2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yaaa özlemiştik seni de kaçakta olsa gel yaaa

Ama kızlar olmaz ki böyle... Ben yokken konuşmuyorsunuz, çok üzülüyorum

Neyse, epey çalıştım geldim, bugün daha da gitmem herhalde. Biriken işleri kim yapacak onu bilmiyorum.

Boya konusuna gelince, bazen şirkette makyaj yapmıyorum ben, hasta mısın diye soruyorlar :) Yani ben de hep boyalıyım

online form falan çıkmıyor çünkü süre dolmuş kendimi yedim bitirdim burda ne kadar salağım diye, vergi dairesine de atlayıp bugün gidemem çünkü az önce günün 2. şokunu yaşadım Trabzon vergi dairesinde görünüyor borcum

Sana hiçbir faydam olmadı bir de üstüne moral bozdum yani. Kusura bakma Aylin ya.

Ben de bülteni bitirmedim ama boşver...

Ay bugün bankalardan şurdan, burdan 11 tane mesaj gelmiş ya... Ben bu işten nasıl kurtulurum. Cebime gelen tüm mesajlar reklam. Yapı kredi bankasından da müşteri temsilcisi arıyor kredi verelim diye. Öğleden sonra da başka biri arıyor mevduatınıza yüksek faiz verelim diye. Sonunda tüm hesabımı kapatacağım. İstesen veren olmaz bir sürü bahane sayarlar, istemeyince de bol keseden. Lazımken niye vermediniz diyeceğim bir daha aradıklarında...

Son düzenleme:
Sana hiçbir faydam olmadı bir de üstüne moral bozdum yani. Kusura bakma Aylin ya.

yok canım seninle ne alakası var bu benim kendi öz be öz salaklığım,bundan sonra beni salak aylin diye çağırın ki bi daha kendimi akıllı sanmayayım.
telefonuna gelen mesaj olayını da hangi hattı kullanıyorsan onu arayarak telefonumu tüm reklam mesajlarına kapatıyorum dersen kapatırlar

slm millet,

koca gün hiç bir şey yazamadım sadece fırsat buldukça okudum

bende süslendim püslendim geldim bugün, uykusuzluktan gözlerim balon gibi onu kapatmaya uğraştım bide uyurgezer gibiyim inşallah bi hata yapıp bugün kendimi zor durumda bırakmam:18:

dün gece biz de uyuyamadık sıcaktan çıldırdı deniz klimalı odaya taşınacaz bu gidişle uyumak için sabah kalıntı gibi gittim okula

1 yaşından sonra çocukları yanında çıplak durmamamız gerekiyor burcu..ben açık açık soramadım da :)
ben de kıyafetle duruyorum onu yıkayacaksam..

o konuda mümkün olduğu kadar dikkatli olmaya çalışıyoruz biz de ama soyunup giyinme konusunda malesef mecburiyetler devreye giriyor kuyruğumuzdan ayrılmıyor çünkü beyefendi

bu eser temiz sopa istiyor bu kadar kırgınlıktan sonra zaman istemek nesıl bir saçmalık sinir bozucu

beni de telaşlandırdınız şimdi ama inat değil mi bakmayacağım ben her türlü borcumu ödedim arkadaş onlar takip etmediyse kabahat kendilerinin azme bak sanki kabak başkasının başına patlayacak.
trabzon ne alaka be ünv orda mı okumuştun.

ne alaka bilmiyorum eşimin kütüğünden dolayı kütüğüm orda ama o bile ne alaka???

Günaydın..
Güzel bir gün diliyorum hepimize..
Regaip Kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah...
Dün gece yarısına kadar kızımın bugünkü yiyeceği yiyecekleri hazırladım, sabah 6 da kalktım, son hazırlıkları yapıp kızıma kahvaltı yaptırdım, yiyeceklerini paketleyip babannesine doğru postaladım, kv isyanlarda, şunun şurasında 1 haftadır bakıyor ve bıkmış durumda, üstelik eşimle beraber bakıyorlar hatta eminimki eşim kv den daha çok ilgileniyor çocukla ama kadın pes etti yine de :))
Önümüzdeki hafta annem bakabilir artık inşallah, çocuğumun bütün düzeni bozuldu yaa..
Patron maaşıma zam yapmış, eşim çok sevindi ama kv ''neden şu kadar değilde bu kadar zam yapmışlar, şu kadar yapsalardı iyi olurdu'' gibi saçma bir cümle sarfetti, ''kızım sevindim senin adına, Rabbim bunaltmıyor bak'' v.s. gibi bir cümle bekliyordum oysa, bende ''o rakamı da senin oğlun alsın artık, bana bu kadar veriyorlar'' dedim, çok bozuldu, haketti ama :)))

hepinize günaydın....
3.ayların başlangısı olan bu mübarek gece de herşeyin hayırlara vesile olmasını dilerim
Regaib kandilimiz mübarek olsun....

