- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.901
Günaydın, güzel cumalar,
Dün Doruk çok kuduruktu, baba evde yoktu, ben çok yorgun ve sinirliydim, bağırdım çocuğa bir kaç kere, şimdi çok moralim bozuk. Öyle işte...
Wuuuuu, Rabbim yardımcın olsun, bu gibi durumlarda genelde hep eşim ve eşimin ailesinin dediği olurdu, ben ve kızım olan eziyeti çekerdik, sonra günlerce kızımın düzenini yeniden oturtabilmek için uğraşırdım, taaa ki direnip kendi dediğimi yaptırmaya başlayıncaya kadar, sende sonuna kadar direnmelisin bence, benim en son denediğim yöntem çok başarılı oldu, o günden sonra bana ısrar etmediler hiç.. Yöntem şu: Rahat edemediğimi, çocuk ve benim için zor olduğunu anlattığım halde, ısrarla bir yere gitmek istediler eşim ve ailesi, bende gitmem dedim, gideceksin diye baskı yaptılar, sonunda dedim ki giderim ama çocukla hiç ilgilenmem, kendi keyfime bakarım ne haliniz varsa görün, gittik, çocuğa elimi bile sürmedim, geriden emir yağdırdım şunu yapın bunu yapın diye, tabi başarılı olamayıp bana getirdiler çocuğu, bakmıyorum, getirdiğiniz gibi bakın dedim, ben çok eğlendim onlar hem yoruldular hemde eziyet çektiler, bir dahada ısrar etmediler o günden sonra, ohh iyi oldu..
Ama benim kızım emmediği için bunu yapabildim tabi, senin emzirme durumun var, sütünü sağsan biberonla içer mi ki acaba, eşine ve ailesine sütü ısıtma ve biberonla içirme eziyeti yaparsın sende..
günaydın hepinize:93:
biz yine bugün geziyoreebir girip selam vereyim dedim.haftasonu içinde kuşadası na kaçacaktık,fakat iptal oldu,ileri bir tarihe ertelendi.neyse biz burdada gezeriz
kv olacak kişi günlerdir yakınıyor,yaz temizliği var,ayy nasıl olacak,cam,kapı,duvar nasıl silinecek,halim yok falan filan diye.ensonunda dedim ki ben kadın alacağım,sende öyle yapbenden ümidi kesmiş oldu,ki sorsan zaten beklemiyor yardımcı olamamı ama külahıma anlatsın.beklesede olmam ki .
Günaydın annişler,hayırlı cumlar herkese
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm kuzuya
Burcu üzülme boşuna,hepimizin kendini tutamayıp bağırdığı oluyor malesef( onlar çabuk affediyolar, daha bağırırken gelip sarılıyolar di mi, her ne kadar bu durum daha çok can acıtsa da unutup affetmeleri güzel:))
Esrincim sanki biraz fazlaca üstüne düşüyorsun esinin, kendin onlarla olmak istemiyorsan orası ayrı ama düzeni bozulacak diye düşünme bence, ona da iyi gelecektir güzel bi piknik sana da, orda yorgunluktan yerini falan aramaz sızar kalır merak etme..emzirme önlüğünü yanında götür arkanı dön emzir..nacizane tavsiyem hayattan çok kopmamanız yönünde
burcucum merak etme canım bişey olamz azcık pişsinler hatta.melikede öyle kuzu kuzu büyümesni diye arada bagırıorum bende çünkü sokağa çıktığımızda yaşıtlarının hoşuna gitmeyen bişey yapınca yaşıtları ona bağırıyor we melike çokkorkuyordu. ama artık alıştı oda onlara çemkirio:) o yüzden azcık bagırılmalı kızılmalılar cici cici büyüyünce dış dünyada zorluk çekiolar. we bazen insanı cıldırtabiliolar. üzülme haftasonu canını cıkartırsın gezdirmekten oynatmaktan oda unutur gider.:)
biz yine bugün geziyoreebir girip selam vereyim dedim.haftasonu içinde kuşadası na kaçacaktık,fakat iptal oldu,ileri bir tarihe ertelendi.neyse biz burdada gezeriz
kv olacak kişi günlerdir yakınıyor,yaz temizliği var,ayy nasıl olacak,cam,kapı,duvar nasıl silinecek,halim yok falan filan diye.ensonunda dedim ki ben kadın alacağım,sende öyle yapbenden ümidi kesmiş oldu,ki sorsan zaten beklemiyor yardımcı olamamı ama külahıma anlatsın.beklesede olmam ki .
