- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.821
ben bu siteye üye olalı 1 sene oluyor ve kavga etmediğimiz br hafta hatırlayan yoktur heralde aranızda ben çocuk için evlilik fikrine karşıyım bi umut vardır uğraşılır ama beni sevmediğini söyleyen bi adamdan aşk dilenemem ben kulağımda çınlıyor seni bir dost gibi seviyorum deyişi bu işin bende bittiği andır
canım benim haklısın kendimi senin yerine koydum gerçekten kötü bi durum dost gibi sevmek demek de ne oluyo alla alla esin canım peki hiç sordun mu kendine neden böyle oluyo yada neden böyle oldu biraz özel olucak ama önceden de böylemiydi yoksa sonradan değişenlerden mi
yok canım biz çok aşıktık birbirimize hatta ailem ilk öğrendiğinde babam ya ayrılın ya evlenin edi anem asla evlendirmem evlenmek isterse bu evden duvaklı gelin etmem dedi ben vazgeçmek üzereydim eser banaöyle mesajlar attı öyle şeyler söyledi ki bu adam aynı adam hani koklamaya kıyamaz derler ya öyleydi tabi evliliğimizin biraz mevburi başlaması işlerin sudanda ters gitmesi işsiz güçsüz çulsuz dönüp gelmemiz benim aniden hamile kalmam eserin babasıyla çalışmaya mecbur kalması abisinin borçlarını babasının üstlrnmesi yani eserin üstlenmesi babasının borçlarını üstlenmesi e ailelerinin içindede sürekli sorun var sorunlu bi abi ve yenge var haliyle bize ve ilişkimize yansıdı
yasemin ankarada kaç gün kalacağımız ve hangi tarihlerde kalacağımız belli değil, inşallah o döneme denk gelmez, gelse bile 3 ay sonra merti kontrole getircem yineEsrin ve Yazgı hoşgeldiniz,
Esrincim e-bülten için sana kolay gelsin..
Yazgıcım, iyi gezdin ve gezmeye de devam edeceksin, ohh sefan olsun, gez arkadaşım, biz çıkamıyoruz, sizin gezmelerle avunalım mutlu olalım, dediğim dedik Alpişi de yerim ayrıca totosundan :)
Burcu, boyandık lafına çok güldüm :))
Kıymetcim, Gülşan ın Kayseri ye gelme durumu keyfini yerine getirmiştir heralde, neden için sıkıldı ki senin, hayırdır..?
Gülşancım, Kayseri den de Ankara ya mı geçeceksiniz, 1-10 Temmuz arası Ankara da olmayacam, umarım bu tarihlere denk gelmez..?
Benim kızım sabahları ben işe gelirken, beni hiç umursamıyor artık, ''gidersen git beaa'' modunda daha çok..
en son oralara bakıyodum zaten ama hevesim kaçtı, tabi belli olmaz 20 gün kadar izin yapmayı planlıyoruz tabi okadar iznimiz yok aslında 10 gün izin ardından 10 gün dr istirahatı patlatmayı düşünüyorumyurdumda ölü deniz die bi yer var senin koca deniz dalgalı die tatile gitmem mi dio ay güldürdünüz beni
sorma onun aklı fikri kayseri napacaksak günlerce orda, bende resti çektim tabi kapı kapı sülaleni gezmeye niyetim yok diyemerabayın hanımlar nasılsınız çok biz iyiyiz ESİN canım hakknızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah durum düzelir eskisinden daha iyi olur herşey dualarım seninle canım benim Gülşan senin kocide amma bahane uydurmuş gitmemek için koptum yazdıklarınaYAZGI hg canım sende gez anacım gez boşver benim içinde gez kızlar ya hasretin tlfnunu bana özelden yazarmısınız ya telefonu değiştim numro da gitmiş
MERAL
dün bahsettiğin fırsat indiriminden faydalanmak için cep telefonuna gelen kuopn no sunu mc dnlds a vermek yeterli oluyo mu? extra bi şeye gerek var mı???
