- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.961
Bacılar akşama ne yemek yapıyonuz????
Ata'nın doğumgününü ben de şimdiden kutluyorum. Belki yarın giremeyebilirim. Topiğin en yakışıklı paşalarından :)))
Nihan Sena'nın d.günü ayın 1i die biliyorum ben. Cananın oğluyla aynı gün
amerikan salata, patates kızartması, ayran, piza
kızlar ataya çorbasını yediridm geldim
ata çok hızlı yemek yiyor şimdi normal çorba kasesiyle dolu dolu çorba koydum içine 2 dilim ekmek doğradım ve ata hepsini yedi üstelik 5 dakika bile sürmeden
bu süreyi uzatmam gerekirmi bu kadar hızlı yemesi doğrumu
keşke öyle yese de ben de rahatlasam ağzındakini geveleyip duryor sıkıştırmazsan on dakikada bir yudum falan yer
Bu gece Hürremm hatun var:)) Sultan Sülümanı kaptırmamak için maria'yı iyi bi benzetiyo galiba
yaa öyle şeyler deniyo ki bu hürrem ile ilgili şayet gerçekse cidden Osmanlının çöküşünü hazırlayan kadındır bu
bence o iş dayakla değil de şu zehirli aynalarla oluyor merakla bekliyorum akşamı
Akşama yemeğim de yok sadece tarhana çorbası var,hala düşünme aşamasındayım:) sulu köfte atmıştım buzluğa onu yapabilirim.Kerem in de düğün çorbası var öğle için
veee kerem tüm dantellerin olduğu çekmeceyi boşalttı ben kaçar
sadece boşalttıysa mesele yok benimki dantellerimle halı siliyor
anam bu nefarklı gördüm denemek için koydum bu çıktı
he he aynı hatayı ben de yapmıştım sonra düzeltten sildim kendim bile korktum
selam kızlarrr... bugün teyze oldummmkardeşim gece 4 de normal doğumla bir adamcık dünyaya getirdi.. yanlız bebiş 36/4 günlük doğduğu için göremeden almışla çok mutsuzdu... birde çok dikişi varmış:18: sizler nasılsız? benim oğluşuda dün aşıladılar kızamık için.. sağlık ocağından aramışlardı götürdüm yaptırdım bende... diş sıkıntımız devam edio ama ne gelen var ne giden.. uykusuzluktan deliricemmm
hayırlı olsuuuuuun
sezeryanla dogurtulan bi anne olarak her zaman içimin bi köşesinde normal dogum arzusu olmuştur..ama inan bunları duydukça alttan kesik ve dikiş yerine yine karnımdan olanı tercih ederiim..ve yine epidurali..
inşallah bi an önce toparlar elif cim..
hiç kalmasın o arzu canım benim :94: aslında kesip biçilme acısı sezaryan dikişlerininkinden fazla değil, kesildiğini de anlamıyorsun zaten ama doğum süreci oldukça zorlu olabiliyor :18:
kızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.
baypas ameliyatı olucakmış çok üzgünüm çokk.kimseyle görüştürmüyorlar.
çooook geçmiş olsun allah tez zamanda sıhatine kavuşmayı nasibetsin
130 tl lik armani black cod parfümü orjinal şişesinde kokusu ve kalıcılıgı birebir olarak 30 tl ye aldım..ve bu koku benim 2 sene önce almak isteyip bi parfüme 130tl verilirmiymiş diyen kocim tarafından caydırılarak o gün bu gündür hep rüyalarımı süsleyen bi kokuydu..(nekadan uzun bi cümle kurdum )neyse işte mutluyum..
güle güle kullan güzelim