- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.101
ye kız yarasın bebişlerimize!!!bal şeker olsun,afiyet olsuun! :)))):1hug:neyse bende yiyim fındık ceviz badem
heveslendim simdi sizden:)
Emelcıgım 2010 Mart annelerı deneyımlerımızden cok faydalanacak.
2008 annelerı bıze boyle destek olmamıstı.
Kızlar onemlı bır bılgı daha. Su anda vucudunuzun folik asite cok ıhtıyacı var. Ve Folık asıtın en yogun oldugu sebze semızotu. Bol bol yıyın garrriii
günaydın herkese,
ben bolca endişe hissediyorum nedense...
keseyi görmek için 14 temmuza randevu verdi doktorum. görmeden rahat edemicem sanırım.
merhaba deneyimleriniz bizim işimize yarayacak inş. biz şimdi endişeli meraklı ve karalar karmakarışıkız bikerebik kalp atışını duysam rahat edicem 6+1 im daha folik asit içiyorum hamilikten 1 ay önce 1 tane alarak başladım şimdi günde 3tne alıyorum semizotu ve rokada çok varmış baştan yedim ama şimdi yiyemiyorum cokacimcoook bulantılardan
52 ile hamile kaldım. Bebegım 3 aylık oldugunda ben 48 kilo idim. 65 kilo ile 8 aylıkken doğdu bebeğim. Merak etmeyin o iştasızlık halsizlik sonrasında fazlasıyla düzeliyor. :)
kızlar size adet sancıları vuruyomu hiç beliniz ağırıyomu ben artık en ufak şeyden tedirgin oluyorum
evet zeliş bende dun adet olacagımdaki kasık agrım oldu birden endiselendim ama olabilecegini okumustum daha vucudumuz gebelige yeni alısıyor eski belirtileri yasatabilirmis alıstıkca gececekmis
insallahhh
zelişcim bana da arar ara oluyor bence de normal bir durum eğer sürekli devam ederse sorun olabilir endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?