2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım hayırdır noldu Mert'e???:26: baktım ama göremedim.
Esrincim havalardan mı nie böyleyiz biz ya...
Esincim eşin seni bi dost gibi seviyorum dedikten sonra ağzıyla kuş da tutsa boş bence.. Sen de kararını vermişsin zaten. Kafanı daha fazla karıştırmasına izin verme.

Biz de evden çıkarken ısrarla hoşçakal diyoruz, kaçmıyoruz. Bazen ağlıyor, bazen sadece çok hüzünlü gözlerle bakıyor, çok üzülüyorum. Yapışma durumu bizde de var ama Esin'den farklı olarak dışarı çıkarken pek insan seçmiyor :)

Günaydın herkese..
Offf çok sıkıntı var bugün içimde
Siz nasılsınız?

Hayırdır inşallah ?
Gülşan, Yasemin ve ben boyalı ve iyiyiz

,

Hoşgeldin zuzu
İş çok anladık da, tabisi gezme ne oluyor, daha ne gezecen bea

Hoşgeldin yazgı :) Dediğim dedik bir Alp mi olacak seninkisi :) Ben evleneli 4 sene oluyor ev en son o zaman badana olmuştu. Bu sene de yapamayız seneye yapabilir miyiz acaba off of badan boya çok zor yaf. .

dediği dedik ki ne dedik,feana benim cücem :))
bizim salonda 4 senedir boyanmıyor,ama artık boyanacak,boyanmalıbiryerden başlamak lazımama zorluğu benide çok korkutuyor.

Hoşgeldin zuzu
İş çok anladık da, tabisi gezme ne oluyor, daha ne gezecen bea

ama havalar çok güzel,deniz sezonu açıldı burda,hani hergün olmasada haftada 3-4 kez çıkmak lazım değil mi ama?hem ben doymam,bıkmam gezmeden,yeter ki olsun yani

Esrin, hoşgeldin... Esin'e hastalığından, sana da "sosyal" devletimizden yediğin kazıktan ötürü geçmiş olsun arkadaşım..

...

Sağol Burcu.
Valla ben Esin'in evliliği konusunda yangına körükle gidiyorum az önce yazdıklarımda çok lüzümsuz ve ortalık karıştırıcı şeyler. Ben dönüp onları sileyim geç olmadan.

Esincim elimde olsa sana destek olsam, güç versem, herşey yoluna girecek desem. Sen hiçbir hata yapmadın bu hayat yaşayacakların varmış yaşıyorsun, bunlar seni daha güçlü bir Esin yapacak desem. Herşey geride kalacak ve sen umursamazlıkla bakacaksın bugünlere ama herşey geride kalana kadar sancılar olacak desem ve en önemlisi kendin ve çocuğun için en iyisini sadece sen bilirsin ben uzaktan senin yaşamın için bu kadar fütursuz ve umarsızca hangi cesaretle yazabiliyorum ki desem... Ne olur kusuruma bakma. Ben çok küçük yaşlardan itibaren erkeksiz bir evde tamamen bayanların hakimiyeti altında büyüdüğümden midir nedir, erkeklere karşı çok önyargılıyım. Benim evlilikler üzerine vereceğim hiçbir tavsiyeye güven olmaz. Tüm bunlara rağmen evlendiğim ve hala evli olduğum için kendime şaştığımı da eklemeliyim.

yazgıcım sağol ayrıca hoşgeldin özlettin kendini mertte ayını alp gibi kendi yönüne gider bizim gittiğimiz tarafın tam tersi istikamet olur genelde el tutturmaz, kendi istemediği hiç bişeyi yapmaz asla unutmaz ve ne hikmetse canı yanmaz, cıs mıs hakgetire yani
taburcu arkadaşım adını hatırlayamadım ben:78: bende evden çıkarken uzmanların dediği gibi ben işe gidiyorum tekrar gelicem falan dediğimde ağlamaktan morarıyo resmen,bende görünmeden kaçmaya başladım
kıymet napıyosun,iyimisin

Yok yok canım benim ki havalardan değil içerdkei gestapodan. Geldi bizim nazi :)
Ben kaçar şu e-bülteni bitirmeden de buraya uğramaz....

Yok anacım bizde hiçbirşey Esin'i kesmiyor. Anne de dmeiyor zilli Aba diyor. Aba aba aba diye yapıyor bacaklarıma. Anne işe giddecek akşam gelecek gelince Esin'le oynayacak anlatık, hoplattık zıplatık. Zerrece bir şey değişmedi. Salya sümük ağlıyor bizimkisi. Bende çok sabırlı değilim. Dayanamıyor bu zırlamalara artık kaçmaya karar verdim.

Benden mola arkadaşlar. Ben yokkken ben varmış gibi devam edin
Sonra bir ara uğrar lafa dalarım :)

Sizi gördüm iyi oldum Gülşancım
Temmuzda geliyo musunuz Kayseri'ye?

Haftada 3-4 :) Sanırsam burdaki haftadan, hafta içini kastediyoruz. El insaf... (Evinden uzakta çalışıp gezemeyen, tatile de çıkamayan Burcu)

Bir sebep de yok aslında ya...
Siz nie boyalısınız???

