2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bu sayfadan başka yere bakmıyorum, zaten vınnla bağlanıyorum ya, başka yerde zaman ve kapasite kaybetmeyeyim diyorum :)

antalya ya yaz gelmiş..bu tarafa geleceklere duyrulurrr:))
.azcık alışveriş yapayım dedim..pazarda 1 tur bile atamadım..

"azıcık alışveriş yapayım dedim" bence sıcakların senin bütçeye olumlu katkısı olacak, yeter be güzelim aldıkların bu seneye de yeter gelecek seneye de

"azıcık alışveriş yapayım dedim" bence sıcakların senin bütçeye olumlu katkısı olacak, yeter be güzelim aldıkların bu seneye de yeter gelecek seneye de

ben de evde olanlar bir ömür yeter ama insanın gözü doymuyor
alıyor, alıyor, alıyorrrrr
Alamamanın tek yolu alacak para bırakmamak.

slmlarrrr... dün kv ye gittik bütün azgınlığı üzerindeydi yine... akşam kapıda karsılastık arabadan indiler iç güveyi damatları kızı kendisi ben anladım arsa bakmaya gitmişler bunlar diye... nerelerden böle dedim kv bunlar bi iş çeviriyolarmıs oralardan dedi gülerek ... kızı sölemek istemiyo falan ... iice gözümden düştüler kocam soğuk soğukdu bana karsı istemem asla dediğim için sanırım amannnnn umrumdada değiller gercekten cok fazla görmeye tahammülüm yok cok soguttular beni...böle giderse eşimden de soğuyacagım haberi yok ..ben dogurunca 3 ay oldumu calısabilirsin diyen görümce 1 yıl ücretsiz izin alacam diyo dogumdan sonra baskasına gelince 3 ay oldumu çalısırsın denir kendine gelince böle olur dedim bende ohhh rahatladım

dip not:iki kardeş arsa alıp ev yaptırmaya karar vermişler altlı üstlü oturacakmısız bende asla kabul etmem dedim

antalya ya yaz gelmiş..bu tarafa geleceklere duyrulurrr:))
.azcık alışveriş yapayım dedim..pazarda 1 tur bile atamadım..

Gelmiş mi yaz?
Ayyy, buraya gelmedi ya, ben hala tatil moduna giremiyorum.

e heralde yani, tüm enerjiyi ve vakti buraya vermeliyiz di mi ama:))
burda hava kapalı an itibariyle, sıkıcııı, Gülşan amir nerelerde?

İvit, öle yapmalıyız, en önemli amacımız bu olmalı.
Hava burda da öyle, sıcak ama kapalı ve bunaltıcı, benim yarınki plan pek keyifli olmayacak sanırsam.
Amiri ben de merak ettim, kahvaltı edecem deyip gitmiş sabah, hala kahvaltı mı ediyor ki?

iyi demişsin çok muhabbet tez ayrılık getirir deseydin

Meral sen günlerdir doğru düzgün yoksun bile...
Tüm enerjini ve vaktini buraya ver bakim
Konuşana bak :))

ay anam aldım mı cevabımı:)) Cnm walla boş kaldığım her fırsatta burdayım, ne tv izliyorum gün içinde ne de nette bikaç sayfa haber okumak dışında bişi..Ama Eyo ile performansım anca bu kadar oluyor artık:)) zaten uyanmak üzeredir sıpam

Ayşegül aman diyeyim, ne işin var altlı üstlü oturmak ta nerden çıkmış yaw boşver kızsın eşin de, bi müddet kızar geçer ama kabul edersen bi ömür huzurunuz olmaz bence

kk da bu sayfa dışında hiçbir yerde gezmiyorum :)
yazmasan haberim olmazdı.

