2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar elektrikler bi gidip bi geliyo burda, malum havalar 35 derecenin üstünde herkes klimalara yüklenmeye başladı trafolar kaldırmıyo artık yanıyoruzzzz çok sıcak
yasemin maaş zammın hayırlı olsun canım
tanya akşam hürremi izledinmi senin adaşın var artık dizide seni kızdırayım dedim ama senin internet mevzuundan sonra buna kızacağını sanmam
başka ne yazacaktım unuttum, gözlerim kıpkırmızı ve şiş,uykusuzluktan ölüyorum artık mert biraz daha iyi ama
ben kaçıyorum bugün biraz yoğunum

günaydın kızlarrrrr
kandiliniz mübarek olsunnn bol dualı gün geçirinnn bugün bonus günü:)
ewime geldim şükür. gitmişmiydin k idiceksiniz bi ankara bi konya yaptım geldim uzuuun bi süre kıpırdanasım yok kızım uyuyor şimdilik. pzt temizlikçi alıp bi güzwl temizlik yapıp artık balkonuma kurulmak istiyorummm umarım herkes iyidirrr...
melikenin sanırım dişleri gelio durup dururken biyeri acıomuş gibi baarıo eli agzında pek iştahı yok we erken uyanıo sanırım dişten.. e gelsin artık 8 de takıldık kaldık.

Esincim, ben silikon emzikli biberonlardan kullanıyorum, kauçuk olanların daha sağlıklı olduğunu bende duydum ama İklim kauçuk emzik kabul etmedi, beğenmedi küçük hanım..
Zaten şunun şurasında bardağa geçmemize ne kaldı diye düşündüğüm için fazla üstünde durmuyorum açıkçası..

ben kocaman bir yalancıyım bu yalanlar bana feci patlayacak. Nazi beni odasına çağırdı, şu işi yaptın mı evet efendim, bunu yaptın mı tabi efendim. Bu ne oldu, şöyle oldu. Teşekkürler gidebilirsin. Var ya hepsi yalan birini bile yapmadım. Onların hepsi 1 aylık iş. Yalanım da yakınca çıkar ortaya

Yasemin benim kaçpara aldığım, ne kadar zam aldığım eşim tarafından bile bilinmez. KV ye niye söylüyorsunuz yaf, ona ne. Ama tebrik ederim arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun kazancın, çok bereketli gelsin sana inşallah.

Tanyacım o yasakcı zihniyetten benim ofisimde de bir tane var. Malumunuz nazi... Hepsini kınıyorum KINNNN ama bir halt olmuyor.

Esin, Eser adındaki birinin böyle bir karakter sergilemesine inanamıyorum. Bu benim Eser'ime hakaret yaf. Ben bir koşu gelip döveceğim onu. Biz uzun zamna önce silikon emziğe geçmiştik. Sadece ilk 2-3 ay kauçuk kullandık. Silikon emzikleri 3 ayda bir kauçuk emziği her ay yeniliyordum.

Merlike sen minyon musun? Benim kızımda ufak tefek doktor bana bakıyor eşime bakıyor norma sizinkinin ufaklığı diyor ama çok şükür boyumuz kısa 72 cm ama kilomuz 9kg.

Herkese hayırlı kandiller.

Son düzenleme:
burcu pekde minyon diilim yani kilo almaya müsait bi bünyem war bu aralar iştahım yok eğer açılsın bende dikkat etmim anında alırım 175 boyum 57 58 kilo civarıyım eşimde uzun we zayıftır melikede 82 santim fln 10.5 kilo civarıda o. ben peşinde koşmasam sandalyesindeyken türlü şebeklikler kitaplar okumasam hayatta bitirmez tabaanı paso emer. dr de bana dedi sen nesinki kızından ne bekliosun dedi. benim derdim kilo diil alması gereken gıdayı 500 ml süt we ürünü bi yumurtası bi köfte kadar eti meyvesini yesin gerini önemsemiyorum e onları yedirmekte kolay diil..

kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar..

işler çok fena sıkıştı burdatoparlamaya çalışıyorum..e-mza cihazımı bekliyorum gelse epey toparlarımm..amma uyuşuk bir kargo şirketiyle anlaşmışlar bi de onlara deli oldum..