Günaydın Yazgıcım, oh oh gezin walla ne güzel..kv'ye cevabına bayıldım:)) ben olsam öyle bi durumda kesin, ben geleyim yardıma derdim, kendimi eğitmem lazım
Alpişe test yaptın mı merak ettim cnm, inş. problem yoktur artık?
Ohhh, sefanız olsun...
Yok artık, çocuklu kadından yardım mı beklenir, hele de çocuk Alpiş gibiyse... İyi demişsin, aferin
yasemin çok acımasızsın:) eşin ailesiyle hanımıyla çocuğuyla beraber olmak isteyebilir bunda ne warki. bigün düzenden bişey olmaz iki gün sonra tekrar düzen kurarsın melikede düzeni bozuldumu öncedne bi kaç gün ugraştırıyordu şimdi tekrar eski haline dönüyor ne kadar robotlaştırırsak o kadar kalın oluo duvarları we zor yıkılıo o yüzden esnek bırakmamaız lazım biraz. ben eşimin we kızımın mutluluğu için azcık bişilerden fedakarlık edebilirim kaldıki eşim çok zorlandığmıı görse o yardım eder o teklif eder gidelim die ama karşılıklı ben onu gitme konusunda yormam
Kızlar zor durumdayım. Görümcem kızına doğum günü hediyesi olarak tüm aileyi piknikte toplama karar verdi. Herkes kabul etmiş. Büyük dayıları falan filan herkes geliyormuş. Ben en başından gelemem dedim. Biz hala yoğun bir şekilde emiyoruz. Piknikte nasıl emzireceğim, habire tuvalete gidiyorum (emzirdiğim için çok su içiyorum). Orada wc bana bir sürü sıkıntı olacak. Esin kendi yatağı dışında bir yerde uyumuyor bunun sıkıntısı. Kaldı ki o da bende hastayız sümükler durmuyor. Birde ne zaman eşimin ailesiyle bir yere gitsek vakitli gelinmiyor Esin 8'de uyuyor bizim 7 de evde olmamız lazım ki yıkayıp yatırayım. Bunlar 10'dan önce evde olmazlar. Ben düzenimi bozaman dedim. İşte bir kere olacak şudur budur. (Bu arada bizim arabamız yok. Dolayısıyla kendi başımıza da hareket edemiyoruz. Yani çocuk yoruldu dönelim desem dönemem) Kayınvalidem arada çok ısrar etti. Anne dedim bana çok sıkıntı olacak değer mi çocuğumu hırpalamama. Ben bundan bir zevk almayacağım biz Alara'ya ayrıca kutlama yaparız. Yok ısrardan vazgeçmedi. ( Büyük dayılar Esin'i uzun zamandır görmüyor ve asıl bizim ufaklığı görmek istiyorlar. Kayınvalidem o nednele çok ısrar ediyor)
Kayınvalidem ben sizi vakitli yollarım dedi ama külliyen yalan. Başıma daha önce 10 kez geldi. Kaldı ki kimin arabasıyla gidiliyor da beni yolluyor. Eşime dedim benim ve çocuğunun sıkıntı çekmeis ne kadar hoşuna gidiyor annene "anne Esrin ile Esin'e zor olur desen" annem ısrar etmeyecek ama sen ne yaptın Esrin gelmek istemiyor dedin. Kocamdan da umut yok. Ne lüzumsuz bir şey ya. Ben şimdi kaldım. Vallahi çok eziyet ya sabahın köründ eçocuğu uykusundan edip gideceğim, akşamın bir vakti getireceğim. Ne doğru düzgün yiyecek, uyuyacak üstüne bir de hasta. ufff
Günaydın Yazgıcım, oh oh gezin walla ne güzel..kv'ye cevabına bayıldım:)) ben olsam öyle bi durumda kesin, ben geleyim yardıma derdim, kendimi eğitmem lazım
Alpişe test yaptın mı merak ettim cnm, inş. problem yoktur artık?
