- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.841
Ne olsun Ayfercim ya. Esinle ve nazi müdürümle, yaşam akıp gidiyor. Bugün kaçamak yapıp foruma gireyim dedim. Bizim iş yerinde forum yasaklandı ama benim çok başarılı bir kaçak girme yöntemim var :) Yakalanmadığım sürece tabi, nadirende olsa uğruyorum işte.
aylin ben başvur dediğimde online bir form çıkıyordu. Benim ki küçük bir borç olduğu için böyle olabilir. Sende bir vergi dairesi adres gösterilmiş ise bugün hemen oraya git. Taksitli ödemeyi seçer ilk tasidi ödersin gerisi rahata bağlanır.
online form falan çıkmıyor çünkü süre dolmuş kendimi yedim bitirdim burda ne kadar salağım diye, vergi dairesine de atlayıp bugün gidemem çünkü az önce günün 2. şokunu yaşadım Trabzon vergi dairesinde görünüyor borcum
Ama kızlar olmaz ki böyle... Ben yokken konuşmuyorsunuz, çok üzülüyorum
Neyse, epey çalıştım geldim, bugün daha da gitmem herhalde. Biriken işleri kim yapacak onu bilmiyorum.
Boya konusuna gelince, bazen şirkette makyaj yapmıyorum ben, hasta mısın diye soruyorlar :) Yani ben de hep boyalıyım
Sana hiçbir faydam olmadı bir de üstüne moral bozdum yani. Kusura bakma Aylin ya.
bende süslendim püslendim geldim bugün, uykusuzluktan gözlerim balon gibi onu kapatmaya uğraştım bideuyurgezer gibiyim inşallah bi hata yapıp bugün kendimi zor durumda bırakmam:18:
1 yaşından sonra çocukları yanında çıplak durmamamız gerekiyor burcu..ben açık açık soramadım da :)
ben de kıyafetle duruyorum onu yıkayacaksam..
günaydın anneler
MERT kuzuma geçmişler olsun
1 yaşından sonra çıplak dumamamız mı gerekiyomuş gerçi durmuyorum ama bazen sabahları önünde giyinip soyunuyorum gerçi çırılçıplakkalmıyorum onu yıkarkende üstümde çıtçıtlı bady oluyo yeter o kadar da mütaasıp büyütmiyim oğlumu dimi
sabah evden çıkarken elim kolum çok doluydu kuzu da yanımda yürüyordu araba da kapının önündeydi yani o sırada bi deli geldi dilendi bekle dedim vericem eşyaları arabaya koyarken kuzum korktu sürekli arkama saklandı yazık kadıncağızın da bişi yaptığı yok yani ama benimki korktu bana ilahi bir güç geldi resmen oğlumu bir kavradım korkmasın diye kadına verdim parayı gitti ama içimdeki cesareti anlatamam hissetmeniz lazım ben oğlum için dağ delermişim
eser dün boşnmadan ilk geri adımını attı hafta sonu annemlere sööliycem dedim bana biraz zaman ver dedi sööleme ii dedim ama ben kararlıyım çok gururum kırıldı bni sevmeyen benimle sadece çocuk için evli kalan bi adamla aynı yastığa baş koyamam evet korkuyorum çok korkuyorum çok zorlanacak ve yıpranacam ama bir ömrü mutsuz geçirmicem
online form falan çıkmıyor çünkü süre dolmuş kendimi yedim bitirdim burda ne kadar salağım diye, vergi dairesine de atlayıp bugün gidemem çünkü az önce günün 2. şokunu yaşadım Trabzon vergi dairesinde görünüyor borcum
beni de telaşlandırdınız şimdi ama inat değil mi bakmayacağım ben her türlü borcumu ödedim arkadaş onlar takip etmediyse kabahat kendilerininazme bak sanki kabak başkasının başına patlayacak.
trabzon ne alaka be ünv orda mı okumuştun.
Günaydın..
Güzel bir gün diliyorum hepimize..
Regaip Kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah...
Dün gece yarısına kadar kızımın bugünkü yiyeceği yiyecekleri hazırladım, sabah 6 da kalktım, son hazırlıkları yapıp kızıma kahvaltı yaptırdım, yiyeceklerini paketleyip babannesine doğru postaladım, kv isyanlarda, şunun şurasında 1 haftadır bakıyor ve bıkmış durumda, üstelik eşimle beraber bakıyorlar hatta eminimki eşim kv den daha çok ilgileniyor çocukla ama kadın pes etti yine de :))
Önümüzdeki hafta annem bakabilir artık inşallah, çocuğumun bütün düzeni bozuldu yaa..
Patron maaşıma zam yapmış, eşim çok sevindi ama kv ''neden şu kadar değilde bu kadar zam yapmışlar, şu kadar yapsalardı iyi olurdu'' gibi saçma bir cümle sarfetti, ''kızım sevindim senin adına, Rabbim bunaltmıyor bak'' v.s. gibi bir cümle bekliyordum oysa, bende ''o rakamı da senin oğlun alsın artık, bana bu kadar veriyorlar'' dedim, çok bozuldu, haketti ama :)))
günaydın:)
sabah işe can sıkıntısıyla başladım..22 ağ. net sansürünü beklemediler bizimkiler p.tesiden itibaren tamamen kapatılaccakmış net burda..sağlam filtre koyuyorlarsadece bak.lığa girebilecekmişiz....
umarım birileri kötü bir şaka yapıyordur..
zaten mor bir bluz giydim sabah tüm enerjim giti..
iş çok arada bakarım size..
Rezalet !!!
Bizde de çok sağlam filtreler var ama gazetelere falan girebiliyoruz. Doğru değildir inşallah.
Doğruysa da, al kız bi Vınn, süper oluyo valla :)
bizde de gazete 1-2 tanesi var ne hikmetse burayı filtremediler :))) o yüzden şanslıyım...Oyun face-msn hotmail - gibi onlar yasak video gibi paylaşım yapan yerler yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?