Yasemincim zam almışsın:)) bereketini gör arkadaşım..güle güle harca:)
gülşan adımla ilgili şakalara alışığım..dersanede çocuklar tenya derdi bana barsak kurdu hoca:))

burcu vınn da yok:)) takipli bizim ya..teknik uzman sağolsun..kraldan çok kralcı..p.tesi olmazsam anlayın(ben bu filtreyi de filtrre zihniyetini de...

oğluşun dişi patlıyor ondanmış sanırım uykusuzluklar..hala öyle..sıra sıra kabarmışlar..daha çekilecek günler var sanırım..

hepinize kocaman bi merhaba!! işte o yasaklar yüzünden bi girebiliyorum bi giremiyorum daha doğrusu sayfalar yamuk yumuk çıkıyo Baktım acıcık geçmişe;
Esincim Allah hakkınızda en hayırlısını versin..Ama öküzle yaşamak zor ben de seninkinin bi alt versiyonu var ve pek evde yok ama ona rağmen beni delirtebiliyor..Seni çok iyi anlıyorum, boşanmak cesaret işi, korkmam çok normal canım..
Hasret doğurmuşşş ayyy maşallahhhhhhh
Simenayy (ya hep adını unutuyorum) zammın hayırlı olsun
Gülşan iki gündür dualarıma Melek'i de katıyorum inşallah hayırlı haberlerle döner..
Burcu benim bakıcının ne yaptığını anlatsam bayılır kalırsın ah ahhh çok zor çokkk
Bende de güzel haberler var. Ben bi bankanın genel müdürlüğündeyim biliyosunuz banknın yabancı ortağı vardı o gitti yeni ortak geldi ben o yeni ortağa geçiyorum resmi olarak ve haftada 3 gün çalışacağım inşallah. Yine tercümanlık yapacağım aynı binada farklı katta, sanırım yaklaşık aynı maaşa (daha netleşmedi) oğluşumla daha çok vakit geçirebileceğim inşallah. Sorunsuzca bi hallolsun şu geçiş o zaman ohh diyeceğim...
Dodo tam bir azmannnn olduu konuşma konusunda o da tembel..anne baba mama gak gol çiş anlayabildiklerimiz ama diğer konuştuğu dili çeviremiyorum henüz:)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah hepimize sağlık huzur versin inşallahhhh

slm millet
bizim okulda tatil başladı okulda doğru düzgün öğrenci kalmadı meydan bize kaldı

gıcık bir durum allah kolaylık versin, delme falan olmuyo mu acaba sağlayıcı siteler falan var ya hani. hakkında hayırlısı olsun

yasemin zammın hayırlı olsun kaynanaya verdiğin cevapta on numara olmuş :)

suyosunu allah hakkında hayırlısnı versin

esin sana allahtan sabır diliyorum bu saatten sonra söylenecek söz kalmamış.

burası yanıyor arkadaşlar öyle sıcak ki nefes almak mümkün değil resmi kaynakların bildirdiği 31 derece ama kesinlikle çok üstünde burası. klimasız yaşamak olanaksız.
uyanınca denizi doktora götürmem gerekiyor kasığında alerji benzeri bir döküntü var bacağına doğru sivilce sivilce cildi kupkuru orada. hem boğazına falan baktıracağım hafif bir burun akıntısı var burada çocuğu kollamak imkansız ama sıcaktan öyle korkuyorum ki her an vazgeçme riskim var. ay bir gaz götürsem şunu.