ayyy daraldım içim şişti die mesaja başlanmaz ki o zaman günaydınnnnn ve devamında ayy daraldım içim şişti 1 haftadır yediğim lokmaları sayabilirim o denli iştahsızım vücudum beni taşımıyor sabrım da oğlumu taşımıyor yarın anneme gidiyorum hafta sonu beni sevsin biraz da kafamı toplayayım arkadaşları da aradım plan yaptım işlerden hala haber yok ama ümitliyim hiç haber olmaması kötü haber olmasından iyidir ben herşeyimi boşanma kararıma öre yapıyorum ama eser hergün biraz daha geri adım atıyo gerçi ben atmıyorum ve alenen hissettiriyorum öfff sıkıldım bundan sonra eser die başlayan mesaj atarsam dürtün beni
en çok da bu psikolojiyle ilk kez oğluma karşı bu kadar sabırsızım ha bağırdım yada bişey yaptım mı hayır ama benimle oynamaya geliyo 1-2 ilgileniyorum ilk fırsatta kaçıyorum o da peşimden geliyo çok vicdan azabı çekiyorum
yazarken içimden dedim bu da mesele mi yazıyorsun :)
ama mesele işte :)
kızlar bu piknik. Bir restoran, otel değil. Ben mköyde oturuyorum. Küçükçekmecede bir yermiş. Bebekle herşey zor. Sabahın köründe başkasının aracıyla akşamın bir vaktine. Nefes alamıyorum. Zaten yorgunum uykusuzum. Ben kızım yokken çok gittim. Hiç arzu etmediğim herşeyi yaptım. Ama bu başka. Resmen eziyet. Dedim ki eşime siz sabah gidin. Biz uyanınca atlarız metrobüse gelebildiğimiz yere kadar geliriz. Vardığımız yerden dayının arabasıyla gelir alırsın bizi. Yok öyle olmaz. Hep birlikte gidilir. Ya hastayız burnumuz durmuyor ben 7 de kalkıp niye yola düşüyorum. Kaldı ki ben en küçük gelinim. Ayağımı uzatıp oturamam, millete de hizmet edeceğim. Aman ya gitmek istemiyorum. Boşver... istedikleri kadar saysınlar ne diye sıkıyorsun canını ben gelmiyorum de bitsin. Kılıf uydurmak zorunda değilsin.
Bu arada bizim emzirme önlüğümüz var ama Esin ona izin vermiyor.
