2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr... bugün teyze oldummm kardeşim gece 4 de normal doğumla bir adamcık dünyaya getirdi.. yanlız bebiş 36/4 günlük doğduğu için göremeden almışla çok mutsuzdu... birde çok dikişi varmış:18: sizler nasılsız? benim oğluşuda dün aşıladılar kızamık için.. sağlık ocağından aramışlardı götürdüm yaptırdım bende... diş sıkıntımız devam edio ama ne gelen var ne giden.. uykusuzluktan deliricemmm

gözün aydın canım inş. kardeşin biran önce delikanlısına kavuşur sağlıkla sıhatle

evet cnm bizi de aradılar, İstanbuldaki herkes vurduruyo

gözünüzaydın cnm, hayırlı olsun. çok erken de doğmamış zaten çabuk verirler inş.

bende tam tersi etle hiç işim olmaz çok nadir yerim balık ve tavuk daha sık ama sebzeyi tek geçerim (bamya hariç)
bamyaya laf yokk..evet yapımı zordur sümsülenmeden servise sunmakta her aşçının harcı degildir..gel gelelim bu sebepten dolayı cogu kişide bamyapati vardır ..şahsım adına severim..

gözünaydın elif teyze..benim kızımın teyzesinin adıda elif..bakalım bziimde yakın aşılarmz..

teşekkür ederim kızlar.. heyecandan ellerim titriyo valla çok merak ediyorum.. eşim erken gelebilirse oğluşu babaanneye bırakıp gidip görücez inş..

Ebru canım aşı bizde ateş falan yapmadı çok şükür.. inş. sizde hayırlısı ile atlatırsınız...

Meralciğim evet çok da erken doğmadı ama plesanta rahim duvarına yapışıkmış falan onun için çok uğraşmışlar.. bebiş 15 dk da doğdu ama sonrası zordu dedi kardeşim.. çok fazla dikiş var dedi.. kürtaj gibi bişi olmuş sonrasında bende tam bilmiyorum canım.. bebiş de bu yüzden oksijensiz falan kaldı sanırım... annemin tel kapalı e kızkardeşim de uyur die arayamıyorum.. akşam öğrenicem inş.. neyse sağlıkla kurtuldular ya acılar geçiyo... Allah olmayanlarada versinn..

sezeryanla dogurtulan bi anne olarak her zaman içimin bi köşesinde normal dogum arzusu olmuştur..ama inan bunları duydukça alttan kesik ve dikiş yerine yine karnımdan olanı tercih ederiim..ve yine epidurali..
inşallah bi an önce toparlar elif cim..

kızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.
baypas ameliyatı olucakmış çok üzgünüm çokk.kimseyle görüştürmüyorlar.

130 tl lik armani black cod parfümü orjinal şişesinde kokusu ve kalıcılıgı birebir olarak 30 tl ye aldım..ve bu koku benim 2 sene önce almak isteyip bi parfüme 130tl verilirmiymiş diyen kocim tarafından caydırılarak o gün bu gündür hep rüyalarımı süsleyen bi kokuydu..(nekadan uzun bi cümle kurdum)neyse işte mutluyum..

kızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.

canım geçmiş olsun üzme kendini allahın izniyle atlatır hepsini sağlığına kavuşur inş.
artık bypas ameliyatları çok kolay ve çok çabuk iyileşiliyor

umarım en kısa zamanda bir haber alırsın

nimetcim üzülme şimdilerde yaşlılar bile kaldırabiliyo bu ameliyatı..eskisi gibi degil cnm..dualarmz sennle..cok gecmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım yaa abine inşallah en kısa zamanda iyileşir canım benim üzülme

nimetcim üzülme şimdilerde yaşlılar bile kaldırabiliyo bu ameliyatı..eskisi gibi degil cnm..dualarmz sennle..cok gecmiş olsun..

çok sagolun kızlar dularınıza ihtiyacım var allah kimseyi hastane köşelerinde dermansız bırakmasın.
ALLAH tüm hastalara şifa versin içindende abimi ayırmmasın..
babamda yaşlı kalbinde pil var buün babamın yanında söyledi yengem babam çok kötü oldu agladı..

allah yardım etsin canım Eniştem geçen ay baypas oldu.. 4 gün hastanede kaldı, şu an çok iyi .. İnşallah en kısa zamanda toparlar.. dualarımız seninle canım..

Gözün aydın canım.. Benim oğlumda c.tesi kızamık aşısı olacak..Oğluşun ağrısız sızısız çıkarır dişlerini inşallah.

Nimetcim çok geçmiş olsun cnm, diğer arkadaşların da dediği gibi artık zor bir ameliyat değil bu çok şükür ama hastalık yine de üzüyor insanı elbette( Rabbim bi an evvel sağlığına kavuşmasını nasip etsin

iyi günlerde kullan cnm, duty free'den değilse nasıl oldu bu iş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…