2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim haklısın kendimi senin yerine koydum gerçekten kötü bi durum dost gibi sevmek demek de ne oluyo alla alla esin canım peki hiç sordun mu kendine neden böyle oluyo yada neden böyle oldu biraz özel olucak ama önceden de böylemiydi yoksa sonradan değişenlerden mi

yok canım biz çok aşıktık birbirimize hatta ailem ilk öğrendiğinde babam ya ayrılın ya evlenin edi anem asla evlendirmem evlenmek isterse bu evden duvaklı gelin etmem dedi ben vazgeçmek üzereydim eser banaöyle mesajlar attı öyle şeyler söyledi ki bu adam aynı adam hani koklamaya kıyamaz derler ya öyleydi tabi evliliğimizin biraz mevburi başlaması işlerin sudanda ters gitmesi işsiz güçsüz çulsuz dönüp gelmemiz benim aniden hamile kalmam eserin babasıyla çalışmaya mecbur kalması abisinin borçlarını babasının üstlrnmesi yani eserin üstlenmesi babasının borçlarını üstlenmesi e ailelerinin içindede sürekli sorun var sorunlu bi abi ve yenge var haliyle bize ve ilişkimize yansıdı

anladım canım benim ya ne diyeyim inan içim sızlıyo okuduğumdan beridir dua ediyorum rabbim yardımcınız olsun inan bende bi anlatsam benimle oturur ağlarsın borç konusunda ama kocişimi çok seviyodum göz yumdum direndim ve ben kazandım rabbim bize yardım etti inşallah sizde edicek hayırlısıyla ani kararlar almayın sakin olun ve ii düşünün

yasemin ankarada kaç gün kalacağımız ve hangi tarihlerde kalacağımız belli değil, inşallah o döneme denk gelmez, gelse bile 3 ay sonra merti kontrole getircem yine

yurdumda ölü deniz die bi yer var senin koca deniz dalgalı die tatile gitmem mi dio ay güldürdünüz beni
en son oralara bakıyodum zaten ama hevesim kaçtı, tabi belli olmaz 20 gün kadar izin yapmayı planlıyoruz tabi okadar iznimiz yok aslında 10 gün izin ardından 10 gün dr istirahatı patlatmayı düşünüyorum son hafta tatile kaçabiliriz yani

sorma onun aklı fikri kayseri napacaksak günlerce orda, bende resti çektim tabi kapı kapı sülaleni gezmeye niyetim yok diye kv ile evde oturur yatarım valla tatile gelmişim bide yorulup dönemem

bu hafta yoğun gececek sanırımm
öğle arası dışarı çıktım her zaman ki gib..birilerine hediye almak ne kadar zor bişey..bakındım bakındım geldim.ya bir de altın fiyatları uçmuş haa ne zamandır bakmamışım çok şaşırdım

MERAL
dün bahsettiğin fırsat indiriminden faydalanmak için cep telefonuna gelen kuopn no sunu mc dnlds a vermek yeterli oluyo mu? extra bi şeye gerek var mı???

Merhaba arkadaşlar, Eyo sağolsun geceden beri mızmız, sabrımı iyice zorladı neyse ki uyudu şimdi, uzun uyur inşallah..diş mi geliyor nedir anlamadım
Esincim eşin sıkıyı görünce yine çark etmiş ama bence sen bu kez ona kararlı olduğunu göster, boşanmaktan vazgeçeceksen dahi önce kendine iyi bi çekidüzen vermesi gerektiğini, bi daha başka şansın olmadığını anlamalı
Yazgıcan gelmiş nihayet ama tabi gezmelerden fırsat bulursa arada aramıza katılacakmış:76: neyse gezin walla tadını çıkarın bol bol yazın

MERAL
dün bahsettiğin fırsat indiriminden faydalanmak için cep telefonuna gelen kuopn no sunu mc dnlds a vermek yeterli oluyo mu? extra bi şeye gerek var mı???

evet cnm yeterli oluyor, siparişi verdiğin zaman para yerine kupon kodunu veriyosun

Pelin in huzurluğu da tam hız dewam ediyor. Bizim azı dişleri gelliyor üstten...
Sipariş verirken isim fln soruyolar mı peki??Eşim haftaya Bursa'ya gidecek ya, ne yiyeceği kaygısına düştü..Bu kuponlardan alsak bi süre idare eder mi onu acaba..

