M
mercanayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.041
KIZLARRR bişe sorcam benm adet siklusum 27 günn ona göre 4 ünde hasta olmam lazımdı bugun 6 sı evde test yaptım ikinci çizgi çıktıı kesiin dogrudur dimiii?akşam acile gidip kan testi
yaptırmak istiorum
CANIMMM HAMİŞSİİNNNNN:teytey::teytey::teytey::teytey:
arkadaşlar .. konuya balıklama atlama olmuş gıbı olacak ama ben cok endıselıyım .. hamılelık belırtılerım yok .. bu yuzden ınanamıyorum .. gercı kanda betahcg 1425 ve progesteron 35 cıktı ama .. goguslerımde hıç bır degısıklık olmadı .. daha once de dusukle sonuçlanan hamılelıklerım olmustu .. onlarda goguslerım cok dolgundu .. ama sımdı yok cok endıselıyım aranızda goguslerınde degışıklık yaşamadan hamıle kalan var mı acaba .. utfen cevap ...
merhaba arkadaşlar,
bütün anne adaylarımıza sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aslında bebişimi görmeden katılmayacaktım aranıza ama dayanamadım :kedi:
sat 5 haziran, yaş 29. 51 kilo ile hamile kaldım sanırım. Allah izin verirse, 12 Mart 2010'da kavuşucam yavruma...
Doktorum 14 Temmuz gibi gel dedi ama bekleyemiyorum. Bu hafta gitsem keseyi görebilir miyiz sizce?
Bir de karnımın alt kısmında garip bir ağrı var, gaz gibi, adet ağrısı gibi, tarif edemiyorum. Sizde de oldu mu ya da oluyor mu?
erzgim gunlerimiz aynı insallah hayırlı guzel bi hamilelik geciririzde bakalım hangimizin bebisi once gelir
10 mart benimde
ayy çok sevindim canım inşallah amin :Saruboceq: bu arada sende başladı mı belirti? keseyi gördün mü? ben perşembe gideceğim kese görünür inşallah.
ben dayanamadan daha adet gunum gelmemisken gecen carsamba gittim ama tabii hic bir sey gorunmedi
doktor iki hafta sonra gel demisti hımmm yanii haftaya carsamba gidecegim insallah hem belki kalp atıslarınıda duyabilirmisim
bu arada kan tahlilerimi tekrarlamamı istedi bu hafta ici bugunde yaptırdım
betam 492 cok sukur artış var
bende boyle:) belirtim yok birde ben agır bi grip geciriyorum belki ondanda bir sey hissetmiyorumdur
daha iki kişimi keseyi görebildi,.hımm,nasipse bende cumartesi gidecem,erken gitmek istemiyorum,
Ben de perşembe günü gidicem inşallah keseyi görürüz.
5+5 olacağız o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?