- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.061
ARKADAŞLAR ben de bugun ögrendim yaa daha doktor araştırıorum gitmek için doktora gidene kadar eczaneden folic asit alıp içmeye başlasam bugun bişe olurmu ??
ARKADAŞLAR ben de bugun ögrendim yaa daha doktor araştırıorum gitmek için doktora gidene kadar eczaneden folic asit alıp içmeye başlasam bugun bişe olurmu ??
merhaba arkadaşlar,
bütün anne adaylarımıza sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aslında bebişimi görmeden katılmayacaktım aranıza ama dayanamadım :kedi:
sat 5 haziran, yaş 29. 51 kilo ile hamile kaldım sanırım. Allah izin verirse, 12 Mart 2010'da kavuşucam yavruma...
Doktorum 14 Temmuz gibi gel dedi ama bekleyemiyorum. Bu hafta gitsem keseyi görebilir miyiz sizce?
Bir de karnımın alt kısmında garip bir ağrı var, gaz gibi, adet ağrısı gibi, tarif edemiyorum. Sizde de oldu mu ya da oluyor mu?
aramızda düşük yapmış arkadaşlar varmı??
evet canım ben aralık ayında düşük yaptım bebeğim düşmeseydi şimdi ağustosda doğum yapacaktım öyle korkuyorumki ya bunuda düşürürsem karnımın alt kısmında değişik bir ağrı var tedirgin ediyo beni ağrı perşewmbe günü doktorumdan randevu aldım inşallah kesemizi görebiliriz....
hayırlı olsun yeni hamilleer zeliş bu snn ikinci çoçuğunmu olucak resimdeki çoçuta sennmi kaç yaşında çok ttalı maşlalah
islam dinine mensup arkidişler,hergün bebikinize yusuf suresini dinletin,bikaç kişiden duymuştum,çok iyiymiş,bebikiniz çok güzel olurmuş..benden tavsiye..ALLAHÜ teale hayırlısını versin..:Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz..
meleğim gitti..
tutunamadı annesine daha fazla.. bizi bırakıp gitti...
arkadaşlar bende mart annesi olacağım.. Bu gün kan testi yapıldı .. fakat ultrasonda görülmedi .Sizin kaçıncı gün görüldü kese..5 gün sonra çağırdı kontrole.. Allah hayırlısını versin Hepimize. Sağlıkla kucağınmıza almayı nasip etsin.. Bir kalp atışlarını duysam içim rahatlayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?