bazı yerlerde ismini de soruyolar bazen hiç sormuyolar, ama kendi adına aldığın kuponu eşinin kullanmasında sakınca yok yani..walla cnm sanırım sürekli hamburger yiyemez ama fiyatı uygun, bikaç tane alın isterseniz en azından hafta bi falan ordan doyurur karnını..uzun vadede sanırım yemek yapmasını öğrenmesi gerekiyo:))

Selam direk burdan dalıyorum diğerlerine de birazdan yorumlarım geliyor.
Nasıl yararlanıcaz bu vergi affından?????????? benim hesabım da halen kredi+faiz borcu tam görünüyor,indirimi nasıl yapıyolar

Biz de sadece Kero terse gidiyor sanıyorduk yürürken yere bıraktığımız an arkasını dönüp diğer tarafa gidiyor çocuk yahu ve dün ilk defa merdiven çıkmasına müsaade etmedim diye kendini yere attı, ennnnn nefret ettiğim çocuk tipi

Bizde de sabahları aynı sorun var ama bakıcısı diyor ki asansörden indiğimiz an bile susmuş ve unutmuş oluyor

Bicikler lafına çok güldüm tanya

söylediklerini tebrik ediyor %100 katılıyor ve destekliyorum :81::81::81:

Selam direk burdan dalıyorum diğerlerine de birazdan yorumlarım geliyor.
Nasıl yararlanıcaz bu vergi affından?????????? benim hesabım da halen kredi+faiz borcu tam görünüyor,indirimi nasıl yapıyolar

Aylin
GELR DARES BAKANLII adresine gidiyorsun "Borç Sorgulama Yapılandırma e-Başvuru ve Kredi Karıt ile Ödeme" yazan kırmızı renkli yanıp sönen yazıyı tıklıyorsun açılan pencerede ben 2. seçeneği seçtik. Gelen ekrandaki bilgileri doldurdum. Yeni bir ekran açıldı. Borç sorgula dedim. Bana borç dökümü verdi.
Başvuru diye bir link var o linke tıklayınca borcunu yapılandırması için başvurmuş oluyorsun. Bana e-maille bilgi verin dedim. Ertesi gün maili borcunuz yapılandırıldı dedi.
Tekrar aynı sayfaya gittim. Borcu öde dedim ve çıkan rakamı kredi kartı ile ödedim.

ben yokken ben varmış gibi muhabbete devam edin dedim kimseden çıt gelmiyor.
Noluyor yav... Hanımlar hepinize bir ağırlık çökmüş. Yada içerdeki nazi yüzünden bana bir hız gelmiş.

Son düzenleme:

BENİM YATIrdığım 5500 TL de ödenmemiş gibi çıkıyor bi de bunun ispatı için mi uğraşıcam pöffff

BENİM YATIrdığım 5500 TL de ödenmemiş gibi çıkıyor bi de bunun ispatı için mi uğraşıcam pöffff

Valla Aylin borç yapılandırması için yarın son gün. Ne yapacaksan hemen peşine düş. Kimi borçlar için 31 Mayıs son kimi borçlar içinde 2 haziran son gün. Seninki hangi kapsam da bilmiyorum. Ama faiz kısmının düşmesi bakımında oldukça faydalı oluyor bu indirim.

ya esrin başvuru formuna tıkladım ama saçma sapan bi dilekçe çıktı,online bi işlem değil imza falan istiyor,sen nereyi tıkladın?

aylin ben başvur dediğimde online bir form çıkıyordu. Benim ki küçük bir borç olduğu için böyle olabilir. Sende bir vergi dairesi adres gösterilmiş ise bugün hemen oraya git. Taksitli ödemeyi seçer ilk tasidi ödersin gerisi rahata bağlanır.

hersey yolundadır inşallah
ESRİN canım hoşgeldin nasılsın?

Ne olsun Ayfercim ya. Esinle ve nazi müdürümle, yaşam akıp gidiyor. Bugün kaçamak yapıp foruma gireyim dedim. Bizim iş yerinde forum yasaklandı ama benim çok başarılı bir kaçak girme yöntemim var :) Yakalanmadığım sürece tabi, nadirende olsa uğruyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…