Günaydın
Yeni maaşını güle güle harca, sen hala o manyak kv den güzel sözler bekliyorsun ya pollyanna halt etmiş yanında
Sabah neşesi yapayım biraz edepsiz ama facete paylaştığım şeyi görmeyenler için bi de burdan yayınlayayım:
Brokoli : Ben bir ağaca benziyorum.
Ceviz : Ben bir beyine benziyorum.
Mantar : Ben bir şemsiyeye benziyorum.
Muz : Konuyu değiştirin lan.

Senin adına sevindim canım hakkını alman ne güzel keşke bizde de böyle olsa...
kv de iyi demişsin ama onu ilgilendirmemesini gerektiğini de bilmesin lazım.
pes eder tabiii yapılacak olan işlerini yapamamasından olsa gerek canım....

Günaydın,

Regaip kandiliniz mutlu olsun, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin.

Yasemincim, maaşındaki artışa çok sevindim, Allah bereket versin canım. KV öküz, ondan hayır gelmez, senin maaşına zam aldığını ve hatta bunun miktarını bilmesi de garip geldi bana. Senin cevabına da bayıldım, cuk oturmuş.

Aylin, çok güldüm

Bugün yine iyiyim ben, keyfim yerinde, biraz çalışıp gelicem, öpüyorum şimdilik. Bi de amirim geç kalmış bugünkü mesaiye, hayırdır?

Teşekkür ederim arkadaşlar, daha fazla zamlı maaşlar sizlerin olsun inşallah..

Burcucum, maaşıma varana kadar neler biliyor kv neler, maaşım ne ki onların yanında :))

günaydın:)
sabah işe can sıkıntısıyla başladım..22 ağ. net sansürünü beklemediler bizimkiler p.tesiden itibaren tamamen kapatılaccakmış net burda..sağlam filtre koyuyorlar sadece bak.lığa girebilecekmişiz....
umarım birileri kötü bir şaka yapıyordur..
zaten mor bir bluz giydim sabah tüm enerjim giti..
iş çok arada bakarım size..

Rezalet !!!
Bizde de çok sağlam filtreler var ama gazetelere falan girebiliyoruz. Doğru değildir inşallah.
Doğruysa da, al kız bi Vınn, süper oluyo valla :)

Rezalet !!!
Bizde de çok sağlam filtreler var ama gazetelere falan girebiliyoruz. Doğru değildir inşallah.
Doğruysa da, al kız bi Vınn, süper oluyo valla :)

bizde de gazete 1-2 tanesi var ne hikmetse burayı filtremediler :))) o yüzden şanslıyım...Oyun face-msn hotmail - gibi onlar yasak video gibi paylaşım yapan yerler yasak

bizde de gazete 1-2 tanesi var ne hikmetse burayı filtremediler :))) o yüzden şanslıyım...Oyun face-msn hotmail - gibi onlar yasak video gibi paylaşım yapan yerler yasak

Bizde de hotmail yasak değil ama msn, face, video paylaşım siteleri, bütün sohbet siteleri (kk dahil), bazı online alışveriş siteleri yasak. Msn yerine holdingin bi yazışma programını kullanıyoruz.

Günaydın canlar, herkese hayırlı kandiller diliyorum, hayırlısıyla başladık bakalım 3 aylara..
Eyo efendi bugün sabahın köründe kalktığı için şimdi ayağımda, uyumak üzere..epeydir bu saatlerde girmiyodum garip geldi:))
Yasmin maaşın hayırlı olsun cnm, güzel günlerde harca, kv'ye de iyi cvp vermişsin
Tanya inşallah şakadır cnm, şaka değilse de sen de burcu gibi vınnn al işte:))

günaydınlarrr
dün eserle bana söylediği bir yalanı yakalamam üzerine tartıştık o söylemediğini kanıtlamaya uraştı bense artık daha fazla artışmamak için peki dedim ömrümden gidiyor eser bir süre bekliyelim diyip duruyor en azından kuzenin durumu belli olsun işyerindeki bazı problemler geçsin ailelere söylemek daha kolay olur falan diyor mecburn olur dedim benimde biraz iime gelir kendi iş durumumu toplarım kafamı toplarım herşeyi unutuyorum çok dalgınım bi an önce silkelenip kendime gelmem lazım

YASEMİNcim zammın hayırlı bereketli olsun
TANYA sana da filtre gelirse ne halt ederiz kimsecikler kalmıyo topicte

ANNELER bibero kullananlara soruyorum silikon emzik mi yoksa kauçuk emzikmi kullanıyosunuz 1 şın üzerine kauçuk emzik kullanılmalı die bi yazı okudum fikri bilgisi olan yazversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…