2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLARRR bişe sorcam benm adet siklusum 27 günn ona göre 4 ünde hasta olmam lazımdı bugun 6 sı evde test yaptım ikinci çizgi çıktıı kesiin dogrudur dimiii?akşam acile gidip kan testi
yaptırmak istiorum

CANIMMM HAMİŞSİİNNNNN:teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba arkadaşlar,
bütün anne adaylarımıza sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aslında bebişimi görmeden katılmayacaktım aranıza ama dayanamadım :kedi:
sat 5 haziran, yaş 29. 51 kilo ile hamile kaldım sanırım. Allah izin verirse, 12 Mart 2010'da kavuşucam yavruma...
Doktorum 14 Temmuz gibi gel dedi ama bekleyemiyorum. Bu hafta gitsem keseyi görebilir miyiz sizce?
Bir de karnımın alt kısmında garip bir ağrı var, gaz gibi, adet ağrısı gibi, tarif edemiyorum. Sizde de oldu mu ya da oluyor mu?

ben varım canım merak etme herkes illa belirti yaşayacajk diye birşey yok.benim de göğüslerimde bir değişiklik olmadı acıma falan yok.onu bırak doğru düzgün bir belirtim yoktu ki sadece adet olacakmış gibi ara ara karın ağrım vardı yani bu ay da boşa gitti derken bebişim süpriz yaptı bana opuyorumnanaktan. senin de gözün aydın canım maşallah

tebrikler hayırlı olsuuun
bende goremedim daha ama olsun bu guzel duyguyu paylasmak cok guzeeeelll :lepi:

tebrikler sirius Allahım kucagımıza almayı nasip etsin bebislerimizi
bu ayımız ne guzel bereketli insallah tum isteyenler bu duyguyu yasar

ben de henüz keseyi göremedim bu perşembe gideceğim inşallah o zaman görünür :Saruboceq: bu arada bende şuanlık bir şikayet yok mide bulantısı falan başlamadı.sadece arasıra ayağa kalkarken başım dönüyor tansiyonum düşüyor galiba. Bir de karnımda çok gaz oluşuyor.

bendede belirti yok
inşallah bulantılarımız olmaz birde haftaya kayınvalidemlere gidecegiz hem yolculuk hem misafirlik bakalım nasıl olacak:) ne guzel ya bu telaslaaarrr

ayy çok sevindim canım inşallah amin :Saruboceq: bu arada sende başladı mı belirti? keseyi gördün mü? ben perşembe gideceğim kese görünür inşallah.

ben dayanamadan daha adet gunum gelmemisken gecen carsamba gittim ama tabii hic bir sey gorunmedi
doktor iki hafta sonra gel demisti hımmm yanii haftaya carsamba gidecegim insallah hem belki kalp atıslarınıda duyabilirmisim
bu arada kan tahlilerimi tekrarlamamı istedi bu hafta ici bugunde yaptırdım
betam 492 cok sukur artış var
bende boyle:) belirtim yok birde ben agır bi grip geciriyorum belki ondanda bir sey hissetmiyorumdur

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|

[/table]

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.ben adetim bir gün geçince gittim kan değerim 348.8 di yani gideli 2 gün oldu biraz yükselmiştir herhalde.perşembe gidince inşasllah görünür çünkü cuma günü ben de tatile çıkıyorum yoksa içim rahat etmez.gidince soracağım bakalım uzun yol sakıncalı mı diye.bu arada ben progesterona başladım sen kullanıyormusun?

Son düzenleme:
Bende folıkasıt ve progesteran kullanıyorum bıde dÜŞÜk tehlıkesıne karŞı haftada 1 ıĞne oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…