İçimizden geldi, makkaj yaptık :)

Son düzenleme:
bizim tatil işi yattığı için kayseriye geliyoruz tabeee özelden telimi yolluyorum sana sende yazarsan sevinirim 20 haziran gibi yola çıkarız büyük ihtimalle ararım gelince

Bugün aldığım en güzel haber bu oldu Gülşan!!
Sizin tatil işi nie badem oldu hayırdır?
Okuldaki arkadaşlar kıskandı bu arada sizle muhabbetimi

hımm biber gazı bende bile yok anacım edirnede bi arkadaşa vermiştim bana lazım değil diye, şimdide burda lazım ama kantinde kalmamış

üşütmüş biraz benim sıpa

Bugün aldığım en güzel haber bu oldu Gülşan!!
Sizin tatil işi nie badem oldu hayırdır?
Okuldaki arkadaşlar kıskandı bu arada sizle muhabbetimi
kıskananlar çatlasın o zaman
tatil konusunda eşim didimi beğenmez kuşadasını beğenmez,marmarisi beğenmez antalyanın deinizi dalgalı olurmuş diye diye bezdirdi beni bende gitmiycem ozaman dedim

Haftada 3-4 :) Sanırsam burdaki haftadan, hafta içini kastediyoruz. El insaf... (Evinden uzakta çalışıp gezemeyen, tatile de çıkamayan Burcu)

tabi hafta içi bu,birde kocişle haftasonu gezmelerimiz olacakokullar kapansında kuzenim gelecek ist.dan yanıma.hele o geldi mi artık durmam gayrı evde.işin garibi ne biliyomusun,alp dışarda herseferinde canıma okuyor ama ben uslanmıyorum.arabasına oturmaz,koşmak ister,ağlar,bağırır,yemez,olmayacak yerlere gider,ben hem arabayı hem alp i taşırımama yinede gezerim yani.

saolun dostlar hepiniz saolun korkuyorum yazmma gerek yok sizde biliyorsunuz bu korku beni caydıracak gibi oluyor bazen heleki o geri adım atınca cemy ile biraz iyi vakit geçirince acaba mı diyorum ama benim sağlıklı ve mutlu kalabilmem oğlumu mutlu edebilmem için bu işin bitmesi lazım kararlıyım az önce görümcem benl konu hakkında konuşmaya ve caydırmaya geldi çok da iyi niyetli bir konuşma yaptı dinledim hak verdiğim yerler de oldu ama ben esere boşanma lafından önce aile terapisi dedim ben inanmıyorum ööle şeylere dedi evliliği kurtarmak için bi çabası yok sadece sıkıyı görünce o da korkuyor galiba ikimizin yerine güçlü olmam gerekecek

hımm biber gazı bende bile yok anacım edirnede bi arkadaşa vermiştim bana lazım değil diye, şimdide burda lazım ama kantinde kalmamış

ben ist. dan temin ettim şekerimama aramızda kalsın
hatta geçen gün etejerin üstüne koymuştum,sonra gece yatağa girdim aklıma kurt düştü,sabah uyku mahmuru dedorant diye sıkarım,sonrada geberirim diye,hemen kalktım kaldırdım.

Esrin ve Yazgı hoşgeldiniz,
Esrincim e-bülten için sana kolay gelsin..
Yazgıcım, iyi gezdin ve gezmeye de devam edeceksin, ohh sefan olsun, gez arkadaşım, biz çıkamıyoruz, sizin gezmelerle avunalım mutlu olalım, dediğim dedik Alpişi de yerim ayrıca totosundan :)
Burcu, boyandık lafına çok güldüm :))
Kıymetcim, Gülşan ın Kayseri ye gelme durumu keyfini yerine getirmiştir heralde, neden için sıkıldı ki senin, hayırdır..?
Gülşancım, Kayseri den de Ankara ya mı geçeceksiniz, 1-10 Temmuz arası Ankara da olmayacam, umarım bu tarihlere denk gelmez..?
Benim kızım sabahları ben işe gelirken, beni hiç umursamıyor artık, ''gidersen git beaa'' modunda daha çok..

yurdumda ölü deniz die bi yer var senin koca deniz dalgalı die tatile gitmem mi dio ay güldürdünüz beni

çocuk olunca herşeyi iki sefer düşünmek gerekiyor
daha çok küçük biraz daha emek verseniz eşinle güzel güzel konuşsan belki hiç olmadı devam etmiyor daha sonra tekrar düşünseniz

merabayın hanımlar nasılsınız çok biz iyiyiz ESİN canım hakknızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah durum düzelir eskisinden daha iyi olur herşey dualarım seninle canım benim Gülşan senin kocide amma bahane uydurmuş gitmemek için koptum yazdıklarına YAZGI hg canım sende gez anacım gez boşver benim içinde gez kızlar ya hasretin tlfnunu bana özelden yazarmısınız ya telefonu değiştim numro da gitmiş

çocuk olunca herşeyi iki sefer düşünmek gerekiyor
daha çok küçük biraz daha emek verseniz eşinle güzel güzel konuşsan belki hiç olmadı devam etmiyor daha sonra tekrar düşünseniz

ben bu siteye üye olalı 1 sene oluyor ve kavga etmediğimiz br hafta hatırlayan yoktur heralde aranızda ben çocuk için evlilik fikrine karşıyım bi umut vardır uğraşılır ama beni sevmediğini söyleyen bi adamdan aşk dilenemem ben kulağımda çınlıyor seni bir dost gibi seviyorum deyişi bu işin bende bittiği andır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…