Son düzenleme:
deryacım çok sağol o güzel duaların için, meleğe anlatıyorum arkadaşlarım senin için dua ediyolar diye çok mutlu oluyo, hep anlatıyorum zaten sizleri ona çok imreniyo işinle ilgili değişikliğe çok sevindim bende istiyorum öyle bir değişiklik
kandiliniz mübarek olsun bu arada

Son düzenleme:
15.ay..İlk kötü haber : Artık çocuğunuz çok daha çabuk hırçınlaşıyor, sinirleniyor. Ve şimdi iyi haber : Bu tip kızgınlık ve hayal kırıklığı kısa sürelidir. Tabii ki bu tip kızgınlıklar hep en olmadık yerlerde yaşanır , mesela bir markette veya kalabalık bir yemekte. Böyle zamanlarda durumu nasıl ele alacağınızın yolunu siz geliştireceksiniz. Çocukların duyuları bilmedikleri yerlerde, kalabalık, fazla gürültülü ortamlarda çok fazla uyarıldığı için genelde böyle hırçınlaşırlar. Bütün bu yoğunluk ile başa çıkamazlar. Üstelik bu gibi ortamlarda sizin bütün dikkatinizi üstünde toplayamadığı için de sinirlenebilir çünkü bu dönem çocuklar bütün ilginin kendilerinin üstünde olmasını isterler.

Neler yapabilirsiniz ?

Çocuğunuzun hırçınlık anlarında sadece duygusal olarak onunla beraber olun ve eğlenceli durumlar yaratmaya çalışın. Örneğin “ooooo etrafta çok nefis çikolatalar görüyorum, bir de seniiiii …” gibi oyunlar yaratarak ve onu alışveriş arabasının içine oturtarak dikkatinizin hep merkezinde olduğunu ona gösterebilirsiniz. Ama maalesef hırçınlıklar kaçınılmazdır ve her çocuğun ara sıra patlamaları olur. Unutmayın hem fiziksel , hem de duygusal olarak gelişen çocuklar içlerindeki bu dalgalanmaları hergün bir şekilde dışa vururlar.

Çocuğunuzun hırçınlık nöbetleri ile mücadele edebilene kadar birkaç taktik denemek durumunda kalabilirsiniz. Örneğin çocuğunuzu kucağınıza alın ve sakinleşene kadar ona sarılın. Ona bağırmayın, veya koluna çimdik atmayın, bunlar onun hayal kırıklığını daha fazla arttırır. Onu kucağınıza alın ve bir noktaya kadar taşıyın, mesela arabanın içine kadar. Bu arada hep onun yanında olmanız ve onu sediğinizi göstermeniz onu sakinleştirecektir. Eğer evde iseniz, onun sürekli ağlamalarını dinlemeniz çok zordur, sadece onun bulunduğu odayı terkedin.

Eğer çocuğunuz uygunsuz bir yerde, başkalarının yanında hırçınlığı ile sizi utandırmış ise bunu farkeder ve hırçınlık düzeyini arttırması büyük olasılıktır. Bu gibi durumlarda tek yapacağınız şey yüzünüze bir gülümseme yerleştirerek çocuğunuzu o ortamdan derhal uzaklaştırmaktır.
[/B]

offff daraldım bu mübarek günde... acil akıl lütfen...

eşim görümcenin kocasıyla arsa bakmaya gitmiş... anladıgım kadarıyla 1 arsa alıp 2 ev yapmayı düşünüyorlar .. yani görümcyle yanyana oturacam ... bunu istemediğimi eşime nasıl anlatabilirim... zaten kontrol manyakları ellerinin altında olacagız ben ve oğlum ...

gerçekten çok sessiz bugün..

ayşegülcüm maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama eşine zorlanırız, azcık hazzırda para dursun falan diyebilirsin..eğer zorlamacaksa tamam yapalım ama ben oturmam demek aklıma geldi..o da ne tepki getirir bilemedim..

mert hastalığını banada bulaştırmış, çok fenayım
ayfer geçmiş olsun canım
ayşegül ev yaptırğınız için oda oturmak zorunda değilsiniz ki satarsınız inşaat bitince
şeyma sana katılıyorum çok sessiz burası, bende kaçıyorum şimdi dahada sessiz olacak
ebruu tamda merti anlatmış yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…