2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞLAR ben de bugun ögrendim yaa daha doktor araştırıorum gitmek için doktora gidene kadar eczaneden folic asit alıp içmeye başlasam bugun bişe olurmu ??

ARKADAŞLAR ben de bugun ögrendim yaa daha doktor araştırıorum gitmek için doktora gidene kadar eczaneden folic asit alıp içmeye başlasam bugun bişe olurmu ??

evet baslayabilirsin hatta cok iyi olur
zararı olmaz cunku hamile kalmayı planlayanlar bile icebiliyor
gunde 3 tane yemeklerde veya 3unude aksam iciyorsun canım tebrıkler tekrar

hayır ezgim ben progesteron kullanmıyorum doktor soylemedi gittigimde ne der bilemiyorum
progesteron dusuk tehlikesine karsıda iyi:) insallah tatile rahatlıkla cıkabılırsın kan degerinde cok guzel cıkmısss

anım bebeğn hayırlı olsun önelikle....

o ağrı bendede var hala!

islam dinine mensup arkidişler,hergün bebikinize yusuf suresini dinletin,bikaç kişiden duymuştum,çok iyiymiş,bebikiniz çok güzel olurmuş..benden tavsiye..ALLAHÜ teale hayırlısını versin..:Saruboceq: :Saruboceq:

aramızda düşük yapmış arkadaşlar varmı??

evet canım ben aralık ayında düşük yaptım bebeğim düşmeseydi şimdi ağustosda doğum yapacaktım öyle korkuyorumki ya bunuda düşürürsem karnımın alt kısmında değişik bir ağrı var tedirgin ediyo beni ağrı perşewmbe günü doktorumdan randevu aldım inşallah kesemizi görebiliriz....

hayırlı olsun yeni hamilleer zeliş bu snn ikinci çoçuğunmu olucak resimdeki çoçuta sennmi kaç yaşında çok ttalı maşlalah

bence ilk düşükten sonra birtakım testler yapılması gerek,maalesefki üç düşükten sonra genelde tahliller isteniliyo,ALLAHA şükür,doktorum ikinci düşükten sonra tahliller istedi,kan pıhtılaşması çıktı,iğne vurulacam hergün,oyüzden hiç ihmal etmeyin,birtane deyipte geçmeyin arkadaşlar,.benden uyarması,.:teselli:

arkadaşlar bende mart annesi olacağım.. Bu gün kan testi yapıldı .. fakat ultrasonda görülmedi .Sizin kaçıncı gün görüldü kese..5 gün sonra çağırdı kontrole.. Allah hayırlısını versin Hepimize. Sağlıkla kucağınmıza almayı nasip etsin.. Bir kalp atışlarını duysam içim rahatlayacak...

bunu bende duymuştum anım,şu siteye üye olup ordan indirebilirsini arkadaşlar,dini açıdan güzel bir site,bende yeni buldum....

Yusuf Suresi MP3 indir, download, dinle - Islami Forum İslamseli | İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum

bitanem hayırlı olsun
hoşgeldin aramıza,inşallah bebeğini sağlıçakla alırsın kuçağına,
ben ilk keseyi 4-5 gün önçe gördüm ançak....

Halissnacim canim arkadasim nasil yani?? Dusukmu yaptin canim ne oldu???
Cok sasirdim ne diyecegimi bilemiyorummm...
Karnima bi agri girdi cok kotuyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…