- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.001
canım günaydın öncelikle,o gönderdiğin ticker,boyutu çok fazla olduğu için eklenemiyo,bende çok uğraşmıştım,ama maalesefki olmuyo,:umursamaz:Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
kızlar şu adresteki tickera bakın çok güzel, buu nasıl ekleyebiliriz ki,dünden beri uğraşıyorum yapamadım yaa!
[/QUOTE]ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek:|
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|50| |kese görüldü|
[/table]
canım günaydın öncelikle,o gönderdiğin ticker,boyutu çok fazla olduğu için eklenemiyo,bende çok uğraşmıştım,ama maalesefki olmuyo,:umursamaz:
günaydın arkadaşlar bendede hafif hafif mide bulantıları başladı bide bu gece bir baş ağrısıyla uyandımki sormayın ben oğlumdada çok baş ağrısı çekmiştim....bugün doktorumu aradım perşembeye randevu verdi inşallah kesemizi görürüz...
canım merhaba yeni hamişsin sende kaç haftalık senin benim 4+5 ken keseyi gördük şimdi kalp atışları için gün sayıyorum inş. sende görürsün keseyi çokheyecan verici bişiy
bide bendeki bulantılar acaip bişiy yiyemiyorum 51 kiloydum 49 kiloya düştüm 1 haftada
merhaba canım evet daha 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık hamileyim inşallah sende bende bebişlerimizin iyi olduğunu görüp derin bir nefes alırız....
bende 2010 mart annesiyimmmm şimdi ögrendimmm benide ekleyin nolur nolur nolurrrr
hoşgeldin canımbende 2010 mart annesiyimmmm şimdi ögrendimmm benide ekleyin nolur nolur nolurrrr
hoşgeldin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...[/bende 2010 mart annesiyimmmm şimdi ögrendimmm benide ekleyin nolur nolur nolurrrr
amin inş...
canım aramızda 1 hafta var inş. Rabbim güzel günler göstersin
bende bir kac kez yazdım ama listede yokum hala
yas 24 sat 3 haziran
tahmini dogum 10 mart kilom 61.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?