Merhaba arkadaşlar, Eyo sağolsun geceden beri mızmız, sabrımı iyice zorladı neyse ki uyudu şimdi, uzun uyur inşallah..diş mi geliyor nedir anlamadım
Esincim eşin sıkıyı görünce yine çark etmiş ama bence sen bu kez ona kararlı olduğunu göster, boşanmaktan vazgeçeceksen dahi önce kendine iyi bi çekidüzen vermesi gerektiğini, bi daha başka şansın olmadığını anlamalı
Yazgıcan gelmiş nihayet ama tabi gezmelerden fırsat bulursa arada aramıza katılacakmış:76: neyse gezin walla tadını çıkarın bol bol yazın
evet cnm yeterli oluyor, siparişi verdiğin zaman para yerine kupon kodunu veriyosun
Pelin in huzurluğu da tam hız dewam ediyor.Bizim azı dişleri gelliyor üstten...
Sipariş verirken isim fln soruyolar mı peki??Eşim haftaya Bursa'ya gidecek ya, ne yiyeceği kaygısına düştü..Bu kuponlardan alsak bi süre idare eder mi onu acaba..
Mert'e geçmiş olsun. Benim bıdıkta aynı şekilde hasta. İlk gün sadece burnu aktı ama dün gece ateşlendi. Burun tıkanıklığından doğru düzgün ne o ne ben uyuyabiliyoruz. Ayrıca Esin'den de bana geçti.
bugün e-bülten yetiştirmem gerekiyor. Benim öğrenim kredisi borcum varmış. Vergi borçlarına gelen af kapsamında gelirler dairesi eve mektup göndermiş borcunuz var aftan yaralanın diye. Ablamın kardeşimin ve beni öğrenim kredilerini hep ben ödedim. Bu kış ablam ABD'den izne gelince büyük temizlik yaptık ben tüm eski şeyleri attım. Ama ablamla kardeşimin ödeme evraklarını ne olur ne olmaz diye tuttum. Benimkileri ise salaklık işte 10 yıl geçti bir şey olmaz deyip attım. Komedi gibi. Bana borç çıkarmışlar. Tamamını ödediğime eminim. Neyse dün başvuru için son günmüş galiba işten izinde alamıyorum. İnternetten başvuru varmış. Onu buldum. 108 Tl'lik borcumu afla 44 TL yaptılar ödedim. O 44 TL bile koydu ödediğim şeyi tekrar ödetiyorlar diye. Bu bana ders oldu bir daha bir evrak atmak mı ölene kadar hepsini saklayacağım.
yazgıcım sağol ayrıca hoşgeldin özlettin kendinimertte ayını alp gibi kendi yönüne gider bizim gittiğimiz tarafın tam tersi istikamet olur genelde el tutturmaz, kendi istemediği hiç bişeyi yapmaz asla unutmaz ve ne hikmetse canı yanmaz, cıs mıs hakgetire yani
taburcu arkadaşım adını hatırlayamadım ben:78:bende evden çıkarken uzmanların dediği gibi ben işe gidiyorum tekrar gelicem falan dediğimde ağlamaktan morarıyo resmen,bende görünmeden kaçmaya başladım
kıymet napıyosun,iyimisin
Hayırdır inşallah ?
Gülşan, Yasemin ve ben boyalı ve iyiyiz
Bir sebep de yok aslında ya...
Siz nie boyalısınız???
siz niye boyalısınız lafına çok güldümbeni soracak olursanız ben hep boyalıyım
tabi hafta içi bu,birde kocişle haftasonu gezmelerimiz olacakokullar kapansında kuzenim gelecek ist.dan yanıma.hele o geldi mi artık durmam gayrı evde.işin garibi ne biliyomusun,alp dışarda herseferinde canıma okuyor ama ben uslanmıyorum.arabasına oturmaz,koşmak ister,ağlar,bağırır,yemez,olmayacak yerlere gider,ben hem arabayı hem alp i taşırım ama yinede gezerim yani .
üfff aynı olay bende de var, kız aklı su aklı diye boşuna demiyorlar çabuk unutuyoruz işte, dışarı çıktığımda kan ter içinde kendime söverek eve dönüyorum ama yine çıkıyorum yine çıkıyorum
Çocuklarlar cinsellik eğitimi için şu sitede yapılmış bir röportaj var. Bu röportaja göre 3 yaşına kadar yanında giyinip soyunmanız da sorun yok diyor.
