2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SAT:8 HAZıRAN YAŞ:25 MUHTEMEL D.TARıHı:15 MART
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim allah olmayan herkese nasip etsin inşallah ,hamile olanlarda sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok mutluyum hala şoktayımmmm :)):ecrin_bebek:

arkadaşlar .. konuya balıklama atlama olmuş gıbı olacak ama ben cok endıselıyım .. hamılelık belırtılerım yok .. bu yuzden ınanamıyorum .. gercı kanda betahcg 1425 ve progesteron 35 cıktı ama .. goguslerımde hıç bır degısıklık olmadı .. daha once de dusukle sonuçlanan hamılelıklerım olmustu .. onlarda goguslerım cok dolgundu .. ama sımdı yok cok endıselıyım aranızda goguslerınde degışıklık yaşamadan hamıle kalan var mı acaba .. utfen cevap ...

cans hayırlı olsun :) tebrik ederim
herkesin belirtisi cok farklı olabiliyor
hepimizde biraz endise var bu daha cok yeni oldugundan mesela bende kan degerim daha kucuk ultrasonda gorunmedi sabırsızlıkla bekliyorum
bende cok fazla belirti yasamadım hatta yok kadar az hafif bi dolgunluk olustu gogsumde hepsi bu ne kasık agrısı ne baska bir bas donmesi ne bulantı hic bi sey yok

AMAN AMAN ne güzel çoğalıyoruz,canımcım hoşgelmişsin,bilgilerini verirsen senide listeye eklerim

bende 2010 mart annesiyimmmm şimdi ögrendimmm benide ekleyin nolur nolur nolurrrr

hayırlı olsun kızlar hoş geldiniz.....opuyorumnanaktan

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
[/table]

hoşbuldukkkkkk .. inşallah allah bu uzun ve bır o kadar guzel yolda sonuna kadar gıtmeyı nasıp eder bızlere ..saglıkla sıhhatle dogumlarımızı yaparız.. mutluluklarımızı dertlerımızı sorunlarımızı hep beraber paylaşırız .. butun kalbımle dılıyorum ..
sat 7 hazıran ( 7 rakamının uguruna hep ınanmısımdır ..)
...boy 170 kılo 65
tahmını dogum tarıhı (14 mart ) balık burcu olacak inşallah ...

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
[/table]

Kızlar selam bende bakmayayım burlara dedim ama ucundan kıyısından bakayım derken kendimi burda buluverdim. Bugün adet günüm deee.. Gelen giden yok şimdilik. Param yetişirse burdan bi daire tutcam kendime vee 9 ay 10 gün yerleşcem buraya kalkmıcam. hehehehe yok yetişmezse şayet çok para biriktircem yandaki siteye geçcem. Hepinizi teker teker tebrik eder, 9 ayın su gibi geçmesini ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim. Allah'a emanet olun.. :Saruboceq:

canım çok endişe etme belirtisiz hamilelik geçiren çok varr

amin inş. sağolasınn

ALLAH hayırlısını versin canım,bu arada sen gel yeterki,depozito vs.istemeyizkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:lepi:

KIZLARRR bişe sorcam benm adet siklusum 27 günn ona göre 4 ünde hasta olmam lazımdı bugun 6 sı evde test yaptım ikinci çizgi çıktıı kesiin dogrudur dimiii?akşam acile gidip kan testi
yaptırmak istiorum

KIZLARRR bişe sorcam benm adet siklusum 27 günn ona göre 4 ünde hasta olmam lazımdı bugun 6 sı evde test yaptım ikinci çizgi çıktıı kesiin dogrudur dimiii?akşam acile gidip kan testi
yaptırmak istiorum

Tebrikler canım aramıza hoşgeldinnn,
Hamişsinnnnnnnnnnnn işteeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…