2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]

canım sağolasın ama topiğe hafta sonu giremedğim için listeye geç eklendim ben topikte ikinci hamileydim ama olsun listede olmak ve listeden düşmemek dileğimle diyelim hamiş kaldığım kilo 50 nilüfercim ama 49 kiloya düştümm bu arada sende hamileymişsin çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun bebişinee

canım sağolasın ama topiğe hafta sonu giremedğim için listeye geç eklendim ben topikte ikinci hamileydim ama olsun listede olmak ve listeden düşmemek dileğimle diyelim hamiş kaldığım kilo 50 nilüfercim ama 49 kiloya düştümm bu arada sende hamileymişsin çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun bebişinee[/QUOTE]

canımcım karışık yaptım,istersen eklerim ikinci sıraya,farketmez,hımm:lepi:

kızlar benim 6 . haftam doldu haftaya cumartesi 7 haftalı olucak inş. kalp atışları için doktora gidicem inş. size birşey sorucam.
özel doktor muaynanesinemi gideyim muayne ücreti 100 lira yoksa anlaşmalı özel hastanelerde bakıyo ya ücreti 20 lira 30 lira felan oluyo öle biyeremi gideyim arkadaşım dioki sadece kalp atışlarını duymaya gidiceksin özele gitmek için daha erken hastaneye git dio sizce ne yapayım

günaydın arkadaşlar bendede hafif hafif mide bulantıları başladı bide bu gece bir baş ağrısıyla uyandımki sormayın ben oğlumdada çok baş ağrısı çekmiştim....bugün doktorumu aradım perşembeye randevu verdi inşallah kesemizi görürüz...

canım merhaba yeni hamişsin sende kaç haftalık senin benim 4+5 ken keseyi gördük şimdi kalp atışları için gün sayıyorum inş. sende görürsün keseyi çokheyecan verici bişiy
bide bendeki bulantılar acaip bişiy yiyemiyorum 51 kiloydum 49 kiloya düştüm 1 haftada

merhaba canım evet daha 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık hamileyim inşallah sende bende bebişlerimizin iyi olduğunu görüp derin bir nefes alırız....

simdi kandan geldim sonuclar 3 gibi gelecek tam bir kan tahlili yaptırdım
ama benim en cok merak ettigim beta hcg m kac oldu acabaaa
en son 63 tu gecen carsamba

NILUFERSAHH;7826916]ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
[/table]

merhaba arkadaşilar .. hepınıze gunaydın .. bu topıge uzaktan uzaktan bakarken nıhahayet ben de dahıl oldum .. inşallah allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ..tum anne adaylarını kutluyorum .. 3 gun once oldukca heyecanlı gecen bekleme surecı içinde hamıle oldugumu ogrendım ve hala ınanamıyorum .. adetımın 27 gununde yaptırdıgım kan testı 1425 cıktı .. bugun sabah yıne tekrarladık .. inşallah ıkıye katlamıstır .. ( şu an tam 4 + 1 ) haftalıgım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…