Blogcu Anne Çocuklarda cinsel eğitim
Buna da katılıyorum, şu an anlamıyorlar daha, ayrıca bizden görmezseler ilerde kapı deliklerinden bakarlar ki o daha kötü
Yazık, kıyamam minik kızıma... Ama unutmuştur bile Ayfercim, keyifle oynuyordur şimdi...
MAMA İÇMİŞ UYUMUŞ 5 DK DOLANDI DİYOR MIZMIZLANDI SONRA UYUMUŞ KUZUM BENİM KARKEN BENDEN AYRILMAK İSTEMEDİ ZİLLİM HATİCE ABLAMA DA VERİNCE AĞLADI SANIRIM UYKUSU HALA VARDI VE BENİ İSTEDİ NEYSE Kİ SORUN HAL OLMUŞ
ay senin yerine ben sinir oldum...neyse en azından küçük bir miktarla yırtmışsın çıkacak para varöış diyelim..
esin çok hoşsun ha:))mutaasıp lafına çok güldüm:))
kocan için daha fazla bişey demiycem..hayırlısı olsun canım..
şuna açıklık getireyim..cbıl durmayacağız..giyinirsin soyunursun ama mahrem yerleri örtmek lazımmış..biciklerle şeyi işte:)
Esrin, hoşgeldin... Esin'e hastalığından, sana da "sosyal" devletimizden yediğin kazıktan ötürü geçmiş olsun arkadaşım.
Esin, şimdi yazacaklarımla haddimi aşıyorsam çok özür dilerim, ama bu dengesiz adamın seni daha fazla üzmesine katlanamıyorum. Artık Eser'in ne dediğini boşver, bu adamdan sana koca olmaz, hatta umarım Cemy'ye baba olmayı becerir. Ne bu böyle, yaz boz tahtası mı, şartlarını bildir, tamam kabul ettim, yok vazgeçtim düşünecem! Kaldı ki, bunlar evliliğinizde ilk kez konuşulmuyor. Adam gibi adam, sen boşanalım dediğinde hooop, ne diyorsun kızım sen deyip seni toparlamalıydı. Hadi o anki sinirle yapamadı, sonrasındaki konuşmalara fırsat vermemeliydi. Bu adamın ayarları fena halde bozulmuş ve düzeleceğine artık inanmıyorum, senin gibi gözlerinin içi gülen bir kadını elinde tutmayı beceremediği, aksine bu kadar hırpaladığı için aptalın teki olduğunu düşünüyorum ve bas tekmeyi gitsin, korkacak bişi yok, eskisinden daha güçlü olarak ayakta kalırsın, Eser derdine yansın diyorum.
Ayyy çok sinirlendim, başka ne yazacağımı unuttum.
Selam direk burdan dalıyorum diğerlerine de birazdan yorumlarım geliyor.
Nasıl yararlanıcaz bu vergi affından?????????? benim hesabım da halen kredi+faiz borcu tam görünüyor,indirimi nasıl yapıyolar
Aylin
GELR DARES BAKANLII adresine gidiyorsun "Borç Sorgulama Yapılandırma e-Başvuru ve Kredi Karıt ile Ödeme" yazan kırmızı renkli yanıp sönen yazıyı tıklıyorsun açılan pencerede ben 2. seçeneği seçtik. Gelen ekrandaki bilgileri doldurdum. Yeni bir ekran açıldı. Borç sorgula dedim. Bana borç dökümü verdi.
Başvuru diye bir link var o linke tıklayınca borcunu yapılandırması için başvurmuş oluyorsun. Bana e-maille bilgi verin dedim. Ertesi gün maili borcunuz yapılandırıldı dedi.
Tekrar aynı sayfaya gittim. Borcu öde dedim ve çıkan rakamı kredi kartı ile ödedim.
BENİM YATIrdığım 5500 TL de ödenmemiş gibi çıkıyorbi de bunun ispatı için mi uğraşıcam pöffff
ya esrin başvuru formuna tıkladım ama saçma sapan bi dilekçe çıktı,online bi işlem değil imza falan istiyor,sen nereyi tıkladın?
hersey yolundadır inşallah
ESRİN canım hoşgeldin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?