- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.081
arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz..
meleğim gitti..
tutunamadı annesine daha fazla.. bizi bırakıp gitti...
amiin canım inşallah,bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..Geçmiş olsun mehtap gulu insallah bu doktorundan memnun kalırsın ve bir daha o duyguyu bir daha asla yasamazsın
eşim k.d cu degil ama yardımcı olur yinede:)
bende kan aldırınca once 14 iki gun sonra 63 cıktı (regl gunum gelmemisti daha) aynen laborant işte dış gebelik olabilir şu olur bu olur kesin gebelik diyemem dedi.. eşimle ve doktorumla paylastım bende katlaman guzel dediler, aklımıza kotu seyler getirmeyelim insallah birde bebisleri gorsek icimiz rahatlayacak
Allah yardımcımız olsun
tatlım ikincisini,ayın 3'de yaptırdım..evet canım senin bebiş 3 haftalık gibi ezgi arkadaşımızında öyle ben yanılmışım,zaten bu beta hcg her gün kanda ortalama 2 katı artıyormuş,sen bu kan tahlilini yaptıralı ne kadar oldu?
canımm bulantılara takma,ben 2 çocuğumda,3,5 ay resmen yataklara yapıştım.ilk bebişimde hiiiçç bulantılarım olmadıı..kızkardeşimde aynı,kızında bulantılardan eridi bitti,ikincisinde tombul tombul olduu..kızlar herkese günaydın...
birkaç gündür yazdıklarınızı okudum ama işlerim nedeniyle yazmaya pek fırsatım olmadı. eve gidince de çok yorgun oluyorum, bilgisayar başına geçemiyorum hiç.
herkes iyi sanırım, yeni bebek haberleri de var ne güzel a.s.
benim hala bulantı şikayetim yok. şüpheliyim aslında bu durumdan. herkes bulantılardan bıkmış ama olmaması da huzursuz ediyor. cumartesi doktorda neler olacak bakalım, çok sabırsızlanıyorum.
herkese iyi haftalaropuyorumnanaktan
canımm rüyan hayır olsun inşallah.bebişinin pıt pıt seslerini duyacaksın,hepberaber halay çekecezz..önemli olan bebeğin sağlıklı olması elbette. ama bulantı da gebelik hormonlarına bağlı olduğu için, acaba hormon değerlerim yükselmiyor mu diye düşünüyorum. geçen hafta da aynısına takmıştım hatırlarsan. b hcg testi yaptırdım da rahatladım... şimdi de zor tutuyorum kendimi b hcg yaptırmamak için. çok pimpirikli olmak da istemiyorum. cumartesiye kadar sabretmeye çalışıcam bu sefer. inş. kalbini duyarız cumartesi. akşam rüyama bile girdi, doktorda bebeğe bakıyoduk, kalbinin attığını gördük. çok sevindik... inş. rüyam doğru çıkar da seviniriz cumartesi.:dance:
zelişimm kıyamam bulantıların başladımı..ahh bendede olsa sadece o zıkkımdangünaydın arkadaşlar bendede hafif hafif mide bulantıları başladı bide bu gece bir baş ağrısıyla uyandımki sormayın ben oğlumdada çok baş ağrısı çekmiştim....bugün doktorumu aradım perşembeye randevu verdi inşallah kesemizi görürüz...
bende 2010 mart annesiyimmmm şimdi ögrendimmm benide ekleyin nolur nolur nolurrrr
kıslar hoşgeldiniz.RABBİM tamamına erdirsin inşallaahh..merhaba arkadaşilar .. hepınıze gunaydın .. bu topıge uzaktan uzaktan bakarken nıhahayet ben de dahıl oldum .. inşallah allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ..tum anne adaylarını kutluyorum .. 3 gun once oldukca heyecanlı gecen bekleme surecı içinde hamıle oldugumu ogrendım ve hala ınanamıyorum .. adetımın 27 gununde yaptırdıgım kan testı 1425 cıktı .. bugun sabah yıne tekrarladık .. inşallah ıkıye katlamıstır .. ( şu an tam 4 + 1 ) haftalıgım ..
canımm inşallah sende gelir,mart annesi olursun..Kızlar selam bende bakmayayım burlara dedim ama ucundan kıyısından bakayım derken kendimi burda buluverdim. Bugün adet günüm deee.. Gelen giden yok şimdilik. Param yetişirse burdan bi daire tutcam kendime vee 9 ay 10 gün yerleşcem buraya kalkmıcam. hehehehe yok yetişmezse şayet çok para biriktircem yandaki siteye geçcem. Hepinizi teker teker tebrik eder, 9 ayın su gibi geçmesini ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim. Allah'a emanet olun.. :Saruboceq:
oohh bi hamişimiz daha geldii.hoş geldin tatlım.RABBİM tamamına erdirsin inşallaaahh..merhaba arkadaşlar,
bütün anne adaylarımıza sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aslında bebişimi görmeden katılmayacaktım aranıza ama dayanamadım :kedi:
sat 5 haziran, yaş 29. 51 kilo ile hamile kaldım sanırım. Allah izin verirse, 12 Mart 2010'da kavuşucam yavruma...
