2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr

amiin canım inşallah,bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
evet canım senin bebiş 3 haftalık gibi ezgi arkadaşımızında öyle ben yanılmışım,zaten bu beta hcg her gün kanda ortalama 2 katı artıyormuş,sen bu kan tahlilini yaptıralı ne kadar oldu?
tatlım ikincisini,ayın 3'de yaptırdım..
canımm bulantılara takma,ben 2 çocuğumda,3,5 ay resmen yataklara yapıştım.ilk bebişimde hiiiçç bulantılarım olmadıı..kızkardeşimde aynı,kızında bulantılardan eridi bitti,ikincisinde tombul tombul olduu..
canımm rüyan hayır olsun inşallah.bebişinin pıt pıt seslerini duyacaksın,hepberaber halay çekecezz..
zelişimm kıyamam bulantıların başladımı..ahh bendede olsa sadece o zıkkımdan tiksinsemm..
bende 2010 mart annesiyimmmm şimdi ögrendimmm benide ekleyin nolur nolur nolurrrr

kıslar hoşgeldiniz.RABBİM tamamına erdirsin inşallaahh..
canımm inşallah sende gelir,mart annesi olursun..
oohh bi hamişimiz daha geldii.hoş geldin tatlım.RABBİM tamamına erdirsin inşallaaahh..
evet canım,o ağrı bendede var,dr normal dedi..
al canım sen bende hamile kalmadan başladmıştım şimdi günde 3 adet içiyorum
tatlım dr bana günde 1 tane içmen yeterli dedi..
aramızda düşük yapmış arkadaşlar varmı??
olmaz olurmu bitanemm.2 düşük yaptım,ilki 1 yıl önce,ikincisi şubat 26'da.dr 2 ay korun,sonra bebiş olmazsa gel,klomene başlayalım dedi.ama çok şükür gerek kalmadan bebişim sürpriz yaptı..
tatlım dr banada o iğnelerden verdi,göbekten vuracakmışım ama önce tahlillerinin sonucu çıksın dedi.
canım hoşgeldin RABBİM tamamına erdirsin..
arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz..
meleğim gitti..
tutunamadı annesine daha fazla.. bizi bırakıp gitti...

canımm çok geçmiş olsun.çok üzüldüm yaa.korunma sürecinden sonra,RABBİM tekrar aynı acıyı yaşatmadan,bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..:Saruboceq:

arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz..
meleğim gitti..
tutunamadı annesine daha fazla.. bizi bırakıp gitti...

GÜNAYDIN arkadaşlar,hallisna düşük yapmış,çok üzüldümmafoldumben mafoldumbenama ALLAH herşeyin hayırlısını versin,bende iki düşük yaptım,ama hayat herşeye rağmen devam ediyo,.herzaman şükretmek gerek,sonuçta hamile kalabiliyoruz.öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug: :1hug:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
8|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
13|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|

[/table]

Ay ne guzel sızde bızım gıbı mart annesı olacaksınız 14 mart da kım doguracak merak edıyorum oglumun dogum tarıhı

mehtapcım canım gözün aydın keseyi görmüşsün inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar bende çok korkuyorum ya bişey olursa diye biliyosun bende düşük yapmıştım perşembe günü dr gidicez inşallah bende güzel haberlerle dönebilirim...

kızlar sabah bikaç ceviz fındık iki tanede kayısı yiyorum iidir deilmi
bide tam tahıllı gevrekler varya sütle onlardan yiyorum bi kase bunun zararı yoktur deilmi bilgisi olan varmı

bide tam tahıllı gevrekler varya sütle onlardan yiyorum bi kase bunun zararı yoktur deilmi bilgisi olan varmı

ceviz ve fındığın iyi geldiğini biliyorum,fakat gevrekle ilgili bilgim yok,.benim doktorum özellikle çiğ etten uzak durmamı söylemişti,birde kedi ve köpeklerden uzak durmamılmaz:

kızlar bu kadar takmayın yıyeceklerı gevregın nesı olsun ya asıtlı gıdalardan tam pısmemıs gıdalardan çiğ etlerden (sucuk sosıs salam) uzak durun bırde dısarda yemek yemeyın o kadar
benım mauhtemel dogum tarıhım 17 marttı ama oglum ters duruyordu 14 martta sezeryan oldum ıyıkıde olmusum dıyorum

[

anım keseni görmüşsün hadi gözün aydın,,,inşallah tahlillerin sonuçlarıda güzel çıkar,,,bu arada ne olursun o zıkkımı bırak,bak bende içiyordum ama öğrendiğim günden itibaren bir tane bile koymadım ağzıma,anım çekiyor arada yine ama bebeğime zarar veremem onunla!

bende yiyiyorum sabahları aynı senin gibi çeviz fındık kayısı badem falan(bunlar çok faydalı zaten),kahvaltı gevreğide yiyiyorum bişey olmaz bitanem yaaa,

canım çok teşekkürler,:1hug: :1hug:

bişey değil canım... :))):1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…