Ben de Esrin gibi bu topiğin dışındakilere bakmayanlardanım, ilginç ve trajikomikmiş olaylar:))

e heralde yani, tüm enerjiyi ve vakti buraya vermeliyiz di mi ama:))
burda hava kapalı an itibariyle, sıkıcııı, Gülşan amir nerelerde?

bir ara sayfanın altına yeni açılan konuların geçtiği bir şerit yerleştirmişlerdi oradan alıştım ben de şimdi forum takipten konu takibe giriyorum ilgimi çekenlere bakıyorum arada hayatım bu sayfalarda geçiyor bazen halime şükrettirecek şeyler okuyorum bazen ders alıyorum yorum yapıyorum keyifli oluyor insan bir şehirde yapayalnız olunca...

gülşanı ben de merakettim

kesik kesik öksürük var burun tıkalı, burada hava öyle kuru ki ne yapsam kar etmiyor. ialçalara bakayım mutlaka vardır işime yarayacak birşey "denizi çıkarmaya korkuyorum yoksa giderdim doktora da dün de çıktı o kızgın güneşe bu gün tekrarını göze alamadım

bu şeytani ortaklarla işin zor senin allah kolaylık versin

Son düzenleme:
:)) yok kız bu sefer sebze meyve almaya çıktım....
söylemesi ayıp bizim dairenin jeopolitik konumu pek güzeldir.cuma günleri kapının önüne pazar kuruluyor

kolay gelsin..allah sabır versin..
aklıma başka bişey gelmiyor..

Aman aman, bırak kayınvalide görümceyi insan kendi kardeşiyle bile yakın oturmasın. Kabul edilecek iş değil. Anlatmanın uygun bir yolunu bulmak lazım( varmı öyle bir yol bilmiyorum ya) Yakın oturmanın sıkıntısı çok. Özelimiz olmaz. Saygı için biraz mesafeli olmak iyidir. Çok yakın oturunca herkes birbirinin işine karışmaya başlar diye filan. Ne bileyim.

gercekten çok yoruldum artık bu kadar ailesine düşkün olması yoruyor beni.ben kendi aileme de yakın oturmak istemem.sağlam bi tartısma yasayacağız ısrar ederse keyfi bilir...

eşim gedi yanımda bana süpriz yaptı:)

Benim eşimde bana bir sürpriz yapsa. Ailesi karşısında beni bir şahin gibi kollayıp gözetse ve siper olsa. Romeo olsa, kahramanım, beyaz atlı prensim olsa ahhhhh ahhhhh

gercekten çok yoruldum artık bu kadar ailesine düşkün olması yoruyor beni.ben kendi aileme de yakın oturmak istemem.sağlam bi tartısma yasayacağız ısrar ederse keyfi bilir...

Ah canım ah,,, bunlar evlenene kadar sevgililerini önde tutuyor evlenince analarına düşüyor. Ben eşime diyeyim. Sen ananın evine taşın. Ananın evindeyken ben snein için daha kıymetliydim.

Son düzenleme:
yav sabah sabah neyazdınız öyle oku oku bitiremedim en iyisi ortadan dalayım ben heee iyi insanım dimi:78:
kızlar melek regl oldu ,normalde ayın 15inde olacaktı erken geldi ve mecburen yarın ankaraya gidiyolar:18: onun adına sevindim ama ben ortada kaldım bakıcıyla mert tanışmadı daha ve 10 gün melekle birlikte bakacaklardı alışacaktı ona, melekte işi öğretecekti ama planımız bozuldu, nurgülü yeni bakıcımızı aradım yarın oğlunu sbs ye götürüp bize gelecekler, mertle tanışsın evi tanıtayım bi bakayım oğluma nası davranıyor,ama içim hiç rahat değil, tanımadığım birine çocuğu emanet edecem, gerçi kadının referansları iyi ama ne bileyim içim sıkıldı şiştim patronla aramıza kara kedi girmiş gibi üç gündür benle uğraşıyo fırça üstüne fırça anlamadım neden, çok hata yapsam tamam ama. resmen açığımı arıyor gibi, hastayım ve uykusuzum zaten, gözüm mikrop kapmış zaten lensimi takamadım gözlüğün camları değişsin diye gözlükçüye vedmiştim daha gelmediu kör gibiyim, boğazım şiş
meleğin duası bitti çok şükür, artık dua etmenize gerek yok, hepiniz çok sağolun canlarım ama normal dualarınızı bekliyoruz pazar günüden itibaren tedaviye başlıyolar, ayyy çok heyecanlıyım, onu düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…