2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam, evde geçireceğin bir hafta sana çok iyi gelecektir, yeni işinde hayırlı olsun şimdiden, çok sevindim senin adına, istifa ederek ayrılmana daha çok sevindim, o şirket senin gibi bir elemanı haketmiyordu bence, nazi kampına elveda :)))
Kvalide ve öküz koca bağlamına ayrıca güldüm, çok hoşuma gitti :))

ya bi çorba kaynatamamış ifrit oldum naif babaanne allah muhtac etmesin diorum
YASEMİNCİM sıkma canını zor bi aşıymış demek ki bizde hazırlayalım kendimizi atlatır annesi üzülme biraz zorlanır ama allahtan başka bi hastalığı yokmuş bak aşıdan demiş doktor
BURCU nerde bea

selam...
Yasemincim İklim'e geçmiş olsun...diğer aşılarda da ateş olmuş muydu yoksa bu aşı daha mı ağır? korktum şimdi...

Hilal'e kocaman bir maşallah inşallah o da ateşlenmez...

bizim magnetlerde yolda ama ben Yasemin küçük dediği için oldukça sade bir şey seçtim kızıma daha çok yer kalsın diye:))
yeğenime de yaptırıyorum caillou lu :))

Aylin sana da iyi tatiller olsun:))

Son düzenleme:
canım benim yaaa seni de istiyordur yanında kesin

Kıyamam çabuk iyileşir inşallah İklim kuzu .. İnsanın nasıl içi gidiyor sağlıklarıyla ilgili bir problem olduğunda.. allah şifa versin..

Sağolun kızlar, işlerinde yoğun olması v.s. üst üste geldi hep, yanına gitmek istiyorum ama zor (

Burcu, KK ya giremiyormuş, sayfa açılmıyormuş, sanırım internet ayarlarımda problem var yada yasakladılar diyor..

ben o siteden 0041 numarayı seçtim Nihan için...yeğenime de 0571 i:))bakalım güzel olacak mı?
Yasemin sen keşke fotosunu koysaydın bizim için:))

Son düzenleme:

sağol canım benim şimdilik bir sorun yok bakalım....

Sağolasın Hanifecim, yok daha önce böyle bir ateş olmamıştı hiç, bende şaşkınım, ama doktor çok ağır bir aşı, ondan olmuş demiş işte, halbuki dün aşıyı yapan hemşireler yok fazla ateş yapmaz falan dediydi, belki de zatürree ile aynı gün olduğu için böyle oldu, bilemiyorum ki..

anladım canım sağol...çabuk geçer inşallah...

Yasemincim nasılsınız diye sormuşsun çok geçmiş sayfalarda iyiyiz hamdolsun cnm:)) senin de daha iyi olduğunun farkındayım, Rabbim başka sıkıntılar göstermesin

Bugün daha çok msn'deydim, sonra eyo ile zaman geçirdik bi de komşuya uğradım bi ara ondan yoktum bi süredir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…