Doktorum 14 Temmuz gibi gel dedi ama bekleyemiyorum. Bu hafta gitsem keseyi görebilir miyiz sizce?
Bir de karnımın alt kısmında garip bir ağrı var, gaz gibi, adet ağrısı gibi, tarif edemiyorum. Sizde de oldu mu ya da oluyor mu?
tatlım dr bana günde 1 tane içmen yeterli dedi..al canım sen bende hamile kalmadan başladmıştım şimdi günde 3 adet içiyorum
olmaz olurmu bitanemm.2 düşük yaptım,ilki 1 yıl önce,ikincisi şubat 26'da.dr 2 ay korun,sonra bebiş olmazsa gel,klomene başlayalım dedi.ama çok şükür gerek kalmadan bebişim sürpriz yaptı..aramızda düşük yapmış arkadaşlar varmı??
tatlım dr banada o iğnelerden verdi,göbekten vuracakmışım ama önce tahlillerinin sonucu çıksın dedi.bence ilk düşükten sonra birtakım testler yapılması gerek,maalesefki üç düşükten sonra genelde tahliller isteniliyo,ALLAHA şükür,doktorum ikinci düşükten sonra tahliller istedi,kan pıhtılaşması çıktı,iğne vurulacam hergün,oyüzden hiç ihmal etmeyin,birtane deyipte geçmeyin arkadaşlar,.benden uyarması,.:teselli:
canım hoşgeldin RABBİM tamamına erdirsin..arkadaşlar bende mart annesi olacağım.. Bu gün kan testi yapıldı .. fakat ultrasonda görülmedi .Sizin kaçıncı gün görüldü kese..5 gün sonra çağırdı kontrole.. Allah hayırlısını versin Hepimize. Sağlıkla kucağınmıza almayı nasip etsin.. Bir kalp atışlarını duysam içim rahatlayacak...
meleğim gitti..
meleğim gitti..
bunu bende duymuştum anım,şu siteye üye olup ordan indirebilirsini arkadaşlar,dini açıdan güzel bir site,bende yeni buldum....
Yusuf Suresi MP3 indir, download, dinle - Islami Forum İslamseli | İslami konularda her türlü bilgiyi bulabileceğiniz islami forum
günaydın bayanlar
düşük yapan arkadaş için üzüldüm sağlık olsunda Allah gene verir inş.
günaydınlar canım.bende çok üzüldüm arkadaşa..mafoldumben mafoldumben
Ay ne guzel sızde bızım gıbı mart annesı olacaksınız 14 mart da kım doguracak merak edıyorum oglumun dogum tarıhı
canımcım benim 12 mart muhtemel doğum tarihi.senin muhtemel doğum tarihi nekadar yanıldı..merak ettimdeopuyorumnanaktanAy ne guzel sızde bızım gıbı mart annesı olacaksınız 14 mart da kım doguracak merak edıyorum oglumun dogum tarıhı
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr
kızlar sabah bikaç ceviz fındık iki tanede kayısı yiyorum iidir deilmi
bide tam tahıllı gevrekler varya sütle onlardan yiyorum bi kase bunun zararı yoktur deilmi bilgisi olan varmı
bırde 3 ay bebek sızden beslenmıyo zatı
amiin canım inşallah,bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
tatlım ikincisini,ayın 3'de yaptırdım..
canımm bulantılara takma,ben 2 çocuğumda,3,5 ay resmen yataklara yapıştım.ilk bebişimde hiiiçç bulantılarım olmadıı..kızkardeşimde aynı,kızında bulantılardan eridi bitti,ikincisinde tombul tombul olduu..
canımm rüyan hayır olsun inşallah.bebişinin pıt pıt seslerini duyacaksın,hepberaber halay çekecezz..
zelişimm kıyamam bulantıların başladımı..ahh bendede olsa sadece o zıkkımdantiksinsemm..
kıslar hoşgeldiniz.RABBıM tamamına erdirsin inşallaahh..
canımm inşallah sende gelir,mart annesi olursun..
oohh bi hamişimiz daha geldii.hoş geldin tatlım.RABBıM tamamına erdirsin inşallaaahh..
evet canım,o ağrı bendede var,dr normal dedi..
tatlım dr bana günde 1 tane içmen yeterli dedi..
olmaz olurmu bitanemm.2 düşük yaptım,ilki 1 yıl önce,ikincisi şubat 26'da.dr 2 ay korun,sonra bebiş olmazsa gel,klomene başlayalım dedi.ama çok şükür gerek kalmadan bebişim sürpriz yaptı..
tatlım dr banada o iğnelerden verdi,göbekten vuracakmışım ama önce tahlillerinin sonucu çıksın dedi.
canım hoşgeldin RABBıM tamamına erdirsin..
canımm çok geçmiş olsun.çok üzüldüm yaa.korunma sürecinden sonra,RABBıM tekrar aynı acıyı yaşatmadan,bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..:Saruboceq:
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr
kızlar sabah bikaç ceviz fındık iki tanede kayısı yiyorum iidir deilmi
bide tam tahıllı gevrekler varya sütle onlardan yiyorum bi kase bunun zararı yoktur deilmi bilgisi olan varmı
canım çok teşekkürler,:1hug: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?