanne allah muhtac etmesin diorum
YASEMİNCİM sıkma canını zor bi aşıymış demek ki bizde hazırlayalım kendimizi atlatır annesi üzülme biraz zorlanır ama allahtan başka bi hastalığı yokmuş bak aşıdan demiş doktor
BURCU nerde bea
selam...
Yasemincim iklim'e geçmiş olsun...diğer aşılarda da ateş olmuş muydu yoksa bu aşı daha mı ağır? Korktum şimdi...
Hilal'e kocaman bir maşallah inşallah o da ateşlenmez...
Bizim magnetlerde yolda ama ben yasemin küçük dediği için oldukça sade bir şey seçtim kızıma daha çok yer kalsın diye:))
yeğenime de yaptırıyorum caillou lu :))
aylin sana da iyi tatiller olsun:))
selam...
Yasemincim İklim'e geçmiş olsun...diğer aşılarda da ateş olmuş muydu yoksa bu aşı daha mı ağır? korktum şimdi...
Hilal'e kocaman bir maşallah inşallah o da ateşlenmez...
bizim magnetlerde yolda ama ben Yasemin küçük dediği için oldukça sade bir şey seçtim kızıma daha çok yer kalsın diye:))
yeğenime de yaptırıyorum caillou lu :))
Aylin sana da iyi tatiller olsun:))
ben o siteden 0041 numarayı seçtim Nihan için...yeğenime de 0571 i:))bakalım güzel olacak mı?
Yasemin sen keşke fotosunu koysaydın bizim için:))
Sağolasın Hanifecim, yok daha önce böyle bir ateş olmamıştı hiç, bende şaşkınım, ama doktor çok ağır bir aşı, ondan olmuş demiş işte, halbuki dün aşıyı yapan hemşireler yok fazla ateş yapmaz falan dediydi, belki de zatürree ile aynı gün olduğu için böyle oldu, bilemiyorum ki..
Ben bi kendime geleyim de ne fotolar koyacam :))
Ben bi kendime geleyim de ne fotolar koyacam :))
evet uğurböcüklüden toplu olarak hapimiz onu beğendik :)
uğur böcüklü magnet linki istiommm bulamadım ben yaa :S
balıklama dalıyorum mevzuya, pasta güzelmiş cnm ama çok pahalı değil mi yaa, gerek var mı buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?