2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emelcıgım 2010 Mart annelerı deneyımlerımızden cok faydalanacak.
2008 annelerı bıze boyle destek olmamıstı.

Kızlar onemlı bır bılgı daha. Su anda vucudunuzun folik asite cok ıhtıyacı var. Ve Folık asıtın en yogun oldugu sebze semızotu. Bol bol yıyın garrriii

arkadaşlarr yaa neler hissediosunuz hadi hep beraber paylaşalım..
ben daha hiç bişe anlamadım hiç bi deişiklik yok gibi...:CüvCüv:

merhaba deneyimleriniz bizim işimize yarayacak inş. biz şimdi endişeli meraklı ve karalar karmakarışıkız bikerebik kalp atışını duysam rahat edicem 6+1 im daha folik asit içiyorum hamilikten 1 ay önce 1 tane alarak başladım şimdi günde 3tne alıyorum semizotu ve rokada çok varmış baştan yedim ama şimdi yiyemiyorum cokacimcoook bulantılardan

günaydın herkese,
ben bolca endişe hissediyorum nedense...
keseyi görmek için 14 temmuza randevu verdi doktorum. görmeden rahat edemicem sanırım.

günaydın herkese,
ben bolca endişe hissediyorum nedense...
keseyi görmek için 14 temmuza randevu verdi doktorum. görmeden rahat edemicem sanırım.

günaydın canım inş. keseyi görürsün nasıl heyecanlı biişiy hayatında o heyecanı tatmamışsındır yerimseniben

52 ile hamile kaldım. Bebegım 3 aylık oldugunda ben 48 kilo idim. 65 kilo ile 8 aylıkken doğdu bebeğim. Merak etmeyin o iştasızlık halsizlik sonrasında fazlasıyla düzeliyor. :)

52 ile hamile kaldım. Bebegım 3 aylık oldugunda ben 48 kilo idim. 65 kilo ile 8 aylıkken doğdu bebeğim. Merak etmeyin o iştasızlık halsizlik sonrasında fazlasıyla düzeliyor. :)

canım fazla kilo almamışsın bende 50 kiloyla hamile kaldım 49 a düştüm inş. bende 15 den fazla almam hayatım boyunca hiç kilolu olmadım çünkü hem incecik bi belim vardı :CüvCüv: bakalım nasıl olucam

ayy kilo dert walla ben napcam boyum 1.65 kilom 59 , bende 51 kiloyla evlendim 1 yılda 8 kilo aldım evlenince,yinede allah sağlıkla versin inşş cümlemizinkiini

günaydın güzel anneler.Bende de pek bir belirti yok ama acayip iştahım açıldı ne görsem yemek istiyorum 55 kiloyum fazla kilo almaktan korkuyorum.şimdilik bulantı falan yok ama progesteron ilacı bende uyku ve baş dönmesi yapıyor.dün markette bayılacakmış gibi oldum.yalnız gitmeye korkuyorum artık.bu perşembe inşallah görebilirim bebişimin kesesini :Saruboceq:

hissettiklerim benimde karısık kesecigi gormek rahatlatacak insallah 1 haftayı bekliyorum aslında simdide gorulebilir ama kesin olsun

kilo icin bende musaidim ve epeyyyce istahlıyım :)) dogumdan ve sutten sonra gelsin diyetleeeer

evet zeliş bende dun adet olacagımdaki kasık agrım oldu birden endiselendim ama olabilecegini okumustum daha vucudumuz gebelige yeni alısıyor eski belirtileri yasatabilirmis alıstıkca gececekmis
insallahhh

zelişcim bana da ara ara oluyor bence de normal bir durum eğer sürekli devam ederse sorun olabilir endişelenme.

Son düzenleme:
evet zeliş bende dun adet olacagımdaki kasık agrım oldu birden endiselendim ama olabilecegini okumustum daha vucudumuz gebelige yeni alısıyor eski belirtileri yasatabilirmis alıstıkca gececekmis
insallahhh

ah canım şu 3 ayı hayırlısıyla bir atlatabilsek ondan sonra biraz daha rahatlayabiliriz inşallah benim mesela dün midem bulanıyodu bugün hiçbişey yok gayet iyiyim

bu arada bende göğüslerimde herhangi bir değişiklik uçlarında koyulaşma yok.daha erken mi acaba? sadece biraz şişler.bazen acaba hamile değilmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3

zelişcim bana da arar ara oluyor bence de normal bir durum eğer sürekli devam ederse sorun olabilir endişelenme.

yok canım sürekli değil zaten böyle ara ara giriyo geçöiyo bende duymuştum bebek kendine yer açtığından dolayı böyle ağrılar olabilirmiş ama insan yine tedirgin oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…