Kızlar zor durumdayım. Görümcem kızına doğum günü hediyesi olarak tüm aileyi piknikte toplama karar verdi. Herkes kabul etmiş. Büyük dayıları falan filan herkes geliyormuş. Ben en başından gelemem dedim. Biz hala yoğun bir şekilde emiyoruz. Piknikte nasıl emzireceğim, habire tuvalete gidiyorum (emzirdiğim için çok su içiyorum). Orada wc bana bir sürü sıkıntı olacak. Esin kendi yatağı dışında bir yerde uyumuyor bunun sıkıntısı. Kaldı ki o da bende hastayız sümükler durmuyor. Birde ne zaman eşimin ailesiyle bir yere gitsek vakitli gelinmiyor Esin 8'de uyuyor bizim 7 de evde olmamız lazım ki yıkayıp yatırayım. Bunlar 10'dan önce evde olmazlar. Ben düzenimi bozaman dedim. İşte bir kere olacak şudur budur. (Bu arada bizim arabamız yok. Dolayısıyla kendi başımıza da hareket edemiyoruz. Yani çocuk yoruldu dönelim desem dönemem) Kayınvalidem arada çok ısrar etti. Anne dedim bana çok sıkıntı olacak değer mi çocuğumu hırpalamama. Ben bundan bir zevk almayacağım biz Alara'ya ayrıca kutlama yaparız. Yok ısrardan vazgeçmedi. ( Büyük dayılar Esin'i uzun zamandır görmüyor ve asıl bizim ufaklığı görmek istiyorlar. Kayınvalidem o nednele çok ısrar ediyor)
Kayınvalidem ben sizi vakitli yollarım dedi ama külliyen yalan. Başıma daha önce 10 kez geldi. Kaldı ki kimin arabasıyla gidiliyor da beni yolluyor. Eşime dedim benim ve çocuğunun sıkıntı çekmeis ne kadar hoşuna gidiyor annene "anne Esrin ile Esin'e zor olur desen" annem ısrar etmeyecek ama sen ne yaptın Esrin gelmek istemiyor dedin. Kocamdan da umut yok. Ne lüzumsuz bir şey ya. Ben şimdi kaldım. Vallahi çok eziyet ya sabahın köründ eçocuğu uykusundan edip gideceğim, akşamın bir vakti getireceğim. Ne doğru düzgün yiyecek, uyuyacak üstüne bir de hasta. ufff
ya gereksiz yere dert ediyosun bi kere onu seven bu kadar kalabalık bi grup esincim biricik adaşım için çok güzel keyifli olacaktır o kadar eğlence içinde zaten uykusu gelmez emzirmeye gelince ne var ki arabanın birine gir emzir o gün biraz az s içö tuvalete gitme yada tuvaleti olan bi yere pikniğe gidin ki o kadarcık sıkıntıdan bişey olmaz dönüşe gelince zaten 7 de hava karamaya yüz tutuyo kalkılır o saatten sonra piknik mi olur git takılma tadını çıkar düzeni de biraz bozulsun canım yoksa takıntılı olur çıkar bu bebeler
yasemin çok acımasızsın:) eşin ailesiyle hanımıyla çocuğuyla beraber olmak isteyebilir bunda ne warki. bigün düzenden bişey olmaz iki gün sonra tekrar düzen kurarsın melikede düzeni bozuldumu öncedne bi kaç gün ugraştırıyordu şimdi tekrar eski haline dönüyor ne kadar robotlaştırırsak o kadar kalın oluo duvarları we zor yıkılıo o yüzden esnek bırakmamaız lazım biraz. ben eşimin we kızımın mutluluğu için azcık bişilerden fedakarlık edebilirim kaldıki eşim çok zorlandığmıı görse o yardım eder o teklif eder gidelim die ama karşılıklı ben onu gitme konusunda yormam
ayyy daraldım içim şişti die mesaja başlanmaz ki o zaman günaydınnnnn ve devamında ayy daraldım içim şişti 1 haftadır yediğim lokmaları sayabilirim o denli iştahsızım vücudum beni taşımıyor sabrım da oğlumu taşımıyor yarın anneme gidiyorum hafta sonu beni sevsin biraz da kafamı toplayayım arkadaşları da aradım plan yaptım işlerden hala haber yok ama ümitliyim hiç haber olmaması kötü haber olmasından iyidir ben herşeyimi boşanma kararıma öre yapıyorum ama eser hergün biraz daha geri adım atıyo gerçi ben atmıyorum ve alenen hissettiriyorum öfff sıkıldım bundan sonra eser die başlayan mesaj atarsam dürtün beni
en çok da bu psikolojiyle ilk kez oğluma karşı bu kadar sabırsızım ha bağırdım yada bişey yaptım mı hayır ama benimle oynamaya geliyo 1-2 ilgileniyorum ilk fırsatta kaçıyorum o da peşimden geliyo çok vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?