2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amerikan salata, patates kızartması, ayran, piza hazırcıyım hazırcı

keşke öyle yese de ben de rahatlasam ağzındakini geveleyip duryor sıkıştırmazsan on dakikada bir yudum falan yer

bence o iş dayakla değil de şu zehirli aynalarla oluyor merakla bekliyorum akşamı çöküş konusundaki fikrine de katılıyorum

sadece boşalttıysa mesele yok benimki dantellerimle halı siliyor :84:

anam bu ne farklı gördüm denemek için koydum bu çıktı

he he aynı hatayı ben de yapmıştım sonra düzeltten sildim kendim bile korktum

hayırlı olsuuuuuun allah sağlıkla büyümeyi nasibetsin.

hiç kalmasın o arzu canım benim :94: aslında kesip biçilme acısı sezaryan dikişlerininkinden fazla değil, kesildiğini de anlamıyorsun zaten ama doğum süreci oldukça zorlu olabiliyor :18:

kızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.
baypas ameliyatı olucakmış çok üzgünüm çokk.kimseyle görüştürmüyorlar.

çooook geçmiş olsun allah tez zamanda sıhatine kavuşmayı nasibetsin

güle güle kullan güzelim kokular konusunda benim de zaafım var :89::89: yıllarca saf vanilya kokusu aramıştım psikopat gibi sonra suriyede bulup almıştım :81:

iyi günlerde kullan cnm, duty free'den değilse nasıl oldu bu iş??
öncelikle duttti freeeetty ne olii buna cvp ver??mantıgım dogrulltusunda cvp yazıorum herhangi bi parfümeriden aldım adam ist.getrtmiş taklit fakat kokunun birebiri..kalıcılıgıda aynı merlm..tavsiye ederim bu kokuyu..

1.hazırcı şeyma hazırcı şeymaa ben şahsen hiç eele degilimdir
2.benim sezercik dikişlerimde acımadıkiii acımadıkiiiii
3.vay canına sende ben gibi vanilya hastasısın demek..ozaman bu konuyu tavsiye ediorum sana..ben toz vanilyayı evin her köşesine seppptiriyorum

kızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.
baypas ameliyatı olucakmış çok üzgünüm çokk.kimseyle görüştürmüyorlar.
N imet geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum abine. İnşallah çabucak iyileşir.
Benim kuzenim de 300TL lik bi parfümü 100TL ye aldığını söylüyodu strawberry den...

delüü dutti fretty iyi uymuş ama al işte duty free budur:
Nedir.Net - duty-free

[sıze="2"]
allah yardım etsin canım eniştem geçen ay baypas oldu.. 4 gün hastanede kaldı, şu an çok iyi .. Inşallah en kısa zamanda toparlar.. Dualarımız seninle canım..

n imet geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum abine. Inşallah çabucak iyileşir.

benim kuzenim de 300tl lik bi parfümü 100tl ye aldığını söylüyodu strawberry den...

dualarınız için çok sagolun kızlar.
Yağız durmuyo oda çok huysuz pc başında kalamıyorum.
[/sıze]

1 arada tembellik etmenin kimseye zararı olmaz :89:
2 şanslıymışsın
3 eskisi kadar hevesim kalmadı kullanınca 100lük şişeydi bitremedim istersen özelden adresini at şişenin yarısını sana göndereyim, şaka değil cidden saf vanilya ve öyle olduğu için epey bayık

delüü dutti fretty iyi uymuş ama al işte duty free budur:
Nedir.Net - duty-free
hmm piki..

teşekkür ederim canısıııım içten teklifin için..

sanıırm hürreme takılıyo millet daha özeti var gerci bende sabrszlıkla bekliorum..kocim trabzondan dönücek 1 ssaate azıcık bakayım dedim..

kızlarrrr
miniğim ateşliii haSTA olduu benden geçti tabi 39.2 ydi en son uyudu kaldı şimdi. 2. kez ateşleniyoruz dua edin hafif atalatım olur mu teyzelerii. görüşürüzzz..

kızlarrrr
miniğim ateşliii haSTA olduu benden geçti tabi 39.2 ydi en son uyudu kaldı şimdi. 2. kez ateşleniyoruz dua edin hafif atalatım olur mu teyzelerii. görüşürüzzz..

geçmiş olsn epey yükselmiş ya acile götürsen mi acaba ateş düşürücü bir iğne falan yapsalar :18:

oğlum uyudu
bu saatte uyuyunca gece ikiye kadar oturuyor babası yandı yine bu gece :)

Son düzenleme:
Kızlar gece gece kafamıza bir şey takıldı. Yiğit en son 6 aylıkken aşı olmuş. Nette 9. ayda kızamık aşısı olması gerektiği yazıyor ama bize 12 aylıkken gelin demişlerdi bir daha. Sağlıkocağında yaptırıyoruz aşıları. Acaba atladık mı? Çok tedirgin oldum.

HAsta bebekler varmış çok geçmş olsun. Geçmişe bakamaıyorum artık hiç. Ben de felaket hastayım ama çok da yoğunum okulda. Sanırım benden de Yiğit'e geçti. Cuma gecesi ateş 39,5 oldu. İki ayrı ateş düşürücü içirdik sabaha ancak düştü. Ondan sonra bir şeyi yoktu. Dün çok az öksürdü. Bugün deöksürük yok sağ gözü kızarmış ve sarımsı bir şeyler akıyor sık sık. Mikrop mu kaptı üşüttü mü anlaadım. Yarın doktora gideceğiz. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. yine antibiyotik kullanmak istemiyorum. Çok hastalıklı oldu bebeğim ama Allah beterinden korusun.

Doğum günleri yaklaştı iyice. Geçenler de var. Tüm yavrulara ve ailelerine nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum. Allah acılarını göstermesin onların.

Öpüyorum hepinizi. Dertleştim gidiyorum. İyi ki varsınız...

melikeye çok geçmiş olsun
benim oğluşta yaşına girdi darısı başınıza
kendi aramızda dede ve babannesiyle kutladık :92:

günaydın
bu sabah ankaranın havası çok güzel çıkıp sokaklarda yürümek istiyorum ama işyerindeyim maalesef mümkün değil

yasemin canım çokta sıkma canını olan bize oluyor sıkıntı stres bütün hastalıkların nedeni napalım kayınvalideni değiştimek mümkün değil eşini ve kızını seviyorsan biraz söylediklerini umursamamaya çalış ve annenede her yaptığını anlatma anneler çok üzülüyor bu duruma ve sizinkinin pek laftan anlayacağı yok annen bile konuşsa kadın değişmiyor mesafeni koru benimkide inan iyi ama oğlumu benden kıskanıyor eve gidince kucağından indirmiyor neredeyse bana sevdirmeyecek hepsinin olumsuz özellikleri var biz şu anda aynı evdeyiz napalım çocuklarımız için katlanıyoruz

şu saat itibari ile oğluşum doğmuk bulunmakta :)

iyi doğdun oğluşum iyiki varsın

doğum günün kutlu olsun :))

bu sabah tam doğduğu saatte uyandı şaka gibi :)

canım eskiden 2 doz yapılıyordu kızamık biri 9 aylık ve sonrası diğeri yaşında bu sene tek doza çektiler o yüzden bizimkiler 12 aylık ken olucak sadece istanbulda salgın tehditi var diye 2 doza çıkarmışlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…