2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oktay ustanın tarifi bu galiba di mi? Ben de bunun aynısını yapıyorum da hep mercimek oluyo. :92:

dün şaşacaksın hem gündüzki misafirim geçte olsa geldi,hemde akşama yemeğe misafir geldi

sarıp kargoya versen yarına elimde olur şekerim,hadi bir zahmet
mercimekli köfte ve halleyli tatlımda var,çaya gelsenize bana
Halleyli tatlı ne ola ki???
Yok şekerim sevgi dolu bi topikiz biz Zaten artık tablonun başı sonu görünmez olmuş. Meral de demiş ya burdan paylaşıyoruz..
Bana da fikir verin bu arada biberon oscarları için oylama bekliyorum ben hala ama oylamayı ne zaman kapatalım?

benim oğlum yoğurdu hiçbişeye karıştırmıyor dün pilav verdim yedi,sonra boğazına takılır diye yoğurt döküp verdim yemedi hatta öyle yaptım diye sinir olup sonrasında sade pilavı da yemedi

eymen de öyle yaw ama yanında ayran içiriyorum biraz sen de öyle dene istersen

Yok bende twitter mwitter.. Teknoloji düşmanıyım ben.. KKya şükredip oturuyorum..

evet sende face bile yok yanılmıyosam

ha bide biberon oscarlarımız var dimi?vakit bulmuşken bakayım bi aday adaylarına ..

benim kuzum yoğurtu sever ayrıca üzerine ayran bile içiyor yaa çok yiyiyor ama kgsu dün 9800 çıkmış hareketli yaa birde kuzum minyon olucak bu gidişle yemek yedikten sonra göbek çıkıyor 2-3 saat sonra kakasını yapıyor :)))

ayyyy nası isterdim gelmeyi valla ama amaç sırf seni ve atayı görmek yaptığın mamalarla alakası yok:23

senki kalktın buralara tatile geldin ve bizi arama gereği duymadın.
bu davranışınla bizi kederden kedere sürükledin
şimdi kalk gel desem ne fayda,gelecek misin,yaralarımı saracak mısın?

burcu yok meral eski performansını bıraktı aylin evde uyuyor sanırsam ,, e bende malum yasaklıyım :)): )

yaapcak bişi yok yani (

hanifenin kızından sonra iki gündür deniz de dıgıl dıgıl lıgıl lıgıl diye geziyor ortalıkta çok komik görünüyor durmadan anlatıyor keşke anlayabilseydim
yerim onu ben mert masanın altına giriyo duvarın köşeye sıkışıyo geri dönemeyince hımhım diye başlıyo gangan dımdım bırrr bırrr diye anlatıyo anlatıyo gülmekten kopuyorum çok konuşkan oldu bunlar yaw

mert hep hızlı yiyo bi sorun çıkmadı hiç:26:

ben karışık dolma yaptım, mercimek çorbası ve cacık eşliğinde:))
size geliyorum akşama
bizde ızgara tavuk kanat ve makarna var yanınada üşenmezsem salata yapacam

evde durmak dinlendirici diye kim demiş

ebruuuu mertin doğumgününde düzeltirmisin gelişim tablosuna 21.10.2010 yazmışsın

valla canım sebze çorbasının içinde evde ne kadar sebze varsa var (patates,soğan,havuz,kereviz,pırasa)birde kırmızı mercimek biraz haşladım sonra içine kattım birde et suyu o kadar
bürüksel lahanasını ben çok seviyorum ve sade yapıyorum lahanaları dikine ikiye bölüyorum önce soğanı kavuruyorum sonra lahanaları ekleyip az suda pişiriyorum o kadar i,stersen birazda salça koyabilirsin

bürüksel lahanasını ben çok seviyorum ve sade yapıyorum lahanaları dikine ikiye arum önce soğanı kavuruyorum sonra lahanaları ekleyip az suda pişiriyorum o kadar i,stersen birazda salça koyabilirsin

bayılıyorum böyle sebzeseverlere yaa ben niye hiç sevmiyorum şu sebze yemeklerini etobur şeyin tekiyim:88:

kızlar bu kızamık aşısı için sağlık ocağından çağırdılar sağlık bakanlığından yazı gelmiş 1 ay önden tek doz vurulacak diyorlar sizde böyle birşey varmı vurduran varmı erkenden yan etki yapar diye korkuyorum açıkcası gerçi dr aradım vurdur dedi ama size bir sorayım dedim.cevaplar için şimdiden teşkkrler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…